ce sa fac sa divotez sau sa lupt in continuare

buna ziua nu stiu ce sa fac doresc un sfat de la voi .Acum doi ani sotul meu a facul un copil cu cea mai buna,, prietena,, a mea El nu doreste sa renunte la nici una dintre noi,pe mine spune ca ma iubeste in continuare la fel de mult iar la ea nu poate renunta din cauza copilului.recunosc ca aceast lucru ma deranjeaza ce sa fac??divort sau sa lupt in continuare pentru el
garbo337236
Postat pe 22 August 2015 13:46
De la: garbo337236, la data 2015-08-22 13:46:09buna ziua nu stiu ce sa fac doresc un sfat de la voi .Acum doi ani sotul meu a facul un copil cu cea mai buna,, prietena,, a mea El nu doreste sa renunte la nici una dintre noi,pe mine spune ca ma iubeste in continuare la fel de mult iar la ea nu poate renunta din cauza copilului.recunosc ca aceast lucru ma deranjeaza ce sa fac??divort sau sa lupt in continuare pentru el


Ce vârstă ai tu, ce vârstă are soţul şi ce vârstă are prietena ta ?

Cum zice că te iubeşte în continuare ? Dacă te iubea, nu făcea copil cu aia, iar ce zice, că nu poate renunţa la aia din cauza copilului, este doar praf în ochi....

De ce ai mai lupta în continuare pt un astfel de om ?? E din aur masiv ?

Te-a înşelat, başca are şi copil din asta, de ce îl mai vrei ?? Dă-i vira. Mai ales că te şi deranjează asta....

Te-a înşelat 1 dată, o va face mereu.... Ăştia n-au leac, indiferent că-s bărbaţi sau femei....

----------

O altă alternativă, este să fiţi o familie "modernă" , cum se "poartă" în ziua de azi : staţi toţi sub acelaşi acoperiş : tu, soţul tău, prietena ta, şi copilul. Câ tot vă cunoaşteţi, vă şi iubiţi, pe rând sau toţi deodată, asta stabiliţi voi ce şi cum la faţa locului, dar ai rezolvat problema.
VasileDinNuc
Postat pe 22 August 2015 14:30
eu am 45 ani la fel si sotul meu iar ea are 40 ani
de ce sa renunt eu la el sa renunte ea
garbo337236
Postat pe 22 August 2015 15:16
nu este atit de usor sa renunt la 25 ani de casatorie
garbo337236
Postat pe 22 August 2015 15:21
De la: garbo337236, la data 2015-08-22 15:16:19eu am 45 ani la fel si sotul meu iar ea are 40 ani
de ce sa renunt eu la el sa renunte ea


Ai copii cu el ?
VasileDinNuc
Postat pe 22 August 2015 15:23
da
garbo337236
Postat pe 22 August 2015 15:50
avem o fata de 24 ani si un baiat de15 ani
garbo337236
Postat pe 22 August 2015 16:25
De la: garbo337236, la data 2015-08-22 16:25:39avem o fata de 24 ani si un baiat de15 ani


Şi copilul celălalt ce vârstă are ?
VasileDinNuc
Postat pe 22 August 2015 16:29
2 ani
garbo337236
Postat pe 22 August 2015 16:39
De la: garbo337236, la data 2015-08-22 16:39:592 ani


Vorbeşte cu el, întreabă-l de ce te-a înşelat cu aia ? Încă mai este prietena ta cea mai bună ?
VasileDinNuc
Postat pe 22 August 2015 17:51


Mai Vasilica... ce intrebari pui si tu... !!! Ori esti avocat ori ai fost coleg cu bobulica ??? Aici nu e vorba de fizica, geografie sau chimie... aici nu se poate raspunde la orice intrebare ca astea pe care le pui tu. Nu asta e important sa stim ca sa putem sa-i dam un sfat lui 236. Chiar daca se exprima cam ciudat... "sotul meu a facut un copil...", credeam ca numai femeile fac copii... dar am inteles ce vrea sa spuna. Mai zice ca el, pacatosul, nu poate sa renunte la prietena ei (fosta) cea mai buna din cauza copilului de 2 ani. Dar si cu 236 are un copil, care poate stie deja sa merga si sa vorbeasca... dar totusi e copilul lor comun. Ce, la ea poate sa renunte ? Ar putea dar se pare ca nu vrea. O situatie foarte dificila. Impulsul prim a fost sa-i scriu sa-l lase naibii in pace si sa nu mai auda de el. Asta e in stare "sa mai faca copii" si cu altele de pe strada sau prietene ale prietenelor... ! Dar, o cred pe 236 ca inca il iubeste sau in orice caz, nu vrea sa renunte la o casnicie de 25 de ani. Ca si cum, ce e acuma intre ei ar mai fi casnicie... !!! Poate in acte numai. Si eu, cum sunt mai primitiv de felul meu, nu pot sa inteleg cum de poti sa sustii ca iubesti pe nevasta la fel de mult si mai te reg.... si mai faci si copil cu alta ??? Un divort nu e usor. Costa si bani, se impart si lucruri, casa, masina, el ia prelungitorul si ea ventilatorul... nu, nu e usor sa treci prin asta. Da, ai dreptate tu nea Vasile cu "familii moderne"... dar nu stiu de ce le zice moderne si nu cred ca trebuie sa te obisnuiesti cu asa ceva. Moderne zici ? Pai nu sunt moderne de loc... asa erau si pe vremea lui Hamo Sapiens, stateau toti in acelasi bloc, alias pestera si faceau barbatii copii la toate locatarele. Da, si erau prieteni toti, mancau la aceasi masa si mergeau toti la acelsi WC ! Nu, eu nu sunt de acord cu familie moderna cum zici tu. La musulmani, barbatul poate sa aiba pana la 4 sau 6 neveste... dar alea numai casatorii nu se numesc. E oribil dupa parerea mea. In fine... ce facem cu 236 acuma ? Eu sunt de partea ei pentru ca, la urma urmelor ea este adevarata victima. Poate si copilul ala de 2 ani care e defapt bastard. Parca in Biblie apare termenul asta... nu mai stiu. Eu as propune ca 236 sa vorbeasca cu SOTZUL ei legal si sa caute sa-l aduca numai la ea. Iar pe cealalta sa o paraseasca sa-si gaseasca alt tovaras de viata. Maximum, daca trebuie, acest sot pacatos, sa ajute cu bani pe copilul lui de 2 ani. Dar sa se intoarca cu totul, pantaloni si maiou la adevarata lui nevasta, adevarata lui familie... ! Asa am hotarat eu sa-i zic lui 236.
barboneli
Postat pe 22 August 2015 18:25
De la: barboneli, la data 2015-08-22 18:25:311. Mai Vasilica... ce intrebari pui si tu... !!! Ori esti avocat ori ai fost coleg cu bobulica ???

2. Si eu, cum sunt mai primitiv de felul meu, nu pot sa inteleg cum de poti sa sustii ca iubesti pe nevasta la fel de mult si mai te reg.... si mai faci si copil cu alta ??? Un divort nu e usor. Costa si bani, se impart si lucruri, casa, masina, el ia prelungitorul si ea ventilatorul... nu, nu e usor sa treci prin asta.

3. Da, ai dreptate tu nea Vasile cu "familii moderne"... dar nu stiu de ce le zice moderne si nu cred ca trebuie sa te obisnuiesti cu asa ceva. Moderne zici ?

4. Pai nu sunt moderne de loc... asa erau si pe vremea lui Hamo Sapiens, stateau toti in acelasi bloc, alias pestera si faceau barbatii copii la toate locatarele. Da, si erau prieteni toti, mancau la aceasi masa si mergeau toti la acelsi WC ! Nu, eu nu sunt de acord cu familie moderna cum zici tu.

