Dezamăgire

Bună! Dragele mele, am nevoie de o părere, ptr ca simt ca am ajuns la capătul puterilor și nu mai înțeleg nimic din tot ce mi se întâmpla. Povestea mea de dragoste a început acum 2 ani. Iubeam foarte mult un bărbat, în ciuda familiei mele care nu a vrut sa am aceasta realatie. Am făcut multe nebunii din dragoste ptr el, m am certat și mi am înfruntat părinții cum am știut eu mai bine. I am dezamăgit și i am făcut sa sufere:( mereu mi au spus ca nu e de mine, ca e sărac, nu are studii și ca e vagabond. Nu era....sau nu părea..... sau nu vedeam eu, ptr ca ma facea sa simt ca ma iubeste doar pe mine, ma sufoca cu atentia lui, era grijuliu si atent la tot ce mi se intampla. iubitul meu m a parasit însă în iarna... ptr alta. Fără un cuvânt, fără nimic. M a lăsat singură, cu întrebări fără răspuns și dezamăgiri fără margini, cu depresie și atacuri de panica groaznice și de nesuportat. Acum, după 6 luni, când m am resemnat cumva și m am obișnuit cu absenta lui, ma caută din nou, insistent.... motivul este unul și mai dureros ptr mine: cea cu care era îl respinge sau l a părăsit ptr altul. Nu știu exact.... eu ma abțin sa i rapsund la mesaje sau sa l întreb prea multe. Imi scrie ca și dorește sa moara..... ce suflet poate sa aba stiind ce am simțit eu și sa se planga tot la mine?:( eu nu înțeleg ce vrea de la mine, unde ma situez eu, ce sunt de fapt.... din clipa in care m a parasit, am plans zilnic si am sperat sa se întoarcă, convins ca a grrsit si ca i lipsesc. L as fi iertat. Dar nu asa.... 😐ce rost are sa mi spună ca ii lipsesc, ca are nevoie de un suflet ca al meu, ca numai eu l am înțeles, ca numai eu semăn cu el..... când el suferă după alta? suntem destul de maturi amândoi  (30 de ani) , dar eu nu reușesc sa ma adun și sa înțeleg ce se întâmplă de fapt. A fost prima oara când un bărbat m a părăsit..... motivul... ca nu m a iubit????... l am înțeles de atunci, deși nu mi l a spus. Dar acum...acum, ce vrea? Îmi cere sa ma vadă măcar o data, chiar și de la distanță..... ce sa fac eu? Ma doare sufletul când îl vad ca suferă, dar nu după mine 😢 și nu ma pot desprinde de el, oricât îl ignor..... l am iubit prea mult. Ajutați ma sa înțeleg cumva ce se întâmplă și ce ar tb sa fac eu😐 ma depășește situația asta, cu atât mai mult cu cat îmi face rău când vad mesajele de la el, chiar dacă se duc în spam. Îmi creste tensiunea brusc la 19, eu fiind hipotensiva mai toată viata. E un amestec de durere în mine, frustrare, dezamăgire, ură si iubire😢 nu știu ce sa fac, cum sa reacționez, ce sa înțeleg.... cum sa găsesc puterea sa nu ma mai atingă nimic ce vine din partea lui?
garbo_469601
Postat pe 18 Iunie 2017 08:09
Ignora-l si uita ca exista. Nu-i treaba ta ca sufera, sa-si gaseasca alinare in alta parte (nu stiu cum il poti iubi in continuare, poate confunzi mila cu iubirea).
Aduna-te cum stii sau mergi la un psiholog.
Eu una sunt satula sa citesc povesti una mai aiurea si mai halucinanta ca alta, care n-au rezolvare pe forum..
Damiana_Sararu
Postat pe 18 Iunie 2017 09:04
tu il iubesti, dar el nu te iubeste. e simplu. atat trebuie sa intelegi oricat de greu ti-ar fi alunga-l din viata ta. daca aia l-ar chema inapoi ar fugi ca un catelus la ea. pentru el tu esti doar o pelerina de vreme rea.

ce tupeu pe capul lui sa se mai si planga tie ca sufera dupa aia. nu te respecta deloc si nici nu-i pasa de suferinta si sentimentele tale. te cauta pentru ca nu are la cine sa se duca, nu are cine sa-l asculte si sa-i linga ranile. e de toata jena. fii fata desteapta si da-i cu flit. NU MERITA! isi bate joc de tine folosindu-te.

