s. Discutii pe" />
ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Despre fiinta umana

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

"Human being make life so interesting.
Do you know, that in a universe so full of wonders,
they have managed to invent boredom"P>S
  citeaza   raspundeEven so, don't you never even get tired getting bored trying to 'kill' us?


  citeaza   raspunde

Aha! La topicul asta "batem" campii pe limbi straine ?
  citeaza   raspunde

Eu mi-am adus aminte de semnătura lui Q. "I am not saying we should kill all the stupid people - all I am saying is remove all warning labels and let the problem sort itself."
  citeaza   raspunde


Buna, @Axl_R, da-i dracu' pe prosti, zi mai bine ce mai faci tu, care mai e viatza ta...


Si cum se mai simte stii tu cine...
  citeaza   raspunde

Doamnelor, Uly este un pic mai eclectica in a vedea realitatea, de ce sunteti rele?
Good morning, ca sa fiu on topic!
  citeaza   raspunde

Pot sa raspund pe limba "mea" ? Na dann...Guten Morgen!
  citeaza   raspunde

Aber natürlich! Guten morgen!
  citeaza   raspunde


Eu cred ca mai degraba verbiajul asta nu e deloc eclectic ci mai mult ... 'ecler_ic'!


Teribil de incongruent, fara substanta zilnica, ca sa spun asa, semi-rational si, mai ales, obositor de numa'...
  citeaza   raspunde

Nu vedeti ca-i neobosita in a spune mai nimic... Avea un topic cu tacerea care-i de aur, dar s-a pierdut in neant (intentia de a tacea)
Uly, vezi de viata la modul un pic mai serios, de lucruri frumoase, care au un rost, lasa chestiile care nu dau bine nici in tinerete, daca te respecti, daramite acum, nu te supara...
  citeaza   raspunde

Acum "tace" pe alta limba.
`Neata Roxy...pardon, Guten Morgen.
  citeaza   raspunde

'Neata, Rotty!
  citeaza   raspunde


99,9(9)% dintre femei sint atit de 'inteligente' incit - preocupate exclusiv doar de ce au ele in capshor si pe 'sufletzel' - nici pina mor nu inteleg neam...

...ca barbatulul ii place romantismul de nivel mai ... filozofic si, in mult mai mica masura, cel de nivel ... horticol!


Bref, omu' de felu' lui nu se simte teribil de confortabil sa-i aduca prietenei/iubitei/sotiei/amantei (Ooops!) toata ziua buna ziua buchetzele de minunate flori, parfumeluri cristian ... dihorice (sic!) sau vreun bijoux de sa ia ochii . 'strutzoaicei' ci, testosteronic eminamente fiind, vrea si el sa fie...

...ascultat ce vorbeste, ce gindeste si chiar ce viseaza!


Si, slava Domnului!, istoria dovedeste chiar ca mai si gindeste, ca nu prea sintem noi cele mai...

...ginditoare trestii din prin baltile Umanitatzii!  citeaza   raspunde

Pai nu asta vrea orice biped, daca-i si ganditor? Sa fie ascultat, sa se exprime pe sine intr-o relatie, sa-i stie celalalt gandurile si visele si reciproc?... A, ca sunt si f. multe femei fixate pe clisee dintr-astea cu flori, bijuterii, etc... unei femei sanatoase la cap si la principii ii ajunge o buna comunicare cu sotul /iubitul, afectiune, nu neaparat aratata, ci simtita din tonul vocii, din priviri si din aerul respirat, sa zic asa. Pt. mine una, asa arata romantismul. Restul sunt artificii care n-au legatura cu a fi romantic.

Pai nu, 426, testosteronicul aduce dovezi de iubire. Daca faci abstractie un pic de testosteron, si mergi pe partea ailalalta, n-ai nevoie sa aduci femeii sanatoase dovezi de "iubire" parfumate si incrustate in aur sau diamante.
  citeaza   raspunde


..."mai sunt..." ?!?
Si pe urma ... iunie, iulie, august si tot asa, nuuu???...


Nu, sora mea de net, exact asta iti spuneam, ca realitatea cea mai cruda demonstreaza - cu aproximatie (sic!) - ca 99,9(9)% dintre estrogenice sint fix preocupate numai si numai cu ce e in capshorul, in corasonul si in sufletzelul lor vesnic...

...'nepansat'!


Sau tu-ti inchipui ca sint atit de multe divorturi, despartiri, abandonuri de familie, facut plozi in nestire, avorturi chiar si mai multe de-atita, parasiri de copii prin maternitati sau crese si chiar pruncucideri doar pt. ca, vezi Doamne!, muierile devin ... profund si iremediabil depresive taman pt. ca doar ele au o viziune romantico-idilica asupra relatiilor presupus a fi ... biunivoce?!?


Ma gindeste-te, nu te lua doar pe tine drept ... etalon!
  citeaza   raspunde

Ai mare dreptate cu procentul ala, dar eu de felul meu sunt o draguta si am folosit nejustificat alocutiunea aia. Insa apoi m-am corectat, ca nu zac de nerealism, nu vazusi?
  citeaza   raspunde


Too late!

Adica ... prea lata!


Eu raspund de regula in timp real, n-astept ... corecturile.

Realiste au ba...

  citeaza   raspunde

Daca te uiti la timpii inregistrati: "postat la ora..." n-a fost chiar in timp real. Dar, in principiu, ai infinita dreptate pe chestiunea asta.
  citeaza   raspunde


Aaaaa, multumesc frumos si bogdaproste pt. ... infinitatea aia de zisesi!

Asta mi-a cazut mai bine chiar decit cafeaua de dimineatza, zau asa!


Orgoliul si egoul nestrunit ne omoara, mama lor de zevzeci...


Simbata si duminica linistite, cit mai placute si fara ... 'zdrumicaturi'!

  citeaza   raspunde

Cand e dreptate, nu-i tocmeala si nici loc de (prea) mult "orgoliu si ego nestrunit"...
Asisderea.
Dar nu stiu ce-s alea ... "zdrumicaturi".
  citeaza   raspunde

Despre. Ființa umana umana
  citeaza   raspunde

ca sa nu-mi revars frustrarile acumulate din plictiseala pe ici-colo dupa ce mi-am savurat cafeluta am decis sa fac o plimbare prin parc.
ei, ia o persoana blanda, foarte blanda...mai mult decat blanda si pune-o sa conduca masina, sa se plimbe prin capitala cativa kilometri...sa zicem 8 km...
veti vedea o fiinta care va intruchipa in ea tot ce are mai rau specia umana...va fi din timp in timp, uneori simultan...vulgara, egoista, rasista, intoleranta, sfidatoare, furioasa, ignoranta, criminala, cu instincte criminale suprimate cu multa dificultate
  citeaza   raspunde


DEX-ul, soro, DEX-ul!


Zdrumicaturi sint ceea ce ramine in urma procesului de ... zdrumicare.
Iar a zdrumica inseamna a sfarima, a zdrobi, a face bucatzele, a distruge, intr-un cuvint.


Mai pe romaneste, zdrumicaturi sint resturile alea ... toxice ale 'interactiunii' umane superficiale, neziditoare si prostesti...

  citeaza   raspunde

Tu in capitala-jungla, numita Bucuresti, ti-ai gasit sa te relaxezi?
Nu-i mai bine la munte sau oriunde in alta parte, unde simti doar adierea vantului, te mangaie o raza pe obraz, si-ti canta la doi pasi un ghemotoc de viata, cu ochisori si pene?
  citeaza   raspunde

De la: garbo101426, la data 2017-05-20 13:14:31
DEX-ul, soro, DEX-ul!


Zdrumicaturi sint ceea ce ramine in urma procesului de ... zdrumicare.
Iar a zdrumica inseamna a sfarima, a zdrobi, a face bucatzele, a distruge, intr-un cuvint.


Mai pe romaneste, zdrumicaturi sint resturile alea ... toxice ale 'interactiunii' umane superficiale, neziditoare si prostesti...Cum are mai multe intelesuri, nu stiam la care dintre ele te-ai referit...
Duca-se pe pustii alea de care spui...
  citeaza   raspunde

De la: roxana1deac, la data 2017-05-20 10:04:10Pai nu asta vrea orice biped, daca-i si ganditor? Sa fie ascultat, sa se exprime pe sine intr-o relatie, sa-i stie celalalt gandurile si visele si reciproc?... A, ca sunt si f. multe femei fixate pe clisee dintr-astea cu flori, bijuterii, etc... unei femei sanatoase la cap si la principii ii ajunge o buna comunicare cu sotul /iubitul, afectiune, nu neaparat aratata, ci simtita din tonul vocii, din priviri si din aerul respirat, sa zic asa. Pt. mine una, asa arata romantismul. Restul sunt artificii care n-au legatura cu a fi romantic.

