Cadou amanta

Vă salut și va supun atenției următoarea situație:
Am 55 de ani , soțul meu de apropie de 60 , iar de un timp bănuiesc că mă înșală. Acum aproape 2 ani , uitandu-si contul yahoo deschis, am intrat și am găsit niște poze cu o femeie mai tânără, in diverse ipostaze
cu familia-copii, soț, dar și singură. Când l-am luat la întrebări , mai întâi a fost surprins, a negat, a zis că nu o cunoaște apoi a spus că le-a pus intenționat, să-mi vadă reacția(în ultima vreme ne certam cam des).De atunci au început suspiciunile care au durat un timp, apoi s-au mai atenuat, până am descoperit că de fapt femeia din fotografie e o angajată de la instituția unde lucrează. Neagă vehement că ar fi ceva intre ei, e tot mai afectuos cu mine, nu lipsește de acasă, dar sunt convinsa că minte.Acum câteva zile am găsit întâmplător, printre mărunțișuri , un bon de parfum scump, cumpărat în ajunul zilei de 8martie, și pe care eu nu l-am pimit. Data bonului coincide cu perioada în care a fost la cumpărături. Spune că nu știe cum a ajuns bonul in casa că a fost greșeala vânzătoarei, că se mai întâmplă să se încurce bonurile etc.El susține că e totul doar in mintea mea, dar prea se potrivesc toate.I-am spus că-l părăsesc, că l-aș înțelege și poate l-aș ierta dacă ar recunoaște, dar zice că-s nebună și doar fac scenarii.Cum să trec cu vederea, cum să spun că nu se întâmplă nimic, chiar dacă amândoi suntem în pragul pensiei?
garbo_464538
Postat pe 27 Martie 2017 20:30
Țin să precizez că nu l-am căutat în buzunare, era la vedere bonul cu pricina.
garbo_464538
Postat pe 27 Martie 2017 20:49

La fel de 'la vedere' era si contul de Yahoo, este?!?


Adica era deschis si ... te-a tras de mina cu brutaliate sa intri si sa scotocesti prin el, desi e ILEGAL chiar si intre soti, nu-i asa?!?...

garbo101426
Postat pe 27 Martie 2017 21:00
Prea la vedere că sa nu intru. Dar ce va rog e să veniți cu o părere sau idee despre situația dată.Inteleg că e jenant sa te confrunți cu așa ceva la vârsta noastră, dar suferință, incertitudinea, faptul că omul în care crezi te minte, sunt la fel, la orice vârstă. Nu de răutăți am nevoie.
garbo_464538
Postat pe 27 Martie 2017 21:17
De la: garbo_464538, la data 2017-03-27 21:17:43Prea la vedere că sa nu intru. Dar ce va rog e să veniți cu o părere sau idee despre situația dată.Inteleg că e jenant sa te confrunți cu așa ceva la vârsta noastră, dar suferință, incertitudinea, faptul că omul în care crezi te minte, sunt la fel, la orice vârstă. Nu de răutăți am nevoie.


Stimata doamna, nu cred ca exista o reteta pe care sa o aplici intr-o problema ca asta. Vorbiti cu sotul si vedeti care-i situatia, de fapt...
roxana1deac
Postat pe 27 Martie 2017 21:30
De obicei amanta e aleasa dintre femeile care sunt "in apropiere":colega de serviciu,bona,prietena cea mai buna a sotiei etc.Exista un studiu in acest sens..Dar ca sfat, ar fi mai bine ca sotul sa nu fie "tocat" la cap de sotie pt ca va alege amanta(nu se stie pt cat timp..)atat timp cat la "ea" e liniste,nu il cearta nimeni ,il asteapta in haine corespunzatoare, mirosind a parfum(apropo!-poate ca ii stie parfumul deja de i l-a cumparat).Dar poate in timp ii va trece si va reveni "cu coada intre picioare" acasa sau dimpotriva va continua..Dar asta depinde in mare parte de tine,de cum te comporti fata de el de acum incolo.
garbo337700
Postat pe 27 Martie 2017 21:33
De la: garbo_464538, la data 2017-03-27 21:17:43Prea la vedere că sa nu intru. Dar ce va rog e să veniți cu o părere sau idee despre situația dată.Inteleg că e jenant sa te confrunți cu așa ceva la vârsta noastră, dar suferință, incertitudinea, faptul că omul în care crezi te minte, sunt la fel, la orice vârstă. Nu de răutăți am nevoie.


Femeie, fara suparare, da' ori nu intelegi ori te faci ca nu pricepi despre ce-i vorba cind vii cu povesti din astea in spatiul public!

La 55 + 60 de ani ar trebui sa ai suficienta minte sa stii ca nu se vine cu intimitati dintr-astea pe un forum plin de necunoscuti daca chiar nu vrei sa te si expui criticilor sau mishtoului!
Incerci sa speli in public rufele pretins 'murdare' ale sotului si tu te astepti sa-ti cautam intre coarne doar pt. ca tu afirmi ca ceea ce spui e si adevarat, huh???
Iti dai seama ce pretentii ai?!?
Oi fi trista, mihnita si teribil de necajita, da' realizezi cum ai sa arati in fatza instantzei cind o sa vii, la divortz, cu asemenea 'dovezi'???
In afara faptului c-o sa te faci de ris si o sa si pierzi procesul, nu-ti pui deloc problema cam ce-or sa zica copii vostri?
Rudele, prietenii, colegii de serviciu si chiar vecinii?!?
Apuca-te si adu-ti barbatul la 'sentimente' mai bune daca chiar e adevarat ce spui, da' nu cu amenintzari si ultimatumuri, ca nu mai ai 20 de ani!

Sa-ti mai spun ca omului tau ii lipseste cu sigurantza ceva in relatia dintre voi?
Ceva dupa care tinjeste?
Si nu ma refer strict la sex, femeie!
De cele mai multe ori e suficient sa fii interesata in mod real doar de ceea ce-l intereseaza si pe el.
Si, mai ales, sa vorbesti cu el cit mai mult.

CU EL, NU CATRE EL !!!

Fii macar desteapta daca nu poti sa fii si inteleapta!
Strici o casa, o familie si o intreaga viatza impreuna pt. niste poze si-un parfum???
Daca n-ai dovezi (cu orice fel de probe se poate) clare, directe si irefutabile peste care egoul tau nu poate cu nici un chip trece, atunci iti recomand sa te lasi pagubasa si sa incerci 'altfel' sa rezolvi situatia.
Da' asta doar daca vrei sa mai rezolvi problema si pt. ca mariajul vostru a si insemnat atitea zeci de ani ceva.
Ca mie-mi pari ca prea esti hotarita sa divortezi din prea putzin.
Sau, daca te tin baierele si esti o femeie puternica, poti sa-l lasi naibii si fara sa te mai trambalezi prin tribunale, sa umpli portofelul avocatilor si sa te mai faci si de batjocura alora care de-abia asteapta asta...

Acum e mai bine ce-ti zic aici?
Adica intelegi ratiunea si justetzea spuselor mele?...
garbo101426
Postat pe 27 Martie 2017 22:07
Presupunand ca-i adevarat ce banuieste 538(la naiba cu numerele astea ) si ca lui nenea la aproape 60 de ani i fuge mintea si ochii dupa alte femei, inseamna ca nu-i tocmai usa de biserica si-mi imaginez cam ce-a facut in trecut cand era in floarea potentei... Sau.....se apropie cu pasi repezi de andropauza si e in plina criza a disperarii...
538, sa divortezi ? Hmmm.....Pai daca tanti e mai tanara si mai are si familie pe deasupra, crezi ca o sa se bage la spalat izmene de aproape pensionar ?...Sau e doar o prietenie nevinovata in care sotul tau a gasit putina comunicare si intelegere, astea lipsind din casnicia voastra...... Dau si eu cu presupusul, nu cu pietre...
Buna dimineata:)
Rotty
Postat pe 28 Martie 2017 08:00
Buna seara,

vorbesc si eu neintrebata. Am fost si eu unde esti tu acum si-mi tot spuneam ca am eu viziuni. Gresit. Sunt niste subtilitati si instincte neintelese pe deplin dar care functioneaza fara gres. Fara sa-ti fie clar ce si cum, ceva s-a schimbat in dinamica voastra. Daca ar fi sa pun un pariu ar fi ca: te insala. In acelasi timp insa nu vrea sa te paraseasca, doar... se aeriseste. Daca poti inghiti umilinta, ti-as spune sa fii mai luminoasa, mai zambitoare, surprinde-l ca in tinerete. E satul de obligatiile casnice de care se tot achita de 20-30 de ani. Fa efortul si rupe rutina, plecati in vacanta. Think outside the box. Stiu, mai e pana la concediu, copiii inca nu sunt asezati la casele lor, nu sunt destui bani. Dar baga-i o soparla sa plecati in... nu stiu, undeva exotic, sa beti cocktail cu umbreluta pe vreo plaja, fa-l sa vada ca sunteti tot tineri....
SAU
Gandeste-te daca poti locui, trai, descura singura si fa pasul care iti va tine coloana dreapta si viata cam pustie. Va fi nasol de sarbatori pentru ca prietenii cam dispar cand divortezi si trebuie sa-ti faci altii, banii sunt putini rau de tot , totul, de la desfacutul borcanelor la plata impozitelor si dusul cu masina la service trebuie sa-l faci singura. Nu e imposibil, eu sunt dovada vie, dar nu e usor si nu toata lumea poate duce o astfel de viata.
Intrebarea ta, de fapt, nu e daca te insala sau nu, ci: ce optiuni ai? Poti trai sau nu cu asta? Te poti readapta la o viata de celibatara? Btw, sunt al naibii de putini barbati pe lumea asta si 99,99% dintre ei sunt.... de lasat. Sa-ti dea Dumnezeu minte si putere.


garbo286056
Postat pe 2 Aprilie 2017 03:59
101426, esti mult prea dura, parca ai fii pe culmi, daca ai vrut sa recomanzi ceva, fa-o cu respect si retinere, nu arata ca vrei sa fii superioara, ca nu stii cand si cine te loveste, - fereasca sfantul - , ni se poate intampla fiecareia...Barbatii, sunt atinsi de " filoxera'', oricand , desi nu ei duc greul intr-o casnicie, ei saracii, o arata si se vaita tuturor cat de oropsiti mai sunt ... Cine ii crede, e liber sa o faca, suntem destule cele ce stim cati franci fac ei... Daca doamna care ne cere ajutorul, nu stie ce si cum sa procedeze, nu ne bagam, sau dam sfaturi care s-o ajute, nu ne dam "superioare'', folosinnd un ton neadecvat, ca nu se stie cand ne loveste "boala" asta si pe noi ! Duminica de april, frumoasa si benecuvantata !
garbo238983
Postat pe 2 Aprilie 2017 09:11
Imi pare rau prin ce treceti si imi pare si mai rau ca sunt atatea cretine care in loc sa va ajute cu sfaturi, fac glume proaste. Da doamna, sotul dumneavoastra va inseala 100%. Si daca vreti sa intelegeti mai bine cum procedeaza barbatii si cat de parsivi si mincinosi pot fi, uitati-va in fiecare zi pe programul tv TLC in jurul orelor 15-16, la emisiunea "Alta infedelta"! O sa va dati seama, in cate moduri se poate insela si cum se neaga mereu asta, dand mereu barbatii vina pe femei, spunandu-le ca sunt paranoia si ca totul se petrece doar in capul lor, cand de fapt ei chiar te inseala si o fac cu cea mai mare nesimtire!
garbo082745
Postat pe 2 Aprilie 2017 10:06
De la: garbo238983, la data 2017-04-02 09:11:26101426, esti mult prea dura, parca ai fii pe culmi, daca ai vrut sa recomanzi ceva, fa-o cu respect si retinere, nu arata ca vrei sa fii superioara, ca nu stii cand si cine te loveste, - fereasca sfantul - , ni se poate intampla fiecareia...Barbatii, sunt atinsi de " filoxera'', oricand , desi nu ei duc greul intr-o casnicie, ei saracii, o arata si se vaita tuturor cat de oropsiti mai sunt ... Cine ii crede, e liber sa o faca, suntem destule cele ce stim cati franci fac ei... Daca doamna care ne cere ajutorul, nu stie ce si cum sa procedeze, nu ne bagam, sau dam sfaturi care s-o ajute, nu ne dam "superioare'', folosinnd un ton neadecvat, ca nu se stie cand ne loveste "boala" asta si pe noi ! Duminica de april, frumoasa si benecuvantata !


