O relatie apasatoare

You deserve a heart like yours. Nu sunt de acord cu relatia ta, dar nici nu pot sa te pun in aceeasi oala cu amantele de dragul amantlacurilor. Si nu-ti bate capul cu istericele, analfabetele si cu tot felul de barbati ai lor care vor sa para (si nici asa nu reusesc deloc, pt. ca-s idioti) onorabili pe forum, si in vietile lor pute mizeria...Ignora-i ,nu-i intamplator ca sunt redusi. Romania din Balcani...
roxana1deac
Postat pe 13 August 2017 21:13
De la: garbo_9649, la data 2017-08-13 20:33:15nu stiu daca ai nevoie de pareri sau sfaturi ,totusi de ce ai scris despre "relatia apasatoare" ?! e clar ca esti nefericita dupa tot ce ai scris si nu accepti nici realitatea de aici cu tot felul de observatii, cu tot felul de mentalitati. E clar dai impresia ca le stii pe toate, ca iti traiesti asa zisa iubire la maxim.Un singur lucru nu mi-e clar : cu ce esti tu mai presus de sotia lui ? Acelasi lucru ai si tu ce are sotia lui.Numai ca barbatii se infierbanta repede si isi aleg exact ca animalele femei care se ofera, nu care se lasa cucerite greu sau chiar deloc.Mai sunt si sotii care dau libertate sotului ca sa aleaga femei de genul celor mentionat mai sus doar ca sa testeze adevarata iubire care cam dispare cand sotia se ocupa de copil, dar nu pot include toti barbatii in aceeasi categorie, pt ca nu toti sunt la fel. Din pacate suntem diferiti, femei barbati. Nu pot analiza cazul tau, dar daca ai avea un pic de suflet ai vedea ca bati pasul pe loc, ba chiar pari un obstacol in calea omului astuia, Dumnezeu nu e de partea ta si chiar de te incapatanezi atata nu poti visa la fericire pe nefericirea altuia,Doar un lucru stiu si este cert, faptele negative mai devreme sau mai tarziu se vor intoarce ca un bumerang asupra ta.Deci ori ramai in aceasta relatie apasatoare cu asa zisa fericire, ca sa stii ca merita sacrificiul, ori pleci asa cum ai intrat oferindu-te pt ultima oara.Barbatul nu are nimic de pierdut, pt ca deodata devine parinte pt copil si sot iubitor, in timp ce isi cauta in continuare pe cineva care sa se ofere.Se pacaleste pe el singur deoarece persista in indragosteli, aventuri de doi bani, fara sa cunoasca vreodata iubirea adevarata. E un egoist care se iubeste numai pe el.Si sunt si barbati cu adevarat care stiu sa iubeasca.Cel care iubeste are ochi numai pt femeia sa, nu viseaza la "capra vecinului". Multa minte iti doresc doar atat.


Multe capete marete au produs ceva in viata, numai capul tzatzei Floare, n-a produs decat matreata, verbala... cum ai facut tu analiza asta inteligento? Sa spui ca o femeie are ce are si alta e ca si cum ai spune ca a fi destept e egal cu a fi prost, ca a fi frumos e egal cu a fi urat, ca a fi print e egal cu a fi din mahala. Te-ai referit bineinteles la ce duce mintea pe orice marghioala scolarizata cat trenul, si mai spui ca alte femei sunt animale, cand gandirea ta este doar de animal si de tzatza de care orice barbat, cat o fi el de prost, ar fi scarbit. Cum iti permiti sa spui ca ea este o femeie usoara doar pt. ca a avut ghinionul sa fie amanta, cum iti permiti ca tu, o analfabeta (traind in Ro, nu m-ar surprinde sa ai diploma de facultate, studii si educatie 0), sa o privesti cu superioritate numai pt. ca esti nevasta? Si inca ceva: uiti ca te plangi pe alt topic, ca te-a inselat barbatul si dai lectii altora?!?
In nesimtirea ta, asta e ceva normal...plimba-ti pianul pe scari in alta parte, tzatzo, ca imputi aerul cu prostia ta.
garbo_023578308
Postat pe 13 August 2017 22:40
Wooooow!...


Aflu cu ignoranta stupoare cum ca exista amantlicuri de mai multe ... categorii, niveluri si motivatzii - Ooops! - 'aspiratzionale'!


E ca si cum ai spune ca pur si simplu koorwele sint total diferite unele de altele doar pt. ca unele se vind pe 2 lei pe centura, altele o fac pe ceva mai multa si constanta bunastare materiala, unele sint de 'standard' mai inalt pt. ca se reguleaza doar cu 'barosani' iar altele, si mai putzine, sint 'escorte'/amante profesioniste/'dubluri' ... emotzionalo-sexuale de verry high-class!


Si, sa nu uitam, mai exista categoria ... mirobolantelor mimoze testosteronic mizericordioase (sic!) permanent ne-reperate la sufletzelul lor ... iremediabil inamorat de masculii excesiv de feromonici (in capul lor!), mari jeguri caracteriale si veshnic ignobili oo_ligo_'freni' cu ... elasticul nadragilor prea slab pt. 'nazuintzele' lor extraconjugale!...


Chiar asa, dom'le, ce lume mica, ne-educata, 'redusa' si retrograda in Romanica asta.

Siii ... ne_open-minded, vorba altui dobitoc de pe-aici!

O Romanie medievala, dogmatica, chiar tribala, blocata apocalitic si grotesc intr-o ... morbida sexualitatea consensula (cit primitivism!) si cit se poate de morala (ce abjectzie!).

Daca inca se mai poarta si se mai poate asa ceva, desigur...


In rest, nu poate decit sa-mi fie rusine - o maxima rusine! - ca forul nostru stiintzific cel mai inalt, rect_e Academia Romana, n-a fost in stare pina acum sa inspire, sa patroneze, sa editeze si sa publice macar un cit de mic indreptar pt. initzierea, perfectionarea si propasirea nubilelor romance feministe intru cariera, non-procreere si un total open-minded...

...OPEN-CRACI !!!




A propos, cum era vorba aia?...
..."Corb la corb nu scoate ochii"?

Sau ... coarba la coarba?!?...
garbo101426
Postat pe 13 August 2017 23:00
Curvele(nu e cazul in topic) sunt de invinovatit, 426, la fel si curvarii.
Cei care pot fi trasi la raspundere, ca mai sunt si psihopati,si tot felul de labili, un fel de hopa-mitica emotionali, care se joaca cu mintea celorlalti. Tot ce-i in viata lor sta marturie ca sunt dementi si ca atare nu pot raspunde pt. ceea ce fac.
garbo_023578308
Postat pe 13 August 2017 23:07
Are dreptate femeia, nu înțeleg cum îți permiți tu să o jignesti că nu e de acord cu adulterul.
lucia_i
Postat pe 14 August 2017 01:17
Ca nu-i de acord cu adulterul e una, gandirea si limbajul folosit sunt ale unei tzatze.
garbo_023578308
Postat pe 14 August 2017 07:49
De la: garbo082745, la data 2017-08-13 15:46:03Intreab-o pe ma-ta cum a fost? Înseamnă că te-a chinuit, de-asta ești frustrată! Familia si căsătoria sunt date de la Dumnezeu, sunt sfinte. Asta e datoria femeii să facă copii. Eu am un copil si nu l-am făcut ca să îmi țin bărbatul lângă mine, ci ca să am un urmas, o bucată din mine, să am pe cine să cresc, să îndrăgesc, să știu că e al meu și să-i ofer dragoste necondiționată.


Sunt de acord ca familia si casatoria au o menire in viata unui om. Nu au insa nici o menire in viata unei proaste, care crede ca a face barbatului mancare si a-i calca hainele si a creste copilul se sacrifica, asa cum ai spus. Sau ce vrei, doar avantajele ca esti nevasta si sa nu depui nici un efort? Aproape toate sunteti curve si va pare rau ca nu traiti asa.
Si la fata pe care o ai, zau nu stiu cum de s-a mai incurcat cineva cu tine, saracio. nu ma mir ca nu poti trai cum iti doresti.
garbo_023578308
Postat pe 14 August 2017 07:55
"Aproape toate sunteti curve ..."