Pai nu, 426, testosteronicul aduce dovezi de iubire. Daca faci abstractie un pic de testosteron, si mergi pe partea ailalalta, n-ai nevoie sa aduci femeii sanatoase dovezi de "iubire" parfumate si incrustate in aur sau diamante.


woow! emotii imprimate pe piele. zau asa!
  citeaza   raspunde

Ai vazut, @Roxy?
Tocmai ce vorbeam de ... zdrumicaturi!
Oare de ce nu ma mir?!?...

Eu am carnet de aproape ... 40 de ani! Fix la anu' pe 31 august.
N-am avut atita vreme nici macar o singura data nici cea mai mica amenda, vreun cit de minor accident in trafic sau vreo tamponare fie ea si lejera si nici vreo suspendare de carnet.
Si, fara gluma, cind peste zi sint cum zic unii ca sint chiar cind sint la volan, ei bine, eu abia atunci ma urc la volan!
Iar asta pt. ca pe mine shofatul ma relaxeaza teribil.
Si cu atit mai mult cu cit e intr-un trafic dement asa cum este in Bucuresti.
Parol!

Chiar n-am reusit niciodata sa inteleg cum de oameni aparent normali devin niste ... animale salbatice cind sint in spatele volanului!
Singura explicatie poate sta doar in doua ... invariabile:

In primul rind e vorba de modul extrem de profesionist in care s-a invatat condusul unui automobil in consens/concordantza pefecta cu asumnarea constienta si fara 'interpretari' in beneficiu personal aaa...

...LEGII.

Si in al doilea rind, care de fapt e chiar primul, e vorba de modul cum a fost 'framintat' ... aluatul din care sintem facuti fiecare dintre noi.
Bref, ar fi vorba carevasazica numai si numai deee...

...CARACTER.

Vorba de acum vreo 20 de ani a unui prieten de familie:
"Daca vrei sa vezi cit de descreierat e in realitate un barbat si cit de isteric e fondul profund al unei femei, atunci nu ai de facut altceva decit sa le pui...

...un volan in bratze!
  citeaza   raspunde

426, cand te injura un sofer pt. ca tu i-ai facut semn discret ca te-a depasit absolut aiurea, ca un meltean fara habar de a fi civilizat, iti cam pierzi rabdarea. Asta daca nu ti-o si iei in freza, la propriu! Relaxarea nu-i pt. traficul din Bucuresti, ca faci implozie, cel putin, cu toata stapanirea care te caracterizeaza... in Bucuresti sunt absolut dementi la volan, de sofat relaxat poti vorbi in alte orase ale frumoasei tari.
  citeaza   raspunde

Pai vezi de ce vorbeam eu de ... 'aluatul' ala?
Ca nu cred ca te opreste ceva sau careva sa-ti pastrezi auto-controlul in orice situatie!
Cu atit mai mult cu cit stii ceea ce o sa urmeze, nu crezi?

Auto-controlul, soro, auto-controlul e cheia ... fericirii in trafic!
Si nu numai in trafic...

De asta m-am 'indragostit' eu de mica de logica si de neurostiintze si nu de psihologie, de medicina sau de filozofie, desi imi place teribil aceasta:

Psihologia te invatza cum sa eviti conflictele, medicina stie cum sa repare consecintzele acestora, filozofia te asigura cum sa nu intri in conflicte in timp ce complexul de neurostiintze te invatza cum saaa...

...controlezi conflictele!
  citeaza   raspunde

Si daca esti doar om, si ai asteptari de bine si care dau un sens acolo, vietii, ce te faci? A propos, care-i diferenta neta intre a a evita si a nu intra in conflicte?
Din ce spui si cu flerul meu, am mers pe filosofie tot timpul, hotarat... dar deep inside tot te-astepti sa nu fie dracu' asa negru.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: