Relație cu un băiat care are un copil cu o alta femeie .

Buna ziua, am și eu o problema căreia nu reușesc sa ii găsesc rezolvare, am ajuns la capătul puterilor . Sunt intr-o relație de 6 luni cu un băiat pe care îl iubesc și el ma iubește dar ne tot certam din cauza fostei lui. El a avut o relație cu o fata înainte sa ma cunoască pe mine(precizez ca locuim in Danemarca și ea e daneza) in urma căreia a rezultat un copil pe care el spune ca nu era pregătit sa îl aibă și nu cu ea, pentru ca relația lor era foarte frageda, dar a fost doar decizia ei. Deci, ei au rămas impreuna, s-a născut un copil la 2 luni de la naștere ei s-a despărțit pentru ca nu mai mergea deloc relația lor, înainte sa se despartă aceea fata a sunat "moașa" de aici in loc sa îl sune pe el , ca plânge copil și ii vine sa îl omoare, din cauza asta au fost contacte autoritățile și ea a fost pusă sa stea intr-o casa sub supravegherea altor persoane compentența, trebuia sa meargă și el sa stea in aceea casa dar nu a dorit și așa ea s-a răzbunat pe el provocându-i doar probleme, ajungându-se in momentul in care el nu are niciun drept sa își vadă copil pentru simplul motiv "ca pierde comunicarea cu astea" . De când aceasta fata a aflat ca el e intr-o alta relație a început sa îl caută sa își vadă copilul , pana atunci ii interzise sa facă asta, îl suna NON stop, el ii Răspunde , ii cere ajutorul și el accepta sa o ajute, doar pentru ca dacă nu face cum vrea ea ii interzice iarăși sa își vadă copilul. Eu i-am tot cerut sa o evite și sa o ajute doar in legătura cu acel copil dar el nu ma înțelege, ea îl vrea înapoi cu orice preț , el nu o mai vrea dar ea tot insista. Am ajuns la capătul puterilor, mi-a întrecut orice limite, nu știu cum sa mai reactionez și ce sa fac. Va rog ajutați-ma cu un sfat.
garbo_466031
Postat pe 4 Mai 2017 16:31


Mai, fetelor, m-am timpit eu sau e deja cam ... al treilea topic cu aproape exact acelasi continut kretinoid?!?...


garbo101426
Postat pe 4 Mai 2017 16:51
De ce crezi ca e un conținut kretinoid? Crezi ca e ușor sa fii in situația mea ?! Am 24 de ani și tot cred ca nimic din ce fac nu e bine.
garbo_466031
Postat pe 4 Mai 2017 22:25
Sincer, imi pare rau pt. tine, da' asta chiar nu e subiect de expus atit de public pe-aici!
De asta am spus kretinoid, care inseamna 'aproape'../'ca si'... , si nu ... kk_retin!
Si, in plus, e un subiect cu o ciudata si bolnavicioasa repetitie pe-aici.

Orice om sanatos la cap cind citeste continutul trist, da' teribil de delirant al povestii tale, nu se poate retine sa nu strimbe din nas si sa nu se gindeasca de ce nu spui tu toate lucrurile astea unui psiholog, psihoterapeut, preot sau chiar psihiatru?

N-ai mama?
Frati, surori, bunici sau prieteni cu care sa te sfatuiesti?
Chiar crezi ca netul e un mediu propice rezolvarii angoaselor existentialiste?!?
Nici nu-ti dai seama ca nu faci altceva decit sa-ti adincesti suferintza!

Fii fata desteapta si nu cauta raspunsuri iluzorii si desarte venite din 'experientza' altor fapturi nefericite care-si cauta si ele 'alinarea' dind sfaturi, inutile si posibil gresite daca nu chiar periculoase, intr-un loc nu numai total nepotrivit, da' si f. toxic...
garbo101426
Postat pe 4 Mai 2017 23:15
Neincrederea in gindirea, fortzele si faptele proprii este - helas! - primul pas spre...

...depresie, defetism cronic si chiar boala fizica!
garbo101426
Postat pe 4 Mai 2017 23:18
"Sincer, imi pare rau pt. tine, da' asta chiar nu e subiect de expus atit de public pe-aici!
De asta am spus kretinoid, care inseamna 'aproape'../'ca si'... , si nu ... kk_retin!
Si, in plus, e un subiect cu o ciudata si bolnavicioasa repetitie pe-aici.

Orice om sanatos la cap cind citeste continutul trist, da' teribil de delirant al povestii tale, nu se poate retine sa nu strimbe din nas si sa nu se gindeasca de ce nu spui tu toate lucrurile astea unui psiholog, psihoterapeut, preot sau chiar psihiatru?"

Nu stii ce sa faci... n-ai decat doua posibilitatii: il lasi cu problemele lui cu tot sau gasiti amandoi o rezolvare a problemelor voastre ca sa puteti avea un trai impreuna, fara tambalaul si circul din prezent. Dar voi doi, nu forumurile, pt. ca noi nu-ti suntem apropiati. Intelegi?


roxana1deac
Postat pe 5 Mai 2017 09:51
Suntem pe un forum deschis pe diferite topice.Este un spatiu public, nu aula universitara. Se pot pune intrebari, se dau raspunsuri, se fac schimb de idei, se ofera flori, muzica Intrarea in acest spatiu inseamna asumarea de responsabilitati, de bun simt. Marlaniile, ideile fixe, obsesiile, vulgaritatile musai sa fie dosite de masca de dincolo de monitor.E drept ca unii mai dau din coate, unii dau cu capul de pereti, unii pun de o cearta ca sa fie remarcati(si negativul poate aduce faima)

031, Stiu ca nu e usor sa fii singura printre straini, si romanii din exterior mai mult te incurca.
Relatia ta cu barbatul este de sase luni, cu cealalta dureaza de cel putin un an si jumatate si e la mijloc un copil.
Cred ca barbatul se joaca cu voi.Legile in Danemarca sunt ff dure in ce priveste copii.Stiai ca daca are copil cu o daneza, si se casatoreste cu ea dupa trei ani primeste cetatenia daneza?
ulygarbo
Postat pe 5 Mai 2017 16:10
El nu dorește sa se căsătorească niciodată cu ea, nu simte absolut nimic pt ea, decât dispreț pentru ca acum e la mâna ei și nu suporta asta. Deci excludem sentimentele fata de ea, el are sentimente doar fata de copil atat
garbo_466031
Postat pe 5 Mai 2017 17:18


Daca nu si semnalizeaza ca e proasta, ne-educata, ne-simtzita si gratuit viperida ori de cite ori posteaza mitocanca forumului, atunci inseamna ca nu e proasta destul!



Asa se intimpla daca acetil-colina si tzesutul glial nu pot fi gasite pe ... rafturile supermarket-urilor!
Oriciti bani ai avea...
garbo101426
Postat pe 5 Mai 2017 17:53
De la: garbo_466031, la data 2017-05-05 17:18:13El nu dorește sa se căsătorească niciodată cu ea, nu simte absolut nimic pt ea, decât dispreț pentru ca acum e la mâna ei și nu suporta asta. Deci excludem sentimentele fata de ea, el are sentimente doar fata de copil atat


Esti ferma in afirmatii.De fapt incerci sa te convingi pe tine ca ceea ce crezi tu este adevarul.
Folosesti des cuvantul "dispret". Cum isi manifesta el dispretul fata de ea?
ulygarbo
Postat pe 5 Mai 2017 18:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sexul copilului 1 De la: mariana1971_12_08 1 Aprilie 2010 13:50
NEATENTIA SOTULUI MA INPINS IN BRATELE UNUI ALT BARBAT 53 De la: luptatoareacurajoasa 18 Mai 2010 22:15
CUPLU 10 De la: 53 19 Mai 2010 20:20
Îl iubesc muuult, dar el nu mă iubește. :( Ce să fac? 19 De la: Axl_R 6 Septembrie 2016 10:02
cedez sala nunta 1 De la: ralu_ad 26 Aprilie 2012 11:21
Setari Cookie-uri