Wow !!! Ce complimentariseli matinale!
Rotty
Postat pe 14 August 2017 08:08
Nu scoate vorbe din context, Rotty. Citeste ce spune... ca ii calca si ii spala si se sacrifica sa-i creasca copilul. Ce femeie care isi doreste casatoria si isi iubeste copilul si sotul poate spune asa ceva?Nu vezi ca toate au o ciuda aberanta pe amante, se exprima ca la usa cortului, de parca asta din topic le ia uratei asteia sau analfabetei aleia batrane, sotii. Dar se stiu cu musca pe caciula, se stiu ca nu-s destepte, iubitoare, nici frumoase nu sunt si le este frica de altele mai ca lumea.
Stiu si femei care sunt de toata isprava, si doamne de nota 20 dar proaste ca astea care au comentat si si-au dat arama pe fata ne fac sa o luam la sanatoasa, noi barbatii. Bine sunt si tirplici pacalici care stau cu femei ca ele, dar asta-i situatia...
garbo_023578308
Postat pe 14 August 2017 08:10
Pai tot citesc si ma minunez...Cred ca de-aia sunt asa minunata.

". ca ii calca si ii spala si se sacrifica sa-i creasca copilul. Ce femeie care isi doreste casatoria si isi iubeste copilul si sotul poate spune asa ceva?"

Ce femeie ?... Una care habar nu are de notiunea de casatorie / parteneriat. Una care crede ca (virgula) casatoria e un jug sau un lant obligatoriu si nu o libera alegere de convietuire plina de respect, prietenie, incredere, iubire.
Mai mult nu comentez ca n-are rost. Fiecare traieste asa cum isi alege si primeste ceea ce da. Pai nu ?
`Neata :)
Rotty
Postat pe 14 August 2017 08:38
Si multe gandesc asa, din pacate. Insa numai cand apare un topic dintr-asta isi dau arama pe fata, si cu vecinele si prietenele de scuipat seminte si vorbe rele.
'Neata! Si te apreciez, asa gandeste o femeie si o sotie, nu precum matracucile astea care s-au trezit si ele neveste.
garbo_023578308
Postat pe 14 August 2017 08:42
Multumesc.
Stii, asa putin imi pare rau pentru ele....Isi cacarisesc viata si se trezesc la batranete pline de frustrari si otrava. Dar precum ziceam....fiecare primeste ceea ce ofera, asa ca....
Zi buna sa ai si nu te mai enerva ca tot nu poti sa schimbi nica.
Rotty
Postat pe 14 August 2017 08:57
Exact, Dumnezeu tot ne da ceea ce meritam. Ca a ne crampona doar de reguli si a ne lauda ca suntem cu sacii in caruta, fara sa tinem cont de oameni, se plateste pana la urma.
Asta-i doar o situatie unde se vede rautatea, aroganta si prostia. Cate altele nu sunt, mai grele, si ne amarasc...
Zi buna, Rotty!
garbo_023578308
Postat pe 14 August 2017 09:00
De la: Rotty, la data 2017-08-14 08:57:30Multumesc.
Stii, asa putin imi pare rau pentru ele....Isi cacarisesc viata si se trezesc la batranete pline de frustrari si otrava. Dar precum ziceam....fiecare primeste ceea ce ofera, asa ca....
Zi buna sa ai si nu te mai enerva ca tot nu poti sa schimbi nica.



Ca-si cacarisesc propria viata nu-I bai, dar o cacarisesc si pe a amaritului de linga ele si pe a copilului.
Sint genul de muieri care se marita ca sa fie "doamne" si fac copii ca asa se face si sa fie si ele in rindul lumii.
Tommy_Boy
Postat pe 14 August 2017 13:31

Dragilor, relaxati-va, destindeti-va, bucurati-va de viatza asa cum e ea, caci Bunul Dumnezeu nu mai da nimanui absolut nimic de foarte multa vreme!

Nu va mai auto-iluzionati ca niste copii, El ne-a dat o data si bine tot ce era nevoie ca sa functionam autonom, recte constiintza de sine si liberul arbitru.

Asa ca acum sintem pur si simplu...

...PE CONT PROPRIU !


Si asa trebuie sa si fie.

Fiecare biped e LIBER sa-si defineasca singur soarta.


Mai rau e cu dobitoacele care hotarindu-si prost propriul destin, il trag si pe al altora in jos.

Cu sau fara 'melodrame' psiho-emotionale, low&less caracteriale sau doar existentialiste, cu sau fara...

...craci in tavan !
garbo101426
Postat pe 14 August 2017 14:03
Mda, ... dar de exemplu eu nu pot sa nu astept si putina ingaduinta divina, din moment ce mi-am trait viata fiind aspra, critica cu mine si zgarcita cu viata.
Asa ca sfaturile unei harsaite intr-ale vietii, ma lasa rece.
Si ar fi bine sa nu astepti mai multa toleranta si simt al echitatii decat dovedesti tu.
catalina_doroftei
Postat pe 14 August 2017 16:39
bai fetelor aici nu e vorba de cratita, spalat, calcat copil..... astea nu tin un barbat nici legat de calorifer...

aici e vorba de constiinta, daca ai minima constiinta ( adica se numeste ca esti CONSTIENT) nu faci rau nimanui pentru ca STII ca ti se va intoarce. Nu exista sa scapi !! invatati si voi din prostia altora, mai priviti in jur.

Daca ai cumva senzatia ca FENTEZI viata, iti furi singura caciula. Miruno tu stii bine ca ceea ce faci nu-i bine, incerci doar sa cauti pretexte "nobile" ca iubirea, dar moralmente esti praf si o STII PREA BINE, poti sa zici tu ce vrei.

Cine seamana vant culege furtuna.

Sa nu te miri daca baietul nostru iti da un sut in dos si te trimite la gara, pentru ca ce sa vezi mai nene? si el STIE PREA BINE ca ceea ce face e WRONG! si ca tu esti la fel de WRONG! de asta partenerii in "dark business" ajung sa se intoarca unul impotriva celuilalt. se pare ca el e cel care iti va infige cutitul in spate primul, pe aceeasi premiza- a tradarii. Cum a tradat-o pe nevasta te va trada si pe tine, nu esti cu nimic mai speciala decat ea, iar el e ACELASI OM CARE NU ARE MILA fata de sotie, si nu va avea nici fata de tine!!

crezi tu ca il poti schimba? ca esti tu super speciala? esti doar naiva draguto o sa-ti arzi fulgii de o sa te lecuiesti...

o sa te mariti poate si tu intr-o zi, si atunci o s avezi cum e pe cealalat baricada
cum spuneam bafta
garbo059727
Postat pe 14 August 2017 16:56
Ei asta era, parca eu o sa fiu vreo balcaza relaxata ca a gasit un barbat s-o suporte in virtutea certificatului roz sau dimpotriva o isterica precum alfabetizatele astea de nevoie... Are si maritisul mandria lui.
Eu nu sunt wrong! Si nu sunt nici un partener in dark business. Eu imi stiu calitatile si nu fur, ci astept pe masura lor. Si nu trebuie sa ma vada un om cu atatea hibe(conform analizei tale), speciala... Daca el se simte wrong, e treaba lui. Sentimentele reziduale nu au ce cauta intre doi oameni care se iubesc si nici tradarea.
Dar cum nu te cunoaste si nu ti s-a confesat, eu nu vad de ce ti-as da atentie. Esti un baga in... seama penibil. Au revoir stimabile si-un praz verde.
garbo_472174
Postat pe 14 August 2017 17:53
Ia uite naparca 727, stie ea sa defineasca cine-i praf moralmente. Dar cumetrele care se marita sa fie si ele duoamne, cum era discutia pe aici, si sa aiba familie si plozi pe fata pamantului, desi nu-si iubesc si nu-si respecta barbatii si le jura stramb la cununie, cum mama ma-sii se numesc? Aud?!
Si ontopic... cum adica isi gaseste pretexte nobile sa faca ceva gresit?.... adica iubirea este doar un pretext? Ma rog, iubirea din partea ei, ca din a lui nu stiu ce sa zic, dar iarasi e fix problema Mirunei, nu a noastra...Tu insa, ai crescut la casa de copii, nu stii ca-i cel mai important lucru in relatii?
Si nu ca ar fi treaba mea, dar cum naiba ti-ai gasit tu de comentat pe aici? Daca e de fentat ceva, ia fenteaza tu forumul asta, ia-o putin spre stanga, stuche in san de trei ori baba omida salmonella, si trece sperietura, pe cuvant. Ptiu, de trei ori, da?
catalina_doroftei
Postat pe 14 August 2017 18:48
Da` ce are salmonella cu sperietura ?
Rotty
Postat pe 15 August 2017 08:21
Draga mea,

Iti scrie o femeie care a trecut deja prin asta. Mai mult, intensitatea sentimentelor lui a facut ca, dupa 8 luni de relatie frumoasa, sa divorteze pentru ca eu sa nu am dubii privind sentimentele lui (a programat in asa fel incat a semnat actele de divort in ziua cand eu plecam din tara o perioada mai lunga pentru a-mi oferi certitudini). Mentionez ca relatia lor era practic sfarsita, ea avand deja o alta relatie de ceva timp, insa nefiind hotarata daca e o aventura sau daca se intoarce in cuibul conjugal si nici el daca nu vrea sa astepte, desi era foarte afectat de decizia ei. L-am rugat sa nu divorteze pentru mine, a facut-o insa pentru el (zicea el). Si lucrurile nu au mers nici asa. O relatie de ani de zile, daca mai exista si copii la mijloc, legaturile de familie si de prietenie formate, atasamentele la care nici nu te poti gandi acum, obiceiurile si ritualurile creeaza niste bruste intoarceri in trecutul lor care te vor durea mereu. Indiferent cat te iubeste, va exista un gol pe care orice relatie la care s-a muncit il lasa in urma, sentimentul de esec, de depresie pe care relatia voastra il poate compensa pana la un punct, dar investitia lui emotionala nu poate fi recuperata. De aici nostalgii, tristeti, reactii care te vor durea fara sa aiba legatura cu tine si fara sa ai vreo vina. Si care iti vor intuneca sufletul. Ce scrii e abia inceputul. Repet, asta independent de sentimentele lui pentru tine.

Te imbratisez, stiu ca e greu, depinde de forta ta doar
garbo112504
Postat pe 15 August 2017 08:22
Intr-o lume ideală, casniciile ar fi sfinte, bazate pe dragoste si prietenie, sprijin reciproc si respect, dar mai ales fidelitate.Nu pe atingerea unui statut social, de aici căsnicii sufocante.Pe de alta parte, femeile nu ar accepta sa fie înselate sau amante, chinuindu-se si suferind.Dar, cum lumea in care trăim e de multe ori halucinantă, asistăm la tot felul de povesti, care, de multe ori de fac sa te gândesti daca si in ce proportie mai exista ceva frumos si real in zilele noastre.
Schmetterling
Postat pe 15 August 2017 08:39
De la: garbo112504, la data 2017-08-15 08:22:58Draga mea,

Iti scrie o femeie care a trecut deja prin asta. Mai mult, intensitatea sentimentelor lui a facut ca, dupa 8 luni de relatie frumoasa, sa divorteze pentru ca eu sa nu am dubii privind sentimentele lui (a programat in asa fel incat a semnat actele de divort in ziua cand eu plecam din tara o perioada mai lunga pentru a-mi oferi certitudini). Mentionez ca relatia lor era practic sfarsita, ea avand deja o alta relatie de ceva timp, insa nefiind hotarata daca e o aventura sau daca se intoarce in cuibul conjugal si nici el daca nu vrea sa astepte, desi era foarte afectat de decizia ei. L-am rugat sa nu divorteze pentru mine, a facut-o insa pentru el (zicea el). Si lucrurile nu au mers nici asa. O relatie de ani de zile, daca mai exista si copii la mijloc, legaturile de familie si de prietenie formate, atasamentele la care nici nu te poti gandi acum, obiceiurile si ritualurile creeaza niste bruste intoarceri in trecutul lor care te vor durea mereu. Indiferent cat te iubeste, va exista un gol pe care orice relatie la care s-a muncit il lasa in urma, sentimentul de esec, de depresie pe care relatia voastra il poate compensa pana la un punct, dar investitia lui emotionala nu poate fi recuperata. De aici nostalgii, tristeti, reactii care te vor durea fara sa aiba legatura cu tine si fara sa ai vreo vina. Si care iti vor intuneca sufletul. Ce scrii e abia inceputul. Repet, asta independent de sentimentele lui pentru tine.

Te imbratisez, stiu ca e greu, depinde de forta ta doar


Am spus deja, sentimentele astea reziduale nu au ce cauta intre doi oameni care se iubesc. Intoarcerile in trecut denota lipsa de caracter, de respect, de iubire si neasumare.
Mai mult n-am chef sa comentez.
garbo_472174
Postat pe 15 August 2017 09:15

Chiar m-ai facut sa rid.
Cam cit caracter, respect, iubire si asumare are un barbat care nu-si paraseste nevasta pe care o iubeste (cum reiese din ce ai scris) dar isi trage o amanta (pe care o iubeste de asemenea, oare?!?!).
a. foarte mult
b. mult
c. putin
d. deloc
Bifeaza tu raspunsul corect.
Tommy_Boy
Postat pe 15 August 2017 09:57
Nu reiese din ce am scris, e ce-ai vrea tu sa reiasa. Din cand in cand intri si mai arunci cate o "stramba"...
In caz ca nu ai fost atenta, am postat la ce a spus antevorbitoarea mea.
garbo_472174
Postat pe 15 August 2017 10:11
esti o curva nespalata si mioapa pe deasupra, ca inca n-ai observat ca nu sunt o "ea" daca esti mioapa probabil esti si ne(fucked) si de aici frustrarea si postul tau care a luat-o direct prin balarii pana la orsova

o curva mereu va coaliza cu alta curva. luati trotuarul cucoanelor, daca nu sunteti in stare sa va gasiti un barbat al vostru si va bagati ghioambele in oalele altora ca sobolanii la smantana mi-e scarba de asa creaturi, pt ca jignesc femeia, numindu-va femei.
garbo059727
Postat pe 15 August 2017 15:33
De la: catalina_doroftei, la data 2017-08-14 18:48:58Ia uite naparca 727, stie ea sa defineasca cine-i praf moralmente. Dar cumetrele care se marita sa fie si ele duoamne, cum era discutia pe aici, si sa aiba familie si plozi pe fata pamantului, desi nu-si iubesc si nu-si respecta barbatii si le jura stramb la cununie, cum mama ma-sii se numesc? Aud?!
Si ontopic... cum adica isi gaseste pretexte nobile sa faca ceva gresit?.... adica iubirea este doar un pretext? Ma rog, iubirea din partea ei, ca din a lui nu stiu ce sa zic, dar iarasi e fix problema Mirunei, nu a noastra...Tu insa, ai crescut la casa de copii, nu stii ca-i cel mai important lucru in relatii?
Si nu ca ar fi treaba mea, dar cum naiba ti-ai gasit tu de comentat pe aici? Daca e de fentat ceva, ia fenteaza tu forumul asta, ia-o putin spre stanga, stuche in san de trei ori baba omida salmonella, si trece sperietura, pe cuvant. Ptiu, de trei ori, da?


esti sub orice critica, iti pute gura
garbo059727
Postat pe 15 August 2017 15:36
O creatura ca tine insulta barbatii, @garbo059727. Provii din mahalaua cea mai abjecta si ar trebui sa-ti fie rusine ca existi si ca te exprimi.
garbo_472174
Postat pe 15 August 2017 16:19
De la: garbo059727, la data 2017-08-15 15:36:29
De la: catalina_doroftei, la data 2017-08-14 18:48:58Ia uite naparca 727, stie ea sa defineasca cine-i praf moralmente. Dar cumetrele care se marita sa fie si ele duoamne, cum era discutia pe aici, si sa aiba familie si plozi pe fata pamantului, desi nu-si iubesc si nu-si respecta barbatii si le jura stramb la cununie, cum mama ma-sii se numesc? Aud?!
Si ontopic... cum adica isi gaseste pretexte nobile sa faca ceva gresit?.... adica iubirea este doar un pretext? Ma rog, iubirea din partea ei, ca din a lui nu stiu ce sa zic, dar iarasi e fix problema Mirunei, nu a noastra...Tu insa, ai crescut la casa de copii, nu stii ca-i cel mai important lucru in relatii?
Si nu ca ar fi treaba mea, dar cum naiba ti-ai gasit tu de comentat pe aici? Daca e de fentat ceva, ia fenteaza tu forumul asta, ia-o putin spre stanga, stuche in san de trei ori baba omida salmonella, si trece sperietura, pe cuvant. Ptiu, de trei ori, da?


esti sub orice critica, iti pute gura


Nu da cu piatra-n mesager.
catalina_doroftei
Postat pe 15 August 2017 19:44
De la: Rotty, la data 2017-08-15 08:21:04 Da` ce are salmonella cu sperietura ?


O fi luat salmonella, de aia se comporta asa...
catalina_doroftei
Postat pe 15 August 2017 19:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa ma insor!! 209 De la: elodia_2 21 Octombrie 2011 20:32
Exista femei care nu pot face fata unui barbat? 143 De la: quasaria 19 Septembrie 2009 23:54
Care este genul preferat de muzica pe care il asculti de obicei ? 2 De la: Thor_again 6 Mai 2011 15:30
Iasiul si Bucurestiul facute praf de experta de pe malul lacului 5 De la: garbo_4558 7 August 2012 19:33
daca o relatie incepe cu stari conflictuale, se pot diminua acestea pe parcurs ? 86 De la: Tiffany 11 Octombrie 2009 08:29
Setari Cookie-uri