Ma minte sau nu?

buna.Iubitul meu este plecat pe tir in toata europa iar zilele trecute l.am sunat si imi raspunde o tipa , ea doar zicea alo alo iar in spate se auzeau alte persoane vorbind dar nu in romana era franceza sau germana si la un moment dat a zis si ea ceva dar nu am inteles..eu am inchis imediat(apelul a durat 13 secunde) ,ma panicasem pe moment nemaipatind asa ceva pana acum , dupa imediat am apelat din nou crezand ca poaate a pierdut telefonul si poate l.a gasit cineva si imi raspunde iubitul l.am intrebat de ce a raspuns o femeie la telefonul lui...si incepe ca sa vezi eram am oprit la un magazin sa luam paine si aveam telefonul in buzunar ca nu avea cum sa raspunda cnv la telefonul lui...ca era langa granita si poate s.a redirectionat apelul catre altcineva..ca el nu are nici un apel de la mn...ca imi trimite poze ca ii in camion doar cu colegul lui si la telefon ca nu are nici un apel...ne.am certat putin..fiind amandoi pe orange si cu abonament am asteptat sa treaca alea 72 de ore sa vad detaliile facturii cu apeluri..avand amandoua conturi de la orange..mie imi arata ca l.am apelat si nu am nici un cost si lui ii arata pe desfasurator ca a fost sunat in roaming atunci si a fost taxat un cent...plus ca am sunat si la relatii clienti sa fiu sigura ca nu se poate devia apelul de la retea sau ceva de genu si bineinteles ca cea de la orangr mi.a zis ca nu se poate intampla asa ceva ..acum astept sa il sun maine dimineata cand se trezeste sa vad ce imi zice cand o sa ii spun ca toate astea il contrazic....voi ce credeti?eu nu stiu ce sa cred ...fiind plecat de o luna...noi avand 4 ani de relatie..plus ca atunci cand i.am cerut socoteala la un moment dat tot el era cel nervos si dupa s.a enervat si mai tare ca am incercat sa ii fac cont orange eu uitand ca ii mai facusem o data ...ca pentru ce ii folosesc eu nr de telefon sa fac cont la orange....si daca se intampla invers el nu ar fi crezut nimic din ce ii spuneam....ce sa fac?
OanNa_Oana_2
Postat pe 31 Ianuarie 2017 02:25
Sa nu plangi. Ia vreo doua farfurii si tranteste-le sa te "racoresti" , iar restul de 4 (daca ai set complet) tranteste-i-le in cap cand se intoarce. Magarul!!!
Rotty
Postat pe 31 Ianuarie 2017 07:31
Eu as cumpara un set de 12 persoane pt. ca are si la piece de resistance.... supiera, macar sa simta ceva magarul.
Buna Rotty.
Tommy_Boy
Postat pe 31 Ianuarie 2017 08:46
De la: Tommy_Boy, la data 2017-01-31 08:46:55Eu as cumpara un set de 12 persoane pt. ca are si la piece de resistance.... supiera, macar sa simta ceva magarul.
Buna Rotty.



Buna idee.
Sa nu uitam polonicul!
Buna dimineata :)
Rotty
Postat pe 31 Ianuarie 2017 09:02

..."era franceza sau germana (...) dar nu am inteles"
Pai daca n-ai habar care e una si care alta, atunci e posibil sa fi fost chiar si-n ... chineza!


Pina la urma tu de ce l-ai luat taman pe asta de iubit?
Il iubesti pe el chiar atit de mult sau ii iubesti doar ... portofelul si cardul de debit?!?


Ca la modul cum vrei sa-i controlezi viatza chiar si de la distantza si cum incerci sa-ti raspunzi singura la intrebari in genere nu prea sanatos de pus, imi pare ca aveti o relatie ... eminamente sexuala.


Iar sexul e o 'unealta' teribil de puternica da' si cu termen de valabilitate relativ scurt daca nu e 'sustinuta' corespunzator...
garbo101426
Postat pe 31 Ianuarie 2017 09:21
Tocmai ca nu l-ar controla daca ar avea o relatie eminamente sexuala... decat daca i-ar fi teama ca-l "controleaza" altcineva mai bine si pierde accesul la portofel. Deci tu zici sa-l lase in boii lui, ca oricum se intoarce la ea, daca-i o relatie serioasa.

Voi astea care intrati pe forumuri pt. intrebari care mai de care, de ce naiba nu va rezolvati problemele cu vecinii, iubitii, mamele, surorile, cumnatele in intimitatea voastra??
Camil5y8
Postat pe 31 Ianuarie 2017 09:45
garbo101426
Postat pe 31 Ianuarie 2017 10:02
era galagie pe langa tipa aia si nu am inteles exact ce limba vb ...si stiu sa vb germana pnt ca am invatat inca din clasele primare pana la liceu ....si banii sincer nu ma intereseaza...nu am apelat niciodata la portofelul lui...fiecare cu banii lui...
OanNa_Oana_2
Postat pe 31 Ianuarie 2017 11:20

Nu ma indoiesc, in fond nu asta era ideea, ar fi trebuit totusi sa te prinzi ca nu banii erau subiectul si obiectul.


Ma rog, in fond fiecare cu cel doare.


Carevasazica liceu zici...
Okay, misto, da' ia zi-ne si noua, cu cit ai luat ... BAC-ul?!?
garbo101426
Postat pe 31 Ianuarie 2017 11:32
Buna.
Mie mi s-a intamplat sa sun un numar si sa imi raspunda o persoana cu alt numar de telefon, si o sunam pe mama. Exista aceasta posibilitate, eu zic sa nu te mai framanti atat si sa o tratezi ca pe o intamplare amuzanta pana se intoarce prietenul sau iubitul. Oricum pana atunci nici cu farfuriile nu poti reziolva, asteapta sa apara si corpul cu capul atasat in apropierea ta si apoi decizi cate farfurii, polonice sau pupice primeste.
Deliaaa
Postat pe 31 Ianuarie 2017 12:06
De la: delada, la data 2017-01-31 12:06:05Buna.
Mie mi s-a intamplat sa sun un numar si sa imi raspunda o persoana cu alt numar de telefon, si o sunam pe mama. Exista aceasta posibilitate, eu zic sa nu te mai framanti atat si sa o tratezi ca pe o intamplare amuzanta pana se intoarce prietenul sau iubitul. Oricum pana atunci nici cu farfuriile nu poti reziolva, asteapta sa apara si corpul cu capul atasat in apropierea ta si apoi decizi cate farfurii, polonice sau pupice primeste.


Pupice sau popice?
Camil5y8
Postat pe 31 Ianuarie 2017 12:24
De la: garbo101426, la data 2017-01-31 11:32:18
Nu ma indoiesc, in fond nu asta era ideea, ar fi trebuit totusi sa te prinzi ca nu banii erau subiectul si obiectul.


Ma rog, in fond fiecare cu cel doare.


Carevasazica liceu zici...
Okay, misto, da' ia zi-ne si noua, cu cit ai luat ... BAC-ul?!?


cu cel...ce-l BAC
tu ne zici noua ca ai luat cu noua ?!
garbo_406968
Postat pe 31 Ianuarie 2017 12:52
Pupice, polonice ...dupa cum doreste si "simteste".
Deliaaa
Postat pe 31 Ianuarie 2017 13:14
Amice, nu eu sint persoana in cestiune, daca n-ai bagat de seama, chiar daca te simti 'obligat' sa te bagi in seama pe baza comentariilor altora.
Tu postari personale la ontopic nu obisnuiesti?!?

Spre cunostintza ta am absolvit cu f. multi ani in urma unul dintre cele mai bune licee din Romania, desi nu era in Bucuresti.
Si, spre 'rushinea' mea, n-am luat 9(noua) pt. ca nici macar nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva si nu asta era scopul meu in viatza.
E drept, n-am luat nici ... 10(zece).
Da', daca chiar ti se pare ca esti mai spiritual prin comentariul asta 'hazos', te anuntz ca n-am avut la BAC 'decit' media generala...

...9,72!!!

Si asta pt. ca pe vremea aia cind chiar se facea shcoala ADEVARATA cam toti eram in liceu f. buni la carte si unii dintre noi, nu putini, faceam performantza si pe la olimpiadele nationale sau internationale!
Nu prea ne tineam de atitea prostii ca astia din ziua de azi; desi ne distram minunat si faceam mult sport sau cultura si nu eram cum se spune in ziua de azi, ... tocilari.

P.S. Da-mi adresa ta de e-mail ca sa-ti trimit o copie dupa foaia matricola si diploma de BAC; contra cost desigur, ca nu fac acte de caritate pt. necunoscuti!
Ca sa te convingi si ca sa-ti si piara cheful de mishtocareala.
Plus ca sa-ti ceri si scuze pt. ironia esuata...
Nu de alta, da' toti astia de v-ati chinuit prin shcoala - nu pt. ca erati neaparat prosti, ci pt. ca erati puturosi, 'shmecheri' sau ... cool! - va imaginati ca toti ceilalti de-aici, de pe net, sint obligatoriu ori prosti ori asemenea unora dintre voi...

Banuiesc ca stii sa joci table, nu?
Atunci afla ca tocmai ai dat o...

