Bună ziua,

Am 36 de ani și am un ten mixt vreau sa folosesc o crema nivea antirid,care ar fi aceasta?.
garbo_409693
Postat pe 22 Februarie 2015 16:06
Ghici ciuperca ce-i ?
Rotty
Postat pe 22 Februarie 2015 18:42
Inainte de a folosi orice crema iti sugerez ceva foarte ciudat. Cu titlul de experiment incearca ce iti spun eu:
--dimineata fa un efort si trezeste-te cu 15 minute mai repede ca de obicei si dupa ce iti speli fata cu apa rece pune-ti cate o felie de cartof crud pe ochi iar pe restul fetei felii de castravete si stai cu ele cele 15 minute.
--seara dupa ce te-ai demachiat ia o felie mai groasa de rosie si freaca-ti energic toata fata cu ea (daca nu ajunge mai foloseste una),las-o sa se usuce pe fata si clateste-ti fata cu apa calduta
--daca e necesar (daca ai ten uscat) foloseste putin ulei de argan dupa toate acestea si fa-ti un masaj facial circular (nu cu miscari de sus-jos ci doar circulare pe toata fata)

Daca dupa 10 zile nu vei fi multuminta de efecte cauta in farmacie crema anti-rid (cu mentiunea ca ridurile nu vor fi vizibile doar cat tine efectul cremei, indiferent de care ar fi ea, apoi vor aparea din nou).
angel_forever
Postat pe 26 Martie 2015 18:08
Completare: dimineata clateste-ti fata cu apa calduta dupa ce iei legumele jos de pe fata.
angel_forever
Postat pe 26 Martie 2015 18:13
Angel , fata vrea "nivea antirid" . Nu vezi ?
Zi buna de dimineata :)
Rotty
Postat pe 27 Martie 2015 05:40
De la: angel_forever, la data 2015-03-26 18:13:13Completare: dimineata clateste-ti fata cu apa calduta dupa ce iei legumele jos de pe fata.


Normal ca-s pe jos, legumele, ca-s pe fata sau pe dos, depinde de partea pe care a dormit...
Dimineata si zi faina la voi...:)
garbo_409761
Postat pe 27 Martie 2015 06:01
De la: garbo_409693, la data 2015-02-22 16:06:13Am 36 de ani și am un ten mixt vreau sa folosesc o crema nivea antirid,care ar fi aceasta?.[/quote

Se masează ridurile , se calcă, cu degeul mijlociu, care poate aplica exact presiunea necesară. Cu crème pe bază de lanolină, dacă te-ai născut într-o zi de dulce! Dacă te-ai născut într-o zi de post...e mai bine să folosești ulei de măsline extravirgin.] Sunt rețete de la bunica. ideea e să vezi la ce reacționezi mai bine.

Ridurile laba-gâștei de la colțul ochilor dispar tot cu presiunile cu degetul respectiv. Aici,totuși e mai bine să aplici crème nu ulei. Uleiul este pentru restul feței (dar nu vara).

Uleiul de măsline poate fi folosit pe corp, la baie, după care masezi energic corpul și gâtul dar și bărbia și intervii cu apă mai fiebinte, apoi masezi iar. Așa intră mai bine. Tot nu vara. Vara, câteva exfolieri cu mălai cernut, adică fin, înmuiat în ceai de tei. Pe urmă unele măști de sezon. Castraveții sunt foarte buni. O cremă ușoară, hidratantă (bio)și masajul.

Mălaiul cernut se poate folosi pentru întreg corpul. Este bun pentru circulație. Se evită sânii și ochii.

Există gimnastica ochilor, un v închipuit din trei repere,apoi te uiți repede stânga sus central jos , dreapta sus până numeri la 30 ...apoi clipești cca. 30 de secunde.

Ciupituri aplicate lateral dr. - stânga la colțul buzelor. Apuci colțul buzelor bine cu mușchi cu tot nu numai pielea și tragi -ciupit oblic în sus. Până se înroșește ușor.

O-U-X - exercițiu în oglindă. Se pronunță arcuind - tensionând buzele. cât mai mult poți.

Pytasma este un mușchi pe care îl vei vedea la lucru dacă tragi colțurile buzelor în jos energic -tensionezi acest mușchi care îți va ridica și sînii și se vor rezolva ridurile de pe gât. Se cuplează cu exercițiu alipirii palmelor în fața pieptului , ca la rugăciune, cu vârfurile degetelor în sus. Apoi presezi de mai multe ori, cât de tare poți. (Gît sâni, bărbie, brațe)

Orice cremă se aplică cu mișcări ascendente. Nu neglija fruntea. Se aplică un strat subțire (lanolină sau ulei. sau orice cremă hidratantă vara, dar bio) și cu cele trei degete de mijloc ale fiecărei mâini se face alternativ, conjugat (legat, fără pause) masaj ascendent.

Iarna se poate tampona fața cu zăpadă proaspătă pusă într-o batistă. Până se înroșește fața care a fost unsă cu puțin ulei sau lanolină. Ca la săniuș, la bătaia cu zăpadă.

Tamponamentul bărbiei alternative cu un prosop înmuiat în ceai fierbinte și altul în ceai rece. Se aplică fiecare câteva secunde,până la egalizarea celor două temperaturi.

Masajul ochilor se va face de la colt spre interior apoi sus, circular,numai cu degetul mijlociu.

Pe obraji se pun tampoane rotunde cu cremă (lanolină sau pe bază de ulei de măsline,avocado) care se țin o vreme (15 min). Dar înainte trebuie curățată fața bine, (eventual la aburi , seara) . Cu o periuță moale se aplică un masaj ușor,circular, cu apă călduță, după curățare, ca să se mai deschidă porii,. apoi poți pune tampoanele rotunde cu crema.

Multe din aceste sfaturi sunt din cartea polonezei, O sută de minute pentru frumusețe, care m-a călăuzit de când eram domnișoară. și arăt cu zece ani mai puțin și acum, la cei 52 de ani!

Poți bea ceai verde din când în când (sau negru dacă ai problem cu tensiunea) pentru lupta cu radicalii liberi!

Mai sunt secrete. Există un exercițiu învățat de la balerine pentru păstrarea condiției fizice. Poziția șezând pe marginea unui scaun stabil și comod. Se ridică genunchii. Brațele îndoite se aduc în față astfel încât să lipim coatele de genunchi. Să se atingă. Se numește cot-genunchi. Se începe cu zece și se crește treptat, treptat cu câteva în plus la câteva zile până se ajunge la 50. dar se poate apoi, după ce ai continuat o vreme cu 50, se poate ajunge și la 100, tot treptat.

Pentru armonie poți căuta pe net dansul din buric. Îl poți adapta puțin. Împingi bazinul lateral stânga în față,apoi în partea dreaptă lateral spre în față, apoi faci mișcări circulare,

Mișcările gâtului nu e bine să fie circulare ci numai în cruce (față,spate, dreapta, stânga).

Și nu uita somnul de frumusețe. Măcar 1/2 oră când vii acasă. după un duș.

Se fac și băi cu tărâțe de grâu puse într-un săculeț prin care trece toată apa caldă la baie. Se atârnă de robinet. Te poți spăla și pe față cu această apă.

În plus, după 30 de ani să eviți citricele pe față. Usucă și ridează tenul.

Mănâncă salate, hidratează-te cu apă, Fă plimbări în aer curat. Poți lua o sticlă cu apă plată din care să bei din când în când. Mînâncă pește, somon preferabil. Nu bea prea multă cafea. Nu mînca prea multe brânzeturi (cașcaval sau alte chestii sofisticate). Nu exagera cu ouăle și carnea roșie.

Poți bea un suc de sfeclă, un pahar de vin roșu, must din struguri roșii. Toate acestea conțin resveratrol, antioxidant, regenerator celular, încetinește îmbătrânirea celulară. (Suplimentul Revidox e foarte bun și el).

Și, nu în ultimul rând...gândește pozitiv și nu te teme să râzi! Ridurile de expresie nu sunt cel mai rău lucru de pe lume. Oricum să te exprimi e mai bine decât să ții în tine stări care îți pot face rău. Nu te sfii să iei o pernă la pumni dacă ești furioasă. (Fără spectatori dacă se poate.) Apoi vei spune foarte natural și fără nervi persoanelor care te-au rănit ...despre ce este vorba!

Este mai bine să te ocupi de întreg. Nu uita să te retragi periodic și să te întrebi ce mai faci! Nu-ți uita sufletul.

Cu drag și succes!


garbo_410570
Postat pe 28 Martie 2015 10:46
În cartea 100 de minute pentru frumusețe există câteva măști recomandate: cu căpșuni - primăvara, vara - cu castraveți, cu struguri - toamna, cu brânză de vaci și cea cu gălbenuș și miere (1/2 linguriță) - iarna. Tot acolo sunt recomandate comprese cu ceai de tei pentru pleoape. Se mai recomandă, din când în cînd masca cu ceai de mușețel, cu florile sfărâmate, înmuiate în apă caldă și depuse în strat gros pe față. Se ocolește pielea din jurul ochilor care va fi acoperită de o cremă grasă pe bază de lanolină. Înainte se va decupa un șervet cu găuri pentru ochi, nas și gură, care se va umezi în ceai și se va așeza pe fața acoperită de florile de mușețel. (20 de minute e cel mai bine și mai cofortabil, nu mai mult).



Se poate spune că astfel de întrebări sunt sămânță de vorbă! E bine să consulți, totuși, o cosmeticiană!
garbo_410570
Postat pe 28 Martie 2015 11:34
poti bei un ceai ce cepa
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 16:40
poti bei un ceai ce cepa
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 16:40
poti folseti un ou si un castrsavete sa faci masha de fata casa pui pe fata cu miere si porma sa o intinzi
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 16:43
poti folseti un ou si un castrsavete sa faci masha de fata casa pui pe fata cu miere si porma sa o intinzi
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 16:43
mastile naturale sunt cele mai sanatose si cum os va -recomnad ceva pentru cosuri se -taie rosile feli acesta forte simplia poti folsi casa deoarce sera sare de mare cele mai bine pentru pete poti sare de mare sau sare de bucatarie pune sare in apa si lasa sa stea 20 de minute poi aplica 10 30 de minute masca si se clateste bine
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 16:54
pentru nu ten uscat folseti o masca de banane olingura de iaurt fruct te picaturi de lamie pentru ca hraneste pielea aduga olingura de suc de portocale si cepa dac nu place dar hraneste si hidrateza tenul si devine mai fin si ovazul vazulsate cirka cinci minute dupa care satea mai mult ceapa si amestecult frumoasa fata
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 17:10
noiii ,,stim ca-ne place sa ne-arjem as recomnand ceva pentru par linguri de mustar pudra de ou 1 linguri de ulei 2de masline si dua de zahara acesta compzitie saplica la nivelu sacapliui, de par infasoarati capul cu un prosp pentru amentine caldura timpul de actionare al masti este de15minute opima find de oara functie dect de tare va -frige plilea capui .
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 17:24
De la: garbo_410597, la data 2015-03-28 17:24:45noiii ,,stim ca-ne place sa ne-arjem as recomnand ceva pentru par linguri de mustar pudra de ou 1 linguri de ulei 2de masline si dua de zahara acesta compzitie saplica la nivelu sacapliui, de par infasoarati capul cu un prosp pentru amentine caldura timpul de actionare al masti este de15minute opima find de oara functie dect de tare va -frige plilea capui .


Fire-ar mama _ului , da` voi chiar nu mai stiti sa scrieti romaneste ? Fiecare intelege o tastare gresita ,. dar atata incultura , zau ca nu am mai vazut. Limba noastra e cu adevarat o comoara.
Rotty
Postat pe 28 Martie 2015 17:34
folsire ,, mahiesurilor ,, cteva trucuri in primul rind fosim pesula pentru fond de ten ..fosim corecorul cazul care este nevoie esti dupa onopate nedormita doar dutnici ,fosim pudradac este nevoie lumnoziate sau creionul de ohiii sau rimelul sau glos dar nu losim multa luminozita si nici multe perle pe fata si nici multa , tusi de ohii care sa dea inmpresiea suntem alta dect vrem sa artam fosim ungii false dor la evenimente sau la nuti gene false folim in cazul care vrem mergre in culb sau la dierite evenimente dar nu tot timpul ne -cad genele naturale si sarputea sa nu putei fosi de loc
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 17:37
597 , esti o inculta , de pute locu` in urma ta.
Rotty
Postat pe 28 Martie 2015 17:41
scuze ,,, poti folseti un niste ceaiuri calde cu miere sau ceva ati griplal scuze nu vrut era ceva ma--grbit cer miiii de scuzeeee
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 17:41
folste cerara de masina care da lumnoziate
garbo_410597
Postat pe 28 Martie 2015 17:50
De la: garbo_410597, la data 2015-03-28 17:41:49scuze ,,, poti folseti un niste ceaiuri calde cu miere sau ceva ati griplal scuze nu vrut era ceva ma--grbit cer miiii de scuzeeee



Grabeste-te mai incet data viitoare. Sa vedem ce iese...
Rotty
Postat pe 28 Martie 2015 17:56
Breeee, in ce limba se exprima stimabila?
Schmetterling
Postat pe 28 Martie 2015 19:56
Ai de capu' meu...mi se pare mie sau unul dintre sfaturi era cu ceara de masina? La asa limbaj, asa sfaturi! M-a naucit de cap..."PORMA" - e un fruct, lemn, personaj din desene animate? ca " PE URMA" stiam eu ca se scrie corect. Doamna/Domnul/Creatura ne-a demonstrat cat de ""fain"" e sa scrii cum te exprimi
Allexys
Postat pe 1 Iunie 2015 14:35
Si asta a fost tare..." fosim pesula "
Allexys
Postat pe 1 Iunie 2015 14:37


Mmda... chestia cu pesula o stiam si eu... dar in rest, n-am inteles nimic ! Bine ca e sfatoasa si la limba joasa !!! Intreba fluturas ca: in ce limba se exprima stimabila ?" , pai eu zic ca nu exista asa o limba Dar ceva din fraza asta: "poti folseti un niste ceaiuri calde cu miere sau ceva ati griplal scuze nu vrut era ceva ma--grbit" m-a facut sa ma gandesc la cineva din Ardeal... acolo, pe undeva. "nu vrut" asta, "un niste ceaiuri"... mi-au dat indicatia. Dar poate gresesc... miiiii de scuzeeee...!

barboneli
Postat pe 1 Iunie 2015 16:07
De ce sa-ti ceri scuze Barbo ? Ca banuiesti ca ar fi unguroaica si nu stie a scrie bine romaneste ? Asta ar fi o scuza plauzibila , cu conditia sa fie de prin judetul Harghita. Ca aia de pe la noi nu-s asa de intoraitzi. Uneori as zice ca dimpotriva...
Rotty
Postat pe 1 Iunie 2015 16:57


Ei... nu mai sunt eu la curent cu judetele, dar asta e ce banuiam. Doar am o ardeleanca acasa (din Oradea) si foarte rar mai scapa si ea "un fata frumos..."... Cand e emotionata...
barboneli
Postat pe 2 Iunie 2015 15:58
Deci , doar cand e emotionata...Hmmmm... In cazul asta , daca zici ce de la emotii se trage , 597 tre ca-i in pragul infarctului deja...de la emotii , nu te gandii la prostii.
Rotty
Postat pe 2 Iunie 2015 16:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sapun natural 1 De la: garbo202973 26 Aprilie 2011 20:49
ramona_bugean 1 De la: garbo019581 12 Mai 2012 23:37
nails art ( unghiute ) 1 De la: garbo_409096 29 Ianuarie 2015 21:21
buna! 54 De la: eu_geminy 25 Septembrie 2011 00:45
Castiga unul din cele 2 seturi de lenjerie intima oferite de 4Passion! 226 De la: ConcursGarbo 29 Octombrie 2010 14:29
Setari Cookie-uri