Sunt la culmea disperarii! Sunt in luna a 9 a de sarcina si sotul ma inseala!

Ba este nevoita s.o faca !!! A..ca n.o va face acum, ci mai tarziu, tot o va face, pt ca odata creat un precedent, gestul va deveni obicei si el va spune "daca m.ai iertat o data de ce n.o mai faci si acum"??? Parerea mea este ca adulterul si violenta NU trebuie trecute cu vederea.
Trebuie fetelor sa avem curaj sa infruntam greutatile si sa ne demonstram ca putem trai si fara a sta in umbra lor.
Eu personal am o poveste similara , adica atunci cand eram insarcinata in 7 luni am aflat despre sotul meu ca a capatat un viciu urat ,datorita anturajului. A fost un lucru care m.a tulburat foarte mult. Am incercat sa il salvez si pe el si casnicia noastra , care dura de 7 ani si nu s.a putut. Asa k, fara sa ma mai gandesc mult, am divortat cand fiica noastra avea 1 an jumatate. Desi nu mi.a fost usor, NU regret nicio secunda gestul meu pt ca viata mi.a demonstrat ca intuitia nu m.a inselat , iar fostul meu sot, a luat.o pe carari gresite. Acum privind in urma, la anii in care am luptat din greu cu incercarile vietii, sunt convinsa si o spun cu maxima hotarare ca daca ar fi s.o mai iau de la capat, as face fix la fel...
Asa ca draga mea, mergi inainte si nu te uita inapoi cu regret. Fa.o pt puiul tau care merita o viata linistita, fericita si nu plina de certuri, de atmosfera tensionata si nefericire...pt ca asta va astepta daca vei inchide ochii si de data asta. Barbatii nu stiu sa aprecieze cand sunt iertati si nu vor sa precieze gestul de iubire...CI din pacate il considera firesc si normal si continua sa isi bata joc de cele carora le.au jurat credinta.
Succes.

De la: Rotty, la data 2014-02-15 20:19:10"Dacă ești sigură că te înșrală ești nevoită să te desparți de el,"

Nu e nevoita deloc 141. Ce vorbe...pfff ...


cocollino
Postat pe 23 Februarie 2014 09:19
Bravo,asa trebuie sa se discute ,nu radicalism, tineretea este o perioada a hormonilor,a egou-lui atat de saltaret incat deciziile se iau fff usor si radical .
Acum este cazul de liniste si bucurie ptr. acel inger care nu trebuie sa stie nimic din involburata viata in doi.Deciziile le vei lua dupa ce vei naste! In-cearca sa te gandesti acum toate momerntele fericite[pe care le-ati avut cand ati conceput ingerasul.( Daca situatia o impune-loviri ,jigniri fff grave atunci i-ati cateva zile si dute la parinti tai fara a spune ce ai si te vei regasi.
garbo_392489
Postat pe 23 Februarie 2014 09:26

