Adolescent, vreau sa stau mereu descult

Buna!

Voua vi s-ar parea ciudat sa vedeti un baiat pe strada mergand descult? Imi place foarte mult sa stau descult si as vrea sa merg descult si pe strada, la magazin, in autobuz sau la scoala, nu doar prin casa. Problema e ca nu stiu cum va reactiona lumea si nici cum sa ii explic mamei.

copil_descult
Postat pe 5 Iulie 2016 12:40
cred ca ai fi privit un pic ciudat... mai ales cand te vei plimba descult in mijlocul lui ianuarie la -20 grC...
londonwalk
Postat pe 5 Iulie 2016 13:11
De la: garbo_448197, la data 2016-07-05 12:40:44Buna!

Voua vi s-ar parea ciudat sa vedeti un baiat pe strada mergand descult? Imi place foarte mult sa stau descult si as vrea sa merg descult si pe strada, la magazin, in autobuz sau la scoala, nu doar prin casa. Problema e ca nu stiu cum va reactiona lumea si nici cum sa ii explic mamei.



Eu pot sa spun ce parere am eu, in nici un caz nu cum va reactiona lumea... ! Asa ca intrebarea mi se pare tare adolescenta, indiferent daca e pusa in opinci sau pantofi de lac sau desculț... ! Parerea mea este ca nu pari de loc ciudat sa mergi dsculț, acuma depinde si unde si cand ! Asa cum a raspuns si colegul mai sus, iarna nu se pune problema cu desculțul... ! In resttul anotimpurilor cand e cald afara, de ce nu ?! Unii zic ca e chiar sanatos sa mergi desculț. La scoala nu. Nu e placut ca o clasa intrega si cine stie cati altii din scoala, sa vada picioarele tale murdare ! Nu e estetic. Pe vremea lui Ion Creanga era chiar modern... dar astazi se cere alta conduita. Si nici sa te intalnesti cu presedintele Romaniei la vreo ocazie, iar nu e indicat sa mergi desculț, chiar daca si el mergea in copilaria lui desculț. Lui mama ii explici asa cum ne-ai explicat si noua... ce o sa zica dansa sau cate palme o sa-ti dea dupa ce-i spui... asta o sa ne scrii tu dupa discutia cu dansa. Succes !
barboneli
Postat pe 5 Iulie 2016 19:13
Daca ai merge descultz dimineatza devreme sau seara tirziu prin iarba plina de roua, pe pamintul reavan de prin paduri sau de pe cimpuri sau pur si simplu pe nisipul plajei, atunci ai avea si niste beneficii absolut naturale pe care evolutzia le-a lasat tuturor vietuitoarelor ... mergatoare!
Iar aceasta minunata si absolut necesara legatura cu Mama Natura se numeste simplu...

..."IMPAMINTARE" !

Cauti tu pe net si-o sa te lamuresti...

In rest, mersul descultz pe ... asfalt strazii, scindura salilor de clasa, gresia de prin magazine sau pe ... mizeria de cauciuc de pe podele autobuzelor n-ar aduce decit ... 'bucuria' unor picioare murdare si care nu mai necesita deodorante de vreme ce ... vintul iti va flutura vesel printre deshte!

Practic n-ai face altceva decit ai 'inlocui' talpa pantofilor si ... ciupercile saprofite aferente cu o alte 'interfetze' mult mai periculoase, mai mizerabile si mai ... 'contondente'!


P.S. Aceeasi senzatie de 'libertate' insa poti s-o ai si daca esti descultz, fara ciorapi, si in niste sandale 'golashe' sau slapi, nu crezi?
Si, in plus, ai avea cit de cit garantia ca in autobuz vei evita mai usor ... calcaturile pe bataturi!
garbo101426
Postat pe 6 Iulie 2016 10:11
Salut, Eu zic ca pe perioada verii merita sa incerci sa te plimbi descult pe orinde poti. La scoala nu prea cred ca se poate, dar prin oras, pe strazi, prin parcuri, in bus merge! Si eu m-am plimbat descult prin oras de cateva ori si e foarte tare. Nu te speria daca te vei murdari...am fost si eu negru pe talpi si n-am murit...
Fa o plimbare si zi-ne si noua cum a fost
garbo_448786
Postat pe 8 Iulie 2016 17:48
...Unii n-ati intzeles absolut nimic...