imediat ce va aparea o optiune mai buna, te va parasi din nou. esti doar o solutie de moment. nu cred ca vrei sa treci a doua oara prin acelasi cosmar. daca nu-l indepartezi din viata ta, vei continua sa il iubesti si sa te consumi inutil. nici macar nu ti-a cerut iertare pt ce ti-a facut, nici macar nu ti-a cerut sa reparati relatia, asta e semn clar ca nu mai vrea nimic cu tine si nici nu te iubeste. are doar nevoie de un psiholog gratis pana trece furtuna.

imi imaginez ca ti-e foarte greu si te agati de speranta pentru ca il iubesti, dar iti faci rau singura. el nu te iubeste si trebuie sa accepti realitatea oricat de dureroasa ar fi. nu-i mai permite sa se foloseasca de tine si sentimentele tale. respecta-te si vei fi respectata. nu cred ca vrei sa fii roata de rezerva sau presul cuiva. nimeni nu merita asemenea umilinta.
garbo059727
Postat pe 25 Iunie 2017 03:35
Dumnezeule Mare, mai sinteti multe dintr-astea?!?
Chiar nu va invatati minte niciodata?
Oricum - dat fiind ca acetilcolina si tzesutul glial nu se gasesc sub nici o forma in supermarket-uri -, pt. unele ca voi, vesnic suferinde si 'suferinde', singura solutie 'salvatoare' ar putea fi...

... stricnina sau furadanul!

La alegere...

Nu incetez sa ma crucesc la ce povesti rocambolesco-imbecile imi aud urechile aproape in fiecare zi pe-aici!
Zici ca Garbo a devenit un fel de ... azil al nefericitelor lumii!
Daca dupa doar 2 ani de asa-zisa ... poveste de dragoste ati ajuns sa fiti atit de 'distruse' apoi stati, dragelor, sa ajungeti sa traiti plenar o poveste de dragoste de ... 40 de ani!
Acolo sa vezi mai intii povestiri de ... capa si spada si mai apoi de ... tales from the graves, 'minunatelor'!

Nici n-ati apucat sa intelegeti cu ce maninca dragostea REALA pe lumea asta, si deja ati inceput sa ... suferiti, huh?
Pai, bag seama, ca in ritmul asta nici n-o sa prea aveti voi vreo viatza normala daca habar n-ati avut sa faceti de mici alegerile ESENTIALE din viatza!

Din ceea ce explicati voi toa(n)te pe aici, nici macar nu e vorba de vreo suferintza, mai ... ne-'suferitelor'!
Ci e vorba de mult mai benigna, da' si infinit mai periculoasa,...

...prostie clasica!

Iar puterea de a trece peste rahaturile aste absolut obscen de nesemnificative la asemenea virsta, se obtine prin...

...prioritizarea obiectiva a tzelurilor propriei vietzi!

Lucru care se face doar cu mult discermnamint, inteligentza si responsabilitate.
Si uneori cu profunda...

