va rog ajutati-ma!!!

buna! am 2 copii (baieti), nu am o casa locuiesc cu parintii care nu il primesc si pe sotul meu si nici socrii pe mine ne paseaza de la unii la altii! sunt insarcinta si as vrea sa dau copilul la orfelinat si sa-l vizitez. nu il pot creste. servici nu mai am ca sunt insarcinata. va rog sa-mi spuneti cum procedez!!!
Alexandrescu_Ana_Maria_1
Postat pe 5 Septembrie 2015 01:29
Ducetiva la servici amindoi NU MAI FACE COPII (NU TE MAI GINDI DOAR LA TINE CUM SA TE SIMTI BINE)LUATI O CAMERA LA CURTE CU KIRIE SI DUCETIVA COPII LA CRESA SI LA GRADINITA NU LA ORFELiNAT.
memo
Postat pe 13 Septembrie 2015 02:49
Ducetiva la servici amindoi NU MAI FACE COPII (NU TE MAI GINDI DOAR LA TINE CUM SA TE SIMTI BINE)LUATI O CAMERA LA CURTE CU KIRIE SI DUCETIVA COPII LA CRESA SI LA GRADINITA NU LA ORFELiNAT.
memo
Postat pe 13 Septembrie 2015 02:49
La ce fel de ajutor te referi...??? Daca va iubiti si nu aveti intelegerea familiilor voastre,mutati-va undeva cu chirie si nu va abandonati copiii...!!! Voi aveti acum propria voastra familie si trebuie sa luptati pentru ea...!!! Trebuia sa fiti mai atenti...cu sexul,caci acum sunt atatea mijloace contraceptive...!!!
Omul trebuie sa-si educe mintea si sa-si subordoneze instinctele,daca vrea sa aiba o viata cat de cat....normala...si decenta...!!!
O femeie cand isi asuma rolul de mama...trebuie sa fie responsabila ca de comportamentul ei depinde intreaga familie,mai ales...copiii..!!! Nu faci copii care sa fie niste rebuturi sociale ..!!! Daca esti o mama iresponsabila...atunci da-i la stat,poate ca vor avea sansa sa gaseasca o familie care-si doreste copii..si care stie sa aprecieze statutul de parinte...!!! Eu asa cred.!!! Domnul fie cu tine..si toata familia ta !!! Amin.!!!
garbo115329_camy
Postat pe 13 Septembrie 2015 04:08
Buna, de ce nu te-ai gandit ca nu ai posibilitati sa cresti copii inainte sa-i faci????? Daca va iubiti si vreti sa luptati pentru copii vostri trebuie sa va luati o chirie si sa trageti impreuna pentru familie, nu unu in stanga si unu in dreapta. Copiii o sa aibe de suferit si o sa suferi si tu, cum sa-ti dai copilul la orfelinat?????? Helloooo reveniti-va si ganditi-va de 10 ori inainte sa faceti un copil.
De ce ai mai facut inca un copil daca stii ca nu ai posibilitati?
simonika88
Postat pe 13 Septembrie 2015 08:02
...buna dimineata tuturor si...hai sa nu ne pierdem...umanitatea si compasiunea!!,....

...ar fi mai omeneste sa nu-i "condamnam" nimanui alegerile pe care le face (vis-a-vis de ..numarul de copii,..ei sunt o bucurie si o minune in casa fiecaruia,..si din pacate putem fi fiecare dintre noi in postura de a ramane de la o zi la alta ...pe drumuri,..sau fara ajutorul celui de langa noi!!)....ea ne-a cerut ajutorul,..daca nu i-l putem da material,..cel putin s-o ajutam cu o parere!!..

..Ana-Maria,...statul dispune de centre sociale la care poti apela pana te repui "pe picioare",...trebuie doar sa accesezi unul din orasul tau,...altfel va trebui sa gasesti o inima miloasa care sa va ia in gazda in locuinta ei (...fara chirie,..bineinteles,..ceea ce va fi,cred,destul de anevoios!!) pana prindeti un pic de cheag!!,..stiu ca este greu in ziua de astazi sa-ti gasesti un serviciu "stabil",..insa nu va pierdeti speranta!!,..

..Doamne-ajuta in implinirea tuturor gandurilor bune si in armonie si mult succes!!
Anelyss
Postat pe 13 Septembrie 2015 09:37
Buna dimineata, daca sotul tau te iubeste va gasi o cale sa va intretina, a fi insarcinata nu e o boala, munci usoare se pot face si la domiciliu, daca te gandesti sa-ti dai copiii la orfelinat, clar nu-i iubesti si nu te poti numi mama, decat o femeie care aduce copii pe lume.
Citadella
Postat pe 13 Septembrie 2015 09:38
Cred ca e cel mai ciudat topic pe care l-am citit pina acum!!! Cum sa-ti treaca asa ceva prin minte - sa-ti dai propriul copil la orfelinat?? Oricit de grea e viata,mereu se gaseste cite o solutie! In ce luna de graviditate esti? Daca esti inca pe la inceput,poti si tu sa-ti gasesti ceva de lucru , ceva usor, ce poti face, la fel si sotul tau, si puteti sta in gazda (e mai ieftin) daca nu ca permiteti in chirie. Gindul asta de a abandona copilul sa ti-l stergi din minte, e cit se poate de odios!! Condamni o fiinta la nenorocire,la o viata distrusa, doar fiindca nu sinteti suficient de motivati sa luptati si sa va descurcati?! Si-apoi, oricit de impotriva ar fi parintii, cind se va naste copilul li se va inmuia inima,un copil cucereste mereu. Nu ai dat detalii mai ample in legatura cu motivul pt care parintii si socrii sint atit de radicali si v-au respins intr-un mod atit de urit. Nici citi ani ai nu ai spus. Parintii de regula se obisnuiesc cu ideea si dupa aceea ajuta si ei. Poarta-te frumos cu ei! In rest, gasirea unui serviciu este solutia cea mai buna pt voi! Astept vesti!
lusel
Postat pe 13 Septembrie 2015 09:59
" puteti sta in gazda (e mai ieftin) daca nu ca permiteti in chirie."

Iusel, poti sa-mi explici si mie diferenta ? Asta pana nu ma bufneste rasul.
Rotty
Postat pe 13 Septembrie 2015 10:08
Alexandrescu Ana Maria 1 mă alătur și eu celor care ți-au spus că ar trebui să vă găsiti o locuință tu, soțul tău și copiii. Nu știu dacă lucrați sau nu, că nu ai precizat și nici nu știu ce vârstă aveți, dar cred că ar fi timpul să vă maturizați și să plecați de sub aripa/ papucul părinților, mai ales că aveți 2 copii deja și un al treilea pe drum.

Serviciile sociale din orașul tău iți pot oferi sfaturi, consiliere de orice natură (psihologică, juridică, orientare în carieră), te pot ajuta la redactarea documentației necesare, te ajută să găsești soluțiile cele mai bune pentru tine și familia ta, TOTUL GRATUIT!!!
Trebuie doar să te duci la sediul lor și să întrebi. Te vor îndruma ei exact pe urmă la cei în măsură să te ajute.

Ca fapt informativ, Orfelinate nu mai există - există doar centre de plasament [pentru copiii mai mari de 3 ani]:
- de tip rezidential (tip cămin pentru copii, batrani, mame singure cu copiii, femei agresate),
- de tip familial (copiii - nu mai mult de 6, de obicei - stau într-o casă sau apartament de bloc {aparținând direcției de protecție a copilului} cu un educator care are rolul părintelui, adică îi învață tot ceea ce ar fi trebuit să îi învețe părinții acasă),
- și centre de zi (unde de obicei iau masa după școală și sunt supravegheați până seara, când se întorc acasă - astea de obicei sunt pentru familiile sărace, monoparentale, în care părintele unic muncește toată ziua, nu are timp de copii și nu are cu cine îi lăsa; și uneori pentru copiii al/ai căror părinte /părinți sunt plecați la muncă în străinătate).

Copiii stau la aceste centre până se reîntorc la familie - când familia și-a mai rezolvat din probleme; ori până la majorat sau până sunt adoptați, dacă sunt orfani/ sau părinții biologici au fost decăzuți din drepturile lor.

Copiii sub 3 ani sunt dați spre îngrijire unui părinte social (mamă socială cel mai des). Părintele social are în îngrijire unul sau mai mulți copii aflați în dificultate, pentru o perioadă de timp determinată și îi crește ca și când ar fi copiii lui proprii, alături de acestia, în multe cazuri, LA DOMICILIUL SĂU. Acest plasament într-o familie îi pregătește pe copii fie pentru întoarcerea în familia lor naturală, fie pentru adopție de către o altă familie.

Și, din păcate, deși pe hârtie totul e minunat - dacă ai curiozitatea să citești legislația cu privire la centrele de plasament, asistența socială, și drepturile și protecția copiilor - în realitate lucrurile nu sunt așa frumoase în centrele de plasament.


