CURIOZITATE

DE CE ESTE MAI INTERESANTA AMANTA DECAT SOTIA?
Că este a doua alegere? Când te întorci acasă de la amantă, nu ar trebui să fii la fel de emoţionat că îţi vezi soţia?
Estera77
Postat pe 12 Noiembrie 2015 21:41
" Când te întorci acasă de la amantă, nu ar trebui să fii la fel de emoţionat că îţi vezi soţia?"

Oi fi eu inca somnoroasa, dar asta chiar ca nu are nici un sens. De ce mama -ului sa mai ai amanta, daca te emotioneaza sotia ? Sau ai vrut sa zici "panicat" , ca te "miroase" ? Ma depaseste, lasam barbatii cu amante sa se spovedeasca.

Rotty
Postat pe 13 Noiembrie 2015 05:54


Eu am inteles intrebarea chiar daca nu e "spusa" bine... ! Si la inceput, tot din cauza ca e cam de dimineata... am inteles "Cand te intorci acasa de la armata, nu ar trebui sa fii la fel de emotionat ca iti vezi sotia ?" Dar dupa cafea, mi-am dat seama de greseala mea. Pai bine mai Estera... e mare diferenta intre amanta si sotie. Totusi. Gandeste-te la un scenariu cam asa: sotul tocmai se intoarce de la amanta, inca simtind caldura trupului si genele false gadilindu-i buricul, intra pe usa acasa si de ce dau ochii lui... de nevasta cu bigudiuri inca in par si cu o tigaie din fier in mana cu care are de gand sa i-o arunce in chelie... !!! Emotii are, cum sa nu, are emotii ca de data asta il nimereste... ! Si binenteles emotile difera intre ele, cele cand iti vezi amanta cu cele cand iti vezi sotia. Cu sotia esti deja de cativa ani impreuna, cu ea discuti de cheltuielile casei, de cum invata copii la scoala, ce cadou sa cumperi lui soacra, etc. etc. ! La amanta e mult mai simplu, faci o singura treaba, in marea majoritate nici nu iubesti amanta. Dar te simti altfel cu ea, mai bine in cele mai multe cazuri. Asa ca, despre ce emotii vorbesti tu "cand iti vezi sotia" ? Inteleg sa ai emotii cand mergi la amanta, daca treaba o sa mearga bine, alias daca obiectul muncii o sa fie la inaltime.....

Si ce curiozitati ai si tu... ??? Le ai ca sotie sau ca amanta ?
barboneli
Postat pe 13 Noiembrie 2015 07:54
Bravo, Barbo, cum tu ai inceput primul dupa replica lui Rotty, primul lucru care mi-a trecut prin minte inainte sa apuc a citi ce ai scris a fost "hai sa vedem daca Barbo va urma la "spovedanie" , eu fac pe duhovnicul"

Draga Estera, normal ca amanta e mai interesanta, doar e ceva nou. Cu sotia este deja obisnuit.
angel_forever
Postat pe 13 Noiembrie 2015 12:28
Angel, tu ai zis-o.
Ziua buna.
Rotty
Postat pe 13 Noiembrie 2015 12:49
Bre, ce intrebari, dileme si emotii! Cum zicea Rotty, emotii sa nu se prinda ca Ca altele, din timp ce mai este cineva in plan, eu zic ca nu e cazul. Si, dpmdv, nici pt sotie, nici pentru amanta. Asteptam raspunsurile edifcatoare si avizate referitoare la acest continuu triunghi, dreptunghi, hexagon, octogon.. ca, vad e in "trend".
Schmetterling
Postat pe 13 Noiembrie 2015 13:05
Are amanta ..ca sa fie sigur ca-i mai functioneaza vreju'...daca se poarta urat cu tine(tu esti sotia, presupun), zic sa-l lasi..cu amanta.
Liana-Vlase
Postat pe 13 Decembrie 2015 20:08

Recomandari

Setari Cookie-uri