5. Dar sa se intoarca cu totul, pantaloni si maiou la adevarata lui nevasta, adevarata lui familie... !

6. Asa am hotarat eu sa-i zic lui 236.


1. Am fost coleg cu mai mulţi, nu doar cu Bobulică.
2. Şi eu sunt la fel de primitiv ca tine în acest aspect, dar se pare că unii au trebuinţă să se regleze şi prin alte locuri decât acasă.... Cât despre divorţ...da, este greu, dar....în povestea iniţiatoarei, se cam impune....
3. Alţii le numesc "moderne" , adică faci ce vrei, când vrei, cu cine vrei, chiar dacă eşti căsătorit şi ai familie, nu mai este ca pe timpul bunicii.
4. Aşa erau şi pe vremea lui Hamo Sapiens ? Poate vrei să spui pe vremea lui Neanderthalius... Foarte bine faci, nici eu nu sunt de acord cu acest tip de "familie modernă" .
5. Se pare că este destul de greu, în contextul actual.
6. Şi bine ai făcut !
VasileDinNuc
Postat pe 22 August 2015 20:21
Buna!
Nu stiu ce inseamna o casnicie de 25 de ani. Si de aceea iti recomand sa iei tot ce scriu eu ca fiind din partea unui om care incearca sa inteleaga de ce te afli in dilema. Spui ca el nu vrea sa renunte nici la ea nici la tine. Cum adica? Unde doarme noaptea? La ea sau la tine? Unde mananca si cum isi imparte timpul, banuiesc ca are servici.
De asemenea, pe tine te deranjeaza nu ca are un copil cu cea mai buna prietena a ta, ci ca nu vrea sa renunte la ea. De ce sa renunte la ea? De ce au un copil impreuna si il cresc inteleg impreuna in pofida faptului ca el e casatorit cu tine si in ciuda faptului ca tu nu ai renuntat la el? La cine vrei tu sa renunti? Poate foarte bine sa fie prieten bun cu tine si casatorit cu ea. Cum te iubeste el in continuare cand te pune intr-o astfel de situatie? Se simte dator fata de ea, dar, zici tu, te iubeste pe tine. Oare? Oare nu este exact invers? Se simte dator si vinovat fata de tine dar nu se poate desparti de ea?
Deliaaa
Postat pe 24 August 2015 14:39
Ha, ce convenabil raspuns... mai ales pt.El. Nici nu.ti dai seama ca te.a facut cu chestia Asta. Stie cu cine are de.a face si nu.si bate capul sa aleaga intre voi. Adrian Enache iti spune ceva? Mie imi suna la fel....

garbo_406798
Postat pe 30 August 2015 05:01
Nu e usor sa renunti la douazeci si ceva de ani de casnicie, am trecut prin asta, dar ai si tu dreptul la o viata fara suparari. Cum ar fi fost daca tu veneai acasa cu burta la gura dupa o aventura cu altul? Sa zicem dupa o aventura cu cel mai bun prieten al lui. Esti inca tanara, ai dreptul sa-ti refaci viata, si pustii tai au dreptul la liniste, divorteaza, faci un bine tuturor, dar in primul rand tie.
onegru
Postat pe 30 August 2015 06:00
Divorteaza..pentru ce sa te chinui?....ai o singura viata....daca te iubea ,cum spune el, asa de mult, nu facea copil cu prietena ta....E un pic greu la inceput dar decat singura in doi mai bine singura cu tine..
garbo_12911
Postat pe 30 August 2015 06:43
Castreazal daca mai vrei sa stea lîngă tine daca nu cine site unde isi mai gaseste alinarea poate pînă la pensie faceti o grădiniță de copii nesimtitu ce explicatie tia dat dupa 25 de ani de casnicie sa sti o vorba cind treaba e compromisa nai ce sa repari regrete eterne baga divorț si refati viața sai arăți ca nu esti de lepădat sa vadă ce a pierdut.
garbo_408076
Postat pe 30 August 2015 07:00
Este usor sa ne dam cu parerea, sa- ti dam un sfat, dar numai tu stii cum esti ca om, cat vrei sa sacrifici, ce ai de pierdut, ce ai de castigat. Iti spune o femeie divortata de 3 ani jumatate , dupa 23 de ani de casnicie. Daca ai pus aceasta intrebare, daca te- ai gandit la divort, cu siguranta te vei gandi tot mai des si poate vei pune in aplicare acest 'gand'. Evident, omul nu te nai iubeste, dar , poate iubeste confortul pe care vi l- ati creat impreuna. Este 'inteligent '(altii,in cazul meu, au risipit o munca de mild. vechi, pt diferite profitoare, iar acum munceste prin tari straine ),poate ajunge la sapa de lemn ....Deci,sa revenim...Ce auzim la tv. e apa de ploaie...Evident, esti o femeie inselata, fara ca el sa aiba vreun pic de respect fata de tine. Tu stii daca poti sa traiesti fara el. Vor fi momente cand te vei simti singura, cand vei duce dorul unei familii unite, te va durea cand copiii tai vor suferi chiar daca vor intelege situatia, va veni timpul cand te vor lasa singura si atunci vei simti nevoia unui partener, a unui 'tovaras'de drum, de confidente, poate ,de ce nu, chiar a unui om care sa te iubeasca. Esti inca tanara, poate iti mai gasesti(sa nu crezi ca e usor,poti sa ramai singura) ,al tau oricum nu este cu tine, numai pt tine si peste ceva timp, de unde stii ca nu s- o 'stabili 'omul la iubita lui.;)Si...nu uita ! Copiii vor suferi ,indiferent de varsta....
garbo287007
Postat pe 30 August 2015 07:43
Cum ai reusit sa rezisti 2 ani ? Fugi si nu te uita inapoi. Cum te iubeste dar... are un copil cu alta ? Uita-te putin din exterior si îți vei da singura răspunsul. Succes.
PS : Nu uita... orice om o poate lua, oricand, de la capat.
gratzi70
Postat pe 30 August 2015 07:57
Sa fim serosi,dragilor! Acum 2 ani a facut copilul!!Credeti ca in astia 2 ani nu a intretinut relatii de casnicie cu cealalta? Si nu va intretine in continuare?Fa ce vrei dar dupa parerea mea tu tii cu dinti de ceva ce nu mai este..vrei sa fii casatorita dar eu nu cred ca mai ai sentimente de iubire.Esti geloasa si ofticata.Poate ca te-ai si razbunat si acum ai un setiment de vinovatie.Cum crezi ca a facut copilul cu cealalta de la prima ,,introducere,,?Stiu ca este greu,chiarf greu,dar tu ai 45-esti pregatita sa traiesti in aceeasi situatie inca, cine stie, poate vreo 25? daca intr-un an mai face inca un copil cu cealalta ? Eu nu sunt pt divorturi,mai ales cu copii, dar nu sunt nici pt automutilare sufleteasca!! Si ti-ai pus intrebarea oare ce i-a spus celeilalte de a avut ea curaj sa faca copilul?
garbo_7643
Postat pe 30 August 2015 09:26
Pentru ce sa lupti, draga mea? Lupti pentru un om in care crezi, care te respecta , te iubeste si langa care te simti in siguranta. Mai reprezinta el ceva din toate astea
? Raspunde la intrebarile astea, priveste.te in oglinda si daca ceea ce vezi iti da putere sa lupti in continuare inseamna ca ai acceptat situatia . Nu te gandi prea mult la la ce spun unii sau altii, tu esti cea mai buna prietena a ta si vei gasi raspunsul singura...
Corinaaa
Postat pe 30 August 2015 09:51
Atata timp cat nu te neglijează pe tine , casa, pe copii vostri si la cealaltă merge doar pt copil....eu zic sa nu divortezi. Bineinteles daca merita! Cealaltă doamna are sa intre intr-o alta relatie si.....cam asa vad eu. Copilul nu are nici o vina!
garbo_390841
Postat pe 30 August 2015 10:01
E ușor de dat sfaturi dar nu cred ca e cea mai buna soluție sa cauți răspuns la problemele tale pe net.
Până la urmă fiecare dintre noi gândește din punctul de vedere personal iar tu ești cea mai în măsură să știi exact situația ta. Este clar ca un bărbat care are un copil cu alta femeie va menține relația cu ea sub pretextul ca este nevoit ptr.binele copilului.O sa trăiești toată viata sub semnul întrebării, dacă o mai iubește, dacă pasiunea lor este încă vie, etc.
În ziua de azi foarte multe familii trăiesc o viata fericita de fațada iar în realitate unul dintre parteneri are o viata dublă... Ideal ar fi sa ne trăim viata asa cum simțim, eu de exemplu nu as putea suporta sa știu ca soțul meu m-a înșelat cu alta, ba chiar are și un copil cu ea...poate ca tu poți trece peste asta, din anumite motive legate de bunuri în comun, probleme materiale care ar urma după un eventual divorț, etc.etc.
Asa ca răspunsul e la tine, fă asa cum simți, rupe-te de el sau ramai cu el și cu toate incertitudinile care vor exista....Dar nu uita un lucru, viata e numai una, depinde de noi cum o trăi!! Într-un sfârșit când vom trage linia, ar fi bine sa putem spune " da, viata mea a fost minunata și nu regret nimic!" :)
garbo272689
Postat pe 30 August 2015 10:52
Nu exista ca mai poti avea o casnicie linistita odata ce s a intamplat asa ceva,(eu sant convinsa de asta)am avut o casnicie de care am tras 23 de ani ,cand era ok ceva din interior ma retinea.Am crezut ca trecerea anilor o sa ma ajute,dar din pacate nu a fost asa,din contra ma sufocam din ce in ce mai tare.La un mom. dat am div,m am eliberat.Consider ca este mai greu cand ai deja o varsta si ceva ani de casnicie(cum am fost eu).Cine spune ca e usor,cred ca minte,doar ca nici imposibil.Eu am trecut,acum sant ok,singura bineinteles,deoarece inca nu mi am recuperat curajul de a avea incredere intr un partener.Ce regret este faptul ca nu am facut pasul de la inceput.Nu se rezolva nimic cu trecerea anilor,decat prelungirea agoniei.Doar ca fiecare face cum crede ca i este mai bine.
garbo242232
Postat pe 30 August 2015 10:53
Buna....Tu de fapt nu lupti in continuare...doar te conplaci in situatie....Ori accepti situatia si pui niste conditii...ori probabil ti-e frica sa te descurci fara suportul lui financiar...ca cel afectiv nu cred ca mai exista....daca te-ar fi iubit in continuare....nu te-ar fi inselat....si in special nu cu prietena ta cea mai buna....nici macar nu te respecta...nici el nici ea...Trebuie sa pui in balanta...ce te deranjeaza si ce avantaje ai stand cu el....sisa iei o hotarare...viata e prea scurta sa iti pierzi timpul din comoditate...Sigur exista pe undeva cineva care te asteapta sa fii tu totul pentru el....Nu doar o datorie!!!!!!
garbo102495
Postat pe 30 August 2015 12:15
Scuza-ma, dar sotul tau este un mare dobitoc! Cum sa faca un copil cu cea mai buna prietena a ta?? Hai sa fim seriosi!! Casatoria asta era pe vale de mult timp de vreme ce a fost in stare de asa ceva! Renunta la el , ca nu pierzi nimic! Nu inteleg de ce femeile de azi se incapatineaza sa ramina linga niste nenorociti doar pe motivul ca 'sint 25 de ani de casnicie' etc!!
E clar ca acest om si-a batut joc de tine la modul cel mai crunt, iar tu tot il vrei linga tine?? La 45 de ani esti in floarea virstei, divorteaza si vezi-ti de viata ta! Daca da Dumnezeu sa-ti gasesti pe altcineva, bine, daca nu, nu ai pierdut nimic! Ai "pierdut" doar o fiinta atit de mirsava si mizerabila incit sa te insele cu cea mai buna prietena, ba inca sa-i mai faca si un copil si, peste toate, in loc sa spuna 'iarta-ma, mi-am invatat lectia, nu voi mai face, hai sa vedem ce putem face sa rezolvam situatia', el iti zice ca va vrea pe amindoua??!! Trezeste-te, pt numele lui Dzeu!!'
lusel
Postat pe 30 August 2015 12:17
Eu te sfatuiesc sa incerci sa vezi daca va merge relatia asta asa si cu ea plus un copil in viata ta,daca ai nervii tari mergi inainte daca nu vei putea vei renunta,nu trebuie sa te grabesti.Ai vazut cum sunt cei din vest incearca sa fie toti fericiti,a big happy family.
aiurea
Postat pe 30 August 2015 13:54
Fii sotia perfecta pt el gândește-te ce ai gresit daca ai gresit si dai o lectie sa o tina minte.Adica sa fii intelegatoarea in toate smerita si tot ce faci sa faci cu dragoste pt familia ta .Elimina ura reprosuri si alte cele.Iubeste -l ca la început ca si cum nu s-a. Întâmplat nimic.
Iti doresc mult succes
Doamne ajuta.
garbo215788
Postat pe 30 August 2015 15:25
Nu renunta.Daca o iubea pe ea,se ducea si o alegea pe ea.Nu o iubeste.Greseala cu incurcatul cu prietena cea mai buna,e foarte frecventa,nu e unicul care a facut-o,ba chiar sunt multi,si multe....a realizat ca a fost o greseala.Si copilul,nu e numai responsabilitatea lui,ca s-a nascut,mai mare responsabilitate are mama care il aduce pe lume...o fi crezut aca daca ii face un copil,il va castiga...daca nu l-a castigat nici cu asta,e jale.Deci te-a ales pe tine,a ramas cu tine,si te va pretui mai mult,de acum incolo,eu nu as distruge totul,din cauza ca a gresit.
daniilia
Postat pe 30 August 2015 16:23
De la: garbo215788, la data 2015-08-30 15:25:57Fii sotia perfecta pt el gândește-te ce ai gresit daca ai gresit si dai o lectie sa o tina minte.Adica sa fii intelegatoarea in toate smerita si tot ce faci sa faci cu dragoste pt familia ta .Elimina ura reprosuri si alte cele.Iubeste -l ca la început ca si cum nu s-a. Întâmplat nimic.
Iti doresc mult succes
Doamne ajuta.

Waw, asta DA judecata de femeie cu coloana vertebrala, decenta si stapina pe ea.
Si daca individual mai face un copil cu "prietena" sau cu altcineva?
Cum adica sa se poarte ca si cum nu s-a intimplat nimic?
Copilul din afara casatoriei este un "nimic"?
Asta are deja doua familii , cum poti accepta asa ceva?


Pentru 236 acum.

Draga mea e ce vei face tu nu stiu dar iti spun ce as face eu.
L-as parasi instatntaneu si irevocabil. De ce? Pt. ca nu-mi place promiscuitatea iar sotul tau este cu adevarat promiscuu.
Are 2 familii ambele cu copii in dotare. Va avea pretentia sa-si viziteze si a doua familie de dragul copilului, si cine stie, din vizita in vizita poate mai apare unul mic ca doar si cu tine are 2, de ce sa nu aiba si cu “prietena”?
Si cum o sa se imparta intre cele 2 familii? Un weekend cu tine unu’ cu “prietena”? Un concediu cu tine unul ce cealalta? Sau poate mergeti impreuna ca o familie moderna, tu prefacindu-te ca nu s-a intimplat nimic, asa cum te-a sfatuit 788?
Eu as intreba-o ( pe 788, daca e casatorita) ar accepta asa ceva sau i-ar crapa capul respectivului?
Pe urma copii se mai si imbolnavesc, ia ghici tu pe cine va suna in miez de noapte (sau zi) “prietena”? Pe tatal copilului bine inteles. Si mai sint o groaza de situatii pe care cred ca le stii si tu ca mama.
Te simti in stare sa accepti totul? Eu una recunosc ca nu as putea. Nu sint chiar atit de moderna in conceptii cu toate ca mai am pina la 40 ani destul.
Sint intru totul de acord cu Vasile si cu lusel, nu ai de pierdut decit jugul unei casnicii de toata jena ( ca sa ma exprim decent) pt. tine, ca pe el nu-l deranjeaza situatia de loc.
La final alegerea iti apartine, tu decizi daca te lasi calcata in piciore tot restul zilelor tale (sau ale lui).
Intrebarea ta mi se pare aiurea, pentru ce sa lupti? Asta nu mai e casatorie e promiscuitate curata.
Tommy_Boy
Postat pe 30 August 2015 16:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu casatorita..el singur 108 De la: eu_NADINE29 2 Aprilie 2015 19:17
Red rose.....masajul erotic=infidelitate? 22 De la: tutankhamon 9 Iulie 2009 12:12
nu a fost niciodata fericit! 26 De la: ceachy 16 August 2012 11:30
Genereaza gelozia o stare de nesiguranta sau nu? 14 De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 01:25
infidelitate??? 131 De la: marinbosse 30 Ianuarie 2010 03:26
Setari Cookie-uri