Ce pot sa fac ca sa nu mai fumez?

Ce pot sa fac ca sa nu mai fumez?
garbo_407748
Postat pe 24 August 2017 13:06
Nu mai pui tigara in gura si astepti sa vezi ce se intampla.
Deliaaa
Postat pe 24 August 2017 15:18

Cumva ... te lasi pur si simplu de fumat?!?


Ca alta metoda decit propria decizie si vointza nu exista, sa stii.

Parol!

garbo101426
Postat pe 24 August 2017 15:19
Eu am 6 luni de cand nu mai fumez. Am aplicat la programul "Stop fumat", cauta pe Google si vezi toate detaliile. Am sunat si mi-au spus ce trebuie sa fac. Eu sunt din Constanta. Am mers la medicul pneumolog care m-a consultat si mi-a dat teteta pt medicamentul "Champix" care eu l-am cumparat. Pt Constanta nu mai erau fonduri la programul stop fumat si nu am putut sa iau medicamentul gratuit. In Bucuresti exista fonduri si ti se da gratuit. Exista o schema pt administrarea acestui medicament. Ce este foarte bine este faptul ca nu exista efectul de sevraj cand te lasi de fumat si sa inlocuiesti acest sevraj cu alimente (de cele mai multe ori). Deci nu exista riscul sa te ingrasi. Eu ma simt foarte bine si parca nu am funat niciodata in viata mea. Am fost fumatoare 30 ani, cate 1 pachet pe zi. Mult succes!
nea_mary
Postat pe 26 August 2017 10:01
E simbata si deja ma distrez teribil...
Carevaszica exista 'programe' care sa te faca sa te lasi de fumat?
Pe care trebuie sa mai dai si bani???
Probabil ca exact pe aia pe care o sa-i economisesti ... lasindu-te de fumat, nuuu?!?...
Incep deja sa banui ca aia de fac tigarile sint mai nou ... chiar 'pe-o mina' cu aia de vind gogosile cu lasatul fumatului prin 'metode' teribil deee ... exoterice!
Si contra-cost, desigur...


Ca una care ma pricep 'binisor' la psihologie si neuro-stiintze, nu ma pot abtine sa ma intreb: oare exista pe lumea asta vreun singur fumator care s-a apucat de fumat urmare tot a ... unor programe?
Ca macar sa justifice efortul 'intelectual' de a urma altele fix contrare celor initiale!

Dragilor, tot ce exita in jurul vostru, tot ce exista in intregul Univers chiar si, mai ales, tot ceea ce sinteti fiecare dintre voi, se afla doar intr-un singur si unic loc,...

...CREIERUL VOSTRU !

Exact acelasi caruia nu i-ati dat atentie atunci cind, din diverse' motive', nu i-ati ascultat sfatul cind va tot soptea in urechea interioara:

..."Nu te apuca de fumat, dobitocule, e periculos, nu e sanatos, o sa-ti faca gaura in buzunar si in relatiile cu cei apropiati!
N-o sa-ti dea absolut nimic din ce crezi tu sau ti-a povestit anturajul, o sa puti o viatza intreaga ca dracu' si daca scapi de cancer, emfizem pulmonar sau alte boli cronice ale plaminilor, inimii si ficatului, atunci poti fi sigur ca n-o sa-i scapi si pe cei din familie pe care-i intoxici permanent.
Si, pe linie de consecintza logica, o sa ajungi sa te detesti si chiar sa te urasti pt. ca ai fost atit de idiot incit nu te-ai oprit din fumat taman atunci cind era cel mai simplu si eficient:

...CHIAR CIND TE-AI APUCAT !!!



garbo101426
Postat pe 26 August 2017 13:06
Fumatul este o dependenta. Orice dependenta ascunde un gol interior, o trauma de care nu ai putut sa treci. Orice dependenta se rezolva cu ajutorul unui specialist (psihoterapeut, psiholog, psihiatru), cu ajutorul medicatiei si binenteles cu vointa ta.
Dependenta de fumat, mancare, droguri, sex, alcool, dulciuri, iarba......este o boala care se trateaza. Important este sa vrei si sa ceri ajutor. La un dependent se produc modificari in "chimia" creierului si acesta isi cere "dreptul" la ce ii face placere fara sa tina cont ce vrei tu.
nea_mary
Postat pe 27 August 2017 09:31
Recunosc, sunt dependentă de dulciuri și de iarbă.
Cea udă, după ploaie, să umblu desculță.
De fumat m-am lăsat de trei ani, minteni se fac patru.
Simplu, nu mai cumperi țigări!
Axl_R
Postat pe 27 August 2017 12:32
Iei legatura cu institutul Marius Nasta din Bucuresti pt.campania antifumat si te lamuresc ei
garbo169402
Postat pe 27 August 2017 16:23
Cumperi produsul antistres de la daciaplant, te ajută să nu te stresează, spirulina pt detoxifiere, ceai verde îl bei când vrei să fumezi, dar nu seara. Seară îți faci un ceai de tei, sunătoare, mușețel orice și îl bei fără zahăr. Hepatoprotect pt ficat, dacă vrei, nu este obligatoriu. Renunți să cumperi țigări, îți iei in loc de țigări ceai verde și bei. Încearcă eu m-am lăsat odată și o să încerce din nou. Rezultatul este sigur, dar tot timpul să bei ceai fără zahăr, iar antistresul să nu îți lipseasca. Sper să îmi asculți sfatul, este o metodă încercată de mine. Eu am eșuat pt că am plecat în străinătate și neavând de unde îmi lua anti stresul m-am apucat de fumat. Multă sănătate și sper să mă asculți
Lazar_Mihaela_1
Postat pe 27 August 2017 23:20
De la: Lazar_Mihaela_1, la data 2017-08-27 23:20:02
......................... Încearcă eu m-am lăsat odată și o să încerce din nou. Rezultatul este sigur, dar tot timpul să bei ceai fără zahăr, iar antistresul să nu îți lipseasca.


Un tratament infailibil(?!?!?!......!!!) dar care a dat gres pt ca nu ai gasit in strinatate pastilele antistres din romanica???? Mama draga, au aia din strinatate niste antistresuri mai ceva ca la noi.
Asta a fost un motiv (lipsa antistresului romanesc) ca sa te reapuci de fumat. Deci metoda e 0 barat daca devii dependent de niste pastille, iti spune o persoana care a fumat 4 ani de facultate +2 bonus si care nu mai fumeaza de 7 ani desi in jurul ei sint prieteni care fumeaza.
Totul tine de vointa, lasi tigarile si gata, nu mai inventezi nici un motiv ca sa te reapuci.

Tommy_Boy
Postat pe 29 August 2017 08:57
De la: garbo_407748, la data 2017-08-24 13:06:09Ce pot sa fac ca sa nu mai fumez?


Simplu: sa nu mai fumezi si gata!
Sassette
Postat pe 2 Septembrie 2017 22:40
Am fumat 15 ani. M am lăsat de fumat cu Champix.
Danna_Oh
Postat pe 4 Septembrie 2017 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Control parental 2 De la: GretaPopescu 3 Aprilie 2010 01:38
Unde va duceti copiii in aer liber? 2 De la: SEBY1YEAR 20 August 2009 15:12
Sa incepem sa avem incredere in produsele online 1 De la: oanacocollino 9 Decembrie 2009 13:50
Job Ideal 1 De la: kidz001610 9 Iulie 2009 10:50
LaGradi.ro 2 De la: alexandra 6 Aprilie 2009 23:54
Setari Cookie-uri