Dragutzo, tu esti de regula de la Mama Natura asa de nesimtita cit sa te bagi in comentariile altora precum musca-n c_uru' vacii?!?
Ca 'oficiul' de c_retina vad ca-l face o euglena bok-o-trofa teribil de derapata din moment ce considera ca toti barbatii 'e' porci iar muierile sint, vai, 'sarmanele', doar niste permanente victime ale nemernicilor testosteronici!...
garbo101426
Postat pe 2 Aprilie 2017 18:15
Stimata doamnă,
Știu ca nu este ușor să treceți prin această experiență de viața, însă depinde de dumneavoastră câtă importanță îi dați.
Daca o sa încercați să vă detașați puțin, să ieșiți în afară problemei, să o priviți de pe margine, fară implicare emoțională, cu siguranță că această problemă nu va mai fi atât de gravă.
Este posibil ca soțul dumneavoastră să aibă o simpatie pentru această femei, poate ca nu au ajuns la relații intime.Este posibil ca el să aibă nevoie de confirmare că incă mai poate cuceri.
Bătrânețea îi sperie în egală masură și pe barbați și atunci vor să aiba confirmarea că încă mai pot stârni interesul.
Știu că este greu de acceptat, dar cu siguranță că soțul dumneavoatră va iubeste in felul lui și că nu ar fi in stare sa se despartă de dv.
Un sfat, daca imi permiteți.
Încercați să îngropați această suspiciune, nu-i mai spuneți nimic, dar în schimb, dv. începeți să puneți mai mult preț pe persoana dv. megeți mai des la cuafor, la manichiură, faceți o schimbare de look, schimbațivă garderopa, faceți sport, mult sport, învățați să petreceți timp de calitate fară soțul dumneavoastră.
O să vedeți că soțul dv. se va opri din preocupările lui și va va acorda timp.Se va trezi in el o suspiciune si in acelasi timp teama ca va putea pierde.
Succes!!!
ariana_tm
Postat pe 3 Aprilie 2017 11:02
De la: garbo082745, la data 2017-04-02 10:06:47Si daca vreti sa intelegeti mai bine cum procedeaza barbatii si cat de parsivi si mincinosi pot fi, uitati-va in fiecare zi pe programul tv TLC in jurul orelor 15-16, la emisiunea "Alta infedelta"! O sa va dati seama, in cate moduri se poate insela si cum se neaga mereu asta, dand mereu barbatii vina pe femei, spunandu-le ca sunt paranoia si ca totul se petrece doar in capul lor, cand de fapt ei chiar te inseala si o fac cu cea mai mare nesimtire!

sau se poate uita la emisiunea lui capatos, ca-i tot un drac cum puteti sa credeti toate bazaconiile servite de televiziuni?
miss_darine
Postat pe 3 Aprilie 2017 11:12
Nu stiu ce sa spun. "Cate bordeie, atatea obiceiuri"... Poate unora le place aerul curat, neimputit de vicii, fie ele si "de procedura". Chiar credeti ca un om serios le uziteaza? Iar casnicia e prea idealizata, "ridicata in slavi'... care-ori fi acele slavi, concret?! Idealizata trebuie sa fie doar relatia lor, daca respecta niste "minime" standarde!
roxana1deac
Postat pe 3 Aprilie 2017 11:51
Buna seara.stimata doamna,imi permit a va un sfat.sunt casatorita de 22 de ani si va inteleg perfect.cand am spus ca imi permit sa va dau un sfat,asta nu inseamna ca trebuie sa tineti cont de el.totul tine de dv si de ceea ce este in interiorul dv.cautati adanc in interior si veti gasi raspunsurile la intrebarile pe care le aveti.pt a va fi mai usor cititi psihologie pozitiva si motivationala.va doresc numai bn si multa fericire.
garbo_463131
Postat pe 9 Aprilie 2017 19:29
Jale da' la voi e inca bine... sunt de aceeasi varsta cu tine. Mie nu mi-a pasat ca timp de 4ani i-a facut cadouri scumpe(laptop de 4500lei noi, haine, etc...) - comandat de el pe internet(vai, saraca, nu are cont de e-mail - dar avea si ii trimitea poze) gasit pe contul lui de e-mag(mie mi-a cumparat inainte dar in acelasi an unul de 1000lei, mergea cu ea "la sala" o zi da si una nu dupa ce stea cu ea bot in bot toata ziua la servici(a luat-o la el in birou desi nu avea ce cauta acolo - asa i-am si surprins cand m-am dus neanuntata), o ducea in "delegatii" si se culca(au conditii excelente) cu ea la servici(el ii cumpara des stimulente sexuale DONG QUAI ROOT, Branca Ursului,etc...) dand vina pe altii si cate si mai cate mizerii... m-a durut ca a iubit-o si o iubeste cu toate ca nu recunoaste nimic si spune ca banii au fost imprumut, m-a durut si ma doare ca, mai nou, ea are o interventie estetica si el nu-mi spune unde si ce si-a facut ca arata uimitor de bine fata de inainte cand avea fata cazuta complet, iar cireasa de pe tort e ca ea nu mai iese cu el in afara serviciului si ma tem ca el imi refuza divortul(la notar-ca e mai ieftin) doar pt ca ea nu are ganduri de viitor cu el ci cu "prietenul" ei cu ~5ani mai tanar ca ea, pentru care ea a divortat acum vreo 14ani, si care ii accepta "aventurile"(poate chiar el o trimite "la produs", mititica). Asa ca, eu stau mult mai rau daca asta te consoleaza(asta era de fapt scopul). Si-ar mai fi o culme, toata lumea care ne stie pe amandoua spune ca eu sunt mai frumoasa, mai placuta si mai inteligenta desi am cu 5ani si jumatate mai mult ca ea...
garbo_407661
Postat pe 10 Aprilie 2017 12:05
Cit de sarmana si lipsita de valori a devenit Umanitatea asta!...
garbo101426
Postat pe 10 Aprilie 2017 16:16
Asta poti s-o mai spui de cateva ori, 426.
Damiana_Sararu
Postat pe 10 Aprilie 2017 18:55
chestia cu inselatul doare dar atita timp cit nu esti neglijata nu lipsesc banuti din bugetul familiar totul e ok o sasi revina la normal ca fata no sta cu un baarbat de varsta bunicului .Dar daca exista certuri jigniri lipsa banilor din bugetul familiar si te mai si neglijeaza ajungi la un moment dat sa simti ca esti femeia de servici pentru el .Cineva care sal spele sal calce si sai faca mancare doar atit .Cu tine cum ramine pina la urma? Tu care poate esti mama sotie devotata ? Cum ramine cu sufletul si mintea ta? teai intrebat vreodata? intreabate si vei afla raspunsul la ceea ce vrei si doresti cu adevarat....
Elena_Onofrei_1
Postat pe 16 Aprilie 2017 11:55
Inselatul doare sau nu, depinde de om. Asa cum unei femei normale, poti sa-i faci orice, sa-i aduci bani, cadouri, sa-i dai atentie si va fi egal cu zero, unei proaste ii poti aduce banii in casa si ea sa se comporte ca si cum nu ar observa ca-i inselata. O va deranja cel mult ca nu-i bine, dar nu stie sa defineasca binele asta, ca ea este importanta in virtutea unui act, ca se poate face de ras, deci sa o doara doar la orgoliu. Tine exclusiv de calitatea femeii respective. Sper ca ceea ce am spus sa nu fie cazul d-nei inselate si sa faca ceea ce-i bine pt. ea si viitorul ei.
Damiana_Sararu
Postat pe 16 Aprilie 2017 12:07

Asa e, intotdeauna tine doar de CALITATEA femeilor!


Da' majoritatea djuvariana a acestora viseaza cai morti pe peretii verzi, 'cramponindu-se' stupid de o idiotzenie manipulatorie precum...

...pseudo-feminismul asta contemporan de toata jena!
garbo101426
Postat pe 16 Aprilie 2017 14:46
Si nu numai de calitatea femeilor, ci din pacate de cantitatea lor.
Damiana_Sararu
Postat pe 16 Aprilie 2017 14:57
De la: garbo_464798, la data 2017-04-16 14:57:46Si nu numai de calitatea femeilor, ci din pacate de cantitatea lor.



Cind femeia de-acasa isi iubeste cu adevarat barbatul, iti garantez ca nu conteaza nici numarul total al femeilor din intreg Universul!


Si ma refer la iubitul adevarat, nu la cel din ... 'datorie' de sotie!



garbo101426
Postat pe 16 Aprilie 2017 17:00
Eu ma refer la cantitatea de femei pseudo-feminist djuvariene.
Si pseudo si pe bune, femeile nu-s egale. Nici intre ele nu-s egale, da' cu cei de sex diferit...
Damiana_Sararu
Postat pe 16 Aprilie 2017 17:45
De la: garbo101426, la data 2017-04-16 17:00:55
De la: garbo_464798, la data 2017-04-16 14:57:46Si nu numai de calitatea femeilor, ci din pacate de cantitatea lor.



Cind femeia de-acasa isi iubeste cu adevarat barbatul, iti garantez ca nu conteaza nici numarul total al femeilor din intreg Universul!


Si ma refer la iubitul adevarat, nu la cel din ... 'datorie' de sotie!





Acu' as spune si eu ce spuneau batranele ca nu conteaza femeile cu care e berbantul dar sa nu uitam ca pe vremea aia oamenii nu prea se luau din iubire, erau alte interese care primau, pecuniare sau faptul ca ti-a venit vremea maritisului (nu ca acum ar fi cu mult diferit, dar macar larghetea de alegere e un pic mai mare)erau si multi copii de crescut... si revenind la "oile" noastre nefeministe da' sincere in intentii... cand iubesti nici prin gand nu-ti trece sa inseli sau macar sa atragi atentia altcuiva. Poate la mine tine si de structura, de un dezinteres fata de sexul opus, in general, insa, mai presus de toate, inconstient sau nebun sa fii sa-ti treaca prin cap macar, nici nu mai zic de inima ta, sa rupi "vraja" a ceva real, minunat pt. o efemerida.
Damiana_Sararu
Postat pe 16 Aprilie 2017 18:21
Buna seara ..... defapt buna dimineata!
Si pana la urma povestea are un final a-ti reusit sa luati decizia potrivita?
garbo_468271
Postat pe 31 Mai 2017 01:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
persiflare 97 De la: tutankhamon 4 August 2009 23:22
anul 2012 189 De la: quasaria 1 Ianuarie 2012 19:02
Nu ii inteleg familia 16 De la: ella4u_2004 26 Septembrie 2013 21:38
cum putem indeparta(scapa) de grasimea din jurul burtii??? 37 De la: garbo133204 1 Noiembrie 2010 08:47
Relatia cu un barbat de o alta religie (baptist) 181 De la: adriana78 1 Octombrie 2013 22:53
Setari Cookie-uri