Sa mai lupt, sau sa renunt?

Nu stiu prea bine cu ce sa incep ptr a fii pe deplin inteleasa.... O sa incep asa.... Sunt casatorita ds 2 ani, si suntem impreuna de 6. De curand am aflat ca sotul m a inselat cu o colega de a lui. Ac 2 ani, dupa nunta, am plecat amandoi in afara tarii. Totul a fost bine pana in urma cu o luna si ceva cand i am gasit poze salvate la el pe e mail cu acea tipa, la noi in casa, la noi in pat, facand sex! Si ce sex....ea era legata de calorifer, legata la ochi, si el ii baga .... in gura... se juca cu ea cu vibratorul meu, apoi si au facut poze pe strada fericiti si zambitori. In acest moment, sunt distrusa! Am aflat apoi ca era ceva ce dura de luni de zile. De ziua mea " mi a facu surpriza" si mi a cumparat bilet sa merg acasa la parinti... apoi am aflat ca de ziua mea a fost cu ea. Pe mn m a mintit ca e obosit si se baga ls somn, iar el s iesit cu ea in oras, apoi probabil au ramas amandoi l mn in casa... Acum ne am intors acasa, in tara, ptr ca eu nu am putut sa mai stau acolo, dar nu mai stam impreuna. Nu stiu cum s a pututintampla asta! Nu am simtit nici o clipa! El mereu s a comportat frumos cu mn...m a rasfatat, m a iubit, nu a fost o secunda rece...din contra...orice l as fi rugat, ar fi facut ptr mn. Singurele noastre puncte slabe au fost sexul si comunicarea. Insa sexul niciodata nu a fost un punct forte ptr noi. Comunicarea a fost problema din cauza lui...ptr ca de cate ori vroiam sa discutam despre ceva mai important zicea ca nu stie, sau ca vb alta data. Si de cand am plecat acolo, a aparut si problema timpului petrecut impreuna. Muncind f mult,ne vedeam doar seara o ora si atat. Usor usor incepuseram sa iesim separat cu colegii...dar impreuna mai deloc. Nu stiu ce sa fac....sa incerc sa gasesc solutia ptr toate problemele care au aparut pe parcurs intre noi, sa incerc sa imi salvez casnicia, sau sa pun punct? Va rog, am nevoie de un sfat...
garbo_474672
Postat pe 15 Septembrie 2017 00:11
Nu ai pt. ce sa lupti. Nu vrea sa aveti o casatorie normala, si nu doreste sa va rezolvati problemele. Si nu stiu cum de mai stai pe ganduri...
Ionela21_Teodora
Postat pe 15 Septembrie 2017 08:14
Buna. Imi pare rau de ce aud. Citeam si ma revedea pe mine. Exact aceeași poveste doar ca nu era colega de servici.....sfatul meu este sa ii pui pe masa dovezile ....daca intr-adevar se comporta frumos cu tine , sa discutați problema , si sa găsiți o cale de a repara problemele dintre voi. Nu lasa loc liber unei....... sa vezi ca totul va fi bine. La mine este. Noi am trecut peste. Am luat legătura si cu ea......SPER sa ai puterea să treci peste .
garbo_474366
Postat pe 16 Septembrie 2017 12:12
Cata idiotenie... casatoria nu-i competetie nici cu el, nici cu alte femei. Nu femeia aceea este problema. Daca nu-si doreste si a gresit insurandu-se nu-l poate face sa fie un sot bun. Ai trecut peste... daca esti asa cum esti, normal ca ai trecut peste...
Ionela21_Teodora
Postat pe 16 Septembrie 2017 13:17
Cu parere de rau, dar...nu prea ai pentru ce lupta!
Adica ai, pentru tine,sa iti refaci viata, si....capul sus! Nu te merita!Esti prea buna pentru unul ca el...
garbo_474811
Postat pe 16 Septembrie 2017 15:07
Renunta, pentru ca barbatul tau, e clar obsedat de jocuri pervese si chiar daca nu o sa mai aiba de-a face cu ea, o sa apara alta si alta, etc! Tu, fiind nevasta lui, probabil ca nu indraznea sa-ti ceara sa-i indeplinesti fanteziile si din cauza asta cauta femei usoare. Renunta!
garbo082745
Postat pe 16 Septembrie 2017 19:30
Citesc despre unele femei că au reuşit "să treacă peste..." Ar fi de mare folos pentru noi, celelalte, să ştim cum. Cum poţi depăşi o asemenea traumă, cum poţi să ierţi că ai fost înşelată, că n-ai contat deloc... Înţeleg, unii aleg viaţa dublă pentru că sunt neputicioşi şi meschini, nu sunt în stare să se despartă întâi civilizat. Asta e, nu ţi-e de mine - eşti liber să trăieşti cu cine şi cum vrei, dar de ce înşeli pe la spatele meu? Ce te ţine lângă mine, confortul? Sau teama că s-ar putea să-ţi iei ţeapă şi ai nevoie de refugiu? Daţi-mi un răspuns, cum să ierţi şi cum să faci să nu te mai doară naibii atât de rău?
David_Gabi_2
Postat pe 17 Septembrie 2017 11:39
@David_Gabi_2, dar tu crezi ca cele care "au trecut peste", au nevoie de stabilitate afectiva si de sentimente si de o viata traita onest sau de cineva langa ele si de trai comod?! Niciodata nu treci peste, cand ai nevoie sa fii iubit si esti in schimb inlocuit, tradat, fie ca esti casatorit sau nu, ca asta nu are nici o importanta pe fond. In cazul acestor doamne, nu-i vorba de o tradare reala , doar a orgoliului. Iar confortul dobandit e o chestiune de care ambele parti tin cu dintii... mai pe scurt spus , isi merita pe deplin soarta.
Ionela21_Teodora
Postat pe 17 Septembrie 2017 12:07
spui ca sexul a fost intotdeauna un punct slab in cazul vostru...oare crezi ca daca incerci sa il ierti, nu va mai fi un punct slab?Poate il ierti de data asta si treci peste, dar...fi convinsa ca va exista si o data viitoare, daca asta e problema. Deci... eu vad doua variante: fie il ierti si accepti ideea ca se va intampla din nou la un moment dat, si poate nu doar odata, ptr ca in cazul unor incompatibilitati de acest gen, cel in cauza va cauta tot timpul satisfactie indiferent unde, acasa sau in afara ei; fie il parasesti si iti refaci viata cu cineva care te merita si cu care te potrivesti.
garbo_3903
Postat pe 18 Septembrie 2017 13:55
Acel om are tradarea in sange.Si mai ales,tradeaza principii.Partea lui buna este o aparenta .Nu are capacitate de empatie.Gandeste-te ca nici n-a existat si sa traiest cat mai departe de el .Desprinde-te de amintirea lui.Fa-ti putere si incepe de ieri sa faci proiecte din care sa-l excluzi,el n-a existat cu adevarat.Curaj si hotarare.
garbo186695
Postat pe 24 Septembrie 2017 06:49
Nu poti lupta ptr. ceva ce nu ai avut niciodata!!!
garbo_389291
Postat pe 24 Septembrie 2017 07:33
Sunt Liana si sunt de parere ca NU trebuie sa ierti si sa reincalzesti o ciorba racita ! Nu ! Iesi cat mai repede din acest compromis, el nu o sa se schimbe niciodata, nu te merita si NU ai nici un motiv pentru ce amani finalul si sa mai incerci, sperand in ceva ! E dureros si este greu, singuratatea, e coplesitoare cel putin o vreme, pana ce vei reusi sa treci peste suferinta si sa uiti, sa depasesti si sa inchei, cu fruntea sus, acest capitol din viata ta ! Cel care a pierdut, este El ! Spera, uita, roaga-te si nu-ti pierde credinta, mai exista si barbati cinstiti, buni, corecti si iubitori, dornici pentru un mariaj pe viata, ti-o doresc ! Cineva de acolo de sus, are grija de fiecare din noi, dar, trebuie sa crezi !
garbo238983
Postat pe 24 Septembrie 2017 08:00
In mariaj nu-ti educi partenerul , ci il ajuti unde are nevoie . Al tau nu te-a respectat DELOC . Si nu vrea o casnicie decat in declaratii. Faptele ar trebui sa-ti arate ca vrea o sotie si nu oricine . Sa simti ca te vrea doar pe tine . Lupta pentru respect , demnitate , nu pentru privarea de ele .
pac67
Postat pe 24 Septembrie 2017 08:47
Am văzut multe comentarii, am citit problema cu care se confrunta și întrebarea "Sa mai lupt, sau sa renunț?". In primul rând te lupți cu tine, nu te lupți pentru ceva. Privește profund în sufletul tău eliberează-te de frica și vei găsi răspunsul la toate problemele tale. Nimeni nu o sa-ți de un sfat din punctul tău de vedere ci doar din punctul lui de vedere. Răspunsul se găsește în sufletul tău. In general ne place sa trăim după cum ne spun alții și nu după ceea ce simțim noi. Sfatul meu este sa faci asa cum simți tu și nu cum iți vor spune alții. Toti vad lucrurile doar prin prisma lor și niciunul prin prisma ta, asa ca sfatul meu este sa faci exact asa cum simți fără sa fii influențata de absolut nimic.
nutu
Postat pe 24 Septembrie 2017 10:34
Aici nu stiu daca este vorba de iertat.Important este sa constientizei ca cea care conteaza cel mai mult esti tu, si pt tine si binele tau trebuie sa uiti ,sa mergi mai departe cu fruntea sus.Pentru ca noi femeile suntem si vom fi intodeauna niste firi puternice,mult mai puternice decat barbatii si intodeauna vom reusi sa mergem mai departe cu sau fara ei .Fii puternica .
garbo_471810
Postat pe 24 Septembrie 2017 11:04
Femeillor le place sa creada ca sunt mai puternice decat barbatii... iubesc mult mai putin, dar se sacrifica mai mult, si asta vine din educatie, nu din firea lor... Odata, femeile erau la carma societatii, asa cum era ea oranduita, si desi n-au fost puternice si inteligente, si-au exercitat autoritatea. Poate de asta le place sa se amageasca ca sunt puternice si traim in timpurile in care sunt atat de incurajate in directia asta, ca le si iese...
Damiana_Sararu
Postat pe 24 Septembrie 2017 12:00
Nutu, ai dat singurul raspuns bun. Multe au tendinta de a se simti asigurate din moment ce s-au casatorit, urmeaza un model familial defect, iar in cazul de fata, casnicia aceasta probabil nici nu trebuia sa existe. Lipsa de respect care reiese din relatarea ei, poate fi din partea amandurora!...
Damiana_Sararu
Postat pe 24 Septembrie 2017 19:40
Lupta!! nu renunta!
garbo183301
Postat pe 7 Octombrie 2017 18:37

Si dai si lupta, si lupta si dai!...


Hai, bai, voi chiar atit de naivi/naive sinteti?

Chiar nu va prindeti deloc ca astea-s topicuri 'lansate' ca sa se prinda ... fraierii de ele?

Adica sint fix 'comanda' Garbo ca sa nu moara dracului site-ul de inactivitate!


V-a raspuns la vreo una ... 'dilematoasa' asta de @672?

S-a mai interesat cumva de efectul intrebarilor ei?

Ce naiba, nu va prindeti deloc care sint postari pe bune si care nu?

Sfinta naivitate, zau asa...


Parol!...
garbo101426
Postat pe 7 Octombrie 2017 18:59
bv
ASIS
Postat pe 10 Octombrie 2017 02:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Helpppppppppppp!!!!!!!!!!!!!! 40 De la: pirania_1960 2 August 2012 09:30
nu- stiu daca il mai iubesc si nu stiu daca il mai vreau langa mine!!! 20 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:54
Fatarnicia 5 De la: Thor_again 14 Decembrie 2010 12:13
va rog dac poate cineva sa ma ajute cu un sfat 172 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:00
Vreau sa slabesc ,cine intra in hora ? 41 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:52
Setari Cookie-uri