Noiniumi
Postat pe 13 Septembrie 2015 10:54
ce usor e sa faci misto. refuz sa cred ca nu stii diferenta. ma indoiesc insa ca ii primeste cineva in gazda cu copii.
duchess1
Postat pe 13 Septembrie 2015 11:13
ca parintii nu va vor , bine macar ca e reciproc, altfel toata viata ar fi fost ai tai si ai mei. desi nu e cea mai buna solutie, ramai la ai tai cu copiii, fara el, asa ai parte de un pic de liniste, el munceste sper ca ... astfel incat macar mancarea sa le-o asigure. intre timp habar nu am daca poti lucra de acasa insarcinata fiind si cu 2 viteji, insa incearca , poate gasesti ceva, iar dupa ce ai nascut, va luati chirie, si trageti ca niste eroi pentru copiii vostri. sanatate si noroc sa aveti!
duchess1
Postat pe 13 Septembrie 2015 11:17
,,NUMAI JUDECATI,EXISTA CINEVA SUS,CE NE JUDECA PE TOTI,NU PUTETI DA UN SFAT BUN,MAI BINE NU_L DATI,O DUMINICA BINECUVANTA SI PLINA DE CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI,FRATI ROMANI DE PRETUTINDENI,,
105905
Postat pe 13 Septembrie 2015 11:34
De la: duchess1, la data 2015-09-13 11:13:28ce usor e sa faci misto. refuz sa cred ca nu stii diferenta. ma indoiesc insa ca ii primeste cineva in gazda cu copii.


Pe vremea mea insemna acelasi lucru. Daca acum e altceva... Explica-mi tu daca esti asa amabila.
Rotty
Postat pe 13 Septembrie 2015 11:37
De la: 105905, la data 2015-09-13 11:34:00,,NUMAI JUDECATI,EXISTA CINEVA SUS,CE NE JUDECA PE TOTI,NU PUTETI DA UN SFAT BUN,MAI BINE NU_L DATI,O DUMINICA BINECUVANTA SI PLINA DE CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI,FRATI ROMANI DE PRETUTINDENI,,


Hop si tu acuma... tu mai lipseai pe aici !!!! Ce naiba n-ai mai ramas la biserica aia a ta sa te vaiti si sa dai sfaturi acolo... ??? Uite de la mine un sfat bun pentru tine si pentru alte duminici, in loc sa intri pe Garbo.... !!!
barboneli
Postat pe 13 Septembrie 2015 11:54
De la: Rotty, la data 2015-09-13 11:37:19
De la: duchess1, la data 2015-09-13 11:13:28ce usor e sa faci misto. refuz sa cred ca nu stii diferenta. ma indoiesc insa ca ii primeste cineva in gazda cu copii.


Pe vremea mea insemna acelasi lucru. Daca acum e altceva... Explica-mi tu daca esti asa amabila.


Nu ! E acelasi lucru si azi... iar tu, duchess1, sa stii ca uneori prostia starneste rasul... refuz sa cred ca nu stiai asta sau ca nu ai mai auzit asta si de la altiii !

In privinta lui Ave Maria... eu zic ca a primit aici cateva sfaturi foarte bune cam cum ar putea rezolva problema ei, problema care nu e simpla de loc. Cineva spunea pe aici sa nu ne pierdem umanitatea... noi, dar unde este umanitatea proprilor lor parinti, care ii alunga unul de la celalalt pe amandoi "copii" cu copii lor cu tot ??? La asa ceva nu ma asteptam... chiar daca stiam cat de putreda este societatea in Romania, tara pe care am parasit-o de mult, unul din motive find si asta... !
barboneli
Postat pe 13 Septembrie 2015 12:08
De la: Rotty, la data 2015-09-13 10:08:52" puteti sta in gazda (e mai ieftin) daca nu ca permiteti in chirie."

Iusel, poti sa-mi explici si mie diferenta ? Asta pana nu ma bufneste rasul.

sa stea in gazda adica sa stea in casa cu proprietarul si atunci iti cere mai putini bani, se mai impart cheltuielile. in chirie- stai intr-o casa fara sa locuiasca si proprietarul acolo si platesti cateva sute de euro (200-250). acuma poti sa razi ca o desteapta ce esti.
garbo_3567
Postat pe 13 Septembrie 2015 12:53
Asa s-o fi zicand mai nou . Merci oricum 3567. Si pentru compliment de asemenea.
Dupa cum stiam eu si Barbo, in dictionarul explicativ nu se face o astfel de diferenta. Ei , dar o fi expirat dictionarul nostru de cand am plecat din tara...
Rotty
Postat pe 13 Septembrie 2015 13:01
De la: garbo_3567, la data 2015-09-13 12:53:16 sa stea in gazda adica sa stea in casa cu proprietarul si atunci iti cere mai putini bani, se mai impart cheltuielile


Da.... se împart mai multe, nu doar cheltuielile....Dacă este frumuşel proprietarul, se împarte şi altceva, sau se plăteşte cu produse naturale, după cum este acordul între cei 2....

Tu care variantă ai încercat-o ?
VasileDinNuc
Postat pe 13 Septembrie 2015 14:00
De la: Alexandrescu_Ana_Maria_1, la data 2015-09-05 01:29:41buna! am 2 copii (baieti), nu am o casa locuiesc cu parintii care nu il primesc si pe sotul meu si nici socrii pe mine ne paseaza de la unii la altii! sunt insarcinta si as vrea sa dau copilul la orfelinat si sa-l vizitez. nu il pot creste. servici nu mai am ca sunt insarcinata. va rog sa-mi spuneti cum procedez!!!


Ce vârste au cei 2 copii ?

De ce vă pasează de la unul la altul ? N-au fost de acord să vă luaţi ?

De ce nu ai servici ? Te-a silit patronul să pleci pe motiv că eşti însărcinată ?
VasileDinNuc
Postat pe 13 Septembrie 2015 14:03
''sau se plăteşte cu produse naturale,''

Sau în natură.
Axl_R
Postat pe 13 Septembrie 2015 14:07
De la: memo, la data 2015-09-13 02:49:33Ducetiva la servici amindoi NU MAI FACE COPII (NU TE MAI GINDI DOAR LA TINE CUM SA TE SIMTI BINE)LUATI O CAMERA LA CURTE CU KIRIE SI DUCETIVA COPII LA CRESA SI LA GRADINITA NU LA ORFELiNAT.


N-am înţeles câteva lucruri :

1. De când se simte cineva bine când face copii ?
2. Şi cum poate fi plătită această KIRIE ?
3. "DUCEŢIVĂ COPII LA CREŞĂ ŞI LA GRĂDINIŢĂ nu la orfelinat."

Din ce scrii, se pare că îi cunoşti, şi că sunt copii, aşa că, trebuie să se ducă ei la creşă şi la grădiniţă. Singura problemă este să le găseşti tu întâi un astfel de loc, şi apoi să-i duci ! Spor !
VasileDinNuc
Postat pe 13 Septembrie 2015 14:11
Multi posteaza diverse sfaturi , nu numai rautacioase , dar si total in afara realitatii ! Cine sa angajeze o femeie insarcinata si cu doi copii ?! Nu sunt locuri de munca decente nici pentru persoanele fara obligatii, care nu au relatii sa obtina un job. Acum depinde si unde locuiesti , in ce localitate si varsta , pregatirea, experienta anterioara si tot nu se va putea face fata cheltuielilor zilnice plus chirie si facturi. Unica solutie pare sa fie ca sotul sa plece o perioada in strainatate la munca in baza unui contract, asa vei putea sa platesti si chirie si sa ai grija de copii in tara. O incercare mai buna ca asta nu prea este in situatia actuala din tara pt. cei cu posibilitati putine. Aici unde locuiesc eu , am vazut destule cazuri de genul asta si numai dupa ce au plecat la munca afara si-au rezolvat toate minusurile si inca bine...Fara copii la orfelinat sau alte "solutii" disperate !
Kamly
Postat pe 13 Septembrie 2015 14:26
Multi posteaza diverse sfaturi , nu numai rautacioase , dar si total in afara realitatii ! Cine sa angajeze o femeie insarcinata si cu doi copii ?! Nu sunt locuri de munca decente nici pentru persoanele fara obligatii, care nu au relatii sa obtina un job. Acum depinde si unde locuiesti , in ce localitate si varsta , pregatirea, experienta anterioara si tot nu se va putea face fata cheltuielilor zilnice plus chirie si facturi. Unica solutie pare sa fie ca sotul sa plece o perioada in strainatate la munca in baza unui contract, asa vei putea sa platesti si chirie si sa ai grija de copii in tara. O incercare mai buna ca asta nu prea este in situatia actuala din tara pt. cei cu posibilitati putine. Aici unde locuiesc eu , am vazut destule cazuri de genul asta si numai dupa ce au plecat la munca afara si-au rezolvat toate minusurile si inca bine...Fara copii la orfelinat sau alte "solutii" disperate !
Kamly
Postat pe 13 Septembrie 2015 14:26
De la: Rotty, la data 2015-09-13 13:01:22Asa s-o fi zicand mai nou . Merci oricum 3567. Si pentru compliment de asemenea.
Dupa cum stiam eu si Barbo, in dictionarul explicativ nu se face o astfel de diferenta. Ei , dar o fi expirat dictionarul nostru de cand am plecat din tara...


Nu draga, n-a expirat nici un dictionar, a expirat timpul acestor "culte" care nu au avut timp sa invete corect limba si logica limbii romane.
barboneli
Postat pe 13 Septembrie 2015 15:11
De la: Rotty, la data 2015-09-13 11:37:19
De la: duchess1, la data 2015-09-13 11:13:28ce usor e sa faci misto. refuz sa cred ca nu stii diferenta. ma indoiesc insa ca ii primeste cineva in gazda cu copii.


Pe vremea mea insemna acelasi lucru. Daca acum e altceva... Explica-mi tu daca esti asa amabila.
imi plac ironiile tale, le-am vazut mai mereu pe site . chirie= apartament inchiriat de la cineva stat/ persoana fizica / juridica acestia nelcuind la aceeasi adresa sau in cel mai rau caz in acelasi imobil , insa alt apartament . gaza stai cu proprietarul impreuna. de aici diferenta de pret .
duchess1
Postat pe 13 Septembrie 2015 15:48
draga '' diaspora'' de doi bani in ceea ce priveste cel putin caracterul, si asta e tot ce conteaza . nu suntem culte, insa am invatat de la viata , prin ea, etc. spre deosebire de voi ......... si vremea voastra.
duchess1
Postat pe 13 Septembrie 2015 15:50
De la: barboneli, la data 2015-09-13 12:08:05
De la: Rotty, la data 2015-09-13 11:37:19
De la: duchess1, la data 2015-09-13 11:13:28ce usor e sa faci misto. refuz sa cred ca nu stii diferenta. ma indoiesc insa ca ii primeste cineva in gazda cu copii.


Pe vremea mea insemna acelasi lucru. Daca acum e altceva... Explica-mi tu daca esti asa amabila.


Nu ! E acelasi lucru si azi... iar tu, duchess1, sa stii ca uneori prostia starneste rasul... refuz sa cred ca nu stiai asta sau ca nu ai mai auzit asta si de la altiii !

In privinta lui Ave Maria... eu zic ca a primit aici cateva sfaturi foarte bune cam cum ar putea rezolva problema ei, problema care nu e simpla de loc. Cineva spunea pe aici sa nu ne pierdem umanitatea... noi, dar unde este umanitatea proprilor lor parinti, care ii alunga unul de la celalalt pe amandoi "copii" cu copii lor cu tot ??? La asa ceva nu ma asteptam... chiar daca stiam cat de putreda este societatea in Romania, tara pe care am parasit-o de mult, unul din motive find si asta... !

de regula prost e cel ce face pe altul prost : exemplificare gazda:http://olx.ro/oferta/inchiriez-camera-separata-ID4qPAi.html#28bfa4882f ; chirie : http://olx.ro/oferta/apartament-1-camera-ID4Cos2.html#ef8c541b39 DOBITOCULE!
duchess1
Postat pe 13 Septembrie 2015 15:53
Auleu!
Na, ajutor!

Rog fr, nu te lega și de vremea mea, dacă așa vb o ducesă...
Axl_R
Postat pe 13 Septembrie 2015 15:54
De la: VasileDinNuc, la data 2015-09-13 14:03:40
De la: Alexandrescu_Ana_Maria_1, la data 2015-09-05 01:29:41buna! am 2 copii (baieti), nu am o casa locuiesc cu parintii care nu il primesc si pe sotul meu si nici socrii pe mine ne paseaza de la unii la altii! sunt insarcinta si as vrea sa dau copilul la orfelinat si sa-l vizitez. nu il pot creste. servici nu mai am ca sunt insarcinata. va rog sa-mi spuneti cum procedez!!!


Ce vârste au cei 2 copii ?

De ce vă pasează de la unul la altul ? N-au fost de acord să vă luaţi ?

De ce nu ai servici ? Te-a silit patronul să pleci pe motiv că eşti însărcinată ?


Vasile, scz, dar corect e serviciu!
Axl_R
Postat pe 13 Septembrie 2015 15:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
soacrele astea.... 2567 De la: ses 11 Ianuarie 2013 18:51
Vand patut din lemn, carut, scaun de masa si premergator 1 De la: kidz003509 26 August 2009 16:50
Vand scaun de masa Bertoni Mac Meal - 90 ron 7 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
Vand Aptamil HA1 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
Setari Cookie-uri