ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Vecini socrii

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna tuturor! Ce parere aveti despre mutatul cu socrii?
Chiar daca sunt apartamente diferite.. Exemplul meu este o casa bifamiliara adica 2 apartamente. Dar tot vor fi vecini tot cred ca toata ziua ar bate la usa etc etc.
Cine a trecut printr-o experienta de genul ?
Nustiu cum sa fac inteleg si avantajele , dar imi doresc sa fim separati de tot.
  citeaza   raspunde

Depinde foarte mult cum ii vezi tu .... ca pe parintii sotului care va respecta relatia sau ca pe niste ""bagaciosi ""in intimitatea caminului vostru. Daca fac parte din ultima categorie ...categoric nu ,veti ajunge la discutii mai neplacute si nu e ceea ce doriti nici unul.Sunt avantaje dar si dezavantaje depinde foarte mult de intelegere,respect si dragoste din partea fiecarei familii .Numai bine !
  citeaza   raspunde

Fengari,
  citeaza   raspunde

Sint de accord cu Ferengari mai ales ca nu numai soacrele sint vinovate mereu de relatiile incordate. Mai sint si nurori cu idei preconcepute.
  citeaza   raspunde

Mie una nu miar plăcea, oricum o sa vina mereu pe acolo, neinvitata
  citeaza   raspunde

Buna,eu am avut asa vecini socrii...nu vor fi doua case,e ca si cum e una singura...daca nu ai incotro si vei sta asa,vecin cu socrii,singura solutie e sa tai orice legatura si sa nu deschizi usa.Eu am regretat dupa 10 ani,ca am primit pe soacra in casa....se purta frumos cu copiii,le facea placinte,cornulete etc ca bunica,le mai facea cadouri,si era si mama lui,si am crezut ca e bine sa incerc sa avem o relatia cat de cat normala,ca o familie....a fost o greseala teribila,s-a amestecat cat a putut in certurile si problemele noastre.Acum eu sunt impreuna cu sotul,si ne judecam ca chiorii pentru tutela copiilor...soacra ne-a luat in final copiii....sunt cazuri si cazuri,pana si judecatorul a zis ca a fost o idee proasta sa fim vecini....


  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: