ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Femeia pesti,barbatul scorpion

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

salut,am cunoscut un barbat scorpion,si mi-a placut foarte mult de el,caci la inceput era foarte deschis si ma cucerit,dar de la un timp in coace se comporta cam rece,poate sa nu-mi vorbeasca citeva zile,apoi iar sa apara,e foarte impulsiv si orgolios,ce sa fac cu el,caci am avut o mica cearta si iar nu vorbeste,asteapta eu sa fac primul pas,dar am si eu orgoliul meu de femeie
  citeaza   raspunde

sincer sa spun, eu sunt un rac de fapt ultima zi din rac, numai 50 la suta despre ce se spune la zodii este real, problema este cand iti doresti o relatie si placi persoana respectiva cheia este comunicarea, ai o problema o discuti si cauti solutii cu pers respectiva, daca nu vrea inseamna ca nu isi doreste sa continue cu tine cu adevarat... eu asa am facut si am pierdut din pacate..
  citeaza   raspunde

da,ai dreptate,dar el foarte bine ascunde ceia ce simte,si chiar nu pot sa il inteleg,la intrebari mereu imi raspunde cu intrebari ,nici nu ma lasa,nici nu ma tine,cu comunicarea e cam problematic,cu greu scoti ceva din el
  citeaza   raspunde

Scorpionii sunt oameni puternici ,daca intilnesc o persoana slaba o domina si din start ai pierdut.Nu-i plac lamentarile ,cuvintele care-i reproseaza felul de a fii ,si cel mai bine sa nu stie ca-l iubesti foarte mult.Tine-l in sah daca vrei sa-l cistigi dar totodata trebuie sa stie ca-l apreciezi .Sunt firi foarte sensibile, si da asa cum ai spus tu destul de inchise, adica dupa multi ani ajungi in particica necunoscuta a sufletului lui. Si ce este cel mai important trebuie sa existe acea chimie care sa te faca sa spui....el este alesul.Numai bine!
  citeaza   raspunde

Din nefericire, stelele nu au nimic a face cu felul de a fi al unui om. Ce trebuie tu sa faci este sa iesi din starea asta ''nici pe cal nici in caruta''. Pur si simplu cere-i sa isi clarifice ce simte vis-a-vis de tine. DIn ce ai scris am impresia ca pentru el tu esti doar un trofeu de care a fost foarte interesat pana ce te-a cucerit si apoi nu mai prezinti nici un mister pentru el, nici un interes. Nu am prea mari sperante ca totul va fi intre voi ca inainte. Nu a inceput lumea cu el si nici nu se va termina cu el. Fixeaza-ti niste limite si nu trece de ele. Altfel vei suferi zadarnic. Ofera si pretinde respect.
  citeaza   raspunde

Draga pestoaica, tu esti prea sensibila pt face fata toanelor d.lui scorpion.
  citeaza   raspunde

eu sunt scorpion si iubita mea e pesti.
el ar trebui sa mai depaseasca din conditia zodiei si sa nu uite ca esti o fiinta sensibila si rafinata in esenta o femeie deosebita. lipsa cunoasterii si a maturitatii, tenebrele pe care le poate accesa si inchiderea nu il ajuta. tu ar trebui sa nu depinzi de el si sa fii libera. discuta cu el mai pe ocolite si mai pe indelete sa vezi ce are ce nu merge si cu ce se confrunta.
  citeaza   raspunde

cati ani ai tu si cati ani are scorpionul?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: