Clubul de Muzica.ro Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda

Clubul de Muzica.ro va propune un gand:
Cat de importanta este includerea copiilor, de la o varsta frageda, in activitati artistice interactive ca expozitiile de pictura sau concertele?
Pe langa studiul dedicat unui instrument, fie ca este vorba de pian, chitara, voce sau pensula, copilul trebuie expus, de mic unui mediu artistic cum sunt expozitiile sau concertele.
In momentul in care sunt expusi scenei, copii devin mult mai increzatori si isi pierd atat timiditatea cat si tracul. Desi unii vad educatia artistica drept un lux, activitatile creative simple pun bazele dezvoltarii copiilor.
A invata sa creezi si sa apreciezi o melodie, un cantec sau o lucrare de arta ( pictura sau sculptura) influenteaza in mod pozitiv urmatoarea generatie. Copiii, dezvoltandu-si astfel de activitati, devin sensibili si plini de compasiune.
De asemenea, studiile arata ca exista o corelatie intre arta si celelalte realizari ale copilului. Tinerii care participa in mod regulat la activitati artistice ca pictura, studiul unui instrument (pian, chitara) si cantatul ( ca exemplu: 3 ore pe zi timp de 3 zile pe saptamana in decursul unui an) au de 4 ori mai multe sanse de a face realizari academice in orice domeniu.

Prin intermediul concertului “Talente in afirmare” organizat de Clubul de Muzica.ro in data de 17 iunie, clubul si-a propus sa sarbatoreasca reusitele copiilor din anul scolar 2015-2016 intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Concertul a fost sustinut de 80 de copii si adulti care au prezentat mai multe genuri muzicale : de la piese de muzica usoara la lucrari de muzica clasica, jazz si piese din repertoriul copiilor.
Cu aceasta ocazie uram din nou : Felicitari copiilor cat si profesorilor indrumatori!
Despre Clubul de Muzica.ro
Clubul de Muzica.ro este o institutie privata de muzica si arte plastice ce ofera lectii de pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala si pictura, atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze.


Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Teodora Plopeanu
Telefon: 0736 577 110
Email: office@clubuldemuzica.ro / clubuldemuzica@gmail.com
clubul_de_muzica
Postat pe 14 Iulie 2016 14:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scapam de pampers? 4 De la: daria_pet 25 Iunie 2009 01:04
ROMANIA 41 De la: garbo027119 25 Decembrie 2009 00:18
noi cu cheia de gat.....ei cu ID-ul pe invizibil 22 De la: Ioanaaaaaaaa 1 August 2010 21:04
Stie cineva de gradinita Kitty din Iasi, e noua si cica e super 1 De la: garbo178946 8 Decembrie 2010 11:28
Clubul de Muzica.ro se da startul inscrierilor in noul an scolar 2017/2018 !! 1 De la: clubul_de_muzica 25 August 2017 14:02
Setari Cookie-uri