...intoarcere in sine si meditatie.
garbo101426
Postat pe 25 Iunie 2017 06:00
Pe scurt..Scutură cenușa trecutului, taie orice legătură cu respectivul dacă nu vrei să fii din nou dezamăgită. Viața este prea scurtă să o irosești cu oameni care iți fac rău..Capul sus ,pieptul înainte .. .vei vedea că ești mai puternică decât crezi .Curaj !
garbo181724
Postat pe 25 Iunie 2017 06:45
Sincer, iti spun doar atat, nu il primi in viata ta. Asa va face si a doua, si...mereu , nu merita . Dacă te iubea nu te părăsea. Tu , mergi mai departe. Esti o persoana puternică, frumoasă și deșteaptă. Chiar nu te merita sincer iti spun. Încearcă să-ti găsești liniștea și pe alt cineva care chiar te iubeste. Nu te împăca cu el, si nu trebuie sa-ti fie mila de el. Mergi mai departe cu fruntea sus. !!
ana_amria_ciresoiu
Postat pe 25 Iunie 2017 07:47
Ştiu ce vei face tu în ciuda tuturor „semnalelor de alrmă” care ţi le-au tras majoritatea persoanelor care ţi-au răspuns aici şi anume că trebuie să-l dai dracului (mai pe româneşte – să uiţi de el şi să fugi de el câte zile vei avea tu).
Ştiu că tu nu vei face aşa şi într-o zi, ignorând toate sfaturile de bună credinţă care le-ai primit aici, şi probabil şi de la părinţii tăi, îi vei răspunde şi îţi vei relua cel mai probabil TEMPORAR (cât are el chef) legătura cu el, după care iar suferinţă, iar consecinţe, poate şi mai mari – mă refer la posibilitatea apariţiei unui copil şi alte astfel de necazuri.
Acum, şi în starea în care eşti,. nu-i corect din partea ta nici să te angrenezi într-o legătură cu altcineva, ţie să-ţi sfârâie călcâiele după ăsta şi fie să-l faci pe altul să sufere, sau chiar să-l „nenoroceşti pe viaţă”, şi la un moment dat să te trezeşti în postura de „amanta celui care tocmai a şters cu tine pe jos”. Scuză-mi cinismul, nu-ţi spun cu răutate, dar este foarte posibilă această ipoteză.
Sfatul meu : refă relaţia cu părinţii că alţii nu mai găseşti, asta dpdv al familiei iar dpdv personal şi sentimental ... la psiholog – spune-i adevărul, exact ceea ce simţi (deşi e cam limpede ce simţi – te cam mănâncă-n fund să reiei legătura cu el situaţie în care meriţi să suferi înzecit) , abia după aceea şi numai după ce eşti „vindecată” complet să încerci să-ţi construieşti o altă relaţie cu menţiunea că la următoarea relaţie este mai bine să mai asculţi şi opiniile unuia sau altuia, inclusiv ale părinţilor şi să cântăreşti mai bine alegerea făcută din toate punctele de vedere (să aibă un serviciu stabil care să-ţi dea o certitudine şi nu poveşti fanteziste, şi o oarece situaţie materială, cât de cât asemănătoare cu a ta – să nu fie vreun „coate goale” căci dragostea, mai ales în vremurile astea, mai trece şi prin stomac).
Din punctul meu de vedere, dacă nu rezişti „tentaţiei” şi te întorci la cel care te-a părăsit, nu valorezi ca femeie şi om nici cât o ceapă degerată, n-ai DEMNITATE şi probabil că-ţi meriţi soarta. Şi repet, n-am spus nimic cu răutatea în tot ceea ce ţi-am spus, şi chiar m-aş bucura să-ţi aud opinia vizavi de părerea mea.
garbo208826
Postat pe 25 Iunie 2017 11:35
În sufletul acestui Cassanova " în mizerie" are loc o confruntare ".. o divergenţă " : ori nu suportă singurătatea ori lipsa unei relaţii , dorind a-şi linge rănile în braţele cuiva , ori doreşte să depăşească momentul " eşecului relaţional" ..sudând imediat o altă relaţie care să-l facă " imun" la suferinţa pricinuită de un refuz . În orice caz este ,mai degrabă , apanajul unui " escroc sentimental" ...sau obiceiul ades a unui " vântură lume " şi a unui om de nimic , care se bazează pe fizicul şarmant şi pe sucitul minţilor , fără însă a avea şi mintea unui individ cu caracter şi
echilibrat psihic !!!
Ana_Andreina
Postat pe 25 Iunie 2017 14:49
De la: Ana_Andreina, la data 2017-06-25 14:49:36În sufletul acestui Cassanova " în mizerie" are loc o confruntare ".. o divergenţă " : ori nu suportă singurătatea ori lipsa unei relaţii , dorind a-şi linge rănile în braţele cuiva , ori doreşte să depăşească momentul " eşecului relaţional" ..sudând imediat o altă relaţie care să-l facă " imun" la suferinţa pricinuită de un refuz . În orice caz este ,mai degrabă , apanajul unui " escroc sentimental" ...sau obiceiul ades a unui " vântură lume " şi a unui om de nimic , care se bazează pe fizicul şarmant şi pe sucitul minţilor , fără însă a avea şi mintea unui individ cu caracter şi
echilibrat psihic !!!



in primul rand sunt ferm convins ca nu e un casanova, dimpotriva, e un baietas low quality, fara self esteem care orbiteaza, asa se numeste termenul "orbiting" adica precum un satelit se invarte si da ture sa vada ce-i mai pica.
acest tipar nu cauta relatii, de fapt nici nu stie cum sa relationeze. el in realitate nu a avut o relatie commited cu fata noastra ci a tinut-o in standby pana a picat ceva mai bun. oamenii imaturi si cu probleme personale nerezolvate intra anapoda in asazise relatii si distrug vieti complet inconstient. nu as fi surprins sa aflu ca de fapt nu a iubit-o niciodata, iar daca aparea o tipa mai buna decat cealalta o lasa si pe aia. genul asta de baietei nu cauta relatie, mare atentie! se va mai intoarce de 10 ori daca ii permiti doar sa vada cum sta treaba, ce mai simti, nu pt a avea p relatie cu tine.

un barbat adevarat cand a incheiat o relatie c'est fini. al nu se mai intoarce nici sa stai in cap. un barbat adevarat la 30 de ani are maturitatea si responsabilitatea sa ia o decizie gandita cand se desparte de cineva si pentru cine o face. nu vine inapoi cu coad intre picioare potaia sa-si planga de mila si sa-i stergi mucii. ala-i un simulacru de barbat, o gluma proasta.

vezi de drum fata noastra, duca-se invartindu-se. daca era barbat nu-l lasa aia, ia gandeste-te, nu l-a lasat de bun ce e. e un second hand aruncat de colo colo. l-a lasat aia si acum cauta validare la tine, sa-si umfle putin ego-ul ranit, iar tu probabil ca ai aceleasi probleme de self esteem ca si el, si de asta ii accepti toate rahaturile. tare am eu impresia ca si relatia voastra a fost de rahat. din pacate cred ca nu ai avut o relatie cu un barbat adevarat sa vezi diferenta, e cam diferenta intre o dacie second si un X6.

garbo059727
Postat pe 25 Iunie 2017 16:05
odata ce tea parasit pentru alta o va face dinnou , daca accepti sa te reintorci la el e alegerea ta dar aduti aminte ce durere imensa a lasat in sufletul tau atunci cind tea parasit ....cauta alinare ..indurare...dar cea daruit ca sa poata avea acum? stii cum e culegi ceea ce daruiesti.....in principiu ascultati parintii ei au experienta in viata si nu te lasa inselata in fata sentimentelor de multeori aparentele inseala iar unele persoane sunt atit de parsive atit de ascunse ca nai sa le afli atit de usor firea lor



cu drag multa sanatate si ai grija de tine
Elena_Onofrei_1
Postat pe 25 Iunie 2017 19:11
mama!!!! ce desteapta esti tu !
garbo330987
Postat pe 25 Iunie 2017 19:54
De la: garbo330987, la data 2017-06-25 19:54:39mama!!!! ce desteapta esti tu !





Relax, incearca sa nu te ultragiezi prea tare, ca nici n-ai idee cite 'intzelepte' dintr-astea isi au chiar ... domiciliul permanent pe-aici!



garbo101426
Postat pe 25 Iunie 2017 20:11
De la: garbo330987, la data 2017-06-25 19:54:39mama!!!! ce desteapta esti tu !
fiecare ne dam cu parerea asta nu inseamna ca suntem destepti insa vad ca dumitale iti cam place sa faci haz de necaz dupa parerea mea destept e acela care stiie sa asculte dar asi urmeaza instinctele
Elena_Onofrei_1
Postat pe 26 Iunie 2017 23:56
mult prea mult se insira si desira si despica firu`n4.toata lumea iti vrea binele! daca te-a dezamagit o data si ti-a placut, meriti un premiu de consolare. cati ti-au raspuns..presupun ca din solidaritate.
garbo_466880
Postat pe 19 Iulie 2017 19:41
De la: garbo_469601, la data 2017-06-18 08:09:44Bună! Dragele mele, am nevoie de o părere, ptr ca simt ca am ajuns la capătul puterilor și nu mai înțeleg nimic din tot ce mi se întâmpla. Povestea mea de dragoste a început acum 2 ani. Iubeam foarte mult un bărbat, în ciuda familiei mele care nu a vrut sa am aceasta realatie. Am făcut multe nebunii din dragoste ptr el, m am certat și mi am înfruntat părinții cum am știut eu mai bine. I am dezamăgit și i am făcut sa sufere:( mereu mi au spus ca nu e de mine, ca e sărac, nu are studii și ca e vagabond. Nu era....sau nu părea..... sau nu vedeam eu, ptr ca ma facea sa simt ca ma iubeste doar pe mine, ma sufoca cu atentia lui, era grijuliu si atent la tot ce mi se intampla. iubitul meu m a parasit însă în iarna... ptr alta. Fără un cuvânt, fără nimic. M a lăsat singură, cu întrebări fără răspuns și dezamăgiri fără margini, cu depresie și atacuri de panica groaznice și de nesuportat. Acum, după 6 luni, când m am resemnat cumva și m am obișnuit cu absenta lui, ma caută din nou, insistent.... motivul este unul și mai dureros ptr mine: cea cu care era îl respinge sau l a părăsit ptr altul. Nu știu exact.... eu ma abțin sa i rapsund la mesaje sau sa l întreb prea multe. Imi scrie ca și dorește sa moara..... ce suflet poate sa aba stiind ce am simțit eu și sa se planga tot la mine?:( eu nu înțeleg ce vrea de la mine, unde ma situez eu, ce sunt de fapt.... din clipa in care m a parasit, am plans zilnic si am sperat sa se întoarcă, convins ca a grrsit si ca i lipsesc. L as fi iertat. Dar nu asa.... 😐ce rost are sa mi spună ca ii lipsesc, ca are nevoie de un suflet ca al meu, ca numai eu l am înțeles, ca numai eu semăn cu el..... când el suferă după alta? suntem destul de maturi amândoi  (30 de ani) , dar eu nu reușesc sa ma adun și sa înțeleg ce se întâmplă de fapt. A fost prima oara când un bărbat m a părăsit..... motivul... ca nu m a iubit????... l am înțeles de atunci, deși nu mi l a spus. Dar acum...acum, ce vrea? Îmi cere sa ma vadă măcar o data, chiar și de la distanță..... ce sa fac eu? Ma doare sufletul când îl vad ca suferă, dar nu după mine 😢 și nu ma pot desprinde de el, oricât îl ignor..... l am iubit prea mult. Ajutați ma sa înțeleg cumva ce se întâmplă și ce ar tb sa fac eu😐 ma depășește situația asta, cu atât mai mult cu cat îmi face rău când vad mesajele de la el, chiar dacă se duc în spam. Îmi creste tensiunea brusc la 19, eu fiind hipotensiva mai toată viata. E un amestec de durere în mine, frustrare, dezamăgire, ură si iubire😢 nu știu ce sa fac, cum sa reacționez, ce sa înțeleg.... cum sa găsesc puterea sa nu ma mai atingă nimic ce vine din partea lui?

Bine macar ca sti ca te-a lasat pentru alta ...., dar ce faceai daca nici macar nu stiai de ce " a disparut din peisaj?" Reintoarcerea lui? sa fim seriosi ....daca ii apare o alta "tentatie " va pleca din nou , nu merita sa-ti pierzi timpul s-a incheiat un capitol din viata ta , mergi mai departe.......vrea sa te vada de "la distanta" e problema lui .PLeaca mai departe cu fruntea sus , o sa fie altcineva care te va aprecia ., .....
cristina5
Postat pe 8 August 2017 08:54
Trecut-au anii peste voi
Ca o padure sura
N-ati invatat nimic din viata
Doar frica si uzura.
la euglene n-ai ce vrea
Nici minte, simtaminte
Asa ca prost ai fi sa crezi
Minunea c-ai s-o vezi...
garbo_023578308
Postat pe 8 August 2017 22:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu stiu pe care sa il aleg...Helpppppppp 84 De la: garbo271017 28 Februarie 2013 12:28
Impreuna..dar despartiti 43 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:42
Clocotesc de o iubire bolnava 49 De la: SAL 27 Decembrie 2011 17:07
cum este posibil... 113 De la: dor72 21 Aprilie 2011 08:45
a meritat oare sa ii dau a doua sansa?? 134 De la: Darksukkubus69 20 Decembrie 2009 19:50
Setari Cookie-uri