Povestea mea...

Buna! Ma numesc Andrei am 28 ani , anul acesta am divortat. Problemele au inceput sa apara din vara anului 2015 , cand sotia mea a inceput sa se distanteze foarte mult si sa fie foarte rece cu mine pana cand si-a facut curajul sa imi spuna ca nu mai are sentimente pentru mine.Au urmat o perioada in care am incercat sa fac tot ce mi-a stat in putinta sa salvezi casnicia.In acesta perioada o saptamana doua se purta frumos parca totul era ok apoi imi spunea ca va pleca .In acest timp a fost acasa la parinti ei si au discutat problema noastra, dupa care sa intors acasa si mai schimbata asta a durat 3 luni. Intr-o zi cand ne-am dus in vizita la socri amndoi ea a inceput sa ma respinga foarte urat eu nu am mai rezista si am plecat in ideea sa o las sa se calmeze. A doua zi a hotarat sa facem o pauza sa isi de a sema ce simte ,a venit acasa si a luat o parte din haine si a plecat. Ma rugat sa o las sa se gandeasca o perioada ,am lasat-o dar dupa 2 saptamani in care nu am vorbit cu ea nu am mai rezista si am sunat-o. Atunci mi-a spus ca vrea sa divortam ,din acel moment am incercat timp de 2 luni orice mi-a trecut prin minte ,am apelat pana si la preotul care ne-a cununat dar toate eforturile sa imi salvez casnicia au fost in zadar. Gandul ca pierd femeia ce o iubesc ca un nebun ma dus intr-o depresie foarte urata ,am ajuns la psiholog si la un tratament care ma sedat o perioada.Am ajuns in acesta situatie din vina mea in cei 7 ani ne am certat de multe ori ,amndoi fiind incapatinati si orgoliosi ,mi-a zis ca am dezamagit-o si ca nu am ce sa ii ofer ,ca nu am realizat nimic in 7 ani ,ca nu se mai simte atrasa de mine, ca am lasat-o singura .Nu am inselat-o ,nu am lovit-o , nu sunt un betiv .Sunt un om ,nu sunt perfect recunosc ,dar am luptat pentru casa noastra ca sa ne fie bine sa avem tot ce ne trebuie ...am renunta la multe, si totusi nu am realizat nimic in final. Stiu ca i-am gresit si ca ar fii trebuit sa o pretuiesc mai mult ,dar in final a plecat fara sa se uite in urma, mi-a omorat si cainele tot ce indrageam mi-a distrus. Stie ca o iubesc enorm si a inceput sa ma ia la misto sa rada...Stiu sunt barbat nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa plang atat, am fost puternic dar ma termint. Nu are pe nimeni ,sta la parinti ei este linistita ,fericita si nu mai vrea sa auda de mine . Chiar daca am divortat tot sper sa ii treaca nebunia asta. Va rog sa imi da-ti un sfat,orice mi-ar fii de folos.
garbo_433461
Postat pe 5 Martie 2016 21:29
De la: garbo_433461, la data 2016-03-05 21:29:26Buna! Ma numesc Andrei am 28 ani , anul acesta am divortat. Problemele au inceput sa apara din vara anului 2015 , cand sotia mea a inceput sa se distanteze foarte mult si sa fie foarte rece cu mine pana cand si-a facut curajul sa imi spuna ca nu mai are sentimente pentru mine.Au urmat o perioada in care am incercat sa fac tot ce mi-a stat in putinta sa salvezi casnicia.In acesta perioada o saptamana doua se purta frumos parca totul era ok apoi imi spunea ca va pleca .In acest timp a fost acasa la parinti ei si au discutat problema noastra, dupa care sa intors acasa si mai schimbata asta a durat 3 luni. Intr-o zi cand ne-am dus in vizita la socri amndoi ea a inceput sa ma respinga foarte urat eu nu am mai rezista si am plecat in ideea sa o las sa se calmeze. A doua zi a hotarat sa facem o pauza sa isi de a sema ce simte ,a venit acasa si a luat o parte din haine si a plecat. Ma rugat sa o las sa se gandeasca o perioada ,am lasat-o dar dupa 2 saptamani in care nu am vorbit cu ea nu am mai rezista si am sunat-o. Atunci mi-a spus ca vrea sa divortam ,din acel moment am incercat timp de 2 luni orice mi-a trecut prin minte ,am apelat pana si la preotul care ne-a cununat dar toate eforturile sa imi salvez casnicia au fost in zadar. Gandul ca pierd femeia ce o iubesc ca un nebun ma dus intr-o depresie foarte urata ,am ajuns la psiholog si la un tratament care ma sedat o perioada.Am ajuns in acesta situatie din vina mea in cei 7 ani ne am certat de multe ori ,amndoi fiind incapatinati si orgoliosi ,mi-a zis ca am dezamagit-o si ca nu am ce sa ii ofer ,ca nu am realizat nimic in 7 ani ,ca nu se mai simte atrasa de mine, ca am lasat-o singura .Nu am inselat-o ,nu am lovit-o , nu sunt un betiv .Sunt un om ,nu sunt perfect recunosc ,dar am luptat pentru casa noastra ca sa ne fie bine sa avem tot ce ne trebuie ...am renunta la multe, si totusi nu am realizat nimic in final. Stiu ca i-am gresit si ca ar fii trebuit sa o pretuiesc mai mult ,dar in final a plecat fara sa se uite in urma, mi-a omorat si cainele tot ce indrageam mi-a distrus. Stie ca o iubesc enorm si a inceput sa ma ia la misto sa rada...Stiu sunt barbat nu am crezut niciodata ca voi ajunge sa plang atat, am fost puternic dar ma termint. Nu are pe nimeni ,sta la parinti ei este linistita ,fericita si nu mai vrea sa auda de mine . Chiar daca am divortat tot sper sa ii treaca nebunia asta. Va rog sa imi da-ti un sfat,orice mi-ar fii de folos.
Salut Andrei ceea ce spui tu se aseamana putin cu povestea mea eu nu am fost casatorit si sunt mai tanar ca tine dar parerea mea e ca femeia asta ori inca nu stie ce vrea pe lumea asta ori ii sa urat de atata bine. Fosta mea iubita sa despartit de mine iar apoi incepuse sa ma jigneasca si sa rada de mine(povestea e mai lunga si mai nasoala) Exact ca si tine nu am inteles de ce si-ar bate joc de mine odata ce ma parasit. Imi pare rau sa aud asta dar sincer ai 28 de ani si consider ca iti poti face viata poate cu o femeie care sa te merite si sa te respecte.Adica "man" gandeste-te putin sa spunem ca ar venii la tine (e posibil) ti-ar conveni ca peste nu stiu sa zicem 10 ani sa iti faca acelasi lucru? Eu nu cred ar fii o lovitura dubla. chiar daca s-ar intoarce nu mai ai siguranta zilei de maine vei sta cu frica ca iar ii vine pandaliile si te paraseste. Odata ce ai discutat cu ea iar ea te lua la misto .... atunci nu pot spune decat ca e fraiera...incearca sa iti revii man iar in cazul in care se intoarce fie si peste 2 ani vezi ce alegi ca sa nu suferi iar....dar cel mai bine ar fii sa treci la altcineva...dupa ce te vindeci. bafta si capul sus!
Claudiu0295
Postat pe 18 Martie 2016 20:22


Paii... nu prea exista sfaturi pentru situatii din astea. Eu merg in directia lui Claudiu si incerc sa te conving s-o uiti ! Da. Exista si asa ceva. Nu e usor dar nu este imposibil. S-au mai vazut cazuri. C. are dreptate, daca femeia asta a putut sa te paraseasca fara nici un motiv din lista de unde femeile se inspira sa paraseasca sotul... atunci nici nu mai are rost sa se intoarca. Sa nu crezi ca e ceva de inteles in toata povestea asta a ta ? Nici vorba, n-ai sa intelegi si cu atat mai putin noi, celor care le-ai cerut parerea. Stai si tu linistit cat poti, plangi daca vrei, nu e o rusine, sufera, cauta s-o uiti si fara sa treci la bautura !!! Bafta !
barboneli
Postat pe 18 Martie 2016 20:58
In primul rand,acea femeie care isi permite sa rada de cel cu care a convietuit cativa ani,in conditiile in care nu e betiv,nu a batut-o, si altele,nu merita nici macar o cana de apa.Restul se intelege de la sine.Nimeni nu e perfect.Daca problema consta doar in discutii aprinse ca intre orice cuplu,si nu e vorba de greseli precum violenta ori adulter,eu zic ca pur si simplu s-a plictisit de tine si nu merita osteneala.Chiar vrei sa te agati de o fantasma?Cu siguranta vei gasi o femeie care sa te accepte asa cum esti,doar pt ca esti bun cu ea si o iubesti.
MiaMihaescu
Postat pe 18 Martie 2016 22:59
Tinere ! Sunt femeie si am o varsta ! Te indrum ca o mama. In dragoste e NEVOIE de 2 persoane . Ai 28 ani, rezulta ca te-ai casatorit la 21 ani. Concluzia este ca te-ai grabit. Traim vremuri diferite si chiar daca pe vremea mea nu se obisnuia sa stai cu o persoana fara cununie, ACUM ACEST FAPT ESTE CHIAR UTIL CUPLURILOR ! Tinerii de azi nu sunt suficienti de maturi.Casatoria ar trebui sa fie pentru TOATA VIATA . Dar vezi tu , TU O IUBESTI, ea OSCILEAZA. Consider ca ESTE IMATURA, ca ar fi GRAV sa aveti si un copil si acesta mai tarziu sa fie parasutat cand la unul, cand la altul . Multumeste-i Domnului ca nu ai copii. Esti tanar, esti barbat, concentreaza-te asupra serviciului, distreazate, vezi cum e sa fii din nou holtei si lasa depresia la o parte. Dupa autobuz si dupa femei sa nu alergi NICIODATA ! Intotdeauna vine altul sau alta. Imi doresc sa aud NUMAI de BINE !
garbo_408153
Postat pe 19 Martie 2016 03:40
Exista iubiri si iubiri. Nu te.AIA gandit niciodata ca AIA sufocat.o cu iubirea ta, ca te ai straduit prea mult sa.I faci pe plac, nelasind loc de interpretare, de mister? Sa stiu ca fetelor nu le plac barbatii fara coloana vertebrala. Multe is I doresc barbati puternici, de care sa se roage ele sa se impace. V.ati casatorit fff devreme si certurile aunt sigura ca au fost LA tot pasul...gandeste.te cum, unde v.ati cunoscut si apoi treci peste, caci si obsesia asta mi se pare daunatoare. De CE ai mai fi indragostit de cineva care te.a parasit? Vina este impartita, intoydeauna.
garbo_406798
Postat pe 19 Martie 2016 06:49
Buna ziua!
Azi am citit "povestea ta".
Din primele cuvinte am simtit frustrarea si strigatul tau , imi pare rau !
Insa cred, ca a sosit momentul sa inchizi acest capitol . Apreciez deschiderea , iubirea si ceea ce ai simtiti pentru partenera ta, dar nesiguranta , refuzul si racela ei ...au venit de undeva .
Se pare,ca tu te-ai dedicat bunului mers in casa , sa aveti de toate si nu ai mai avut acelasi timp pentru ea. V-ati rupt din lipsa comunicarii sau nu ai ascultat vorbele si tacerea ei si ea pe ale tale , iar asta a dus dupa cei 7 ani la despartire . Incearca sa inveti din cele petrecute si inchide "usa" in urma ta. Inchide amintirile in ungherul mintii si porneste pe o cale noua.
Deschide-ti mintea si inima noului , fa-ti un program , iesi din rutina si intalneste-te din nou cu prietenii , cunoscutii si vezi ce iti aduce viitorul.
Respira adanc cand te vei trezi maine dimineata , deschide fereastra , priveste copacii infloriti , improspateaza-te si porneste intr-o plimbare prin parc. Priveste oamenii zambind , priveste lumea...
Iti plac animalele? I-ati un caine ...si faceti-va lumea voastra , cautati-va partenera ideala ...sigur ! va veti ciocnii, mai mult ca sigur !
Ma poti gasi pe facebook " ghidul vietii in doi" si poti citi ceea ce public si putem conversa cand ai nevoie .
O zi luminoasa !
Ghiduta
mamosu
Postat pe 19 Martie 2016 09:38
sincer, ar fii mai bine sa o uiti. E plina lumea de divorturi , despartiri, separari. Nu esti nici primul, nu vei fii nici ultimul. Sincer cred ca fata asta are si altfel de probleme. Am ajuns la aceasta concluzie cand am citit ca ti-a omorat cainele.(probabil fara ca acesta sa avva vre-o vina) ceea ce ma duce cu gandul ca pe undeva , prin mintea ei se intampla ceva. Asa ca, gata cu plansul, intoarce pagina si .........viata merge inainte.
pirania_1960
Postat pe 19 Martie 2016 10:43
Mai, da` voi pe cine tot sfatuiti acolo ? Nu vedeti ca baiatul si-a sters contul ?
Rotty
Postat pe 19 Martie 2016 10:53
De la: Rotty, la data 2016-03-19 10:53:17 Mai, da` voi pe cine tot sfatuiti acolo ? Nu vedeti ca baiatul si-a sters contul ?
Adevarat la sters dar asta nu inseamna ca nu se uita inca la ce ii scrie lumea :)))) O fii salvat linkul :)))
Claudiu0295
Postat pe 19 Martie 2016 20:31
De la: Rotty, la data 2016-03-19 10:53:17 Mai, da` voi pe cine tot sfatuiti acolo ? Nu vedeti ca baiatul si-a sters contul ?


Aha.... acum am inteles ce e cu treaba asta "Fosta membra garbo.ro" sau "Fost membru garbo.ro" !
Mersi Rotty ca datorita tie am invatat ceva. Adevarul e ca nu prea am dat atentie la asta, dar de acum o sa tin cont de asta. Nu la contul de pe garbo ma refer...
barboneli
Postat pe 19 Martie 2016 21:22
De la: Claudiu0295, la data 2016-03-19 20:31:49
De la: Rotty, la data 2016-03-19 10:53:17 Mai, da` voi pe cine tot sfatuiti acolo ? Nu vedeti ca baiatul si-a sters contul ?
Adevarat la sters dar asta nu inseamna ca nu se uita inca la ce ii scrie lumea :)))) O fii salvat linkul :)))



Crezi ?
Rotty
Postat pe 20 Martie 2016 07:59
De la: barboneli, la data 2016-03-19 21:22:12
De la: Rotty, la data 2016-03-19 10:53:17 Mai, da` voi pe cine tot sfatuiti acolo ? Nu vedeti ca baiatul si-a sters contul ?


Aha.... acum am inteles ce e cu treaba asta "Fosta membra garbo.ro" sau "Fost membru garbo.ro" !
Mersi Rotty ca datorita tie am invatat ceva. Adevarul e ca nu prea am dat atentie la asta, dar de acum o sa tin cont de asta. Nu la contul de pe garbo ma refer...



...
Rotty
Postat pe 20 Martie 2016 07:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE DECIZIE SA IAU? 8 De la: floradavdis 2 Aprilie 2010 11:02
ce profesie v-ati alege? 55 De la: Thor_again 4 Mai 2011 14:07
CREDETI IN MONOTONIE???? 29 De la: fleurdelis 6 Februarie 2010 14:34
Viata dupa divort 336 De la: liaiedera 25 Martie 2010 17:26
Oare cati dintre noi stiu cine sunt, pentru ce traiesc si sunt multumiti de ceea ce lasa in urma lor? 218 De la: garbo027119 4 Decembrie 2009 22:14
Setari Cookie-uri