ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sanatatea unghiilor de la picioare

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna,

Miruna aici cu o problema despre care nu am reusit sa aflu foarte multe. Din ce am gasit pe net nu am putut trage o concluzie, nu mai zic de un tratament iar la medic nu as merge inca pentru ca sincer nu as vrea sa imi spuna ca nu as sti sa am grija de mine.
Este vorba despre o problema la picior, care poate veni din mai multelocuri. Lucrez in vanzari unde trebuie sa alerg destul de mult si mai trebuie sa si arat bine tot timpul. Din motivul asta incerc cand pot sa ajung la salon, bazin, sala...stiti si voi cum e. Acum visam sa trec si eu in sfarsit la sandale, dar nu prea am cum. Recent mi-a iesit o pata alb spre galbui pe unghia mare de la picior, la un colt.
Pe langa asta s-a si ingrosat si cred ca se desprinde. Ori devin eu paranoica.
Este fix ultimul lucru de care am nevoie acum. Va rog daca aveti sfaturi sau idei de tratament, va ascult (citesc).

Mersi frumos!

Miruna
  citeaza   raspunde

Buna fetelor,
Las si eu asta aici, in caz ca are cineva nevoie.
Vorbeam acum ceva timp de o problema la unghie. Mi s-a confirmat ca e o micoza. Sursele pot fi multe in cazul meu...fie sala, psicina, dusuri, salon. Devreme ce nu trecea am zis sa vorbesc cu o farmacista pe care o stiam mai cunoscatoare. Mi-a recomandat ceva si am inceput tratementul. De acum sunt ok insa ce era mai rau e ca riscam sa i-o dau si sotului. Deci da, este foarte contagioasa!
Tratamentul este in schimb foarte simplu: e vorba de un lac de unghii, foarte discret numit kitonail. Nu trebuie sa fac nimic altceva decat sa il aplic pe zona problema seara dupa dus.
E un tratament de surata (cum sunt cam toate in cazurile astea) dar deja vad imbunatatiri deci in curand unghia mea va fi iar prezentabila.
Sper ca poaate pot sa ajut pe cineva cu sfatul meu.
Sa aveti o vara frumoasa!

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: