O relatie apasatoare

Abtine-te sa-ti mai arati "inteligenta", esti de plans. Bine daca punem la socoteala si mahalaua abjecta, de care esti capabila, esti de ras. Nici in Zabrauti nu vezi asa chivute proaste. Sau te pomenesti ca de acolo ne uimesti cu inteligenta aia, crasa?
garbo_472174
Postat pe 2 Septembrie 2017 20:51
De la: Sassette, la data 2017-09-02 19:28:53
De la: garbo_472174, la data 2017-09-02 15:00:00Cand ti-oi cere eu sa ma... admiri sasette, atunci vom continua dialogul. Admira-te pe tine, daca tot ti se pare obligatorie admiratia in viata, ca oricum ai inteligenta unei muste verzi. Mananci rahat si ti se pare miere. Eu n-am nici o nevoie de admiratie, iar de la una mult mai proasta decat mine, n-am nici pretentia sa-mi dea randul la paine, asa ca... o zi buna si-un praz verde, tato!



Esti beata sau iti fileaza o lampa cucoana: ai impresia ca te-ar putea admira cineva vreodata? Asta n-o face nici amantul, care din ce-ai scris nu da doi bani pe tine... si de ce-ar da, din moment ce te poate avea gratis. Iar tu trebuie sa te simti teribil de satisfacuta si de-o inteligenta superioara, cand dupa ce ti-a mai tras-o inca o data, el pleaca acasa "la copil si la nevasta"...



Dar pe tine, ai impresia ca te-ar putea admira vreun om inteligent si sanatos la cap, vreodata?!? Vrei sa ai ultimul cuvant, intr-o situatie care nici nu este a ta, si nu dovedesti decat frustrare, prostie si lipsa de respect nu doar fata de interlocutor dar si fata de propria-ti persoana, pt. ca, cei care se respecta, nu duc batalii aiurea si mai ales, niciodata cu asemenea limbaj grotesc!! Nici macar faptul ca esti pe un forum, nu te opreste sa ne arati cat esti de redusa si de scandalagioaica. Nu te pune nimeni sa fii de acord cu autoarea topicului, dar ce nu-ti place, ai putea evita, daca ai avea minte!

Si nu in ultimul rand, du-te pe centura, ca ti-ai valorifica enorm talentele: ai fi "desteapta" si ai face bani din "tras", nu gratis, si te-ai certa ca la usa cortului, adica exact ceea ce te pricepi, atat de bine, sa faci!
Ionela21_Teodora
Postat pe 2 Septembrie 2017 21:18
De la: Ionela21_Teodora, la data 2017-09-02 21:18:57
De la: Sassette, la data 2017-09-02 19:28:53
De la: garbo_472174, la data 2017-09-02 15:00:00Cand ti-oi cere eu sa ma... admiri sasette, atunci vom continua dialogul. Admira-te pe tine, daca tot ti se pare obligatorie admiratia in viata, ca oricum ai inteligenta unei muste verzi. Mananci rahat si ti se pare miere. Eu n-am nici o nevoie de admiratie, iar de la una mult mai proasta decat mine, n-am nici pretentia sa-mi dea randul la paine, asa ca... o zi buna si-un praz verde, tato!



Esti beata sau iti fileaza o lampa cucoana: ai impresia ca te-ar putea admira cineva vreodata? Asta n-o face nici amantul, care din ce-ai scris nu da doi bani pe tine... si de ce-ar da, din moment ce te poate avea gratis. Iar tu trebuie sa te simti teribil de satisfacuta si de-o inteligenta superioara, cand dupa ce ti-a mai tras-o inca o data, el pleaca acasa "la copil si la nevasta"...



Dar pe tine, ai impresia ca te-ar putea admira vreun om normal la cap, vreodata?!? Vrei sa ai ultimul cuvant, intr-o situatie care nici nu este a ta, si nu dovedesti decat frustrare, prostie si lipsa de respect nu doar fata de interlocutor dar si fata de propria-ti persoana, pt. ca, cei care se respecta, nu duc batalii aiurea si mai ales, niciodata cu asemenea limbaj grotesc!!

Si nu in ultimul rand, du-te pe centura, ca ti-ai valorifica enorm talentele: ai fi "desteapta" si ai face bani din "tras", nu gratis, si te-ai certa ca la usa cortului, adica exact ceea ce te pricepi atat de bine sa faci!


