ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

M-am saturat de imperecheat si cumparat sosete!

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna,

Va scriu pentru ca am o problema pe care am subapreciat-o pana acum: sosetele sotului si copiilor mei se pierd candva in timpul spalarii (nici eu nu inteleg cum) si imperecherea lor e un cosmar. Nu stiu, aveti si voi problema asta? Citesc de ceva timp forumul vostru si imi place sentimentul de comunitate de aici. Mi-ar prinde bine niste sfaturi care functioneaza. Multumesc mult! Maria
  citeaza   raspunde

Na, asta să fie cea mai mare pr a ta!

Pune-ți soțul, poate el se pricepe mai bine, la împerechere. (de șosete)
  citeaza   raspundeDaca cindva, in timpul casniciei nu ti-ai pierdut vreodata ... sotul si/sau copiii, eu zic ca inca stai bine!

  citeaza   raspunde

Ca doar nu erau incaltati cu sosetele cand programa d-na masina de spalat...

Ori, mai stii?
  citeaza   raspunde

Problema asta are niste cauze simple. Nu le pui din start la spalat pe toate, unele cad de pe sarma, cand le iei de la uscat nu le pui in acelasi loc.
  citeaza   raspunde

Exista niste saculeti speciali pt. spalatul lenjeriei fine si a ciorapilor. De ce nu-i folosesti?
  citeaza   raspunde

Ca sa nu ai stres cu asta , si ca sa iti folosesti energia cu ceva mai bun sau mai important pune si tu sosetele una peste alta crucis si fa-le un nod , nu prea strins si apoi se vor spala in masina si le gasesti la sfirsit inperecheate , Cred ca da ?
  citeaza   raspunde

Sugestie: pentru a nu mai pierde sosete, pune-le perechi la spalat! Cand le consideri murdare, imperechiaza-le si pune-le asa in cosul de rufe murdare. Nu le vei mai pierde!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: