mi`e frica sa vorbesc cu sotul meu

cum am mai scris in alt subiect, stau cu soacra si nu ne intelegem deloc. ea in fata sotului meu e o alta persoana, si in fata mea cu totul alta...daca am sa`i spun sotului meu ca imi face zilele amare mi`ar fi frica ca o sa`i dea dreptate ca stie foarte bine ce sa`i spuna si cumsa il aduca de partea ei si in orice discutie au avut ei, pana la urma ia dat dreptate. are o putere de convingere foarte mare asupra lui. azi de exemplu, am facut baie si mi`am umplut cada cu apa, ca asa imi place si ma relaxez eu. a venit in baie si mi`a zis sa opresc apacca nu eu mi-am dat bani pe hidrofor si sa nu il stric. deci pana la urma nici baie nu mai am voie sa fac, pt ca a zis ea, baie si spa se face vara la strand. nu mai am chiar nici o clipa de liniste, doar cand e sotul meu acasa. atunci ii sunt draga, in rest nu, mi`ar scoate ochii. clar nu mai fac baie in casa asta, decat un dus scurt, nu cumva sa-i stric hidroforul. deci chiar nu mai pot face nimic ce mie imi face placere, pt ca placerile costa, si nu miam dat eu bani pe hidrofor, asa e...nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac sa fie bine. mi frica sa vorbesc cu sotul meu...daca ii da dreptate, eu ce fac? ce se va intampla cu mine si cu copilul meu? de mine nu ma intereseaza asa mult, dar de el da. mi-a si zis ca cum va creste copilul fara mama, ca daca ma hotarasc si divortez copilul ramane la ei ca eu nu am cu ce sa il cresc. ei au mai multi bani, au o casa, eu nu am nimic, decat un salar minim pe economie...
iustina21
Postat pe 30 Noiembrie 2014 23:26
Consider ca orice nemultumire trebuie discutata... Acum depinde f mult si cum o faci. poate ar fii bine sa discuti cu amandoi in acelasi timp tocmai sa nu dai impresia ca e barfa. Trebuie sa fii calma si pe ton cald sa le spui ca desi o apreciezi ca este mama sotului, sunt lucruri care ti se par in neregula, care te fac sa suferi si ca preferi onestitatea si ca atare e mai bine sa discutati lucrurile in 3.
Soacrele sunt geloase si vor sa controleze totul, iar tu nu ai experienta ei. Nu te lasa angrenata sub nicio forma in argumente si discutii inutile. Nu merita sa-ti strici linistea si sanatatea. Important e ca tu si sotul sa va iubiti. Ai grija de dragostea vostra, las-o pe soacra sa vorbeasca singura.
Ea43
Postat pe 7 Decembrie 2014 04:48
Nu exista nici o sansa sa il lamuriti sa va mutati doar voi doi si copilul undeva? De obicei, in cazuri din astea e singura solutie. Orice discutie si orice clarificare, oricat de rationale si de buna credinta, nu inseamna o rezovare decat pe termen foarte scurt si apoi reizbucnesc.
ioana_v09
Postat pe 8 Decembrie 2014 12:26
depinde foarte mult de cata incredere are sotul tau in tine. cel mai bine e sa discuti cu el calm , si poate fi discutia in trei cu soacra de fata , spune-i ca o respecti pe soacra ta dar unele vorbe nu sunt deloc frumoase , fara se te certi , fara sa ridici tonul chiar daca ea te acuza de foarte multe lucruri.
ema_scorpia
Postat pe 8 Decembrie 2014 12:56
Draga Iustina, asa cum ti s-a mai spus solutia este sa va mutati unde veti fi numai voi si problemele vor disparea. Sotul tebuie sa inteleaga ca prioritatea lui nr. 1 trebuie sa fiti tu si copilul, iar parintii in plan secund. Daca aveti posibilitatea, cea mai buna solutie este sa va luati o chirie. Iar soacra va fi doar musafir. Oricum, cel mai bun lucru este sa gasesti momentul prielnic sa discuti cu sotul intre patru ochi si sa ii spui ce ai in suflet fara reprosuri sau acuzatii de vreun fel. Spune-i ca nu ti-e usor sa vorbesti despre lucrurile acestea si doar el le poate rezolva. Inclusiv problema hifroforului. Vezi cum evolueaza lucrurile dupa discutia voastra.
angel_forever
Postat pe 9 Decembrie 2014 10:02
de ce nu o filmezi sau inregistrezi? poate atunci va vedea si sotul ce fel de mama are, desi.... daca prefera sa fie de partea lui ma-sa, poate va zice ca tu ai provocat-o....
Amor_Aeternus
Postat pe 11 Decembrie 2014 22:43
Pai așa sunt unii bărbații, vor însurătoare dar nu sunt în stare sa plătească un apartament în.chirie.
O duce sa llocuiască cu macara, care sa o atașeze cu prostiile ei, ca îi casa ei, sunt lucrurile ei și tu ai venit numai la gata, cine știe ce umilințe o fii suportat de la bărbătesc ca își ia casa, și acuma și ție îți face la fel.
eu zic ca nu meritasa ssuporțiuumilințe pe un barbat.
Eu zic sa vb cu soțul tău sa va mutați, dacănu vrea sa stea cu masa.
Ingerasulluptor
Postat pe 11 Decembrie 2014 23:01
De la: garbo_406810, la data 2014-12-11 23:01:22Pai așa sunt unii bărbații, vor însurătoare dar nu sunt în stare sa plătească un apartament în.chirie.
O duce sa llocuiască cu macasa, care sa o agașeze cu prostiile ei, ca îi casa ei, sunt lucrurile ei și tu ai venit numai la gata, cine știe ce umilințe o fii suportat de la bărbătssu ca își ia casa, și acuma și ție îți face la fel.
eu zic ca nu merita sa ssuporți umilințe pt un barbat.
Eu zic sa vb cu soțul tău sa va mutați, dacănu vrea sa stea cu masa.

Ingerasulluptor
Postat pe 11 Decembrie 2014 23:03
eu personal as fi intrebat-o ok, citi bani vrei pentru hidrofor?
Iar seara as fi discutat cu sotul bugetul familiei si noul plan de investitii.... (i.e. "daca renuntam la brad si cadourile de Craciun, si mincam frugal in urmatoarea perioada, si folosim transportul in comun ca sa nu dam bani pe benzina, in cite luni crezi ca reusim sa avem acces la cada si apa calda, dragul meu?")
Si s-ar putea sa va mutati mai repede decit crezi.
quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2014 02:00
Ii primitiva rau soacra asta a lu' Iustina

Mai "draga" ce-ar fi s-o schimbi, mariti sau sa faceti un plan comun de investitii ca sa ai si tu "acces direct"?


Na si la tine, "sa renunte" ...pen'ce sa renunte? Suntem in e.n.:)
se spala ....la strand sau la baia comunala.....!
arco_iris
Postat pe 12 Decembrie 2014 12:45
Cu primitivii astia nu o scoti la capat Arco. Am si eu o matusa....Doamne fereste de mai rau , ca si asa-i poate ajunge.
Rotty
Postat pe 12 Decembrie 2014 12:54
draga femeie tanara, candva, cand aveam 23 de ani si traiam in casa doar cu fostul sot, m-am confruntat cu "probleme" apoape similare tie, insa nu aveam soacra, murise, aveam cumnata.... ce imi transmitea atat de mult teama, lipsa respectului de sine, neputinta financiara, ca mi-au trebuit multi ani sa ma pot reface incat sa stiu ce vreau de la mine, viata mea, pentru mine si copilul meu. Imi spuneam ca si tine, nu am casa mea, nu am suficienti bani sa pot trai singura, sa ne pot intretine ....si am suferit ani la rand, acceptandu-mi cumva neputinta....Dar, draga mea, totul pana intr-o zi cand m-am saturat de neaprecierea altora si m-am apreciat destul pe mine incat sa spun...vreau casa mea, vreau sa fiu fericita desci, divortez....fara bani...Asa am facut totul, intr-un moment in care investisem in casa lui, in care aveam datorii...si deloc economii....si, am putut! am casa mea, sunt fericita! Iti imaginezi ca povestea unui om e lunga, insa, pe scurt, opreste-te sa accepti nefericirea...Vorbeste cu barbatul ce-ti este sot, lasa-ti temerile ce te blocheaza...cauta sa-ti dezvolti viziunea, cauta opinii in care sa gasesti curajul ce il ai, fericirea ce o doresti, afirmatii, citate, oameni care te inspira la ceva...si viata iti va aduce directia fara teama... soacra ta are frustrari personale. Mi spunea si mie ca n-am bani, ca am parinti saraci de la tara si eu....acum rad, o credeam pe ea....Tu, femeie minunata, increde-te in tine...opinia ei se refera la ea...Cand am simtit puterea din interiorul meu am reusit sa ma transform, am facut doua facultati, mi-am crescut copilul singura, mi-am luat o casa si sunt cu un alt barbat ce stie si vrea sa ma vada fericita. Viata este asa frumoasa, descopera-i frumusetea ce vrea sa ti-o dedice tie, nimanui altcuiva. Cu mare drag iti sugerez sa stai de vorba cu tine fara teama...Maria
mariab
Postat pe 13 Decembrie 2014 04:20
Și eu am stat cu socri 6 ani și eram sluga dar pana în ziua când pana la urma soțul meu a înțeles că eu am dreptate și cât era el la munca îmi făceau viața un calvar. Trebuie sa reziști și sa spui tot ce se întâmplă în lipsa lui. Acum am casa mea și am reușit sa mai cumpărăm una deoarece am 2 copii si nu vreau sa sufere ca mine și sunt foarte buna prietena cu soacra mea
garbo330791
Postat pe 13 Decembrie 2014 06:29
Cum sa te gandesti la divort?Mamele de baieti sunt posesive , tu trebuie sa faci pace cu ea sa fii amabila dar nu umila.Ea ti-a gasit punctul slab si profita.Trebuie sa gasesti o cale de ai spune sotului despre ce este vorba, cum se poarta cu tine in lipsa lui.Tu nu trebuie sa porti o masca cand vine sotul acasa, lasa-l sa vada ca esti trista dar nu infricosata de soacra ta.Ii povestesti tot ce ai facut in ziua respectiva adaugand si gesturile mamei lui, arata-ti nemultumirea dar nu tipand si jignind.Si baietii sunt mai apropiati de mama asa ca trebuie sa ai rabdare si intelepciune. Arata-i sotului nemultumirea fata de soacra, nu-i ascunde nimic dar cu tact.Incet o sa vada si el adevarata fata a mamei si v-a fii de partea ta si a copilului cu siguranta.Nu-l ameninta cu plecarea sau divortul.Nu trebuie sa-ti fie frica de sotul tau, fii tandra si atrage_l de partea ta asa cum este si firesc.
Eu iti urez succes, sigur vei reusi dar infrange-ti teama, fati-l aliat prin cuvinte frumoase si afectiune sa inteleaga ca tu esti prima si copilul tau.Ai sa reusesti cu siguranta
Fii echilibrata si ai sa reusesti.Succes
Si eu la inceputul casniciei o ducem foarte rau cu soacra in casa dar pana la urma am ajuns mai bune decat fata ei si ma aprecia si ma ruga sa o iert, asa ca iti spun din experienta si uite am 40 de ani de casnicie
garbo_379934
Postat pe 13 Decembrie 2014 06:44
sa fim seriosi nu numai soacrele sunt de vina , ce te faci cu o nora obraznica care vine si are pretentii la munva ta de o viata. Faci sacrificii sa cresti copii sa-ti faci o casa cu de toate si vine o tinerica cu mult tupeu si face ce vrea in casa ta in munca ta de o viata. Nici una din voi nu a pus problema corect. Eu am vazut foarte multe soacre slugi la nora, sa-i creasca copii sa-i duca la scoala sa-i hraneasca sa-i supravegheze, fara bani normal si de bine educate ce sunt aceste nurori profitoare nu fac altceva decat sa fie nemultumite de soacre. Vin acasa de la serviciu se aseaza la masa , mancarea e facuta de soacra, totul este in regula si sunt nemultumite. Dragi nurori care veniti decat cu pretentii in munca de o viata a unor oameni , puneti-va in locul lor sa vedeti cum reactionati.Nu va convine nu stati la soacra, de ce nu ati invatat sa fiti cineva sa aveti un serviciu bun.De lene pentru ca nu va placut sa munciti adica sa invatati, vreti totul de la altii pe nemuncite. Stiti ce-i asta NESIMTIRE CRASA.
