Buna

Buna..deci, sunt ingrozita de idea de a deveni prea slaba si de asemenea ma si autosabotez, din cauza ca usunt usor ingfluentabila si poate iau totul prea ad-litteram..sunt infrozita cde aceasta idee probabil din cauza ca eram f slaba si rudele obisnuiau sa imi spuna : “vai, esti prea slaba, esti bolnava? Ai cearcane, esti palida” etc si acum tot continui sa ma stresez pe tema asta. Citesc peste tot : « stresul e negativ, nu te mai stresa, stresul te face urata, slaba, nu e bun » etc si din moment ce stiu toate astea simt ca nu pot sa il opresc, ma simt incontinuu stresata si agitata…mai ales cand fac exercitii sa ma tonific si am insonii sau ma simt stresata deoarece tot asa, am citit ca stresul si lipsa de somn nu sunt bune daca faci sport…de ce tot continui sa ma auto-sabotez…e din cauza comentriilor altora, stima de sine scazuta ? nu mi dau seama
garbo_398494
Postat pe 10 Martie 2014 21:18
Daca esti sanatoasa,nu conteaza cat de slaba esti.Fiecare ruda sau alt om te va vedea in alt fel....unii te vor vedea prea slaba,altii normala,conteaza sa te simti tu bine in pielea ta.Mie imi trece stresul cu rugaciunea,sau cu meditatia.Imi imaginez ca suflu in un balon,tot ce ma deranjeaza,certuri,discutii,probleme de familie,etc etc,si ca il las sa se duca spre Dzeu,sa le rezolve cum poate mai bine pe toate(exercitiul se gaseste in cartea chirurgului Bernie Spiegel,'iubire,liniste,terapie'.)Apoi imi inchipui ca pentru putin sunt complet libera de toate problemele.Si ma calmez foarte mult,plus ca inainte de a adormi,daca ma gandesc la exercitiul asta,adorm ca o valiza,cel mai odihnitor somn.Mult succes iti doresc si tie,si sigur mai exista si alte solutii,in afara de astea doua.....
daniilia
Postat pe 15 Martie 2014 07:10


mmda... esti al naibi de stresata daca faci asa multe greseli la scris... chiar mai multe decat mine, cu toate ca eu nu-s stresat de loc... doar ca n-am rabdare la scris... ! si in plus, n-am avut nici rabdare sa merg la scoala mereu. da, nu mai citii comentari de loc, inclusiv pe astea de aici... ! dar se pare ca nu numai comentarile iti dauneaza sau te streseaza. deja ai ceva gargauni in cap si acum asta te streseaza si mai tare. eu personal nu stiu ce sa-ti spun, poti sa consulti si un psiholog daca vrei sau o nutritionista buna, nu din alea care dau sfaturi luate din satul ei... ! nu stiu cat de slaba esti si de ce ai ajuns in halul asta ? vrei sa te faci model cumva ? vrei sa devi anoresta sau anorestica... nu stiu cum se scrie corect, dar intelegi tu ce vreau sa spun. si daca rudele sau oricine mai apropiat iti spune ca vai ce slaba esti... probabil ca e ceva in asta. tu n-ai pofta de mancare ? traiesti singura ? mananci singura ? iti gatesti singura ? solutia lui daniilia e originala ca de obicei si are o singura directie... dar chestia cu suflatul in balon mi se pare interesanta ! macar asa, iti intaresti plamanii... ca spiritul in nici un caz nu. asta daca iau de ex. pe buna daniilia... ! acuma... eu nu-s asa sigur ca balonul ala cu aer dar fara necazurile tale in el (daca-s necazuri grele...) iti dai seama ca nici nu poate sa se ridice spre... destinatia aia necunoscuta, Dzeu. ! chestie de fizica... ! deci, zic eu, mananca si tu normal, ce-ti place si daca se poate, nu lucruri gatite pe la super sau alte locuri cu fast-food. n-ai de ce sa fi stresata daca esti prea slaba. risti doar sa nu se uite baietii la tine prea mult... uite de exemplu la reclama asta din dreapta, asta cu C&A... uite ce picioare slabe are gagica... n-are pic de pulpa... vai de ea saraca !!! linisteste-te fata... chestia asta cu "stima de sine scazuta"... nu prea am auzit-o, dar eu nu cred ca de asta suferi. dovada ca ne-ai scris aici pe garbo, unde se afla cei mai mari specialisti in problema ca ale tale dar si altele... ! daca esti slaba, nu ai altceva de facut decat sa mananci mai mult, dar lucruri sanatoase. stai si tu printre prieteni mancaciosi... daca n-ai pofta de mancare. si scoateti idea de stresata. ia viata mai usor, fara socuri. succes. mai tine-ne la curent. aici este 220Y....
barboneli
Postat pe 15 Martie 2014 08:57
de ce te intereseaza ce spune lumea? gura lumii nu o va astupa decat pamantul! traieste viata dupa bunul tau plac, nu lasa pe altii sa ti-o dicteze!
lllorena
Postat pe 16 Martie 2014 07:39


mda, idea nu e rea... problema e ca fata nu stie sau nu s-a hotarat care e bunul ei plac !
barboneli
Postat pe 16 Martie 2014 07:53
Fatuca asta , am impresia ca se plictiseste de-si cauta stres din orice. Ia sa vedem daca ar avea o familie de ingrijit , servici si alte cele , ar mai avea timp de prostii ?
Rotty
Postat pe 16 Martie 2014 08:02
...poate ia vre-o vitamina ...eu asa am facut si nu -mi era foame deloc...
Ilie_Georgeta_1
Postat pe 24 Martie 2014 18:44
Si eu sunt slaba, chiar foarte slaba dupa parerea unora. Doar ca eu ma simt bine in pielea mea.
Eu cred ca ar trebui sa te duci la un psiholog. Serios. Te ajuta sa mai scapi de stres. Cred ca asta e problema ta cea mai mare.
metaphor
Postat pe 26 Martie 2014 11:32
Poate ca ar trebui sa iti faci totusi niste analize! Dar incepand chiar de acum te poti machia frumos in fiecare zi! O sa fie un alt chip in oglinda! Si iti va placea!
garbo_389372
Postat pe 4 Mai 2014 20:35
Si nu uita ca miscarea ajuta foarte mult! Poti merge la sala,dar poti alerga si poti face macar genoflexiuni si acasa! Nu slabesti de la putin sport, castigi masa musculara si hainele se vor aseza mai frumos pe tine! Stiu pentru ca si eu sunt cam slabuta!
garbo_389372
Postat pe 4 Mai 2014 20:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
copil si catel....pot fi impreuna? 19 De la: mia79x 21 Iulie 2009 20:13
despre tradare 13 De la: bluelight 27 Octombrie 2009 20:31
Mila 67 De la: Mirica_Raluca_Elena 20 Martie 2012 12:03
Sunt foarte confuza nu stiu ce sa fac ca sa fiu fericita in viata 112 De la: Dari_Daniela 18 Noiembrie 2009 13:29
Dorinte pentru 2009 1 De la: Emyna 30 Decembrie 2008 08:57
Setari Cookie-uri