Alta care sufera de nebagare in seama si o cauta cu lumanarea... sau ai impresia ca postarile mele te-ar privi personal? Frustrare, prostie si lipsa de respect o dovedesti tu din plin cand faci exact ceea ce ma acuzi pe mine: ataci din senin o persoana care nu te-a jignit cu nimic. Din cate vad, astea-i seara proastelor care iau apararea kourvelor; e rau fetelor sa plangeti la morminte straine: maine poate cel agatat va fi barbatul vostru.
Sassette
Postat pe 2 Septembrie 2017 21:35
Nu ma privesc personal, dar m-a uimit tupeul si inversunarea ta, pe un subiect care nu-ti aduce atingere. Sa iau atitudine, ca sa-ti dau peste nasul de neam prost, mi s-a parut obligatoriu. Poate asa vor mai disparea needucatii, daca adminii nu-si fac treaba, sa curete forumul. Avem dreptul, cei pasnici si civilizati, la discutii in limitele normalitatii!

Si nu stiu la ce morminte plangi, dar ia-ti mai intai tratamentul! Scutesti pe toata lumea de scandal si de penibil.
Ionela21_Teodora
Postat pe 2 Septembrie 2017 21:41
De la: Ionela21_Teodora, la data 2017-09-02 21:41:34Nu ma privesc personal, dar m-a uimit tupeul si inversunarea ta, pe un subiect care nu-ti aduce atingere. Sa iau atitudine, ca sa-ti dau peste nasul de neam prost, mi s-a parut obligatoriu.


Daca nu te priveste personal, atunci stai in banca ta, femeie, si nu cauta artag, ca altfel risti s-o iei tu urat de tot peste nasul ala pe care l-ai bagat unde nu-ti fierbe oala. Fa-ti singura un serviciu si nu mi te mai adresa.
Sassette
Postat pe 2 Septembrie 2017 21:50
De la: garbo_472174, la data 2017-09-02 11:25:22Nu este sex, Vasile, tarane. Nu vorbi din perspectiva pe care o ai tu.


Perspectiva ţăranului din mine zice că e sex brut, precum animalele.
VasileDinNuc
Postat pe 2 Septembrie 2017 22:08
Nici nu credeam ca ai o alta perspectiva.
garbo_472174
Postat pe 2 Septembrie 2017 22:51
Draga Miruna, o sa suferi crunt! Este bine sa iesi cat de repede poti din aceasta relatie! Este adevărat ca esti un alt om de când esti cu el dar acest lucru nu se datorează lui ci iubirii fata de el pe care l-ai crezut un om minunat! Nu este,crede-ma! Nu-si iubeste sotia altfel nu ar fi in bratele tale si oricât de dur ar suna nici pe tine nu te iubește! Si daca o sa fii atentă ai să vezi că este posibil sa mai aibe încă o amanta in afara de tine! Daca nu acum, curând isi va mai găsi una si te va lasa destul de discret sa afli acest lucru. Din punctul meu de vedere ai lângă tine tipul clasic de manipulator, care este orientat sa-si satisfaca propriile plăceri, insensibil la nevoile celuilalt, deloc empatic, nu te simte si nu-l interesează sentimentele tale si ca sa te controleze o sa te distrugă psihic si fizic! Numai asa te poate avea cand vrea el si cat vrea! Iarta-l, probabil a suferit foarte tare in copilărie! Boala debutează în adolescenta si se spune ca este aproape imposibil sa-l salvezi! Ai grija de tine si îndepărteaza-te de el! Nu o sa-ti dea drumul prea ușor! A pus mana pe tine si te va tine la discreția lui cat va putea de mult!
garbo_414128
Postat pe 3 Septembrie 2017 15:33
Iti multumesc pt. empatie si bunele intentii. Dar nu il cunosti si nu poti vorbi despre un om ca incadrandu-se intr-o tipologie, doar pt. ca ai auzit despre cazuri de barbati cu un anumit profil, care au amante.
garbo_472174
Postat pe 3 Septembrie 2017 16:22
De la: garbo101426, la data 2017-08-05 13:57:32@174, o sa incerc sa-ti raspund in extenso si cit mai obiectiv cu putintza intr-un alt post, chiar daca parerile mele s-ar putea sa nu-ti fie pe plac.
Nu uita ca adevarul siii ... durerea se gasesc intotdeauna in cu totul alta parte decit unde se gaseste ... placerea!

Deocamdata incearca sa eviti euglena bok-o-trofa atit de mare specialista in sfaturi incit isi cauta pe Garbo ... astrolog profesionist pt. o astrograma ... 'personalizata'!
Sarmana faptura a fost nevoita sa renunte de curind la vechiul tratament pt. ca nu mai dadea rezultate, iar asta nou mai dureaza vreo 2-3 luni pina isi face 'incarcarea' de adaptare...
Iar daca nu reusesti s-o ignori, atunci schimba strategia:

Ia-o intr-o calatorie in virf de munte sau cu avionul pt. ca faptura ezo si ... exoterica are mare rau de inaltime!
Si tot ceea ce trebuie sa faci daca mai continua cu bagatul neinvitat in vorba e, ca de-acolo de sus, sa-i faci...

...'vint' in jos !



Euglena masculina 426(nu te repeta in teoria euglenei si mustei) ce faci? Iti atentionezi colega ? Ma hartuiesti si pe acest topic? Iti este frica, jena de mine?Repet ce ti-am mai scris acum cateva zile. Cand vezi numarul 131 fa pasi, dar cu atentie sa nu te impiedici.
Cococo
Postat pe 3 Septembrie 2017 20:14
Atunci, draga Miruna, preesupun ca. astepti ca el sa iti repare inima, sa iti spuna ca nu o iubeste pe sotie ci pe tine. Poate citeste aici si vazand cat de suparata esti si ce comentariii rautacioase suporti se indupleca de inima ta.
Este absolut treaba ta ce esti dispusa sa suporti de la el. Principiile la care ai renuntat au avut valoare arata timp cat le ai respectat. Sunt uimita de ura fata de femei pe care o manifesti. Ce treaba ai tu cu nevestele?
Partenerul tau i a jurat altei femei ca i va fi alaturi la bine si la greu. Spui ca il iubesti dar il distrugi.
Cum poti respecta un barbat care minte? Ce e de iubit la el?
Deliaaa
Postat pe 3 Septembrie 2017 20:57
Inca una a carei deviza este: cap am, minte ce-mi mai trebuie? Nu am nimic cu nevestele, ci cu proastele si cu prostii, care nu inteleg nimic si sar de fund in sus. Exista femei minunate pe lumea asta si in preajma mea, sotii de calitate, inteligente, feminine, respectabile, adevarate doamne... nu despre ele am vorbit! Ce sa-ti raspund eu tie ca sa pricepi? Dat fiind ca DD nu ti-a daruit un intelect acceptabil, ce sa-ti fac eu? Ai macar mandria de a nu mai posta ceva, iti dauneaza.
garbo_472174
Postat pe 3 Septembrie 2017 21:19
De la: garbo101426, la data 2017-09-03 21:43:42Ii_dioato, nu te-ai saturat sa fii bagata in seama pe aici doar ca sa-ti umple astia koooru' de shuturi si guritza deee ... (****)?
Cit de shtoarfa masochista sa fii?
Sau esti doar vesnica oo_ligofrena cu lobotomia esuata?

Dupa 'raspunsul' kk_retinoid (la aproape o luna de la o postare care nu ti-era adresata) pot banui ca abia ai iesit din ultima internare!
Rr_etardo, iti spun mereu doctorii sa nu mai bei, sa nu mai iei aurolac si nici sa nu mai tragi 'prafuri' c-o sa ajungi iar pe terapie 'restrictiva' si in curind n-o sa mai fie eficient nici sevrajul controlat, da' tu, daca esti ii_mbecila de la natura, n-ai cum sa intelegi ca oamenii aia chiar iti vor binele...

Dragutzo, vezi ca sint din nou la moda ... shocurile electrice!
Iar noutatea absoluta e ca acum se gasesc aparate speciale pt. ... auto-shocuri la domiciliu.
Adica poti sa iti bagi singura niste electroni suplimentari de mare voltaj intre neuronii aia atrofiati ai tai ori de cite ori simti c-o iei razna.
Partea nasoala e ca la tine s-ar putea sa ajunga sa fie astronomica ... factura la electricitate!

Bolnavo @131, iar esti cumva intre doua crize de isterie post menopauza?
Te-a lasat barbatu' pt. alta mai sanatoasa la cap?
Te scuipa si flegmuiesc deja vecinii in cartier??
Maidanezii se simt fericiti ... sa se pishe pe piciorul tau???

Inteleg din intirziata expectoratzie fetida ca nu te-a mai trimis nimeni de ceva vreme la ancestori, nu-i asa?
Iar n-ai cu cine sa te iei la 'trinta'??
Ti s-a facut de luat in clantza???
Sau la tine, dupa isterica atitudine, ar fi mai bun un luat ... la clantza?!?

