Ma inseala !

Un sfat m ar interesa. Sotul meu ma inseala. Am incercat sa discut cu el dar nu vrea sa recunoasca. Intuitia mea imi spune ca are o relatie extraconjugala. Respectiva chiar m a sunat sa mi spuna ca are dovezi. Ce sa fac? Sa am incredere in el sau in amanta? Cum sa l fac sa recunoasca?
garbo_418409
Postat pe 27 Octombrie 2015 20:16
Buna! Te-ai gandit ca poate e doar o femeie care vrea sa va faca sa va certati,sa va strice relatia? Parerea mea ar fii sa vorbiti cu respectiva sa vedeti ce dovezi are iar daca zice ca nu o sa vii le arate mai bine vorbiti deschis cu sotul ii spuneti despre aceasta persoana si sa fi-ti atenta la ce va raspunde! E doar o parere personala,puteti alege alte variante! Seara buna!
Edward_Claudiu
Postat pe 27 Octombrie 2015 21:26
Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el.Si eu am descoperit ca sotul meu ma insela,a zis ca renunta si dupa11 ani de casnicie era tot cu aceeasi amanta.Acum am divortat dar cu amanta tot nu sta.Daca a facut greseala asta in general o sa te mai insele.Nu este o regula dar probabilitatea este foarte mare.
dia_bacs
Postat pe 8 Noiembrie 2015 07:08
Cum sa faci?
Foarte simplu, intilneste-te cu presupusa amanta vezi dovezile si apoi prezinta-I-le sotului. Eventual impreuna cu presupusa amanta.
Vezi atunci ce spune.
Asta daca esti convinsa ca te insala.
Tommy_Boy
Postat pe 8 Noiembrie 2015 08:53
Daca a aparut suspiciunea.... nu mai exista incredere. Cu dovezi sau nu, tb sa te intrebi daca este viata pe care ti-o doresti. Daca intuitia iti spune ca te inseala inseamna ca .... asa este. Daca el nu face nimic sa-ti alunge suspiciunea si nu incearca sa-ti demonstreze ca ce ti s-a spus e o minciuna inseamna ca de fapt nu da doi bani pe relatia voastra. Sorry. Incearca sa gandesti la rece totul. Crezi ca poti trece peste povestea cu "inselatul"? Crezi ca o sa incetezi sa-l suspectezi? Stiu ca totul poate fi si o minciuna, insa tb sa afli adevarul. Confrunt-o, dar nu te umili. Esti peste nivelul ei cu mult. Fii tare si orice vei afla, sa iei decizia care te va face sa ramai cu capul sus. Nu accepta proverbul :"Capul plecat, sabia nu-l taie!". A iubi nu inseamna a te umili. Sa razi, nu sa plangi cand de gandesti la cel pe care-l iubesti. Nu Timpul le rezolva pe toate, ci TU.
Loredana_Tecu_1
Postat pe 8 Noiembrie 2015 10:28
pune mina si te aranjaza cit mai bine aseazati un zimbet pe fata si du-te te fai surpriza de al asetepta la servici sau oriunde crezi ca ar fi presupusa amanta . saruta-l, zimbeste-i, i-al in brate, adu-i aminte de ziua in care v-ati casatorit de clipele frumoase petrecute impreuna, discuta cu el . daca ai putea sa o privesti pe presupusa amanta si sa o privesti de jos in sus si gaseste-i un defect si uitate cu greata la ea sa se simta ca este o tiratura o persoana care face rau!
lllorena
Postat pe 8 Noiembrie 2015 10:34
De la: garbo_418409, la data 2015-10-27 20:16:19Un sfat m ar interesa. Sotul meu ma inseala. Am incercat sa discut cu el dar nu vrea sa recunoasca. Intuitia mea imi spune ca are o relatie extraconjugala. Respectiva chiar m a sunat sa mi spuna ca are dovezi. Ce sa fac? Sa am incredere in el sau in amanta? Cum sa l fac sa recunoasca?


Sunt mai multe metode, eu pot sa-ti scriu doar de cele pe care le mai aud prin vecini... cum ar fi: sa-i pui fierul de calcat incins pe obrazul stang pentru cateva secunde... sa-l pui sa bata un cui in perete fara ciocan... sa nu faci amor cu el 34 de zile... etc. ! Instinctul tau + dovezile amantei = certitudine ! Deci te inseala ! Acuma... pana si instinctul tau de femeie poate sa te insele uneori sau sa fie bruiat de gelozie, etc., iar dovezile amantei inca nu le-ai vazut... asa ca, poate nu te inseala. Asa ca renunti la chestia cu fierul de calcat, dar continui cu celelalte doua. Cumva, cumva, descoperi tu adevarul... ! Cred ! Acuma mai ramane marea problema... CE FACI cand o sa stii sigur ca te inseala ? La asta te-ai gandit ? Cum o sa reactionezi... ai sa tipi la el doua zile, o sa-i spargi vasul primit de la mama lui, ca cadou de nunta, in cap... il alungi din casa... divortezi... ??? Trebuie sa iei si perspectivele astea in calcul, cred eu.
Asta-i sfatul pe care poti sa-l scoti de la mine. Succes !
barboneli
Postat pe 8 Noiembrie 2015 10:38
Barbo, cu precizarea ca ceea ce zic in continuare vrea sa fie o gluma, doar este o zi "mare" in ortodoxie si trebuie sa fim piosi, as traduce sfaturile tale cam asa: sa faci sex timp de 34 de ziele cu altcineva, sa-l pui sa bata un cui in perete cu ciocanul din dotare si.. da, la fierul incins pe obraz nu am nici un alt comentariu. Ramane asa cum ai sugerat! Daca vrei tu doar pe obraz...
Miafarow
Postat pe 8 Noiembrie 2015 11:53