Ce spun eu si ce intelege omu'...


'Impamintarea' e ceva ce nu-ti poate da imbecilitatea de a merge cu picioarele goale intr-un autobuz!

Si nu e vorba deloc de mizeria din el...
garbo101426
Postat pe 9 Iulie 2016 07:18
De la: garbo_448786, la data 2016-07-08 17:48:50Salut, Eu zic ca pe perioada verii merita sa incerci sa te plimbi descult pe orinde poti. La scoala nu prea cred ca se poate, dar prin oras, pe strazi, prin parcuri, in bus merge! Si eu m-am plimbat descult prin oras de cateva ori si e foarte tare. Nu te speria daca te vei murdari...am fost si eu negru pe talpi si n-am murit...
Fa o plimbare si zi-ne si noua cum a fost



Crezi ca strazile (mai ales cele din Ro) sunt atat de curate incat sa se plimbe descult fara riscul de a se ranii ? Eu nu cred. Si aici ma refer la cioburi, sarme, cuie & co, nu la praf si pamant.
Rotty
Postat pe 9 Iulie 2016 08:41
Trebuie sa fii si un pic atent....adica normal ca mai sunt si cioburi si din astea, dar nu e ca si cum le-ai gasi pe toate trotuarele din oras! Si nu e vb de Ro aici, ca oriunde ai merge vei avea parte de aceleasi ”materiale” pe strazi. Si sincer, cred ca mai degraba te poti impunge in ceva mergand prin iarba si nisip....eu asa am patit. Iar pe strada n-am avut nici o problema.
garbo_448786
Postat pe 12 Iulie 2016 19:40
" Si nu e vb de Ro aici, ca oriunde ai merge vei avea parte de aceleasi ”materiale” pe strazi. "


Da-mi voie sa te contrazic, aici vad mizerie pe strazi doar dupa Revelion si aia dispare in cateva ore. In rest, niema. Doar cate un muc de tzigare din cand in cand.

Rotty
Postat pe 13 Iulie 2016 11:23
De la: copil_descult, la data 2016-07-05 12:40:44Buna!

Voua vi s-ar parea ciudat sa vedeti un baiat pe strada mergand descult? Imi place foarte mult sa stau descult si as vrea sa merg descult si pe strada, la magazin, in autobuz sau la scoala, nu doar prin casa. Problema e ca nu stiu cum va reactiona lumea si nici cum sa ii explic mamei.



Salut !


Eu dacă aş vedea un băiat mergând desculţ pe stradă... Depinde de vârstă: dacă e până în 14 ani, aş zice că e un copil dezvoltat normal şi care ştie cum să fie fericit. Iar dacă e mai mare, aş crede că mă aflu în Roma sau Madrid sau Paris sau în oricare altă ţară normală. Sau, în fine, în ţara asta... ceea ce ar fi ca acest "caz" să mă facă să simt că unii oameni au început să se deştepte din somnul cel de moarte.

Deci dacă aş întâlni prin Bucureşti un astfel de om - ca o mare "raritate", m-aş bucura enorm că nu sunt singurul român care merg desculţ din propria-mi mare plăcere. Şi... indiferent unde aş merge, aş lăsa totul... i-aş strânge mâna şi l-aş invita undeva, la o bere, ca să sărbătorim împrieteneala !

