Invitatie

Buna. Numele meu este Roxana. De curand am deschis un canal de fitness pe youtube. Va invit sa facem miscare impreuna, sa ne depasim limitele si sa devenim exact ceea ce ne dorim! Pe youtube ma gasiti cu numele de Roxana Fitness. Va astept!
garbo_463179
Postat pe 20 Februarie 2017 22:45
No hai ca asta suna interesant si productiv. Stai sa-mi beau cafeaua si ma prezint la inviorare.
Buna dimineata :)
Rotty
Postat pe 21 Februarie 2017 07:06
Buna Rotty! Te astept cu mare drag pe canalul meu de youtube(Roxana Fitness). Cel putin o data pe sapt voi posta un video! Canalul va fi si cu retete de mancare sanatoasa, si usor de facut, dar si cu exercitii care sa poti sa le faci acasa fara sa fi nevoita sa te duci la o sala. Daca iti plac videourile nu uita sa dai un like si sa te abonezi. Te pooop cu drag si nu uita impreuna putem sa fim sanatoase si tonifiate. Spor la exercitii!
garbo_463179
Postat pe 21 Februarie 2017 12:25
Te astept!
garbo_463179
Postat pe 21 Februarie 2017 12:40

Mi-a placut 'teribil' chestia cu ... carnea de porc si carbohidratii cu indice glicemic mare ce ar trebui luati dupa un asemenea antrenament!


Asa se intimpla daca ... chiulim la orele de nutritie stiintifica sau la cele de chimie alimentara!


No offence, da' daca ar citi 'dieta' asta post-efort probabil ca pina si pe cei mai novici medici diabetologi si/sau nutritionisti i-ar apuca pandaliile!

Mai ales cind te adresezi unor femei ... de peste 50 de ani!
Si a caror grija primordiala este, desigur,...

...'reformarea' masei musculare!


Imi propun sa fiu serioasa si sa rid totusi la alt topic, ... mai 'hazliu'.

Mai ales ca am vazut si o gramada de 'suplimente' alimentare de sinteza CHIMICA prin dulapiorul ala!


Asa ca ... spor la arderea caloriilor , Rotty!

Mai ales de pe - Oops! - fesieri si solduri!
Adica de pe cei trei ... gluteus.

garbo101426
Postat pe 21 Februarie 2017 13:37
Iti multumesc pentru raspuns! Eu nu sunt vreo specialista....incerc sa va arat ce functioneaza la mine. Toate informatiile pe care le postez nu sunt debitate din capusorul meu sunt dovedite de oameni de specialitate. Este adevarat ca eu nu urmez exact fiecare sfat, sunt om....deci mai gresesc! Dar incerc ca macar 70% din alimentatia mea sa fie curata. Consider ca nu numai domnisoarele ar trebui sa arate bine, ci si doamnele la 50 de ani au dreptul sa slabeasca, fie tonifiate si sanatoase. Este adevarat ca ar trebui sa iti faci unele analize sa vezi de ce are nevoie corpul tau, daca ai intoleranta la anumite alimente, etc. Orice dieta si orice antrenament se poate adapta dupa nevoile fiecaruia. Rotty nu renunta, nu conteaza cati ani ai, cum arati sau ce faci. Mereu vor fi oameni care vor incerca sa ne impidice sa ne atingem telul, care vor fi negativi. Eu nu renunt! Multumesc pt sfaturi.
garbo_463179
Postat pe 21 Februarie 2017 14:34
Dulceatza mica, pe vremea studentiei mele cind faceam ZILNIC 4-5-6km de alergare in fiecare seara si 8-10km de bicicleta in fiecare dimineatza - doar ca sa-mi mentin sanatatea pe care o aveam deja -, sa stii ca nu exista nici YouTube, FeseBuci sau alte platforme multi-media! Si nici nu era nevoie de vreo ... experta care sa copy/pasteze aberatii nutritioniste "dovedite de oameni de specialitate"!
Exista insa mult bun simtz referitor la rolul miscarii fizice in aer liber in raport cu sanatatea proprie...

A prospos, care-s 'specialistii' aia si care sint ... dovezile?!?
Nu de alta, da' eu am ceva expertiza in domeniu si ma ingrijoreaza teribil cantitatea enorma de 'informatii' stupide, inutile, nepotrivite sau chiar periculoase care circula nestingherite pe net!
In orice domeniu si propagate de orice self-suficient sau sferto-doct...

Orice 'guru' din zilele nostre, nu conteaza 'specialitatea', are libertatea prost inteleasa de a posta tot felul de aberatii care, chipurile, au dat rezultate la ei.
Nu uita, duduitza, ca rezultate pe care doar pretinzi ca le-a 'dat' la tine tot ce arati pe YT se datoreaza EXCLUSIV ... virstei pe care o ai!
Nimic mai mult.
Parol!...

Sa mai ai insa si tupeul sa 'recomanzi' practic niste ... nimicuri in materie de mentinere a tonusului fizic (ca sanatatea se mentine prin alte mijloace) in timp ce recomanzi direct ... carnea de porc impreuna indirect cu ... 'stimulentele' de sinteza chimica ce umplu dulapurile salilor de prostit prostii, asta e deja prea mult!

Da' se pare ca esti prea mica, prea 'inflacarata' da' si mult prea nestiutoare ca sa stii cum e cu STIINTA in materie de sanatate!
Da' ai tot timpul din lume sa te corectezi, fireste...

Nu spun ca e inutil sa faci ce faci tu pt. tine, da' sa te erijezi in ...profesoara doar pt. ca se poate azi asa ceva pe o platforma de internet, ei bine, asta e nu e doar amatorism ci e si lipsit de etica, morala, respect, deontologie si chiar bun simtz!

Nota: Chiar asa, Rotty, nu te lasa ... impiedicata de 'negativista' de mine si da-i bataie cu ... exercitiile tale cardiotonice cotidiene!
Ca alea sint cele mai potrivite pt. noi.
Adica, explica-i d-rei profesoare ca la virsta ta ... flotzaiala aia in aer liber, de cel putin vreo doua ori pe zi, este cea mai buna si perfecta forma de miscare fizica sanogena!...

P.S. A propos, Rotty, nu deschizi si tu un ... canal 'live' pe YT ca sa ... ne flotzaim si noi odata cu tine?
Ca avem si noi animalutze care ne ' antreneaza' zilnic ele pe noi prin vicisitudinile tuturor celor 4 anotimpuri...
garbo101426
Postat pe 21 Februarie 2017 15:25
Dupa cum ai observat eu nu ma "propun"in videourile mele. Nu ma prezint in pantaloni minusculi si in bustiere, desi asi putea. Si "dulceata asta mica" sau " duduita" cum ii spui tu are vreo 30 de ani....nu e chiar studenta. Oricum multumesc pentru ca ti- ai facut timp sa imi raspunzi la post. Tinand cont ca ai zis ca sti ceva despre miscare si alimentatie, sunt deschisa la sugesti. Eu evit sa te judec sau sa te jignesc, chiar imi doresc niste sugesti daca esti dispusa sa imi dai.
garbo_463179
Postat pe 21 Februarie 2017 15:42
'Dulceatza' si 'duduie' nu sint nicidecum apelative peiorative, stimabilo!
Ca daca ar fi trebuit sa te apelez cu adevarat pe 'masura' postarii tale si a ceea ce afirmi sau pretinzi, atunci ai fi avut o surpriza neplacuta, te asigur...

Ce legatura au ... bustierele si pantalonii minusculi in economia discutiei sau a ceea ce vrei si crezi ca oferi cititorilor de pe-aici?
Am adus eu vb. de asa ceva?
De unde frustrarea asta?
Mie chiar mi se pare potrivita o bustiera de bun simtz si niste pantaloni mulati pt. genul asta de activitatzi de miscare intr-un spatiu adecvat.
Ce-i cu ... sexismul asta la o femeie de 30 de ani?!?

Bref, multumesc de invitatzie, da' daca vreau sa dau sfaturi profesioniste in domeniu, atunci as face-o doar pe blogul meu. In nici un caz nu mi-as 'racola' fanii sau clientii la modul asta.
Asa e corect, asa e de bun simtz, asa e moral si etic...

Nu am vrut cu nici un chip sa te jignesc sau sa te judec, doar ti-am explicat - intr-un mod f. direct, propriu mie - DE CE e total nepotrivita abordarea de genul asta.
Nu de alta, da' cine chiar vrea sa faca miscare pe bune, atunci isi ... mishca fundul pina la prima sala de fitness sau bodybuilding 'dotata' cu profesori certificati!

Miscarea fizica pe net e - no offence! - doar pt. putori!

Chiar daca exista site-uri profesioniste, ceea ce faci intr-un apartament in fatza monitorului nu beneficiaza deloc de feed-back-ul unui instructor si nici de sfaturile si corecturile lui in timp real.
Crede-ma, stiu ce spun...

P.S. Imi pari cam 'defensiva', superflua si usor egocentrica in comentarii la virsta asta.
Invatza ca e un exercitiu la fel de valoros ca cel fizic in a suporta/aprecia gluma, ironia, ludicul si chiar ... mishto-ul!
Si atunci cind o sa ajungi sa ai la rindul tau copii de virsta ta sau chiar mai mari - asa cum am eu - si o sa ia detasarea necesara acumulata, atunci o sa-mi dai dreptate, te asigur...

Oricum, sanatate, toate cele bune si ... bafta in tot ce vrei sa faci!
Nu uita insa sa fie macar de buna calitate daca nu si profesionist...

garbo101426
Postat pe 21 Februarie 2017 16:18
Multumesc! O sa incerc sa le fac de o calitate cat mai buna! Apreciez si respect sinceritatea ta, si modul direct de ati exprima parerile. Multa sanatate si tie si copiilor tai.
garbo_463179
Postat pe 21 Februarie 2017 16:43
De la: garbo_463179, la data 2017-02-21 16:43:00Multumesc! O sa incerc sa le fac de o calitate cat mai buna! Apreciez si respect sinceritatea ta, si modul direct de ati exprima parerile. Multa sanatate si tie si copiilor tai.


Asemenea si tie...
Doame-ajuta!
garbo101426
Postat pe 21 Februarie 2017 17:13
Daniela ai un mod foarte "dragut" de a te exprima! Mai bine te-ai corecta si pe urma ai vb de alti! Mult succes!
garbo_463179
Postat pe 21 Februarie 2017 17:42

''Retardat-o, invata sa scri..si canalul tau de fitness e de tot rasul. Ar fi bine sa te propui, fa sii tu ceva la care te duce mintea gangava..''

Numarati greselile! Dar e un sfat bun!
garbo_463222
Postat pe 22 Februarie 2017 08:18
Buna dimineata si aici.
Roxana, esti o draguta si eu chiar apreciez initiativa ta. Pe la videourile cu mancarea inca nu m-am uitat ca eram tare ostenita dupa inviorarea de ieri. Glumesc, ma grabeam sa plec la flotzaiala. 426 exagereaza, inca nu am 50 de ani, dar nici mult nu mai am (shit ).....si am "in carca" cativa anisori buni de fitness, dar asta nu conteaza...nu ?


"Nota: Chiar asa, Rotty, nu te lasa ... impiedicata de 'negativista' de mine si da-i bataie cu ... exercitiile tale cardiotonice cotidiene!
Ca alea sint cele mai potrivite pt. noi.
Adica, explica-i d-rei profesoare ca la virsta ta ... flotzaiala aia in aer liber, de cel putin vreo doua ori pe zi, este cea mai buna si perfecta forma de miscare fizica sanogena!..."

426, flotzaiala aia e la mine cam de 4 ori pe zi / total peste 10 km. Inafara de asta, nu trag chiulul de la inviorarea matinala (pe bune) care-i asa de vreo cinshpe-douazeci de minute de stretching si exercitii de "dezruginire" ca sa-mi pun shelele in miscare.
Despre alimentatie o sa povestim mai tarziu...bine ?

Rotty
Postat pe 22 Februarie 2017 08:26
De la: garbo_463222, la data 2017-02-22 08:18:01
''Retardat-o, invata sa scri..si canalul tau de fitness e de tot rasul. Ar fi bine sa te propui, fa sii tu ceva la care te duce mintea gangava..''

Numarati greselile! Dar e un sfat bun!



Voiai sa zici "numara-ti" ...nu ?
Rotty
Postat pe 22 Februarie 2017 08:28
Numărați, vorbeam la plural, esti foarte atenta! Stiu sa folosesc cratima, crede-ma! Vrei sa incercam? Tu esti ''ccainele'' care nu poate sa nu latre?
garbo_463222
Postat pe 22 Februarie 2017 08:41
Alta intrebare!
Aruncatul cu privirea se considera exercitiu fizic?!
Schmetterling
Postat pe 22 Februarie 2017 08:41
Da Fluturas, e unul dintre cele mai efective exercitii. ...Pe langa stretchingu` de la trezire...

http://www.lovethispic.com/uploaded_images/28966-Kitty-Stretching.jpg

Rotty
Postat pe 22 Februarie 2017 08:45
De la: garbo_463222, la data 2017-02-22 08:41:11Numărați, vorbeam la plural, esti foarte atenta! Stiu sa folosesc cratima, crede-ma! Vrei sa incercam? Tu esti ''ccainele'' care nu poate sa nu latre?


Da, eu sunt...dar musc direct.
Chestia cu numaratul era o chestie de interpretare...credeam ca "vorbesti" cu Daniela.
Rotty
Postat pe 22 Februarie 2017 08:48
De la: Rotty, la data 2017-02-22 08:45:36Da Fluturas, e unul dintre cele mai efective exercitii. ...Pe langa stretchingu` de la trezire...

http://www.lovethispic.com/uploaded_images/28966-Kitty-Stretching.jpg



Asta inseamna ca sunt deja guru in sport!
Schmetterling
Postat pe 22 Februarie 2017 08:57
-o Rotty de sportiva!
Rotty
Postat pe 22 Februarie 2017 09:04
Schmetterling
Postat pe 22 Februarie 2017 09:18
Buna Rotty! Ma bucur sa aud ca faci miscare, nu conteza ca faci exercitiile propuse de mine, de altii sau ca iti faci propriul program. Simplu fapt ca iti faci timp sa ai grija de tine si de sanatatea ta ma bucura!
garbo_463179
Postat pe 22 Februarie 2017 10:49
Nici tu n-ai inteles ironia.
Si de ce sa te injur, ai?!
DanielaChiru
Postat pe 22 Februarie 2017 10:59
Tommy_Boy
garbo_463179
Postat pe 22 Februarie 2017 11:05
Daniela nu inteleg de ce esti atat de "ironica". Incearca sa fi ironica dar intr-un mod corect. (Daca scrii gresit si zici ca esti ironica, sa sti ca nu toata lumea te crede. Incearca sa scrii corect si sa fi ironica, poate asa o sa se prinda toata lumea.)
garbo_463179
Postat pe 22 Februarie 2017 11:09
''Chestia cu numaratul era o chestie de interpretare...''

chestia e chestie. 10 cu felicitari pentru exprimare !!!
garbo_463225
Postat pe 22 Februarie 2017 11:18
" sunt ironica"
garbo_463179
Postat pe 22 Februarie 2017 11:23
De la: garbo_463179, la data 2017-02-22 11:09:37Daniela nu inteleg de ce esti atat de "ironica". Incearca sa fi ironica dar intr-un mod corect. (Daca scrii gresit si zici ca esti ironica, sa sti ca nu toata lumea te crede. Incearca sa scrii corect si sa fi ironica, poate asa o sa se prinda toata lumea.)


Paguba-n ciuperci.
DanielaChiru
Postat pe 22 Februarie 2017 11:45
De la: garbo_463179, la data 2017-02-22 10:49:03Buna Rotty! Ma bucur sa aud ca faci miscare, nu conteza ca faci exercitiile propuse de mine, de altii sau ca iti faci propriul program. Simplu fapt ca iti faci timp sa ai grija de tine si de sanatatea ta ma bucura!



Buna Roxana.
Rotty
Postat pe 22 Februarie 2017 12:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta cu ajutorul sportului 4 De la: roxana98ful 7 Noiembrie 2017 12:53
ms am gasit 3 De la: garbo162151 8 Iulie 2010 11:39
Invitatie 177 De la: garbo_463179 25 Februarie 2017 22:24
Divort 2 De la: Christina_Christina_1 26 Martie 2017 08:55
inot 9 De la: garbo065280 5 Decembrie 2009 10:16
Setari Cookie-uri