...mare 'gherla'!

garbo101426
Postat pe 31 Ianuarie 2017 13:33
cratima la alegere...mata e proasta, scmechera, puturoasa etc. pana la 1 noaptea ai timp sa postezi... mai lauda-te ! unica persoana inteligenta de pe garbo.ro.
garbo_406968
Postat pe 31 Ianuarie 2017 13:52
Am luat bacul cu 7.50 fiind la mate info intensiv ....si mai nou sunt si asistenta medicala:)))dar nu cred ca asta conteaza acum:)))..am fost sunata de cei de la orange dupa ce le.am trimis un email cu ce s.a intamplat si au verificat ambele numere ..le.am dat detalii cu ora apelului si ce mai trb sa stie ..si au zis ca e posibil sa se fi facut gresit conexiunea fiind langa vama...oricum nu am mai insistat pe subiect cand vb cu el pentru ca imi zice ca ar trb sa am incredere in el si sa nu il mai controlez asa...
OanNa_Oana_2
Postat pe 31 Ianuarie 2017 16:54
Voi astea cu mate-info, etc sunteti cele mai uratele, cele mai nasoale; grasane, ingramadite sau beldii cu barbie patrata, buze de baba si ochi mici in fundu' capului.. asa sunt cele de la mate-info pe care le stiu din perioada liceului, cam 99%. Plus colegele de suferinta de la economie. De aia te-ai si dus la mate-info si ai gasit si un sofer de tir.
Camil5y8
Postat pe 31 Ianuarie 2017 17:53
Nu contează cu cât si luat bacul, profilul si ceea ce faci acum, profesional.La cum te comporți, ai putea fi detectiv particular. Părerea mea e ca esti prea nesigură, ca nu ai dreptul sa il controlezi asa, nu va leagă nimic, vreun act sau legătură in fața lui Dumnezeu.Ca te minte sau nu, nu pot spune, nu ar fi exclus deloc, iar mie, una nu mi s-a intamplat sa sun pe cineva si sa imi raspunda altcineva in nici un context prezentat in discuții.
Un sfat: reconsidera ti relația si casca ochii in privința lui.
Schmetterling
Postat pe 31 Ianuarie 2017 18:00
Pana s-o lege ceva in fata lui D-zeu sau a ofiterului starii civile, o minte iubitul ala.
Dar daca popa o lega, atunci da, nu trebuia sa-i inghita minciunile.
Camil5y8
Postat pe 31 Ianuarie 2017 18:06
De la: Camil5y8, la data 2017-01-31 17:53:45Voi astea cu mate-info, etc sunteti cele mai uratele, cele mai nasoale; grasane, ingramadite sau beldii cu barbie patrata, buze de baba si ochi mici in fundu' capului, asa sunt cele de la mate-info pe care le stiu din perioada liceului, cam 99%. Plus colegele de suferinta de la economie. De aia te-ai si dus la mate-info si ai gasit si un sofer de tir.



Dumnezeule, da' ce pornit esti, mai, baiatule!
Ti-a tras ... tzeapa vreo una dintr-astea de la mate-info prin liceu cumva?


Camil, mama, da' unde naiba ai facut tu liceul, omule, de-ai avut asemenea specimene???
La Dragnea in Teleorman?!?
Sau la Ponta in Gorj?!?...


Ca e sluta slutelor sau Miss Univers n-are absolut nici o legatura daca ea e multumita sau chiar fericita cu nea' shoferu'.

Problema nashpa e insa ca ea nu prea e multumita de viatza ei, de vreme ce ni se plinge pe-aici si e atit de suspiciuoasa si geloasa...
garbo101426
Postat pe 31 Ianuarie 2017 18:13
Specimene sunt peste tot.
"Problema nashpa e insa ca ea nu prea e multumita de viatza ei, de vreme ce ni se plinge pe-aici si e atit de suspiciuoasa si geloasa..."