Lasă măi chestiile astea cu ce-ar zice ăla (aia) dacă mă vede desculţ sau alte păreri ale altora duşi departe. Ce-ai tu cu ei, ce-ţi pasă de ceilalţi ?!? Mergi desculţ pentru că aşa îţi place ţie, nu altora. Nu există nici o lege care să interzică să mergi cu (în) picioarele goale !!! Lasă-i să se uite şi să zică ce vor. D'aia are omul gură, ca să vorbească, nu numai ca să mănânce. Şi lasă vorbele, că le ia vântu' ! Mergi liniştit şi fericit mai departe. O singură viaţă ai. Picioarele, ca şi mâinile, nu reprezintă o parte intimă a corpului. Ia să mergem toţi vara cu mănuşi, să nu ni se vadă mâinile goale ! :D
Că se uită unii chiorâş... Treaba lor. Unora li se pare ciudat - deşi a merge desculţ este ceva absolul firesc, natural şi sănătos... Alţii se uită cu invidie (s-ar descălţa şi ei, dar le e... "ruşine", că deh, ei se cred "cineva"... Iar alţii, cei mai mulţi, nici n-ar băga de seamă că n-ai nimic în picioare. Sunt prea preocupaţi cu jucăria cu butoane din mână ca să se mai uite şi în jur. Calcă prost şi dau cu nasu' de asfalt. Treaba lor, nu a ta, că eşti deja la 43 de m. Fruntea sus şi... mai mult şi în jos... că deh, unii oameni mai puţin dotaţi intelectual, mai dau cu sticla de pământ. Eu, în cei 54 de ani de mers desculţ pe cărările patriei, abia la 38 de ani am luat un ciob la bord. Dar no problem. L-am scos cu o pensetă ca la dentist, un ZVÎC şi gata ! Dacă alţii au gură ca să spună prostii, alţii au ochi ca să se uite pe unde merg. Vezi cioburile, sări peste ele sau le ocoleşti politicos. Iar pentru asta nu trebuie să-ţi stici picioarele şi sănătatea, purtând acele instrumente de tortură numite "pantofi". Iar dacă mai sunt şi din ăia "de firmă" gen adidas sau nike, care conferă un microclimat de peşteră: întuneric, lipsă de aer, umezeală şi putoare... atunci te-ai ales şi cu o micoză splendidă. Mai punem şi o cască de protecţie pe cap (ca de şantier) că poate ne cade un chiveci cu flori în cap sau... mai bine stăm în casă, că dacă ieşim, poate ne loveşte un troleibuz !
Că te murdăreşti pe tălpi... Ei şi ?!? Asta face parte din distracţie !

Ai cont pe feisbuc ? Am putea fi buni prieteni ~ nu sunt singurul "nebun" cu acest hobby de a merge în ghetele lui Adam (desculţ) de pe lume. Mai sunt vreun miliard !

Dinu, 57 anişori, Bucureşti.
Dinu-Descult
Postat pe 23 Iulie 2016 16:34
Acum văzui... ai 18 ani. Deci eşti major. Deci eşti mare. Deci nu trebuie să-ţi mai pese de ce-ar zice alţii despre tine dacă te-ar vedea desculţ pe stradă. Aşa cum n-ar fi trebuit să-ţi pese niciodată. Eu nu mi-am făcut niciodată astfel de probleme. Încălţămintea nu face parte din viaţa mea. Singurul soi de pantofi pe care-i mai suport sunt şlapii - sau aşa numiţii "papuci de plajă"... impropriu spus, pentru că dacă sunt la plajă înseamnă că e vară, iar eu vara nu merg decât desculţ ! Nu numai la plajă, dar şi pe munţi. De oraş nu mai zic !

Şi-ţi mai spun un mare secret. Oamenii care merg desculţi trăiesc mai mult decât cei care merg încălţaţi. Pentru că, desigur, sunt mai sănătoşi !

Iar eu fac parte dintro organizaţie internaţională, S.B.L.

.http://www.barefooters.org/
Dinu-Descult
Postat pe 23 Iulie 2016 21:16
De la: londonwalk, la data 2016-07-05 13:11:41cred ca ai fi privit un pic ciudat... mai ales cand te vei plimba descult in mijlocul lui ianuarie la -20 grC...


De ce ar fi ciudat ? Mi se pare ceva firesc, absolut natural. Eu merg cu plăcere desculţ pe oriunde şi oricând. E drept, că prin zăpada pufoasă trebuie să mă mişc tot timpul, mai ales când adie Crivăţul !
Dinu-Descult
Postat pe 24 Iulie 2016 09:20
Aflu de curind ca maestrul Radu Beligan a murit la venerabila virsta de 97 de ani, Dumnezeu sa-l ierte!

Si stiu ca toata viatza mea de pina acum - ca a lui a fost mult mai lunga - nu l-am vazut altfel prin Bucuresti decit...
...incaltzat.

Chiar si atunci cind nu avea decit vreo ... 50 de anisori!
E-adevarat ca descultz in public nu a fost vazut decit ... pe scena si o singura data cind a intrat in apa Iordanului.
Si cu sigurantza ca ori de cite ori facea baie nu intra cu pantofii in cada!


Prin natura meseriei si a preocuparilor mele am avut ocazia sa vad destui oameni mergind in picioarele goale, pe jos. La tzara mai ales.
Tot atit de adevarat este ca am vazut si destui dintr-astia care au sfirsit-o de tineri, evident nu din cauza umblatului descultz.

Si nici la 97 de ani n-ar fi ajuns daca ar fi continuat sa mearga descultzi da' ar fi avut restul lucrurilor nepuse la punct, prost tocmite sau grav afectate!


Asa cum am mai spus deja, conceptul de IMPAMINTARE n-are absolut nici o legatura cu mersul cu picioarele goale pe orice alta suprafatza decit ... simplul pamint!

Adica asa cum a statornicit natura insasi din motive lesne de intzeles.


P.S. Cu sigurantza ca daca maimutzele arboricole atunci cind s-ar fi dat prima data jos din copaci si ar fi simtzit sub talpi temperatura de peste 60 grade aaa ... asfaltului, s-ar fi aburcat cu viteza fulgeratoare inapoi!

Si astfel noi nici macar n-am mai fi existat pt ca. urmasii ... ancestorilor neandertalieni ar fi fost totalmente privati chiar de binefacerile ... ...evolutiei!


Asa ca slava Domnului ca Big D. n-a avut in planul primordial siii...

...ASFALTAREA AFRICII !!!


P.S. Milioane de ani - vreo 2-3 zic specialistii -, stramosii nostri au umblat descultzi pe jos fara sa fie absolut deloc nevoie s-o faca ... organizat. Adica chiar fara sa-si justifice existentza prin apartenentza la vreo ... organizatie de descultzi!

De ce oare?

Pai neavind nevoie de asa ceva ca sa se ... 'legitimeze' - pt. ca inca nu aparusera 'umblatorii' incaltati -, nici n-aveau motive sa se simta tentati sa-si ia ... carnet de membru, sa umble pe la simpozioane si congrese sau sa plateasca cotizatie doar ca saaa...

...MEARGA DESCULTZI PE JOS !
garbo101426
Postat pe 24 Iulie 2016 09:58
" Iar dacă mai sunt şi din ăia "de firmă" gen adidas sau nike, care conferă un microclimat de peşteră: întuneric, lipsă de aer, umezeală şi putoare... atunci te-ai ales şi cu o micoză splendidă."

Dinutzule maica, tin sa te anumt ca de cativa anisori buni tocmai astia de la Nike, Puma....au inventat incaltamintea respirabila, adica care permite picioarelor sa se aeriseasca si sa nu puta. De incaltaminte iluminata in interior inca nu am auzit, dar o sa te anunt cand o sa aflu de descoperire. Iti zic asta tocmai ca sa nu crezi ca noi astia ...incaltatii suntem niste imputiti...la picioare.
Rotty
Postat pe 24 Iulie 2016 10:40
De la: Rotty, la data 2016-07-24 10:40:58" Iar dacă mai sunt şi din ăia "de firmă" gen adidas sau nike, care conferă un microclimat de peşteră: întuneric, lipsă de aer, umezeală şi putoare... atunci te-ai ales şi cu o micoză splendidă."

Dinutzule maica, tin sa te anumt ca de cativa anisori buni tocmai astia de la Nike, Puma....au inventat incaltamintea respirabila, adica care permite picioarelor sa se aeriseasca si sa nu puta. De incaltaminte iluminata in interior inca nu am auzit, dar o sa te anunt cand o sa aflu de descoperire. Iti zic asta tocmai ca sa nu crezi ca noi astia ...incaltatii suntem niste imputiti...la picioare.


Deci orice acoperă piciorul (fără un rost natural), nu este bun. O fi bun, poate pentru modă, dar nu pentru sănătate. Iar eu nu sunt sclavul modei. Cum spunea şi Sebastian Kneipp, "în picioarele goale viaţa este o fericire". Asta e !
Dinu-Descult
Postat pe 24 Iulie 2016 12:28
In orice anotimp e o fericire sa mergi descult?
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 Iulie 2016 12:49
De la: Bilan_Matkotvschi, la data 2016-07-24 12:49:38In orice anotimp e o fericire sa mergi descult?


DA. Dacă îţi place să faci ceva, atunci poţi să faci în orice anotimp. Sau adică de ce să te simţi bine, liber şi fericit numai 10 zile când eşti vara la mare, pe plajă ? Eu merg şi'n restul celorlalte 355 !!!
Dinu-Descult
Postat pe 24 Iulie 2016 15:36
Umblati cum vreți, fara a cere păreri sau acceptul majorității. Când veti fi total liberi de parerea celor din jur, nu veti mai justifica in pagini întregi beneficiile umblatului desculț.
Schmetterling
Postat pe 24 Iulie 2016 15:44
De la: garbo101426, la data 2016-07-24 09:58:03Aflu de curind ca maestrul Radu Beligan a murit la venerabila virsta de 97 de ani, Dumnezeu sa-l ierte!

Si stiu ca toata viatza mea de pina acum - ca a lui a fost mult mai lunga - nu l-am vazut altfel prin Bucuresti decit...
...incaltzat.

Chiar si atunci cind nu avea decit vreo ... 50 de anisori!
E-adevarat ca descultz in public nu a fost vazut decit ... pe scena si o singura data cind a intrat in apa Iordanului.
Si cu sigurantza ca ori de cite ori facea baie nu intra cu pantofii in cada!


Prin natura meseriei si a preocuparilor mele am avut ocazia sa vad destui oameni mergind in picioarele goale, pe jos. La tzara mai ales.
Tot atit de adevarat este ca am vazut si destui dintr-astia care au sfirsit-o de tineri, evident nu din cauza umblatului descultz.

Si nici la 97 de ani n-ar fi ajuns daca ar fi continuat sa mearga descultzi da' ar fi avut restul lucrurilor nepuse la punct, prost tocmite sau grav afectate!


Asa cum am mai spus deja, conceptul de IMPAMINTARE n-are absolut nici o legatura cu mersul cu picioarele goale pe orice alta suprafatza decit ... simplul pamint!

Adica asa cum a statornicit natura insasi din motive lesne de intzeles.


P.S. Cu sigurantza ca daca maimutzele arboricole atunci cind s-ar fi dat prima data jos din copaci si ar fi simtzit sub talpi temperatura de peste 60 grade aaa ... asfaltului, s-ar fi aburcat cu viteza fulgeratoare inapoi!

Si astfel noi nici macar n-am mai fi existat pt ca. urmasii ... ancestorilor neandertalieni ar fi fost totalmente privati chiar de binefacerile ... ...evolutiei!


Asa ca slava Domnului ca Big D. n-a avut in planul primordial siii...

...ASFALTAREA AFRICII !!!


P.S. Milioane de ani - vreo 2-3 zic specialistii -, stramosii nostri au umblat descultzi pe jos fara sa fie absolut deloc nevoie s-o faca ... organizat. Adica chiar fara sa-si justifice existentza prin apartenentza la vreo ... organizatie de descultzi!

De ce oare?

Pai neavind nevoie de asa ceva ca sa se ... 'legitimeze' - pt. ca inca nu aparusera 'umblatorii' incaltati -, nici n-aveau motive sa se simta tentati sa-si ia ... carnet de membru, sa umble pe la simpozioane si congrese sau sa plateasca cotizatie doar ca saaa...

...MEARGA DESCULTZI PE JOS !


Mda... Ei, asta e la Romanica. Mai e "ceva" ani de tras pentru a ajunge la aer. Io doar îi răspunsei acelui băiat. Dacă-i deştept, va merge fericit mai departe aşa desculţ cum e normal. Dacă nu. îşi va pune sconcşii de firmă şi va ajunge cândva la medic. Fiecare caută fericirea unde poate. Eu o am la purtător !
PA !
Dinu-Descult
Postat pe 24 Iulie 2016 15:44
Fara suparare, da' n-ai intzeles nimic din tot ce-am spus eu.
Absolut nimic!
Si pt. ca n-ai inteles ai si tras degraba concluzia cum ca nu inteleg romanasii cum e cu ... barefoots-ii astia. Asta desi erai 'avertizat' cind am pomenit deee ... IMPAMINTARE.
Si pt. ca n-ai inteles, te-ai simtzit ca si cum are cineva ceva cu preferintzele tale.
Eronat, 'eminentza', era vorba doar de o opinie!
Nici macar chiar atit de diferita!
...Ceva mai nuantzata, mai inteligenta si nu atit de 'radicala'.

I-nestimabile, unii dintr-astia de laaa ... Romanica nu 'e' chiar atit de timpitzi cit sugereaza ironia total ne-rafinata si infantila!
No offence!...
In ziua de azi stie si ... melteanul de Dimnovitza ce-nseamna ... barefoot. La fel cum a stiut prin '67 parca chiar si ... Robert Redford. Ce-i drept din cu totul alte motive. Si tot pe iarna si ger...

Atita timp cit am adus in discutie conceptul de IMPAMINTARE si nu cel deee ... IN_ASFALTIZARE (sic!), ar fi trebuit - fara suparare - sa-ti dai seama ca unii dintre noi avem ceva mai mult decit simpla educatie de-a umbla descultzi ca prostii (Ooops!) chiar peste tot locul, fara o minima protectie atunci cind chiar e cazul!

Da' probabil ca chinezii, incasii, egiptenii, tibetanii, japonezii, massaii si chiar ... vechii nostri daci erau oarece cam timpitzi de mergeau descultzi NUMAI pe iarba plina de roua dimineatza devreme sau pe cea racoroasa de la miezul noptzii, nuuu?!?
Si mai luau si niscaivaaa ... copaci in bratze.
Asaaa, cit sa n-adoarma de-a-n picioarelea!...

P.S. Pt. cineva totusi atit de ... 'organizatzional' si lejer la picioare, nu-mi faci totusi impresia cuiva suficient de ... aerisit la 'coronament'!
No offence, again...

P.P.S. Incearca totusi sa intelegi cite ceva din IMPAMINTAREA asta.
E cu mult mai mult decit simplul mers descultz pe jos!
Si mult mai inteligent si folositor...
garbo101426
Postat pe 24 Iulie 2016 17:09
Dupa ce sute si sute de ani chiar Occidentul a dat ... tonul la incaltzari - asta in timp ce pe la noi prin batatura tot tzaranul, necivilizat, huh?, umbla chiar si acum in picioarele goale -, a venit vremea, in lipsa de ocupatzii intelectuale adevarate, ca acelasi Occident sa descopere - minunea minunilor! - chiar binefacerile...

...mersului descultz!

Sa fie vorba despre o ironie a sortzii, de o intorcere la radacini sau doar de redescoperirea ... Oului lui Columb?!?
Sa ma mai intreb oare care-or fi in realitate idiotzii aia care mai au de ... tras ca sa ajunga la aer?!?

Greu tare cu logica asta in mijlocul verii.
Nici nu stii cind ... aluneca pe gheatza si-si fringe gitul!
Nu-i asa?!?...
garbo101426
Postat pe 24 Iulie 2016 17:23
De la: garbo101426, la data 2016-07-24 17:09:17Fara suparare, da' n-ai intzeles nimic din tot ce-am spus eu.
Absolut nimic!
Si pt. ca n-ai inteles ai si tras degraba concluzia cum ca nu inteleg romanasii cum e cu ... barefoots-ii astia. Asta desi erai 'avertizat' cind am pomenit deee ... IMPAMINTARE.
Si pt. ca n-ai inteles, te-ai simtzit ca si cum are cineva ceva cu preferintzele tale.
Eronat, 'eminentza', era vorba doar de o opinie!
Nici macar chiar atit de diferita!
...Ceva mai nuantzata, mai inteligenta si nu atit de 'radicala'.

I-nestimabile, unii dintr-astia de laaa ... Romanica nu 'e' chiar atit de timpitzi cit sugereaza ironia total ne-rafinata si infantila!
No offence!...
In ziua de azi stie si ... melteanul de Dimnovitza ce-nseamna ... barefoot. La fel cum a stiut prin '67 parca chiar si ... Robert Redford. Ce-i drept din cu totul alte motive. Si tot pe iarna si ger...

Atita timp cit am adus in discutie conceptul de IMPAMINTARE si nu cel deee ... IN_ASFALTIZARE (sic!), ar fi trebuit - fara suparare - sa-ti dai seama ca unii dintre noi avem ceva mai mult decit simpla educatie de-a umbla descultzi ca prostii (Ooops!) chiar peste tot locul, fara o minima protectie atunci cind chiar e cazul!

Da' probabil ca chinezii, incasii, egiptenii, tibetanii, japonezii, massaii si chiar ... vechii nostri daci erau oarece cam timpitzi de mergeau descultzi NUMAI pe iarba plina de roua dimineatza devreme sau pe cea racoroasa de la miezul noptzii, nuuu?!?
Si mai luau si niscaivaaa ... copaci in bratze.
Asaaa, cit sa n-adoarma de-a-n picioarelea!...

P.S. Pt. cineva totusi atit de ... 'organizatzional' si lejer la picioare, nu-mi faci totusi impresia cuiva suficient de ... aerisit la 'coronament'!
No offence, again...

P.P.S. Incearca totusi sa intelegi cite ceva din IMPAMINTAREA asta.
E cu mult mai mult decit simplul mers descultz pe jos!
Si mult mai inteligent si folositor...


Aici tre' sa-ti dau dreptate
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 24 Iulie 2016 17:44
Pai cind am, am, nuuu?!?


garbo101426
Postat pe 25 Iulie 2016 21:13
Descult?! Poti sa incerci si pe strada sau prin parku. Daca iti vei place, tu poti continua. Eu merg descult in parcuri sau seara tarziu, pe strada, dupa ora 23:00. Imi permite timpul. Aproape in fiecare seara plec de acasa la ~23:00, fara ciorapi, papuci, pantofi sau alt ceva, intr-o bluza si un pantalon lung. Merg 6km, iar la ora 1:30 sunt acasa. Ajung acasa cu talpile uneori insangerate, dar intotdeauna ajung acasa murdar. Imi place! Acum ce sa iti spun. Nu mai locuiesc in Romania, m-am intors in tara natala. Succes!
Karl_Kwiatkowski_1
Postat pe 27 August 2016 18:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubesc si nu sint iubit!!! 10 De la: dragosion 16 Aprilie 2012 19:51
cea mai grea hotarare a vietii mele 16 De la: buna01 15 Februarie 2010 16:56
MIRAJUL ADOLESCENTEI 37 De la: sorryDanae 14 August 2011 02:21
decalogul copilului 17 De la: LILO 14 Octombrie 2009 18:36
Am nevoie de un sfat!:(( 64 De la: garbo059246 28 Iulie 2010 23:21
Setari Cookie-uri