garbo273075
Postat pe 13 Decembrie 2014 08:24
Ff simplu inregistreazo si incearca sa o ignori
garbo_406435
Postat pe 13 Decembrie 2014 08:27
eu zic sa:
1. ai rabdare si sa gasesti o formula sa o desconspiri (o inregistrezi de mai multe ori, trebuie sa ai dovezi, ca la tribunal)
2. il convingi ca trebuie sa stati singuri
Eu sint mama de baiat si am stat cu el si prietena lui aproape 3 ani. imi place fata si nu ne am certat (ea are bun simt iar eu sint destul de intelegatoare) dar ma bucur ca au plecat la casa lor. asa este normal. orice alte combinatii de a sta cu cineva sint paguboase pe termen lung si ti fac viata neplacuta. e pacat, avem numai una si trece repede. apoi va fi afectata si copilul tau iar neintelegerile isi vor mari ria, suferinta ta va fi din ce in ce mai mare. nu trai in suferinta iti vei afecta copilul pe viata si vei regreta ca nu ai facut ceva pentru tine, pentru voi
garbo_13706
Postat pe 13 Decembrie 2014 11:38
de ce ti-e teama sa discuti cu el? e agresiv? e asa lipit de mamica lui, incat ar fi in stare sa divorteze de tine si sa-ti ia copilul?
casa in care stati- e construita din banii lui, din munca lui- ca atunci ar fi mai greu sa va mutati de acolo, dar ati putea sa-i gasiti soacrei un apartament cu o camera. sau, daca acea casa e a socrilor, sa va mutati voi de acolo, iar la noul apartament soacra sa nu aiba cheie, sa se autoinvite acolo cand vrea ea.
tu nu ai putea sa-ti gasesti un serviciu mai bine platit? ca sa nu te mai simti umilita ca ai un venit mic si ei au bani. sau sa faci ceva pe langa servici - distribuitor de produse cosmetice, sa faci bijuterii din astea de poarta tinerii si sa le promovezi pe facebook, sa faci prajituri contra cost pentru prietene (aveam o vecina care facea asta). stiu ca ar fi mai dificil cu soacra pe cap-monitorizand cat curent si gaz consumi.
garbo_3567
Postat pe 13 Decembrie 2014 13:57
si eu am stat in casa la soacra 2 saptamani ! nu stiu cum am rezistat! dupa ce spalam vasele , o vedeam cum toarna apa dupa dulapul de langa ghiuveta si nu intelegeam, cind venea barbatul de la servici spunea ca am spalat vasele cu atat de multa apa ca bucataria este ''garla'', faceam ciorba mai pune o lingura de sare in plus, si multe altele. cind am vazut ca nu este o femeie care sa te poti intelege am chemat parintii mai la discutii.nu a asteptat sa aiba loc atat de rau sa speriat ce ne-a dat afara din casa pe amandoi. am reusit sa ne luam casa la credit. acum cind are nevoie de noi nici nu mai indrazneste , pune capul in jos in fata mea si recunoaste ca a gresit mult fata de mine!
lllorena
Postat pe 13 Decembrie 2014 20:00
Dau știu eu cred ca chiar dacă locuieștiiîn casa cuiva, trebuie sa existe niște reguli respect.

dar Cum la oameni nu le plac regulile și sa fie corecți de aceea este și așa greu sa ne suportam unii pe alții.
Ingerasulluptor
Postat pe 13 Decembrie 2014 22:36
ce rezultat va avea discutia,daca ii spui? Eu am invatat din aceeasi patanie,ca nu trebuie sa ii spun lui nimic...se va supara,se vor certa intre ei,va veti certa si intre voi.....certuri,certuri,si ea nu va recunoaste,si nu se va opri......
Trebuie sa lupti cu aceleasi arme....daca nu o vei asculta,si vei face baie,ce va face,ii va spune lui? Las-o pe ea sa se planga incontinuu lui,tu fa ce face ea,si arata-i iubire cand e el de fata....
Ce ai de rezolvat cu cineva,rezova cu acel cineva,nu amesteca si atreia persoana,nicidata.
Spune-i ei personal sa nu iti mai vorbeasca decat de fata cu sotul tau,orice observatie ar face,ca numai atunci vei lua in consideratie ce iti spune.
Sper din toata inima ca nu ai vorbit cu sotul...vorbeste direct cu ea.
Eu am vorbit de multe ori cu sotul,el s-a certat cu mama lui,care a negat,si obosisem si eu si el si relatia noastra de atatea certuri....scopul soacrelor.
Sa se amestece sa creeze probleme.
A mea sta deasupra,si venea si se amesteca in orice.....eu am taiat orice comunicare,si orice relatie cu ea.....ii intorceam spatele,si ma si incuiam in camera copiilor,ca sa nu o mai vad de 20 ori pe zi.....pana pleca nu ieseam.
Nu am scapat total de ea.....acum de ex mi-a facut reclamatie la procuratura,ca neglijez copiii......soacrele se razbuna,si sunt rele,cel mai bine daca ai avea cheie la baie.....eu am,din cauza ca aia mici tot timpul erau uzi si se jucau cu apa,si apoi aruncau jucarii pe ascuns in veceu,ca sa traga apa,si se infunda.....apoi am cheie la dormitor,pentru ca sarea soacra in balcon,din balconul alaturat,daca nu deschideam.....ne prindea dezbracati....si mai facea si scandal ca de ce nu ii deschidem.....
Inteleg foarte bine prin ce treci,e macinare de nervi,mai bine nu mai vorbiti,si gata,se va potoli....ca altfel vei obosi sufleteste daca nu te antrenezi la greu sa nu dai doi bani pe ce zice.....eu m-am antrenat,.am repetat vreo trei zile,nu mai dau doi bani,orice mi-ar zice,am repetat cu toata hotararea,si a functuionat.Acum a gasit alt mod de a ma deranja,dar nu ma las......nurorile castiga aproape intotdeauna....o femeie e capabila de orice isi pune in cap......repeta toata ziua ca e o mobila pentru tine,care vorbeste,un calculator,orice vrei tu.....vei reusi,dupa cateva zile,sa zambesti,cand incepe sa atace verbal....
daniilia
Postat pe 14 Decembrie 2014 05:52
Nurorile au draptul sa faca ce vor in casa in care vin,pentru ca si-au luat responsabilitatea sa sprijine o noua familie,sa faca copiii,pe care ii vor ingriji si creste.
Au responsabilitatea ingrijirii sotului lor,la boala,la orice dificultate..Nu inteleg soacrele ca au trecut pe locul doi,ca rolul lor s-a treminat practic,cand vine nora.Ca cea mai impotanta persoana din familie a devenit nora,care va naste copii ,va avea grija de ei pana vor deveni independenti,,de batranetile socrilor,de sot,toata viata lui.Pentru ca are responsabilitate mare,are si drepturi in casa in care vine,indiferent a cui munca a fost de s-a construit.
fara o nora,nu exista nici viitor,exista doar vechea famile care va imbatrani si muri,fara urmasi.

daniilia
Postat pe 14 Decembrie 2014 06:00
Buna ziua......
IUSTINA,incearca sa-ti faci curaj in a vorbi cu sotul tau ce se intampla in lipsa lui......sa-ti faci baie asa cum iti place tie si sa-l inviti alaturi de tine pe sotul tau si ai sa vezi ca scorpia de soacra nu mai are ce sa spuna......
garbo221000
Postat pe 14 Decembrie 2014 12:50
draga de tine,acum am vazut mesajul tau...ceea ce te rog e sa nu mai spui ca nu ai nimic doar un salariu minim pe economie, acest argument nu este adus in fata justitie in vederea incredintatii copilului. ceea ce conteaza este dragostea si timpul alocat copilului tau si nu cati bani ai pentru asta, te pup si iti doresc numai bine
garbo236834
Postat pe 14 Decembrie 2014 14:23
sti tu..e vulpe batrana. Poate sotul tau nici nu te va crede daca ii spui.(o stiu din experienta mea). ma gandesc la o varianta in care sa poti fii tu mai sireata decat ea si anume daca ai avea posibilitatea sa o inregistrezi (macar audio) cu telefonul si apoi sa incerci sa ii spui sotului tau. cat despre copil, hai sa fim seriosi. Vrea sa te santajeze cu asta. Sper din suflet sa nu se ajunga acolo dar situatia in care te afli nu poate dura o vesnicie. Asa ca , apuca-te de treaba....
pirania_1960
Postat pe 14 Decembrie 2014 14:28
Și mie mia placul un băiat sși cred ca și lui de mine, mă simteam atrasa de ei nu stiu de caracter avea parea de treaba dar nu stiu.
Dar cand am auzit ca sta i casa cu parintii si ca au o brutarie impreuna si banii sunt impreuna adica la taicasu,el nici macar nu era inde=endent si maicasa era rautacioasa si erau si altii rautaciosi apropiatii lui.asa ca am fugit cant mau tinut picioarele.
Eu cred ca nu se meritas sa stai cu un barbat in casa sa te rogi atunci sa scapi de parinti.eu prefer sa imi fac singura si nu vreau raul nimanui,stiu ca daca parintii lui sunt rai ajungi sa ii si urasti si eu nu vreau sa urasc =pe nimeni prefer sa imi vad de ale mele si sa nu stau cu familia nimanuinu se merita
Ingerasulluptor
Postat pe 14 Decembrie 2014 22:08
De la: garbo_406810, la data 2014-12-14 22:08:13Și mie mia placul un băiat sși cred ca și lui de mine, mă simteam atrasa de ei nu stiu de caracter avea parea de treaba dar nu stiu.
Dar cand am auzit ca sta i casa cu parintii si ca au o brutarie impreuna si banii sunt impreuna adica la taicasu,el nici macar nu era inde=endent si maicasa era rautacioasa si erau si altii rautaciosi apropiatii lui.asa ca am fugit cant mau tinut picioarele.
Eu cred ca nu se meritas sa stai cu un barbat care sta cu parintii in casa sa te rogi atunci sa scapi de parinti lui sa moara odata .eu prefer sa imi fac singura casa si nu vreau raul nimanui,stiu ca daca parintii lui sunt rai ajungi sa ii si urasti si eu nu vreau sa urasc =pe nimeni prefer sa imi vad de ale mele si sa nu stau cu familia nimanui nu se merita


dar cred ca nici nu era destept ,daca era destept statea singur.
se stiu conflictele dintre soacra si nora si totusi barbatului nu ii pasa.
Eu nu as accepta sa stea masa la etaj.nu vreau casa nimanui eu prefer linistea mea care imi este cea mai importanta
Ingerasulluptor
Postat pe 14 Decembrie 2014 22:13
De la: garbo_406810, la data 2014-12-14 22:08:13Și mie mia placul un băiat sși cred ca și lui de mine, mă simteam atrasa de ei nu stiu de caracter avea parea de treaba dar nu stiu.
Dar cand am auzit ca sta i casa cu parintii si ca au o brutarie impreuna si banii sunt impreuna adica la taicasu,el nici macar nu era inde=endent si maicasa era rautacioasa si erau si altii rautaciosi apropiatii lui.asa ca am fugit cant mau tinut picioarele.
Eu cred ca nu se meritas sa stai cu un barbat care sta cu parintii in casa sa te rogi atunci sa scapi de parinti lui sa moara odata .eu prefer sa imi fac singura casa si nu vreau raul nimanui,stiu ca daca parintii lui sunt rai ajungi sa ii si urasti si eu nu vreau sa urasc =pe nimeni prefer sa imi vad de ale mele si sa nu stau cu familia nimanui nu se merita


si nici nu vreau sa ajung brutareasa 9
eu iubesc linistea mea si nuo sa las mio fure csreva.
de aceea nu inteleg de ce se muta femeile cu soacra.


dar cred ca nici nu era destept ,daca era destept statea singur.
se stiu conflictele dintre soacra si nora si totusi barbatului nu ii pasa.
Eu nu as accepta sa stea masa la etaj.nu vreau casa nimanui eu prefer linistea mea care imi este cea mai importanta
Ingerasulluptor
Postat pe 14 Decembrie 2014 22:20
Inregistreaza ,cel mai bine ,si nu o lua in seama ,sa vorbeasca precum radio ,inchide usa la baie si relaxeaza te draga linistita chiar de face clabuci.Si eu sunt soacra si imi iubesc nora ,am avut doua dar cel mare a hotarat sa se desparta,mie imi pare tare rau dar este hotararea lor ,
Fii tare si arunca vorba cand te mai ameninta cu copilul ,ca l poate pastra si pe copil si pe fisu ,si vezi ce iese ,cred ca ea profita de punctul tau slab
garbo_8408
Postat pe 15 Decembrie 2014 00:20
crede ti ca pute ti primi un sfat si de la un barbat

acum cit va timp si sotia mea a trecut prin ce treci tu--poate un pic diferit( noi aveam casa noastra si culmea si la citeva sute de km) dar cit eram prin preajma totul era diferit iar cind ramaneau doar ele ieseau scantei.
Da, sa stii ca e un subiect foarte delicat mai ales pentru sotul tau care e prins la mijloc intre familia lui si familia care l a crescut. Treaba cu investitiile si alte planuri nu stiu cit si mai ales daca v a merge- mai ales daca socrosenia ta are si o pensie buna si şi permite " las mama ca va dau eu" asta de fata cu tine iar in spate " vezi ce nevasta ai nu stie sa dramuiasca banii , vrea doar ptr ea si deaia si deaia etc."
SI AFIRM CU SINCERITATE CA TI CREZI MAMA.
nu stiu ce venit ai si daca iti permiti -dar cum banii cred ca trec pe la tine prin mana - fa l ( asa cum sti ti voi femeile) pe sotul tau sa si cumpere o camera auto iar tu fara sa stie el alta si pune mana frumusel si inregistreaz-o pe frumoasa ta socrosenie si scumpa lui mamica. Iar dupa o partida de iubire oferita sotului scapa in pat sau pe jos cardul camerei in care ai captat citeva din chinurile suportate. Dar iti propun sa ai si pe aproape o sticla de vin si un pahar(din ce i place lui) . si daca il vezi ca incepe sa vizioneze ce i pe card(asta poti sa i propui daca ai curaj si in alt mod) TE ROG ASCULTA MA SERVESTE L CU UN PAHAR DE VIN SI LASA L SINGUR-- DACA NU SE POATE NU I SPUNE NIMIC CHIAR DACA EL TE INTREABA.

durere exista oricum pentru el. iar ce v a hotari depinde doar de el.
jaruu71
Postat pe 15 Decembrie 2014 15:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma simt singura intr-o casatorie de 12 ani 34 De la: garbo_1108 29 August 2016 18:41
Cum sa-i multumesti pe toti si in final sa fi si tu satisfacut? 14 De la: Melanie 20 Octombrie 2009 18:19
verighete 14 De la: tutankhamon 16 Februarie 2010 01:21
HBV - relatie/casatorie 8 De la: unknown_user 15 Iunie 2015 08:32
Aviz barbatiilor! 15 De la: paula_daniela 8 Septembrie 2009 15:14
Setari Cookie-uri