Ce sa cred?

Sunt cu un baiat in relatie de aproape 2 ani. Relatia nu ducea nicaieri. Era frumoasa cu iesiri in parc si teatru dar nu evolua. Acum doua luni mi-am schimbat serviciul, lucrez la o multinationala, am salariul triplu fata de cat era. Normal ca am discutat cu prietenul meu ce salariu am si cum e la munca. Observ ca de vreo luna el a inceput sa faca planuri de viitor si sa fie mult mai interesat de viitorul nostru comun. Nu stiu de ce dar am impresia ca are legatura cu salariul meu. Asa sunt barbatii pesti? Setati pe interes? O amica care are fratele peste mi-a zis ca si ala umbla numai cu femei care au o situatie materiala buna. V-ati lovit de astfel de situatii?
flori_de_primavara
Postat pe 18 Iulie 2015 07:47
Este clar ca "umorul" sau s-a schimbat din cauza schimbarii in sens pozitiv a salariului dvs. Se poate spune si asa anume ca pestii sunt... materialisti. "Daca dragoste nu e, NIMIC nu e !
garbo_412422
Postat pe 18 Iulie 2015 08:38
" Asa sunt barbatii pesti? Setati pe interes?"

Da-i " reset " .
Rotty
Postat pe 18 Iulie 2015 09:36
Ai grija , ca s.ar putea sa fie un interes la mijloc. eu cred ca odata ce iti pui asfel de intrebari nu prea ai habar ce fel de persoana este. e adevarat ca nu cunosti un om intr-o viata dar totusi in 2 ani ar trebui sa stii cate ceva despre el. eu zic sa il testezi sa vezi cum reactioneaza. spune i ca nu mai lucrezi acolo sau ca ti au dat un post mai mic si ai salariu mult mai mic fata de cel care il aveai si lasa.l asa cateva zile dar in acest timp aminteste i de planurile care si le facea si vezi cum reactioneaza acum !
garbo_414015
Postat pe 31 Iulie 2015 16:57
Da cred ca barbatul are nevoie ce cineva care sa întrețin familia . Înloc sa caute sși el un loc de munca binepplătit,

Poate vrea ca tu sa întreții familia sa ai și grijabde copii, halal barbat
ingerasulluptor1
Postat pe 31 Iulie 2015 17:13
Draga Primavara, indiferent de zodia lui, interesul lui fata de salariul tau este evident. Ma intreb daca esti dispusa sa il intretii, fiindca asta te astepta fara nici o indoiala, chiar daca nu va recunoaste. Daca tot vrei sa continui relatia asta asigura-te ca nu are acces la contul tau din banca si nici la portmoneul tau, iar cheltuielile ar fi bine sa le reduci la maxim. Chiar si fara sa fie vorba de baiatul asta este bine sa faci economii, ca nu se stie ce va fi in viitor.
angel_forever
Postat pe 13 August 2015 17:25
De la: flori_de_primavara, la data 2015-07-18 07:47:24Sunt cu un baiat in relatie de aproape 2 ani. Relatia nu ducea nicaieri. Era frumoasa cu iesiri in parc si teatru dar nu evolua. Acum doua luni mi-am schimbat serviciul, lucrez la o multinationala, am salariul triplu fata de cat era. Normal ca am discutat cu prietenul meu ce salariu am si cum e la munca. Observ ca de vreo luna el a inceput sa faca planuri de viitor si sa fie mult mai interesat de viitorul nostru comun. Nu stiu de ce dar am impresia ca are legatura cu salariul meu. Asa sunt barbatii pesti? Setati pe interes? O amica care are fratele peste mi-a zis ca si ala umbla numai cu femei care au o situatie materiala buna. V-ati lovit de astfel de situatii?


De unde ştii că relaţia nu ducea nicăieri ?

Dădeaţi spectacole teatrale în parc ? Erau muşterii ?

În primul rând, de ce umbli cu peşti ? Nu ştii că nu este bine ? Apoi, se ştie foarte bine că peştii trăiesc numai din banii produşi de femeile care lucrează pt ei, deci....ce te miri ?
VasileDinNuc
Postat pe 13 August 2015 17:35


Corect ! In toate ziarele de seara scrie asta... cum de nu stii pana acum. Asa ca tu, in loc sa ne intrebi pe noi ce e cu pestii astia... mai bine va studiati unul pe altul, chiar daca dupa cum scri esti la o varsta ce necesita maturizare... si lasa ce spun prietenele, colegele sau producatorii de inghetata si vezi daca va iubiti sau nu, Ca doar relatia ati inceput-o inainte de a ti se marii salariul de trei ori... !!! Si un viitor nu se aranjeaza in functie de un salariu la o multinationala (ce naiba mai este si asta ?) ci dupa dragoste daca exista, dupa intelegere, etc. Oricum, eu vad ca nu prea va potriviti, asa ca iati salariul ala de trei ori mai mare, mai cresti un pic si pe urma cautati un alt peste sau ce vrei tu din tot zodiacul ala... un tip care sa te faca fericita si sa aiba un salariu de sase ori mai mare ca al tau. Atunci o sa mai discutam daca vrei... dar nu prea cred ca merita sa ne pierdem timpul...

Next !
barboneli
Postat pe 19 August 2015 18:01
Draga Barbo, oare cum sa iti explic eu tie?, o companie multinationala este de ex. TetraPak (fabrica tot felul de cutii pentru sucuri, lapte, vin si alte lichide) si are puncte de lucru in mai multe tari. Si salariile sunt pe masura. Am lucrat la o companie din asta pana a nu avea copiii si mi-a mers de minune. Nu e de mirare ca iubitul in cauza "trage" la bani ca stiuca la momeala.
angel_forever
Postat pe 31 August 2015 20:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna. 29 De la: Thor_again 17 Iulie 2011 22:28
E ciudat .. 18 De la: Naif 15 Aprilie 2012 16:35
Inselatul este o boala care se trateaza? 345 De la: creatzaely 30 Octombrie 2009 07:02
Inaltimea conteaza? 111 De la: garbo177694 13 Noiembrie 2011 18:46
Mă iubește, dar eu nu-l vreau. Ce să fac? 12 De la: Axl_R 13 Septembrie 2016 21:41
Setari Cookie-uri