Despartire la 50 de euro

Atat m-a costat. O sedinta la psiholog ca sa-mi spuna ca a luat aceasta decizie sa se desparta de mine. Ce simt acum ? durere, furie, umilita. Am stat toata noaptea pe site-uri despre cum sa trec peste o despartire. Toate sfaturile sunt bune si mi se pare ca le pot urma pana cand ridic ochii din calculator si raman cu ei atintiti in perete. 50 de euro si un vis care care s-a dus. Si da, ma simt blocata si nu stiu cum sa merg mai departe. Stiu ca trebuie sa ma iau, sa ma aduc si sa ma regasesc si sa ma reinventez. Stiu toti acesti termeni, toti suna bine. Doar ca nu pot sa o fac pt ca imi simt mainile anchilozate. Da, stupid si mult mai banala decat o Julieta imbatranita, am crezut ca vom face amandoi in asa fel incat sa fim impreuna. Si nu e asa. Pentru ca asta seara de 50 de euro am aflat ca el nu simte ce ar trebui pentru mine. Si ca nu mai suntem impreuna. Si m-am holbat toata noaptea la site-uri si la pereti, cu un copil de cinci luni care misca in mine. Si nu stiu ce sa mai fac pentru ca e abia cinci dimineata si ziua de abia incepe. Si e lunga. Si stiu ca trebuie sa gasesc forta sa trec peste, dar nu stiu daca pot.
garbo_469525
Postat pe 17 Iunie 2017 06:46
Buna, @525..

Spune-mi te rog citi ani ai, cu ce te ocupi, de cit timp esti in relatie cu tatal copilului vostru (nu al tau!), daca sinteti sau nu casatoriti, daca ati locuit impreuna in propria voastra casa sau la parinti sau in chirie, citi ani are el si cu ce se ocupa.
O sa-ti detaliez de ce te intreb toate astea pe masura ce o sa incerc sa-ti dau niste raspunsuri la framintarile tale.
Raspunsuri care n-o sa-ti rezolve miraculos situatia in care esti da' care sper sa te ajute sa treci 'peste' si, mai ales, sa intelegi de ce ti se 'intimpla' toate astea...

Nota:
Primul pas este ca in pofida disperarii sa nu uiti NICI UN MOMENT ca nu esti ... singura si ca trebuie sa intelegi ca absolut tot ce faci zilele astea si cele pina la nastere va marca pe vesnicie evolutia copilului din tine.
Nu e de gluma si te rog lasa naibii calculatorul si site-urile pline de ... binevoitori si odihneste-te asa cum trebuie s-o faca o persoana insarcinata.
Renuntza total la cafea, tzigari si alcool (daca obisnuiai asa ceva) si sa nu care cumva sa ei nu stiu ce pastile ... antidepresive.
N-ai nevoie.
Nu esti in stadiul in care sa nu mai poti sa te ajuti singura.
Si nu uita sa fii ocupate in permanentza.
Fizic ma refer.
Ocupatul permanent al miinilor (evident nu pe tastatura calculatorului!) fereste creierul s-o ia razna cind posesorul este aplecat prea mult si prea multa vreme in interiorul lui!
Asta-i cel mai intelept sfat din batrini pt. sanatate mintii.
Cit si a trupului.
Fa-ti tot ceea ce-ti place si care sa te tzina ocupata si cit mai departe de gindurile proprii.
Si nu uita sa socializezi cit mai mult, direct, face-to-face, cu persoane fizice in carne si oase, nu cu ... fantome de pe net!

Sfatul meu de 'urgentza'?
Incepe sa bei ceai de valeriana.
Te va calma f. mult, iti va linisti bataile inimii si angoasa data de situatia dramatica in care esti. Iar toate astea ii vor face bine in primul rind copilului.
Nu te teme, valeriana nu este toxica daca bei 1-2 ceaiuri pe zi (unu' dimineatza si unu' seara pe la ora 18-19) si nici efecte secundare adverse asupra ta si a celui mic nu are.

A propos, e baiat sau fata?...
garbo101426
Postat pe 17 Iunie 2017 08:51
De la: garbo_469525, la data 2017-06-17 06:46:44Atat m-a costat. O sedinta la psiholog ca sa-mi spuna ca a luat aceasta decizie sa se desparta de mine. Ce simt acum ? durere, furie, umilita. Am stat toata noaptea pe site-uri despre cum sa trec peste o despartire. Toate sfaturile sunt bune si mi se pare ca le pot urma pana cand ridic ochii din calculator si raman cu ei atintiti in perete. 50 de euro si un vis care care s-a dus. Si da, ma simt blocata si nu stiu cum sa merg mai departe. Stiu ca trebuie sa ma iau, sa ma aduc si sa ma regasesc si sa ma reinventez. Stiu toti acesti termeni, toti suna bine. Doar ca nu pot sa o fac pt ca imi simt mainile anchilozate. Da, stupid si mult mai banala decat o Julieta imbatranita, am crezut ca vom face amandoi in asa fel incat sa fim impreuna. Si nu e asa. Pentru ca asta seara de 50 de euro am aflat ca el nu simte ce ar trebui pentru mine. Si ca nu mai suntem impreuna. Si m-am holbat toata noaptea la site-uri si la pereti, cu un copil de cinci luni care misca in mine. Si nu stiu ce sa mai fac pentru ca e abia cinci dimineata si ziua de abia incepe. Si e lunga. Si stiu ca trebuie sa gasesc forta sa trec peste, dar nu stiu daca pot.


