Cum pot să-mi recucerească soția????

Buna grup am o problema foarte grava soția avem 2 fetite de 6 respectiv 8 ani căsătoriți de 9 ani și ne cunoaștem de 17 ani. de 4 luni sa "blocat " sa zic asa deodată întreb ce se întâmplă îmi răspunde sa o las în pace eu nu am ținut cont de răspunsul ei și crezând ca e altcineva în viata ei ori sa băgat în relația noastră cineva familiar am început sa vb mai murdar și să-mi fac prezenta mai nervoasa după un timp mam calmat miam cerut iertare și am încercat sa intru în dialog cu ea ea mia spus ca sa saturat de mine de comportamentul meu care nu înțeleg care e ala după iun timp am început sa cumpăr cadouri flori etc tot fără succes mia cerut divorțul eu atunci iar mam tensionat sa zic asa neînțelegând motivul principal menționez nu am înșelat-o sau sa ridic mâinile asupra ei ea îmi tot spune ca e obosita și vrea sa sTea singura cu fetele noastre eu ori mie greu sa accept ori iubirea pe care i o port e prea mare nu pot sa stau asa fără sa fac nimic acm 5 zile mia cerut din nou divorț dar dacă nu facem comun acord face singura și când vb nu glumește și am decis dar sincer ca sa o liniștesc pe ea sa depunem divorț de comun acord.îmi tot zice ca eu am răcit tot în ea și nu se poate apropia de mine.am fost și la un preot împreună și acest preot nea spovedit împărtășit a făcut și o slujba pt noi și răspunsul lui a spus ca intre noi este ca o umbra orgolii ochi care nu ne privesc bine și toate astea aduc la momentul asta neplăcut dar motive pt divorț nu șanț. Preotul nea cerut sa mergem liniștiți acasă și sa infruntam asta fără a face nici un divorț din biserica când a ieșit soția mea a contactat avocatura și a făcut deja cererea de divorț mai am timpul asta atât de scurt și nu știu cum sa procedez CER AJUTOR .nu asculta de nimeni prieteni familiari preot acm am decis sa merg la un psiholog cu speranța de a face ceva nu știu cum sa procedez ....
Ady_Ludu_1
Postat pe 22 Ianuarie 2017 22:04
Nu stiu cum iti poti recupera sotia. Ceva tu nu vezi sau nu vrei sa vezi. Daca ea simte ca nu mai poate trai cu tine, de ce o fortezi? Acorda-i sprijinul tau dar fii atent la comportamentul ei. Sigur iti va spune ce are atunci cand va putea sau va fi sigura ca o asculti.
Deliaaa
Postat pe 22 Ianuarie 2017 22:35
nu doar psihologi si preoti trebuie sa consulti, dar asta e alt subiect!

nu stiu la ce preot ai fost, dar ceea ce ti-a spus a fost extrem de clar, doar tu nu vrei sa vezi sau te faci ca nu intelegi!

cel putin din ce spui aici rezulta ca este si altcineva implicat in relatia voastra!
nu vreau sa spun ca e vorba de-un amant sau de vreun "binevoitor" din familie, cert este ca ea de capul ei nu ar lua-o razna, decat daca chiar are probleme la mansarda!

indiferent care ar fi deznodamantul, inainte sa ajungeti in tribunal, cere-i cu argumente serioase sa iti spuna despre ce este vorba in realitate, pentru ca este ceva in neregula cu ea, cu tine, cu voi! elimina raspunsurile evazive si din partea ei si din partea ta, nu lasa nimic nespus si neclarificat! cel putin dupa o discutie din aceasta, care se presupune ca trebuie sa fie sincera, ai sa stii unde te afli si ce mai poti face, daca mai poti face ceva!

orice decizie majora, pe care o luam in viata, are la baza un set de evenimente anterioare; evenimente care prefigureaza, intr-o masura mai mare sau mai mica, evolutia lucrurilor si a evenimentelor!
fii atent la amanunte!

cum poti s-o recuceresti nu depinde doar de tine, depinde si de ea!
ca sa o poti recuceri intai trebuie sa stii concret despre ce este vorba!
heartbit
Postat pe 22 Ianuarie 2017 23:53
" dar motive pt divorț nu șanț. "


Cu tot respectul pentru situatia neplacuta in care esti, da` esti analfabet rau. Felul de a se exprima spune mult despre o persoana, iar in ce te priveste pe tine m-am convins.
Sfaturi nu dau, fiecare sa-si spele rufele "in familie". Zi buna.
Rotty
Postat pe 23 Ianuarie 2017 07:33
Măcar lenjeria!
Când e curată poa' să fluture pe balcon.
Axl_R
Postat pe 24 Ianuarie 2017 09:24
Cand o persoana se hotaraste sa plece ...nu ai cum sa o opresti .Probabil ca sunt unele lucruri care au indepartat-o de tine , ceea ce nu ai cum sa schimbi nestiind care sunt toate acestea.
cristina5
Postat pe 30 Ianuarie 2017 11:50

Orice dezastru din viatza noastra nu e decit consecintza fireasca a ... proastelor optiuni pe care le-am facut cu ani in urma.


Inadecvarea, entuziasmul ... feromonic, infantilismul decizional cit si lipsa de educatie reala plus imaturitatea unei anumite virste duc, in 99,9(9)% dintre cazuri, la consecintze carora de obicei nu le putem face fatza in viatza.

Si asta pt. ca absolut nimeni (familia, shcoala, societatea, etc.) nu se ocupa in mod real in lumea asta cu educatia oamenilor in materie deee...

...suportarea inteligenta a propriilor decizii si esecuri!

garbo101426
Postat pe 30 Ianuarie 2017 14:05
Se pare ca e foarte hotarita sa divorteze , asta e trist , nu se mai simte atrasa de tine ? Te respinge ?Ce greseala ai facut ?S-a plictisit ?Are pe altcineva ?Un psiholog nu iti poate rezolva aceasta problema imediat , va trece ceva timp si va trebuii sa platesti citeva sedinte , iar unii psihologi sint jalnici , au terminat scoala cu nota 5 , roaga-te la Dumnezeu sa iti arate adevarata cauza si cine stie , poate mai e ceva de facut , si daca nu mai e , atunci cauta-ti drumul de unul singur , nu te umple de ura si de tristete poarta-ti crucea !

Pacat !
garbo_462542
Postat pe 2 Februarie 2017 22:16
Omule nu te supara dar esti legat la ochi a schimbat femeia calibru penisului si tu nu iti dai seama -no mai poti tine nici in ruptul capului -nu te mai chinui divorteaza
Gicu_Cioanca_1
Postat pe 18 Februarie 2017 15:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma iubeste, nu ma iubeste... 126 De la: fleurdelis 10 Aprilie 2010 17:41
dilema 16 De la: fleurdelis 6 Iunie 2010 10:55
Dilema 15 De la: garbo225715 24 Februarie 2012 01:05
Teama relatiei la distanta 51 De la: kinga444 21 Noiembrie 2009 01:23
cum sa procedez cu un barbat care are deja o relatie?? 182 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:36
Setari Cookie-uri