Ok Mia, eu de obicei stiu sa separ seriosul de gluma, asa ca nu-ti fa griji... Apropo... despre ce zi "mare" in ale ortodexiei e vorba, ca eu nu prea le am cu asta ? Si de ce "mare"... tine mai mult de 24 de ore... ??? In fine, daca ziceai "mareata"... "deosebit de importanta"... "sfanta", mai intelegeam si eu... dar daca tu zici, fac si eu pe piosul ! Iar traducerile tale sunt grozave, se potrivesc cu gandurile mele, problema e ca inca nu s-a fabricat cuiul pe care poti sa-l bati in perete... in orice fel de perete, cu "ciocanul din dotare" ! Am pus special intre ghilimele, pentru ca in dotare este si ciocanul de fier pe care il am in dulapul cu scule casnice... !
barboneli
Postat pe 8 Noiembrie 2015 12:25
Cu ce te ajuta daca recunoaste??? Incearca sa treci peste asta o singura data. Daca se repeta inseamna ca lipseste si dragostea si respectul ..... Crezi ca poti trai alaturi de un om care nu te respecta, o viata intreaga?!
garbo_7403
Postat pe 8 Noiembrie 2015 13:07
Conteaza cum se poarta cu tine, indiferent daca are sau nu o amanta. Nu exista barbati care nu insala, ci barbati care nu au avut ocazia. Am avut "norocul" sa vad barbati care-si inselau sotiile ori de cate ori aveau ocazia, dar acasa erau niste domni. Eu nu mi-as lasa sotul daca as afla ca ma insala, atata timp cat se poarta frumos si ne respecta familia(nu vb cu ea de acasa), nu-mi pasa ce face, o poate face si urmatorul cu care m-as combina dupa ce m-as desparti de el. Tu investeste putin in fizicul si dulapul tau, schimba culoarea parului, tunde-te, cumpara lenjerie noua, arata-i prin asta ca-l poti schimba si pe el daca nu apreciaza ce are. Nu cred ca in timpurile astea vei gasi un barbat fidel, oferta amantelor a crescut vertiginos.
garbo_mara
Postat pe 8 Noiembrie 2015 17:09
Pleaca! Nu sta pe ganduri! Vrei dovezile? Nu.ti folosesc la nimic. Pleaca si daca.i trebuiesti va veni dupa tine. Atunci poti hotara. Pleaca!
garbo_1440
Postat pe 8 Noiembrie 2015 17:39
Buna seara
Parerea mea ca cel mai important si totodata primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te lamuresti daca doar esti geloasa pe degeaba sau ai dreptate ! Pentru a face asta cred ca trebuie sa te vezi cit mai repede cu cea care are dovezile , pina nu o intimideaza el cu ceva si nu ti le mai arata!
Pina la urma nu te umilesti facind asta , ci din contra , afli ADEVARUL despre casnicia ta si omul care iti e sot . Si ce daca femeia cu dovada vrea sa va desparta ? Pina la urma , daca el nu a facut nimic rau , ea nu isi poate atinge scopul , iar daca el a gresit , atunci ea iti face un favor scutindu-te de ani de zile petrecuti in minciuna linga un om ce nu te respecta si nu tine cont de juramintul facut la altar in biserica!
Urmatorul lucru ar fi sa divortezi rapid daca te insala, fara sa ii ierti infidelitatea , fiindca daca a facut-o o va mai repeta vazind ca oricum te poate duce cu zaharelul dupa o saptamina doua de scandal , bocete si urlete. Mai bine singura si libera decit cu obligatii fata de un barbat ce nu te respecta , nu te doreste destul de mult cit sa se opreasca doar la tine, te crede si o proasta care poate fi mintita ca oricum nu isi va da seama si cu siguranta mai are si pretentia sa fii fidela , gospodina , supusa si iubitoare ! Halal ! Scapa de el daca te inseala ca nu merita anii irositi !
Asta e sfatul meu . Curaj !
PS Sint curioasa oare el cum ar reactiona daca ar afla ca il inseli ? Te-ar ierta ? :)
crinolina_34
Postat pe 8 Noiembrie 2015 18:12
Buna, Barbo! Dupa cum stii, sau poate nu, astazi este ziua sfintilor Mihail si Gavril. Iar expresia de "zi mare", este o nostalgie a mea, poate si a altora, din vremea copilariei, cand stateam la bunici la tara. Ei, bunicii/ bunicile mele spuneau " zi mare" (sau sfanta, cum zici tu) la sarbatorile religioase de acest gen (Pasti, Craciun, Sf. Ion, Sf Maria, Constantin si Elena,... etc). Nu stiu daca se spune asa si in alte zone, dar sunt expresii care mie imi sunt dragi.
Miafarow
Postat pe 8 Noiembrie 2015 21:18
Părerea mea este ca atunci când un barbat înșeală înseamnă că ceva îi lipsește , ca numai e iubire și respect în acea căsnicie, e greu sa fii femeie știți cu toate astea nu poți sa fi o buna bucătăreasă o lady pe stradă și o cu*va în dormitor dacă totuși cineva reușește toate astea 3 e tare , totuși dacă e înșelată înseamnă ca cel de lângă ea nu o merită, e greu mai ales când ai copii și trebuie sa iei viața de la capăt iar, dar eu as risca și ia-s lasa lui și as pleca 2 săptămâni sa-l văd cum se descurcă poate îi vine mintea la cap și renunță la amanta, deșii nu știu dacă mai poți trai cu el apoi ca și Cum nimic nu s-a întâmplat , e greu numai sa mă pun în situația celei inselate, ps o coafura noua o noua îmbrăcăminte nu există din moment ce el a facut pasul greșit încercați toate sa va schimbați cât nu e prea târziu fiți mereu sexy și la 60 de ani :)
exotikqa
Postat pe 8 Noiembrie 2015 22:53
Manca-tzi-ash gura fata draga, hai ca itzi dau io solutzia:
Atunci ca cand crez matali c-o fo la matracuca si i-o facut aleia felu' (adica i-o tras-o la peserica sau la ochiu maro!) fa-i matali proba cu leghianu. Adica da-i gios trelingu si izmenili, si baga-l cu curu in leghianu plin cu apa. (biensure, sa fie colo shia apa caldutza sa nu receasca la priostata) si dache outzele lu' ipochimenu plutesc inseamna ca-s goale de samantza si l-ai prins pi futalau. daca insa outzale si dau la fundu lu legheanu insamna ca-s pllne da samantza si deci omu no fo la matracuca. clar???

ps dac cunva vrei sa tie rezbuni io itz stau la dispozitze. sa moara mama. si inca gratis !!!
adi27
Postat pe 8 Noiembrie 2015 23:12
De la: Miafarow, la data 2015-11-08 21:18:38Buna, Barbo! Dupa cum stii, sau poate nu, astazi este ziua sfintilor Mihail si Gavril. Iar expresia de "zi mare", este o nostalgie a mea, poate si a altora, din vremea copilariei, cand stateam la bunici la tara. Ei, bunicii/ bunicile mele spuneau " zi mare" (sau sfanta, cum zici tu) la sarbatorile religioase de acest gen (Pasti, Craciun, Sf. Ion, Sf Maria, Constantin si Elena,... etc). Nu stiu daca se spune asa si in alte zone, dar sunt expresii care mie imi sunt dragi.


Acuma am inteles, Mia si ma scuzi ca sunt cam nepriceput in chestile astea. Dar asta nu ma impiedica sa fiu in primul rand pios si in al doilea rand sa urez celor cu aceste nume, Mihai si Gavril cu toate variantele lor, sarbatori fericite si multa sanatate, bucurii impreuna cu familile lor !
Si acum fug repede la Restaurant, am acolo doua fete minunate pe una o cheama Mihaela si pe a doua o cheama Mihaela... asa ca am multe de felicitat... !!!
barboneli
Postat pe 8 Noiembrie 2015 23:22
Mda...cel mai uşor ai crede că e să renunți...de fapt trebuie să ştii al naibii de bine ce vrei...Vrei o familie? Spune-i şi lui răspicat asta.Vezi ce ai pierdut din vedere pe parcurs, unde v-ați rătăcit unul de celălalt,regăseşte calea, ia-l de mână şi nu îi mai da drumul. Arată-i că îl iubeşti, spune-i că e tot ce ai nevoie şi acordă-i timp. Cât despre "tanti"....nu-i face jocul...asta vrea...să o ajuți să-l aibă. Înseamnă că ai soț bun. Vrei să i-l oferi? Pe tine te iubeşte. Ajută-l să o facă în continuare! Părerea mea.
dor72_
Postat pe 9 Noiembrie 2015 00:08
Am citit cu interes unele raspunsuri la postarea ta, unele mai hazlii, altele serioase, unii iti recomanda sa pleci...altii sa ramai. Pana la urma nu cred ca cineva te poate determina sa faci in vreun fel sau altul, singura in masura sa ia decizia asta esti tu...Problema este ca toti ne dam cu parerea fara sa stim motivul sau daca macar banuaiala e adevarata sau nu. Intr-o relatie sunt doi oameni si indiferent de probleme nu exista unul mai vinovat ca celalalt. Indiferent ca esti femeie sau barbat cand inseli cauti ceva ce nu gasesti acasa, ceva ce-ti lipseste sau dupa care tanjesti. Ce poate fi acel lucru? Ce s-a schimbat intre voi? Pune-ti niste intrebari, raspunde cat de sincer poti la ele si vei gasi singura raspunsul. Mult succes. Cu stima si respect...Simona.
garbo_401164
Postat pe 9 Noiembrie 2015 10:11
buna,
parerea mea este ca nu inseala o persoana ca ii lipseste ceva, asa ii este caracterul.Si eu am posibilitatea sa insel, dar imi iubesc sotul si il respect.Femei superbe sunt inselate, se presupune ca lor nu le lipseste nimic....dar daca este cu unul care nu vede decat fustele...Nu merita sa suferim, convinge-te si daca te inseala lasa-l sa faca zile negre alteia!
garbo112454
Postat pe 9 Noiembrie 2015 19:27
Mai intai, doamne inselate, cred ca ar trebui sa va intrebati de ce face barbatul acest lucru? Daca nu va gasiti nici o vina, atunci da-l dracu, mai sunt si altii.
zack
Postat pe 9 Noiembrie 2015 22:32
Scurt si la obiect.
Rotty
Postat pe 10 Noiembrie 2015 07:06


Aaaa... zi-mi si mie, te rog, la ce obiect te referi...? Ca eu n-am inteles....
barboneli
Postat pe 10 Noiembrie 2015 19:10
Asa e vorba, cand cineva se exprima concret, dar tu esti inca prea mic sa o stii. Lasa ca inveti cand cresti mai maricel.
Rotty
Postat pe 11 Noiembrie 2015 07:11
E vb de obiectul muncii, aşa-i?
Axl_R
Postat pe 11 Noiembrie 2015 15:42
Rotty
Postat pe 11 Noiembrie 2015 15:53
De la: dor72_, la data 2015-11-09 00:08:27Mda...cel mai uşor ai crede că e să renunți...de fapt trebuie să ştii al naibii de bine ce vrei...Vrei o familie? Spune-i şi lui răspicat asta.Vezi ce ai pierdut din vedere pe parcurs, unde v-ați rătăcit unul de celălalt,regăseşte calea, ia-l de mână şi nu îi mai da drumul. Arată-i că îl iubeşti, spune-i că e tot ce ai nevoie şi acordă-i timp. Cât despre "tanti"....nu-i face jocul...asta vrea...să o ajuți să-l aibă. Înseamnă că ai soț bun. Vrei să i-l oferi? Pe tine te iubeşte. Ajută-l să o facă în continuare! Părerea mea.


De ce sa-i arate ca-l iubeste, sa-l ia de mana si nu-i mai dea drumul? Pt. ca a calcat-o in picioare? Hm, ce simplu e sa dai sfaturi, asa
pinkrainbow
Postat pe 11 Noiembrie 2015 16:01
Scz, eram la lucru și fiind vb de muncă...
Axl_R
Postat pe 11 Noiembrie 2015 19:02
De ce sa-i arate ca-l iubeste, sa-l ia de mana si nu-i mai dea drumul? Pt. ca a calcat-o in picioare? Hm, ce simplu e sa dai sfaturi, asa

Detalii aici > http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/19701/Ma-inseala.html#ixzz3rDnQ5TUh
Follow us: @GarboRo on Twitter | Garbo.ro on Facebook

842, eu nu dau sfaturi doar așa...
Când femeile vor înțelege mesajul meu, nu va mai fi cazul să vină cu astfel de subiecte....

Pentru o ”oarecare” lămurire: oare ea cât l-o fi ”călcat în picioare” până la varianta cu... ”înșelatul”?mă îintreb

Așa sunt femeile perfecte și bărbații ”numa' și numa' ” dobitoci
dor72_
Postat pe 11 Noiembrie 2015 23:46
De la: barboneli, la data 2015-11-10 19:10:02

Aaaa... zi-mi si mie, te rog, la ce obiect te referi...? Ca eu n-am inteles....


Dracu era și subiectu și obiectu....doar acolo zicea omul să-l trimită pe ăl de are curajul să înșele...

Vă pup iubiții mei dragi!
dor72_
Postat pe 11 Noiembrie 2015 23:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Baie dupa VACCIN? 20 De la: Alina80 21 August 2009 15:18
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron 1 De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17
COSTUMASE BABYFACE 1 De la: mayusha 18 Septembrie 2009 11:09
O problema mai delicata, hemoroizii !!! 21 De la: stefystefy 15 Ianuarie 2010 14:55
avem nevoie de ajutorul tutturor mamelor 2 De la: larisa_ana 1 Decembrie 2009 18:42
Setari Cookie-uri