In primul rand, nu ti se pare stupid sa intri pe atatea site-uri pt. a trece peste problema pe care o ai?
Si apoi daca tu nu ai stiut si a trebuit sa te puna in fata deciziei, la psiholog.. ... in al doilea rand, scrii cam incalcit si incorect din punct de vedere gramatical. Daca tot scrii pe forumuri, macar sa scrii corect.
Lasa deoparte furia si umilinta, poate ai gresit destul de grav, cine stie... ca o "Julieta" nu esti in povestea asta, nici in glorie, nici imbatranita. Si ai grija de copilul pe care il porti.
Damiana_Sararu
Postat pe 17 Iunie 2017 18:34
Ceau.cu siguranta POTI SA TRECI PESTE SI SA MERGI MAI DEPARTE
totul tine de tine draga mea.constientizeaza faptul ca acel barbat nu te-a meritat nici macar o secunda,ca esti o femeie puternica si ca ai un bebe care va veni pe lume.
va fi greu pt o perioada dar vei trece peste tot.😘😘
garbo_463131
Postat pe 24 Iunie 2017 09:18

La cite ... giste putred de 'inteligente' sint pe Pamintul asta, de unde Dumnezeu sa mai apara si femeile alea ... puternice nevoie mare?!?


Dragelor, pseudo-feminismul, dezvoltarea personala (sic!), toate bazaconiile psihologo-oo_ligofreno SF-iste din toata media si internetul actual n-au facut de cit sa va...

...timpeasca si mai tare!


Adica mai tare decit erati deja...


garbo101426
Postat pe 24 Iunie 2017 12:46
Cu toții suntem sfatosi, dezvoltați personal si pseudo psihologi, când privim de pe margine.Dar, când luam câte un cap in gura de la viata... Eventual, ne dezvoltăm după asemenea experiente,daca avem capacitatea.
Situația in care se afla initiatoarea topicului este una foarte grea, nu doar acum,ci pentru mult timp..Nu pot decat sa ii doresc puterea de a-si duce crucea.
Schmetterling
Postat pe 24 Iunie 2017 14:02

Exact asa a inceput si povestea cu crestinismul:

...Unu' care s-a lasat sacrificat de Taica-su' in sperantza ca oamenii vor deveni mai buni, mai intzelepti, mai morali si mai iertatori...


Mai stiti ce s-a intimplat cu El in timp ce-si ducea insingerat Crucea, fix aia pe care Big D. tocmai urma sa-l sacrifice?


Ei bine, au aruncat in El cu pietre si L-au scuipat!


S-a schimbat cumva ceva in ultimele 2000 de ani si eu n-am bagat de seama?!?


Sfatul meu?
REVENITI-VA IN SIMTZIRI !

Cit inca mai e vreme...


garbo101426
Postat pe 24 Iunie 2017 15:03
Cu durere, cred ca nu sunt mulți cei care isi amintesc de asta.
Sa isi revină? Mai rău vor/ vom deveni.Când ma uit in jur, tot mai convinsă devin.
Nici ochelarii roz nu ma mai sustin.
Schmetterling
Postat pe 24 Iunie 2017 15:32
Buna,
Iti multumesc din suflet pentru sfat, ceaiul de valeriana a ajutat. Eu am 39 de ani si el are 53. A fost casatorit si s-a separat ca sa fim impreuna. Dar cred ca ulterior s-a speriat de schimbare iar cand am ramas insarcinata a fost un soc pentru el. Desi discutasem impreuna si fuseseram de comun acord ca daca se intampla sa raman insarcinata copilul va fi binevenit.
Nu am mai vb cu el de saptamana trecuta, am fost la doctor si am facut un control ieri sa ma asigur ca totul este bine pentru copil. Evident ca am facut si eu greseli, dar am fost mult mai determinata decat el sa ne construim o viata impreuna. Acum nu mai conteaza daca pentru el a fost o aventura sau nu, tot ce vreau e sa-mi gasesc linistea.
O sa am un baiat :)
garbo_469525
Postat pe 24 Iunie 2017 20:07
La ora 5 dimineata dupa un soc si o noapte de nesomn, nu, nu mi se pare stupid sa intru pe atatea site-uri. A fost refugiul meu in acea noapte. Imi cer scuze daca in mesajul initial am facut greseli gramaticale. Ai putea sa-mi spui care sunt acelea, pentru a nu le repeta pe viitor?
Va multumesc tuturor pentru timpul pe care mi l-ati dat ca sa-mi scrieti un mesaj.
garbo_469525
Postat pe 24 Iunie 2017 20:10
Felicitari pentru sarcina!
garbo231852
Postat pe 24 Iunie 2017 21:09

Felicitari pt. ... sarcina?!?


What the hell is that?!?...

garbo101426
Postat pe 25 Iunie 2017 05:04
Să fie într-un ceas binecuvântat copilul vostru! Am trecut prin așa ceva, doar că nu eram însărcinată și astfel, dacă mie mi-a fost cumplit, îmi dau seama cât de greu trebuie să fie pentru tine. Deși, pe de altă parte e o binecuvântare, îi vei dărui toată dragostea ce îți este acum respinsă și te va iubi și el infinit. Îmi pare rău, știu că toate cuvintele noastre, de la oameni dragi sau de la necunoscuți care empatizează, nu ajută prea mult. Și poate ți-ar trebui o terapie de șoc: să mă ierți, dar bărbatul acesta este laș și josnic. Nimic pe lumea asta nu justifică atitudinea lui. S-a speriat?! Dar ce, are 20 de ani?! S-a speriat, nu te (mai) iubește, OK, dar trebuie să-și facă datoria de OM față de femeia care îl iubește și îi va naște copilul.
Liliana_Jighira
Postat pe 25 Iunie 2017 12:18
Buna, viitoare mamicuta! Nici nu banuiesti cat de norocoasa esti ca vei avea un copilas... si cat de fericita vei fi cand va veni pe lume....iti va umple viata si sufletul cu atat de multa bucurie si fericire, ca lipsa tatalui nici nu o veti simti.... acest individ nici macar sa fie numit tata nu merita... sa nu faci greseala sa il treci ca tata in certificatul copilului....va fi cea mai mare greseala !!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa aduci pe lume un copil sanatos!
P.S. Stai departe de acest individ daca vrei sa fii fericita tu si copilul tau!
Arnaux_Ionescu_1
Postat pe 25 Iunie 2017 13:07
stiu ca este greu este foarte greu sa depasesti aceste momente dar incearca sa te aduni sa treci peste ,caci viata nu sta in loc ,ea merge mai departe ,acum cind vei deveni mamica gindestete ca ceea ce gindesti ceea ce simti ai transmiti si copilului si toate aceste nenorociri ai pot dauna in viata sau poate chiar la nastere ,roagate la bunul DUMNEZEU si MAICULITA DOMNULUI sa te ajute sa poti depasi aceasta situatie .Stiu e cumplit numai cine na trecut prin aceste momente de disperare nu te intelege .Iesi la plimbare comunica cu oamnenii cu prieteni si sa naduci aminte de ceea ce sa intimplat fa cunostinte noi cu viitoarele mamci ca si tine cauta sa ati indrepti atentia catre alte lucruri cauata sa te plimbi foarte mult in aer liber si de citeori ati aduci aminte de nenorocirea ta cauta sa ati indrepti atentia in alta parte SANATATE SI AI GRIJA DE VOI
Elena_Onofrei_1
Postat pe 25 Iunie 2017 19:23
De la: garbo_469525, la data 2017-06-24 20:07:16Buna,
Iti multumesc din suflet pentru sfat, ceaiul de valeriana a ajutat. Eu am 39 de ani si el are 53. A fost casatorit si s-a separat ca sa fim impreuna. Dar cred ca ulterior s-a speriat de schimbare iar cand am ramas insarcinata a fost un soc pentru el. Desi discutasem impreuna si fuseseram de comun acord ca daca se intampla sa raman insarcinata copilul va fi binevenit.
Nu am mai vb cu el de saptamana trecuta, am fost la doctor si am facut un control ieri sa ma asigur ca totul este bine pentru copil. Evident ca am facut si eu greseli, dar am fost mult mai determinata decat el sa ne construim o viata impreuna. Acum nu mai conteaza daca pentru el a fost o aventura sau nu, tot ce vreau e sa-mi gasesc linistea.
O sa am un baiat :)
Elena_Onofrei_1
Postat pe 25 Iunie 2017 19:37
sai fie rusine acelui barbat ca la varsta lui a sucit mintile unui copil .Tu draga mea gindestete ca esti tanara ai viata inainte si cel care a pierdut acum va fi invingator mai tarziu . insa el se va bosorogi va iesi din uz iar in viata nu ramine nimic neplatit totul se plateste atit cit vom trai si el va plati pentru faptele lui
Elena_Onofrei_1
Postat pe 25 Iunie 2017 19:41

Copila laaa ... 39 de ani???
Vorbesti serios?
Nu zau, chiar asa?!?


Nu de alta da' eu la 39 de ani aveam deja doi copii mari (15 si 12 ani), un job unde dadeam socoteala de vietile a multor zeci de oameni si ale multor ... milioane de dolari in utilaje si instalatii si, mai ales, responsabilitatea familiei proprii si nu numai...


Si zi asa, a obligat-o cumva cineva pe ... copila de 39 de ani sa se cupleze cu un ... bosorog de 53 de ani?!?

Sau iti imaginezi ca mai trec multi ani pina cind o sa inceapa sa se ... bosorogeasca insasi 'copila' asta?

Ca nu mai are mult si incepe...

...calvarul menopauzei!


Si sa te tii atunci cum o sa inceapa sa se ... bosorogeasca toate sistelemele ... copilei!



garbo101426
Postat pe 25 Iunie 2017 20:08
Va multumesc inca o data pentru toate mesajele. Ma ajuta mai mult decat as fi crezut. Nu, nu ma consider o copila la varsta mea. Am tinut foarte mult la acest om si mi-am dorit sa fiu cu el. Am dorit foarte mult acest copil si amandoi am fost de acord sa-l avem, nu am pacalit pe nimeni. E greu si stiu ca va continua sa fie greu pentru mult timp, dar incerc sa ma adun si sa merg mai departe.
garbo_469525
Postat pe 25 Iunie 2017 21:07
De la: garbo_469525, la data 2017-06-25 21:07:24Va multumesc inca o data pentru toate mesajele. Ma ajuta mai mult decat as fi crezut. Nu, nu ma consider o copila la varsta mea. Am tinut foarte mult la acest om si mi-am dorit sa fiu cu el. Am dorit foarte mult acest copil si amandoi am fost de acord sa-l avem, nu am pacalit pe nimeni. E greu si stiu ca va continua sa fie greu pentru mult timp, dar incerc sa ma adun si sa merg mai departe.



No offence, penultimul meu comentariu nu era pt. tine, ci pt. cei care nu pot intelege ca...

...DRAGOSTEA N-ARE VIRSTA!
garbo101426
Postat pe 25 Iunie 2017 21:41
De la: garbo101426, la data 2017-06-25 20:08:27
Copila laaa ... 39 de ani???
Vorbesti serios?
Nu zau, chiar asa?!?


Nu de alta da' eu la 39 de ani aveam deja doi copii mari (15 si 12 ani), un job unde dadeam socoteala de vietile a multor zeci de oameni si ale multor ... milioane de dolari in utilaje si instalatii si, mai ales, responsabilitatea familiei proprii si nu numai...


Si zi asa, a obligat-o cumva cineva pe ... copila de 39 de ani sa se cupleze cu un ... bosorog de 53 de ani?!?

Sau iti imaginezi ca mai trec multi ani pina cind o sa inceapa sa se ... bosorogeasca insasi 'copila' asta?

Ca nu mai are mult si incepe...

...calvarul menopauzei!


Si sa te tii atunci cum o sa inceapa sa se ... bosorogeasca toate sistelemele ... copilei!



na obligat-o nimeni sa se cupleze cu el insa la varsta lui ar fi trebuit sa fie mai calculat considerind-o ca fiindui fica ori nepoata ma rog fiecare cu parerea lui eu miam spus punctul de vedere si atit iar pe dinsa inca o consider copila fara experienta vietii
Elena_Onofrei_1
Postat pe 27 Iunie 2017 00:03
Barbatii spun ca femeile sunt complicate , dar actiunile lor te lasa nu de putine ori .......fara cuvinte. Da! orice despartire este urata , dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor , pentru ca intotdeauna , absolut intotdeauna exista si ceva bun intr-o despartire , chiar si faptul ca ai aflat acuma este un lcuru bun, ar fi putut sa dureze mult mai mult si cu mai multe minciuni....si.....celellate (parti bune) le vei gasi tu singura si.....noteaza-le pe o hartie , iar cand te maiincearca vreun regret citeste-le.....
cristina5
Postat pe 8 August 2017 08:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In relatie cu un barbat aventurier si nestatornic 21 De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 12:10
Sfarsitul unei relatii 49 De la: quasaria 2 Decembrie 2009 07:54
se poate ierta infidelitatea? 970 De la: Ioana007 21 Octombrie 2009 15:11
cadouri pentru cei dragi 1 De la: garbo011360 10 Noiembrie 2010 17:01
Ambitia sau rusinea de a recunoaste ca am facut o alegere gresita? 3 De la: alfheim 23 Iunie 2011 12:29
Setari Cookie-uri