SCUZE PATETICE DE FEMEI CE SUNTETI!

Nu am gasit o alta rubrica unde sa scriu despre acest subiect si sunt prea traumatizata si tremur toata cat sa caut un alt loc.

O sa incep cu explicatia titlului: ma refer la toate ratatele, cretinele si toate jignirile pe care vi le puteti inchipui, care au nascut in maternitati de stat SI AU DAT SPAGA SI BANI medicilor si personalului.

Tocmai ce vin de la maternitate, nu conteaza care caci nu sunt toate departe unele de altele, unde am stat si am plans cot la cot cu o prietena de-a mea care a intrat in travaliu, am plans cu mama ei si cu viitorul tatic care umbla in sus si in jos disperat...ca ea suferea si urla si nu era bagata in seama ca nu avea plicul la ea! SI mama ei disperata ca nu are de unde sa scoata bani! Toti oameni buni, cinstiti si muncitori, cu frica de Dumnezeul asta dupa care voi, animalelor, va ascundeti! Totul pentru bani!

Vina e la voi, ratatelor, care va duceti sa nasteti intr-un loc unde ar trebui sa fie gratuit ca SUNTETI ASIGURATE, BOVINELOR! Ca lucrati, si sotii vostrii lucreaza si parintii vostri au lucrat si din banii de taxe care va sunt luati la tot drumu, parte acolo se duc! Vina e a celor care ii menajeaza ca nu sunt cati si investiti cum trebuie! Dar ducandu-va cu PLICUL la doctori, asistente si inclusiv portari, ajungeti sa scoateti din buzunar echivalentul unei nasteri la privat, ALTE FEMEI SUFERA! cele care nu au! cele care au fost nevoite sa munceasca pe minimul pe economie, sa plateasca facturile la zi si sa isi rupa de la gura sa poata cumpara ce e necesar pentru un nou - nascut, caci nici acele lucruri nu sunt la indemana oricui, dar nu imposibile! Ca pana la urma a fi parinte nu inseamna sa dai material, ci sa dai sufleteste, nu tot VOI ziceati asta? cata ipocrizie si cretinism!

Ar trebui sa fiti amendate, sa vi se ia tot, sa fiti huluite si omorate cu pietre ca puneti atatea vieti in pericol, VOI prima data, mai apoi jegosii care au primit acel plic....Dar voi, mai presus de toate ca daca nu se pornea acest ""Trend"" cumplit, nu mai exista situatia asta! Nici nu mai pot sa continui de nervi si de emotie, dar sincer va transmit toata ura din lume si sa aveti parte numai de rau, nu mai mult decat ati provocat, dar acelasi ca sa il simtiti si sa va doara!
Allexys
Postat pe 28 Februarie 2015 03:09
" Nici nu mai pot sa continui de nervi si de emotie, "

Ce bine ! Altfel , cine stie cate topicuri mai deschideai.
Si ? A nascut fata cu bine pana la urma ?
Neata buna mai cu calm ;)
Rotty
Postat pe 28 Februarie 2015 07:17
S-a deschis si un topic, mai multe de fapt de "vorbe de bine" si de blesteme?!
Schmetterling
Postat pe 28 Februarie 2015 08:54
Asa se pare... O fost suparata rau "fomeia" ...
Rotty
Postat pe 28 Februarie 2015 08:59
Imi pare foarte rau de ce s-a intamplat prietenei tale dar nu consider ca ar fi vina vreunei persoane care foloseste site-ul asta. Si strigand in gura mare ura pe care o ai in suflet nu vei rezolva problema. Este o lipsa de cel mai elementar bun simt ce au facut medicii, dar nu e o scuza sa iti reversi mania si resentimentele in public. Ceea ce ai facut este o indolenta iesita din comun care nu foloseste nimanui. Ar fi bine sa cauti un mod mai potrivit de a-ti refula furiile fara a rani pe nimeni.
angel_forever
Postat pe 26 Martie 2015 16:47
Deci medicii sau asistentele de acolo nu sunt vinovate sa inteleg ....foarte interesant ! SUNT VINOVATI CEI CE LE DAU;PENTRU CA NU SE LASA UMILITI SI LASATI SA MOARA SI ISI RUP DE LA GURA CA SA TRAIASCA , PE ACESTI OAMENI II BLESTEMI TU...???DACA TOT VRETI SA REVOLUTIONATI SISTEMUL MEDICAL DIN TEMELII NEDAND SPAGA ATI INCEPUT TOCMAI CU O NASTERE ...??
garbo_19362
Postat pe 26 Martie 2015 23:32
S-a trezit printesa razboinica, cea care vrea sa revolutioneze lumea...mai ales sistemul medical.
Dar cum cu sistemul nu te poti lupta, refulezi in cel ma groaznic mod: invective si blesteme, uitand ca ceea ce semeni, aia culegi.
Sa vedem si partea frumoasa a lucrurilor.
Acea femeie a adus pe lume un copil minunat, iar Dumnezeu sa-i dea si lui si familiei sale sanatate, viata lunga si noroc.Asta putem gandi si spune, pentru ca ceea ce ne dorim noua,le dorim si lor.
Cand doamna sau domnisoara va fi in postura de viitoare mamica, va trebui sa -si puna bani deoparte pentru zile negre. Nu se stie peste cine sau ce va da.Pentru ea,la acel moment, va fi important venirea pe lume in conditii optime a bebelusului.
In rest, SANATATE!
garbo_2775
Postat pe 28 Martie 2015 15:42
Trebuie sa se termine cu plicurile cu bani,fiecare lucreaza pentru un salariu,medicilor daca nu le convine sa protesteze la guvern,dar nu au curajul,asa ca traiasca SPAGA.
garbo_399365
Postat pe 29 Martie 2015 09:52
Dupa nastere,exista o furtuna de hormoni,care face pe lauza foarte sensibila...poate sa exagereze,dar mesajul are o parte de adevar: nu trebuie sa dam nimic,sa fim uniti,sa nu obisnuim medicii si asistentele cu spaga...si ei sunt vinovati,si cei ce dau...sa -ti traiasca bebelusul,concentreaza-te acum pe cresterea lui,si in viitor mai vedem ce facem cu spagile....ce solutii exista...
daniilia
Postat pe 29 Martie 2015 11:05
Nu ea a nascut, ci prietena...

Oricum, are dreptate ca nu ar trebui sa se dea spaga la medici. mare majoritate a medicilor pe care ii cunosc fac meseria asta ca sa le iasa bani. OPutini sunt cei care o practica fiindca asta a fost inclinatia si pasiunea lor. Oricum, suferinta prietenei tale nu are legatura cu spaga, ci cu "durerile facerii" care sunt cam la fel la toate femeile. Vei vedea si tu cand vei deveni mama... Chiar daca ar fi dat spaga, nu ar fi putut-o ajuta nimeni. Singura solutie este sa i se faca anestezie (epidurala), iar aia costa suplimentar, nu este echivalenta cu spaga, se face la cerere si doar cu bani, nu e parte din tratamentul gratuit al maternitatii. oricum, poate e mai bine ca nu a facut epidurala, fiindca te crucesti ce povesti auzi dupa aia: copii scosi cu forcepsul, mama care a ajuns cu complicatii in sala de operatie si altele mult mai rele dar de care nu vreau sa pomenesc... Cel mai sanatos este sa nasti natural. Asa te-a nascut si mama ta, asa au nascut miliarde de femei pana de curand, pana sa se inventeze anestezia pentru nastere... Copilul e mai sanatos, organismul se reface mai repede si totul e bine, cum sunt toate lucrurile facute NATURAL.

PS: Sfatuiesc mamicile care sunt in travaliu sa nu tipe si sa se vaite, ca transmit starea copilului si sufera si acesta. Trebuie sa fii curajoasa! De dragul lui... Tin minte, prima oara cand am nascut era o fata tanara in aceeasi sala de travaliu si atata se mai vaita si ii venea sa se catere pe pereti, iar asistentele ii atrageau atentia ca ii face rau bebelusului insa ea nu a renuntat... Copilul s-a nascut cu nota 1 si abia l-au salvat!!! Asa ca luati aminte si strangeti din dinti! Ganditi-va ca nu dureaza decat cateva ore si scapati, dar copilasul are dreptul sa fie sanatos si ingrijit inca de cand e in pantece, nu sa contribui la nenorocirea vietii lui!
garbo_397342
Postat pe 29 Martie 2015 21:15
mofturi, angel-radios, mofturi! să scrie peste tot, unde vede un petec alb, acolo să scrie... cineva dintre cei vinovaţi vor citit şi poate ajută... indignarea, furia, emoţia, toate au un sens... e bine că ne mai pasă... unora, da, da... să fie mult mai multe asemenea strigăte, nu ironii, nu inerţie, nu nepăsare...
ottillia
Postat pe 30 Martie 2015 07:42
Nu e vorba de mofturi, dar cei de pe acest forum suntem din toata tara, nu ne cunoastem decat prin intermediul cuvintelor scrise aici , deci nu prea sta in puterile noastre sa schimbam acest sistem defect. Iar cei din frunte stiu foarte bine problema asta dar nu au nici un interes sa schimbe ceva. Chiar daca doare, acesta este crudul adevar.
angel_forever
Postat pe 2 Aprilie 2015 09:52
deci nu prea sta in puterile noastre sa schimbam acest sistem defect.

BA DA! Noua ne sta in putere sa schimbam ceva! Voua fiecareia, mie, cunostiintelor noastre. Fiecare dintre noi la nivel individual intr-adevar nu putem sa facem nimic, dar uniti se poate. Si am postat asta aici, poate da, e dur, si poate da, am avut nervi si eram si speriata dar nu regret nimic. Daca din postarea mea o persoana macar a inteles mesajul eu ma declar multumita.

PENTRU CA NU SE LASA UMILITI SI LASATI SA MOARA SI ISI RUP DE LA GURA CA SA TRAIASCA , PE ACESTI OAMENI II BLESTEMI TU...???

Da, pentru ca sunt suficient de prosti sa plateasca un serviciu dublu si sa lase copiii fara paine pe masa.
Allexys
Postat pe 3 Aprilie 2015 14:34
Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul "Info" la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com
garbo_410813
Postat pe 3 Aprilie 2015 18:00
De la: garbo_410813, la data 2015-04-03 18:00:45Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul "Info" la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com



Hai mai ...chiar asa .... ??????
TRECI LA PUBLICITATE SI LASA-NE , LASA-NE ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
garbo_19362
Postat pe 3 Aprilie 2015 19:00
Buna dimineata, sa inteleg ca esti suparata pe toate femeile din univers sau sa inteleg ca la spitalul respectiv sunt numai femei angajate sau sa inteleg ca scapi de frustrari daca iti bati joc de inteligenta celorlalti utilizatori de pe site-ul asta?
Mi-e greu sa-ti atribui vreo scuza in momentul in care jignesti toate femeile, drept pt care te invit sa-ti faci dreptate acolo unde te-ai simtit exclusa. Eu intru aici pt a socializa si a ma deconecta de grijile zilnice, nu pt a ma enerva!
Altfel o zi minunata tuturor si tie zile linistite.
Diana_Dia_1
Postat pe 4 Aprilie 2015 09:24
HO duduie ! Toti avem probleme. Dar eu nu vin sa-mi descarc nervii pe utilizatorii acestui site si sa profit de timpul lor liber/pretios. Daca esti crizata dute la p..a poate te mai calmezi (sau poate duci lipsa de p..a si de aia iti iau nervii "foc"). Foloseste gheata de la frigider ptr. calmare ! Modul de functionare a sistemului sanitar din tara asta nu se schimba asa usor. Iar mita din tara asta nu va disparea niciodata. Nu mai fa atata circ, nici macar nu esti tu in cauza. Cand oi fi tu la sala de travaliu sa te scremi pe moarte acolo, atunci sa comentezi. Cred ca esti una din alea care n-are cu ce sa-si umple timpu' liber si te gasisi sa ne stresezi cu rahaturile astea. Si eu am nascut ... si am dat de toate.... dar nu regret. Multumesc lui Dumnezeu ca am un copil superb. Si nu-mi pare rau c-am dat. Asa ca hai fa pasi cu articolul tau de doi bani, care nu intereseaza pe nimeni. Incepe cu cei de la Guvern pentru a stopa tu mita ! Succes ! Poate te angajeaza astia la Antifrauda - Anticoruptie !
garbo_403951
Postat pe 4 Aprilie 2015 20:52
Adevarat
garbo_406877
Postat pe 5 Aprilie 2015 06:15
Draga Allexys, eu nu blestem pe nimeni. Iti las tie placerea asta. Nu m-a sunat nimeni de la ministerul sanatatii sa ma intrebe daca imi convine sistemul sanitar romanesc. Si chiar daca as trimite petitii peste petitii, referate peste referate si mii de semnaturi ministerului sanatatii tot nu as rezolva nimic pentru ca NU AU NICI UN INTERES SA SCHIMBE LUCRURILE. Vor da din colt in colt pentru a eschiva un raspuns clar, vor motiva ca nu sunt bani si totul va fi doar pierdere de vreme. Oare nu e evident acest lucru? Si chiar daca printr-o minune lucrurile se vor indrepta spre calea cea buna totul va fi in timp, nu de la o saptamana la alta.
angel_forever
Postat pe 6 Aprilie 2015 19:04
Hai un blestem şi pt je, între două tratamente, în timpul serviciului, am intrat pe forum.
Am primit un pupic de la o fetiţă de 4 ani (de lei nu vb) şi până dimi la 6 mai primesc ''multe''.
Axl_R
Postat pe 6 Aprilie 2015 22:32
Draga Axl, de la asemenea blesteme nu ma dau inapoi. E o adevarata placere sa primesc pupici de la persoanele cele mai importante din lumea asta, mai ales daca au 4 anisori.
angel_forever
Postat pe 7 Aprilie 2015 16:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hello 5 De la: clauclaudia 21 Octombrie 2011 01:32
CEREALELE-CAT DE SANATOASE SUNT? 13 De la: YZA79 23 Februarie 2014 19:54
Probleme decalotare bebe 3 De la: Relle_C 17 Noiembrie 2014 13:05
Lapte praf Humana la cele mai mici preturi! Livrare gratuita ! 1 De la: garbo210472 25 Iunie 2011 11:37
Hainute de bebe 0-12 luni la preturi modice 1-9 lei 4 De la: adelaeu 5 Iulie 2012 15:14
Setari Cookie-uri