Zeroule uman, iti repet ce ti-am mai spus si pe topicul in care te laudai ca l-ai dat pe fii-tu afara din casa:
Nu incerca prea mult sa fii jj_igodie provocatoare ca nici nu stii cind iti fac 'vizibile' pe net toate datele tale personale!
Si sa vad atunci cum o sa-ti mai placa sa te faci de kkakkat in mod public si ne-anonim, oo_ligofreno!

Tu insista...

P.S. Merci oricum pt. repostarea in extenso a comentariului meu de acum o luna.
Nici nu stii cit de bine-ti dai in nari cu ... propriul kooor!


Iarasi am reusit.Woooooow!Sa vada toti cine sunteti.
De unde stii tu cine sunt eu?Cu cine ma confunzi?Hai sa te vad. Scrie datele, personale, lasa adresa topic sa aflu si eu.Vezi de ce te tine administratia? Dar administratia rspunde in fata legii. Curaj. Euglena masculina.
Cococo
Postat pe 3 Septembrie 2017 22:49
Zau, nu stiam ca daca speli si calci esti proasta. Eu credeam ca e tot o forma de iubire. Fata de familia ta. Si daca gatesti la fel. Despre barbatii care isi ajuta nevestele ce parere ai? Cred ca de aia nu insala pentru ca devin prosti cum ai pus degetul pe butonul de la masina de spalatt. Nimeni nu opreste barbatii proastelor sa le ia menajera sau sa cheme amantele sa calce si sa speler.
Dupa mine nu esti un personaj real. Fata de cine ma fac de ras?
Sau ai impresia ca aici ne dam in specatacol ca sa facem impresie buna.
Vezi ti de amantul tau si nu mai judeca pe altii. Ai cam uitat de prolemele tale.
Arunci cand nu ai nimic de facut toata ziua un amant e numai bun ca iti da impresia ca traiesti si aii probleme.
Faci o statistica ceva despre permisivitatea fata de amante? Vrei sa schimbi mentalitati?
Ai primit sfaturi foarte bune.Alege unul si utmeaza-l. Ce tot racai pe aici cu atitudinea de mare metresa?
Cel pe care il iubesti ar trebui sa te faca sa te simti bine si unica si nu admonestarea forumistilot care iti raspund la postarea ta.
Iubeste-l si gata.





Deliaaa
Postat pe 3 Septembrie 2017 22:57
Esti prea slaba de minte sa pricepi ceva din ce spun. E jenant ce poti debita.
garbo_472174
Postat pe 3 Septembrie 2017 23:45
De la: garbo_472174, la data 2017-09-03 23:45:05Esti prea slaba de minte sa pricepi ceva din ce spun. E jenant ce poti debita.


Mai muiere artagoasa, cea slaba de minte si incontinenta oral esti tu; ti-a zis bine Delada - vezi-ti de amantul tau, daca-l mai ai, ca tot weekendul te-ai dat rotunda pe forum, acuzandu-i de prostie pe toti care ti-au atras atentia ca nu procedezi corect; dar cea mai mare proasta de pe topic esti chiar tu.
Nu e mare lucru de priceput din ce spui tu: o curva proasta care se dă mare cu amantlâcurile ei răsuflate.
Sassette
Postat pe 4 Septembrie 2017 01:27
Esti ceva rar, mahalagioaico! Atata prostie, penibil si crize de nervi intr-o singura individa... N-am mai ras demult cu atata pofta... Esti o raie, te tii de capul oricarui user, doar sa poti da reprezentatie ca la circ. Fa-ti repertoriul, clovn retardat, ma distrezi copios.
garbo_472174
Postat pe 4 Septembrie 2017 08:16
De la: Sassette, la data 2017-09-04 01:27:22
De la: garbo_472174, la data 2017-09-03 23:45:05Esti prea slaba de minte sa pricepi ceva din ce spun. E jenant ce poti debita.


Mai muiere artagoasa, cea slaba de minte si incontinenta oral esti tu; ti-a zis bine Delada - vezi-ti de amantul tau, daca-l mai ai, ca tot weekendul te-ai dat rotunda pe forum, acuzandu-i de prostie pe toti care ti-au atras atentia ca nu procedezi corect; dar cea mai mare proasta de pe topic esti chiar tu.
Nu e mare lucru de priceput din ce spui tu: o curva proasta care se dă mare cu amantlâcurile ei răsuflate.