Si noi ce trebuie sa facem?
Camil5y8
Postat pe 31 Ianuarie 2017 18:21
Sa o asigurăm ca nu o minte, ca apelul catre el a ajuns la altcineva si, ca soferii sunt cei mai fideli si mai sinceri bărbați.
Presupun ca nu trebuie sa împărtășim cu toții nota de promovare a bacalaureatului, spre a fi in masura să ne băgăm in seama, cu un sfat mai bun sau mai putin bun, după caz
Schmetterling
Postat pe 31 Ianuarie 2017 19:21
Nu o asiguram de nimic. Daca e sofer are deja stampila de infidel? Unchiul meu a fost sofer, bunicul a fost sofer. Toti barbatii care lucreaza in strainatate sau in alt oras nu pot fi infideli pt ca nu au meseria potrivita pentru asta, deci. Eu am spus ca e posibil si chiar este. De unde sa stim noi, eu adica, ce face sau a facut prietenul. Totusi, aceasta neincredere nu e chiar normala.
Deliaaa
Postat pe 31 Ianuarie 2017 20:42
Treaba sta in felul urmator...
1.La inceput am avut incredere in el cand mi.a zis ca nu a primit apelul ,dar povestind prietenelor ele mi.au bagat idei in cap si am devenit mai suspicioasa,pentru ca nu vreau sa fiu luata de fraiera ,si nu suportam ideea ca ar fi putut sa ma minta in halul ala si el facand cn stie ce pe acolo ,iar mie sa mi se planga cat e de greu si toate alea ,iar eu stand acasa asteptandul.
2. Cei ce zic ca fetele de la mate-info ar fi urate toate se inseala ar fi surprins sa vada ca e total invers (mai sunt si exceptii dar peste tot sunt).Nu zic ca eu as fi miss univers dar nici o sluta nu sunt. Se deviaza total de la subiect.
3. M.am aici pentru ca vroiam sa aud si o parere din afara anturajului meu . Poate ar mai fi patit cineva ceva asemanator si nu ar fi stricat un sfat .
OanNa_Oana_2
Postat pe 1 Februarie 2017 01:07
Treci peste acest episod, nu crede tot ce crezi, nu apleca urechea la ce iti spune anturajul, tu esti cu el de 4 ani, ar cam trebui sa il cunosti. Daca e sa iti fie infidel, o sa iti fie, cu toate verificarile tale, tu fii atenta la comportamentul lui de acum incolo. Daca intentionezi sa o tii asa tot timpul cat e plecat, mai bine las-o balta, te vei stresa si veti ajunge la despartire, fie e vinovat, fie nu.
Schmetterling
Postat pe 1 Februarie 2017 08:27
"M.am aici pentru ca vroiam sa aud si o parere din afara anturajului meu . Poate ar mai fi patit cineva ceva asemanator si nu ar fi stricat un sfat ."

Si cate fete crezi tu ca au patit asa, sa le raspunda o voce de femeie(in engleza sau germana), pe telefoanele iubitilor, soferi de tir in Europa?
Cum ai cautat, fete inselate sau nu de soferi de tir... la granita?
...Cea mai frumoasa dintre urate si cea mai fidela dintre "destepte".
Camil5y8
Postat pe 1 Februarie 2017 10:18
De acord cu Schmetterling.
Si trebuie sa te hotarasti daca vrei sa fii prietena unui sofer de Tir. Soferii de tir au si ei familii, neveste, copii, prietene. Am doi vecini deveniti soferi de tir de anul trecut. Tot in Europa. S-au intors si au plecat la munte cu toata familia. Un lux pe care nu si-l permiteau cand dormeau in fiecare noapte acasa.
Sa fii plecat nu e usor, dar te schimba. Si nu includem inselatul aici si altele asemenea. Poate este un test pentru relatia voastra, si pentru tine si pentru el
Vara mea a plecat cu sotul ei prin toata Europa, si nu o data, de multe ori. El fiind bineintele, sofer de Tir, ca sa poata sa isi sustina cei doi copii si nevasta, nu ca sa castige libertatea pe care chipurile nu o avea acasa.
Ca e sofer de tir si ca se plimba prin toata Europa e irelevant in relatia voastra, Conteaza ce vreti voi si daca exista o vrere comuna.
Sa il crezi sau nu? Nu stiu. Tu esti cea care trebuie sa te lamuresti.
Deliaaa
Postat pe 1 Februarie 2017 11:09
"m.am confesat " scuze de greseala
OanNa_Oana_2
Postat pe 1 Februarie 2017 16:00
Toti Mintim, mai frumos, mai subtil, mai "nevinovat"...cum trecem peste "criza" asta conteaza ! Si, poate, cand un barbat nu gaseste ce doreste acasa, cauta la "vecina " !?
fortelion
Postat pe 3 Martie 2017 18:16
trebuie sa nu faci pe victima in asta arata ca ai coloana vertebrala si paraseste-l a raspuns una cu care el era cuplat acolo pe unde lucra

si inca ceva spune-i asa: data viitoare cand ti-e dor de mine sun-o pe aialalta poate e libera

succes barbatii nu sunt altceva decat porci obsedati de sex
Andrea_Andres_1
Postat pe 5 Martie 2017 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu- stiu daca il mai iubesc si nu stiu daca il mai vreau langa mine!!! 20 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:54
toti imi spun k m-a inselat,ea-mi jura ca nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29 De la: Flo_Pa800 21 Decembrie 2013 01:24
VIOLENTA NASTE VIOLENTA ! 4 De la: tutankhamon 11 Noiembrie 2009 01:31
TOPIK ANTI-FLORINUCA(irinuca24/florinel_c76/garbo...119....etc) 36 De la: Anouk 12 Ianuarie 2010 17:48
Nu stiu cei cu mine 59 De la: garbo259257 16 Ianuarie 2012 13:05
Setari Cookie-uri