Dupa parerea ta exista si curve destepte?..... Ca tine, adica? Dupa vocabular, imi dau seama ca esti o panarama care face bani cu fundul, isi ia seful tau favoruri sexuale de la tine sau te-ai maritat pentru bani sau te intretine un amant prosper..... poate lucrezi chiar in bransa prostituatelor. Te faci de tot rasul..... Ai suferit vreo trauma, ti-a luat una sotul sau de ce insisti sa jignesti? Se vede ca ai minte si scoala putina, dar tupeu cat cuprinde. Fiecare da socoteala pentru ce face, crezi ca tu chiar nu vei suporta consecintele faptelor tale, doar pentru ca esti nebuna si nu te poti controla sa nu faci scandal?
Carina23_
Postat pe 4 Septembrie 2017 09:20
De la: Carina23_, la data 2017-09-04 09:20:31
De la: Sassette, la data 2017-09-04 01:27:22
De la: garbo_472174, la data 2017-09-03 23:45:05Esti prea slaba de minte sa pricepi ceva din ce spun. E jenant ce poti debita.


Mai muiere artagoasa, cea slaba de minte si incontinenta oral esti tu; ti-a zis bine Delada - vezi-ti de amantul tau, daca-l mai ai, ca tot weekendul te-ai dat rotunda pe forum, acuzandu-i de prostie pe toti care ti-au atras atentia ca nu procedezi corect; dar cea mai mare proasta de pe topic esti chiar tu.
Nu e mare lucru de priceput din ce spui tu: o curva proasta care se dă mare cu amantlâcurile ei răsuflate.


Dupa parerea ta exista si curve destepte?..... Ca tine, adica? Dupa vocabular, imi dau seama ca esti o panarama care face bani cu fundul, isi ia seful tau favoruri sexuale de la tine sau te-ai maritat pentru bani sau te intretine un amant prosper..... poate lucrezi chiar in bransa prostituatelor. Te faci de tot rasul..... Ai suferit vreo trauma, ti-a luat una sotul sau de ce insisti sa jignesti? Se vede ca ai minte si scoala putina, dar tupeu cat cuprinde. Fiecare da socoteala pentru ce face, crezi ca tu chiar nu vei suporta consecintele faptelor tale, doar pentru ca esti nebuna si nu te poti controla sa nu faci scandal?


Iar eu imi dau seama ca esti o proasta la fel de mare ca si panarama pe care o sustii. O alta musca penala care trage la rahat si se baga in discutie nechemata, ca orice musculitza de rahat. Ia mai ia o gura si taci, ca vorbesti aiurea: nu mi-a luat nimeni sotul, m-am despartit civilizat si nici intretinuta nu-s; ma enerveaza insa kourvele ce se dau destepte si proastele care le tin isonul.
Nebuna si lipsita de simtul realitatii esti tu, care te-ai luat de mine din senin; oi fi traumatizata de abuzurile din copilarie sau poate te mananca si n-are cine sa te scarpine. Hai flit, ca daca ma mai agasezi iti iei o bucata de n-o s-o poti duce.
Sassette
Postat pe 4 Septembrie 2017 11:58
Pai curva si tampita esti...... provii din drojdia societatii, din mahala, esti o golanca. Si nebuna!
Carina23_
Postat pe 4 Septembrie 2017 12:03
Zise cea care se simte.ranita de iubirea amantului catre sotie.
Ce legatura ai tu cu inteligenta? Sau cu taria de minte? Ai pretentia ca esti rationala?
Inchide calculatorul si iesi la plimbare.
Uita te in jur. Oameni sunt grabiti, au servici, probleme, facturi de platit nu stau sa isii franga sufletul in iubiri de alcov. Idealul tau in viata este sa te iubeasca mai mult decat pe.sotie? Atata poti?
Deliaaa
Postat pe 4 Septembrie 2017 12:23
De la: Carina23_, la data 2017-09-04 12:03:22Pai curva si tampita esti...... provii din drojdia societatii, din mahala, esti o golanca. Si nebuna!


Da, te-ai descris perfect moral; psihologic, insa, ai uitat sa mentionezi sindromul de personalitate multipla evidentiat prin prezenta sub avataruri multiple pe forum si manifestari isterice cu injurii fata de persoane necunoscute.
Stiu ca te doare lipsa de atentie, dar pentru musculitele bazaitoare si bagacioase cel mai bun tratament este Flitul! Iar eu am rezerve pe cativa ani...
Sassette
Postat pe 4 Septembrie 2017 12:24
Ai halucinatii de la Flit ti se trage, de la amanti sau de la educatia din mahala? Rebutule.
Carina23_
Postat pe 4 Septembrie 2017 12:27
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 08:16:41Esti ceva rar, mahalagioaico! Atata prostie, penibil si crize de nervi intr-o singura individa... N-am mai ras demult cu atata pofta... Esti o raie, te tii de capul oricarui user, doar sa poti da reprezentatie ca la circ. Fa-ti repertoriul, clovn retardat, ma distrezi copios.


S-ar putea sa-ti cam treaca cheful de distractie, cand o sa te reclam pentru amenintarile si insultele trimise in mesaj privat. Si nu doar la admin, ci la cine trebuie ca sa-ti piara cheful de injurii si istericale online. Am destule informatii despre tine ca sa te expun drept ceea ce est in public: un troll patetic, tolerat pentru audienta de catre admini, sub o multitudine de avataruri; postand regulat aceeasi poveste de amanta nemultumita a unui barbat insurat.
Sassette
Postat pe 4 Septembrie 2017 12:32
I-auzi... ai informatii despre mine? De unde? Nu cumva trebuie sa dovedesti sursa si veridicitatea lor? Si in cazul asta, ai incurcat-o crede-ma.
garbo_472174
Postat pe 4 Septembrie 2017 13:00
De la: delada, la data 2017-09-04 12:23:28Zise cea care se simte.ranita de iubirea amantului catre sotie.
Ce legatura ai tu cu inteligenta? Sau cu taria de minte? Ai pretentia ca esti rationala?
Inchide calculatorul si iesi la plimbare.
Uita te in jur. Oameni sunt grabiti, au servici, probleme, facturi de platit nu stau sa isii franga sufletul in iubiri de alcov. Idealul tau in viata este sa te iubeasca mai mult decat pe.sotie? Atata poti?


Delada, ma faci sa rad. Imi cunosti cumva aspiratiile?
Platesc si eu facturi si impozite, am serviciu si nu sunt o ex-nevasta injurata si batuta de barbat, cu un copil facut sa fie... Spre deosebire de gestionarele care se grabesc sa se bage in seama cu opinii puerile, intre doua ture la "servici".
garbo_472174
Postat pe 4 Septembrie 2017 13:07
Razi cat vrei, daca gasesti ceva de ras.
Tu singura ti ai definit aspiratiile. Cautai calea cea buna. .
Deliaaa
Postat pe 4 Septembrie 2017 13:43
Delada, fii corecta, decenta si lasa clontul mai moale. N-am nici o legatura cu racile tale si frustrarile tale. Poate nici omul ala nu-ti cara pumni chiar de bou ce era.
garbo_472174
Postat pe 4 Septembrie 2017 13:48
De la: garbo_472174, la data 2017-09-04 13:00:40I-auzi... ai informatii despre mine? De unde? Nu cumva trebuie sa dovedesti sursa si veridicitatea lor? Si in cazul asta, ai incurcat-o crede-ma.


Singura care a incurcat-o si pe aici si in viata personala esti tu. O fiinta penibila si patetica, dar "intelijenta" pe care o posezi nu-ti permite sa te vezi asa cum esti: o biata amanta folosita, pe cale de a fi azvarlita dupa ce ti-a spus in fata ca nu da doi bani pe tine.
Sassette
Postat pe 4 Septembrie 2017 13:50
E un compliment, din partea ta.
"O fiinta penibila si patetica, dar "intelijenta" pe care o posezi nu-ti permite sa te vezi asa cum esti: o biata amanta folosita, pe cale de a fi azvarlita dupa ce ti-a spus in fata ca nu da doi bani pe tine..." nici sa exprimi o idee simpla nu stii, faci salata de varza.
garbo_472174
Postat pe 4 Septembrie 2017 13:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virginitatea până la căsătorie? Ce părere aveţi? 324 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:53
Soțul meu vrea sex oral 27 De la: CristianBaciu 26 Iunie 2018 12:13
Cum sunt oamenii....Cum sunt barbatii? 45 De la: barboneli 31 Iulie 2011 21:56
MUNCA LA DOMICILIU 1 De la: garbo_487603 14 Aprilie 2018 13:44
confuza 58 De la: garbours 21 Ianuarie 2010 11:39
Setari Cookie-uri