Spune-mi de ce esti de fapt, disperata? Ca te inseala sotul sau ca esti in luna a 9 a de sarcina?
Pai sa le luam pe rand - cineva te sfatuia sa te intaresti ca, vine copilul si bla, bla, bla ca te vei concentra pe acesta...pai daca ai pornit pe drumul, asta esti deja pe calea cea mai grava. Rolul de mama ți-l vei asuma vrand, nevrand fiindca asta este! Dar ce faci cu stima de sine, cu faptul ca esti ranita in adancul tau, ca te simti mutilata sufleteste de un personaj care, faptic vad ca nu are nici o treaba cu situatia de fapt ci isi concentreaza toata energia ''creativa'' spre placeri personale. Iubito, trezeste-te!
Asuma-ti cu toata fiinta rolul de mama, normal - dar nu neglija nici o clipa persoana ta!
Poarta o discutie clara cu acest barbat (nu-i pot spune al tau fiindca, vad ca il imparti si cu alta sau altele...si oricum nu ai monopol pe nimeni fiindca fiecare se are pe sine). Vei constatat cat este de superficial daca, v-a neglijat atat pe tine cat si copilasul inca ne-nascut.
Aici insa iti trebuie multa tarie de caracter si atat timp cat vei ceda, vei fi vulnerabila in fata lui si a vietii tale.
Problema este cat de capabila esti ca in situatia in care alegi sa te desparti esti in stare sa te intretii singura? Aici este adevarata tragedie pe care, o traiesc femeile din Romania care, au impresia ca daca si-au luat barbat acesta trebuie sa le sustina financiar iar ele ...se descurca!
Te asteptai ca daca e sigur pe tine, pe sentimentele tale sa nu te insele vre-odata macar? Omul NU este prin constructie, monogam. E nevoie de asumarea unor conceptii sanatoase, de stima si respect, de dragoste asumata si neconditionata ca sa intri drept in institutia casatoriei si sa te comporti exemplar. Da-mi voie sa ti-o spun dar acest exemplar masculin, nu are nici bun simt si este si imatur - nu merita respectul si daruirea ta si mai ales DISPERAREA ta?! Vei fi in continuare intr-o situatie grea atat timp cat te vei lasa calcata in picioare si retine, in pofida a tot ceea ce face el poate fi un tata bun dar care, sa alerge dupa fuste cat il tin puterile! Dragostea de parinte nu are nici o legatura la barbati, cu nevoia de satisfacere a placerilor carnale sau de alta natura. Accepta situatia asa cum o prezinti fiindca, asta e tu l-ai ales...bun sau rau ori lupta-te sa iti recastigi locul pierdut in inima lui, dar asta nu e usor mai ales ca dupa o sarcina nu mai arati ca inainte oricat te-ai straduii tu! ASTA E REALITATEA SI DORESC SA O INTELEGI ASA SI NU INTR-UN MOD IDILIC! Urmeaza o perioada in care copilasul te va acapara cu totul fiindca el nu are habar de disperarea din sufletul tau. E limpede ca ''dansul'' dupa nasterea copilului iti va promite marea cu sarea dar, fiindca a prins gustul ''mierii'' se va mai linge iubito pe degete ori de cate ori va putea si asta numai daca, tu nu vei stii sa lupti pentru familia ta!
Decide deci ce ia de gand sa fii = o luptatoare sau o disperata? Alegerea sta doar in puterea ta, nici un sfat nu te va ajta in situatia ta de viata ci doar sa iti insufle dorinta de a face o schimbare in bine pentru tine si viata ta! Alegerea iti apartine!
Succes!
garbo080596
Postat pe 23 Februarie 2014 09:28
Buna ziua. Stiu ca este greu sa treci prin asa ceva, mai ales fiind constienta de ceea ce se intampla, si insarcinata pe deasupra, dar eu te sfatuiesc sa te mai gandesti in ceea ce priveste divortul sau despartirea de sotul tau. Nu vreau sa-i iau apararea - desi si eu am trecut prin problema cu inselatul si sarcina - dar trebuie discutata problema. In primul rand trebuie sa te asiguri de ceea ce vrei TU in primul rand, sa gandesti foarte bine ce optiuni ai in cazul unui divort si in cazul in care te decizi sa ramai cu el, si sa discuti cu sotul tau in primul. Noi, ca straini de relatia ta, putem sa-ti dam o mie de sfaturi, dar cel mai bun "sfat" este glasul ratiunii tale si apoi al inimii.
In primul rand, si cel mai important este ca intr-o discutie cu sotul tau sa nu dai de inteles ca nu poti sa traiesti fara el, chiar daca ai un copil de crescut, pentru ca nu e bine sa vada vreo slabiciune pe care s-o poata exploata. In al doilea rand spune-i deschis ca stii despre relatiile extraconjugale si ca nu este okay sa faca acest lucru, indiferent de cat de des faci sau nu sex cu el, mai ales in conditiile in care sti insarcinata iar sexul este in afara discutiei, si apoi spune-i ca pentru faptul ca el a calcat stramb si daca se mai intampla, o sa il inseli si tu la randul tau dupa venirea pe lume a micutului, si apoi o sa-i spui despre asta.
In principiu asta ar trebui sa-i fie de ajuns ca sa nu mai aiba chef de calcat stramb, dar ai grija daca este un barbat violent...!
In speranta ca totul se va rezolva intr-o maniera care se te faca pe TINE fericita si pe copilul tau, s-auzim numai de bine!
garbo_4385
Postat pe 23 Februarie 2014 10:19
Draga mea....fii atenta ce faci,caci copilul...sufera...alaturi de tine,toate trairile tale..transmitandu-se ...lui..!!! Roaga-te din toata..inima,plangi,daca e cazul..si descarca-te...si incearca sa te comporti...cu dragoste si afectiune fata de el..adica de sot,.dezvolta-i instinctul patern,pune-i mana pe burtica si demonstreaza-i ca Dumnezeu...va binecuvantat cu un nou suflet, fata de care sunteti responsabili amandoi...si singura avere,care ramane in urma noastra...sunt copiii,nimic altceva.!!! Barbatii in general..sunt niste copii mari..la care ..instinctele primare ..primeaza ..inaintea ratiunii,dar...in timp,daca stii sa-i arati dragoste si sa-si apropie copilul...va deveni..un alt om...!!! Tocmai de aceea..cu tact si cu rabdare..implica-l in tot ce reprezinta...statutul tau de femeie care-i da viata...copilului lui..!!! Singura,dupa nastere..cu toate..complicatiile si noul din viata ta...nu te vei descurca,iar...stress in plus..nu-ti trebuie,daca vrei sa alaptezi..si sa nu cresti un copil...nevrotic...!!! Acest lucru..trebuie sa-i explici si lui..ca de linistea voastra..depinde linistea intregii familii,iar daca s-a casatorit.. are si responsabilitati de indeplinit.si..atunci..trebuie sa se maturizeze..si el.!!! Dumnezeu..face minununi...cand iti pui nadejdea in El..si nu te va lasa la greu...!!! Numai cu iubire infinita si credinta...vei reusi..sa traiesti..si sa ai o viata linistita...!! Domnul sa te binecuvanteze...cu toata familia ta..si sa-ti gasesti rezolvare pasnica..la toate problemele tale.!!! Doamne ajuta.! Amin.!!!
garbo115329_camy
Postat pe 23 Februarie 2014 10:22
Daca ai o pre-simtire ca sotul te insala.este adevart. Eu in locul tau,l-as pune pe ERNEST de la OCHII DIN UMBRA PE URMELE LUI. In momentul canre am dovada clara filmata, imeidiat, fara taraboi, scandal, a-s baga DIVORT FARA NICI O EZITARE. TOCMAI ACUM,CAND COPILUL SE VA NASTE. Durerea sufleteasca pentru el va fi enorma, si se va pocai in fata ta. As pastra la secret CD-ul cu faptele lui de tradare conjugala, si la o adica, daca continua, am confirmarea realitatii. El poate sa spuna orice, faptele vorbesc.
Ia taurul de coarne, daca vrei sa nu te chinuie toata viata. Acest om nu se va redresa niciodata, ca deja ia intrat in singe microbul curvesc.
garbo306945
Postat pe 23 Februarie 2014 11:18
Probabil stie el de ce!Cu cine esti gravida?Scrie-i si lui Putin!!!
ninescu
Postat pe 23 Februarie 2014 12:04
De la: garbo306945, la data 2014-02-23 11:18:34 Daca ai o pre-simtire ca sotul te insala.este adevart. Eu in locul tau,l-as pune pe ERNEST de la OCHII DIN UMBRA PE URMELE LUI. In momentul canre am dovada clara filmata, imeidiat, fara taraboi, scandal, a-s baga DIVORT FARA NICI O EZITARE. TOCMAI ACUM,CAND COPILUL SE VA NASTE. Durerea sufleteasca pentru el va fi enorma, si se va pocai in fata ta. As pastra la secret CD-ul cu faptele lui de tradare conjugala, si la o adica, daca continua, am confirmarea realitatii. El poate sa spuna orice, faptele vorbesc.
Ia taurul de coarne, daca vrei sa nu te chinuie toata viata. Acest om nu se va redresa niciodata, ca deja ia intrat in singe microbul curvesc.


huoooooooooooo fimeie niebuna ci ieshti. te-ai stricat la cap de vrei sa-i spargi familia necajitei asteia cu burta la gura?????????
sa deie boala lu calache (sculamentu) si in tine si in bulangiu ala de ernest.
mai fetitzo, nu te lua dupa toate ne*fututele si betivele astea care o fac pe sfatuitoarele si atotstiutoarele (da' la pzda au numa paianjeni de nefolosinta...!?). la noi in maramu ie o vorba dumnezeiasca: "pzda straina otzel pt. pla"
asa ca naste fata draga cu succes , copilu trebe sa aiba si mama si tata si dupe aia, o sa ai parte di pla sanatoasa si otelita. asa ca da-le dreacu pi catzele astea care te indeamna sa dai divort (nebunele dreacu mancal-le-ar holera si paduchii latzi ca vor sa-ti distruga familia).

ps mama mea, ce-o sa ma mai blesteme baragladinele astea da' mi se rupe...in paispe ca iele tot neftute raman...
adi27
Postat pe 23 Februarie 2014 12:15
De la: garbo306945, la data 2014-02-23 11:18:34 Daca ai o pre-simtire ca sotul te insala.este adevart. Eu in locul tau,l-as pune pe ERNEST de la OCHII DIN UMBRA PE URMELE LUI. In momentul canre am dovada clara filmata, imeidiat, fara taraboi, scandal, a-s baga DIVORT FARA NICI O EZITARE. TOCMAI ACUM,CAND COPILUL SE VA NASTE. Durerea sufleteasca pentru el va fi enorma, si se va pocai in fata ta. As pastra la secret CD-ul cu faptele lui de tradare conjugala, si la o adica, daca continua, am confirmarea realitatii. El poate sa spuna orice, faptele vorbesc.
Ia taurul de coarne, daca vrei sa nu te chinuie toata viata. Acest om nu se va redresa niciodata, ca deja ia intrat in singe microbul curvesc.





45, vb. calm sa te poti exprima coerent. Este buna si reclama dar tot greu se va descurca cu reclamatiile, bani, alergatura, injurii, speculatii, santaj, etc. nu cred ca ar fi o solutie plauzibila pt. situatia in care se afla gravida acum.
pitiTa_
Postat pe 23 Februarie 2014 12:21
Draga mea este usor sa dai sfaturi Numai tu si sufletelul tau stie ce simpte Este foarte greu cand persoana pe care o iubesti ati anseala ancrederea
Dar parerea mea este ca mai bine singura decat cu asa ceva langa tine
Nu ati pierde ancrederea an bunul Dumnezeu pt ca el te iubeste neconditionat si nu te va dezamagi niciodata Si ai sa vezi ca orce antamplare de pe pamant nu este de nerezolvat
garbo115814
Postat pe 23 Februarie 2014 12:24
adi_ zau, n-as vrea sa-ti vad "bucatelele din rupere" aruncate prin toate zonele crepusculare;)).

te-a gadilat pe scoarta"? :D oricum, voi barbatii va sustineti unii pe altii chiar si la inselat, nu-i bai,
doar esti baiat, no?
pitiTa_
Postat pe 23 Februarie 2014 12:28
De la: garbo115814, la data 2014-02-23 12:24:43Draga mea este usor sa dai sfaturi Numai tu si sufletelul tau stie ce simpte Este foarte greu cand persoana pe care o iubesti ati anseala ancrederea
Dar parerea mea este ca mai bine singura decat cu asa ceva langa tine
Nu ati pierde ancrederea an bunul Dumnezeu pt ca el te iubeste neconditionat si nu te va dezamagi niciodata Si ai sa vezi ca orce antamplare de pe pamant nu este de nerezolvat










pt. cultura ta: la orice inceput de cuvant, i din (a) nu exista, exista doar i din (i). ex: inceput (nu anceput); intamplare( nu antamplare); incredre(nu ancredere) samd. k? Contrazice-ma!
pitiTa_
Postat pe 23 Februarie 2014 12:33
De la: garbo115814, la data 2014-02-23 12:24:43Draga mea este usor sa dai sfaturi Numai tu si sufletelul tau stie ce simpte Este foarte greu cand persoana pe care o iubesti ati anseala ancrederea
Dar parerea mea este ca mai bine singura decat cu asa ceva langa tine
Nu ati pierde ancrederea an bunul Dumnezeu pt ca el te iubeste neconditionat si nu te va dezamagi niciodata Si ai sa vezi ca orce antamplare de pe pamant nu este de nerezolvat



Tu asa si vorbesti precum scrii ? Se "simpte"
Rotty
Postat pe 23 Februarie 2014 12:34



pitiTa_
Postat pe 23 Februarie 2014 12:35
Dati drumul gandiri rationale, o femeie care este gravida si anainte de nastere nu poate sasi satisfaca sotul precum anaintea sarcini, barbati pot avea sex fara sa fie indragostiti, este numai sex! An vremurile trecute femeile destepte cautau ele iubita pt barbat pe perioada sarcini, pt a evita ca barbatul sasi creeze "treburile" cu slujitoarele din casa, acest avand si fapt neplacut ca 1. sar putea sa faca sotul si slujnicei un copil,
2. pierde slujnica deoarece sotia o da afara.

Deci, stiu ca tu esti implicata emotional si ti se pare totul "negru", ai doua posibilitati: 1.te desparti-> ati pierzi sotul si copilul tatal, certuri reprosuri pana la urma toti sufera! Sunt destule femei care se arunca la gatul barbatilor...abia asteapta sa profite de ocazie...deci nu al trimite direct in bratele altei femei.
2. daca tu al iubesti fi desteapta! Asteapta pana cand tu, poti fi sexual activa, si atunci prindel de tine, cu farmecul unei femei desghetate...

Fal sa fie fericit, si atunci vei fi si tu fericita!

PS scuze romana mea nu e prea buna.

Melinda
amalia701
Postat pe 23 Februarie 2014 12:47
" PS scuze romana mea nu e prea buna."

Bine ca ti-ai dat seama .

Rotty
Postat pe 23 Februarie 2014 12:55
buna.....imi pare rau s aud asta mai ales k urmeaza sa nasti in curand,dar nu cred k merita sa mai stai cu el nici macar pentru copil pt ca din moment ce mai e putin si vine pe lume lui nui pasa si are alta ocupatie............si daca il ierti o sa te insele iar si iar dar fi sigura k o sa aiva grija k tu s nu mai afli deci parerea mea este sa iti viezi de viata ta
dyana_sweet
Postat pe 23 Februarie 2014 13:32
Dai ce are nevoie barbatului ca sa nu te insele.......
stef111111
Postat pe 23 Februarie 2014 13:49
Nu te impedica nimic sa-i platesti cu aceiasi moneda, numa ca trebuie ca partenerul sa stie cum sa te satisfaca fara a deranja bebelusul.....
garbo186228
Postat pe 23 Februarie 2014 14:17
Nu stiu ce simti tu citind ce s-a scris pe aici, dar pe mine ma cam doare capul. Daca intre timp bebe a venit pe lume, sa fie sanatos si sa creasca mare si fericit. Eu n-am prea inteles cum e cu pozele alea. Singura situatie in care poti trage concluzia ca te-a inselat privind niste poze e cea in care cei doi s-ar fi pozat in timp ce... Daca nu e asa, de ce te necajesti degeaba, draga mea? Stiu cat de greu este in ultima luna de sarcina pt ca respiram cu dificultate, facem pipi de 'nspe ori, ne simtim foarte grase si neatragatoare, ne e teama de momentul nasterii, despre ce va fi mai departe, ne intrebam daca vom fi mame foarte bune, daca o sa redevenim suple dupa ce nastem, ...etc. Si sigur ca suntem mai sensibile, ne necajim si cand nu e cazul, avem nevoie de mai multa sustinere si vrem sa-l vedem pe tata implicat mai mult in tot ce se intampla. Toate astea fac parte dintr-un proces normal si calitatea de mama implica lucruri placute si mai putin placute. Sper ca ai langa tine o ruda apropiata (mama, sora) ca sa te ajute acum si in primele luni dupa nastere.Nu lasa niste poze sa te amarasca, ai timp sa lamuresti si lucrurile astea, exista un timp pt toate. Spunea cineva pe aici ca niciodata o femeie nu mai arata ca inainte de sarcina. Nu stiu unde traieste doamna in cauza, dar eu am vazut o multime de femei care arata exact la fel, si a fost si cazul meu, altele chiar mult mai bine, si o a treia categorie, cele care arata foarte rau. Asta este alegerea fiecareia dintre noi, nu e o fatalitate, cu exceptia unor cazuri foarte rare. Depinde de tine sa fii supla si atragatoare dupa nastere, fara sa faci mare efort. Mananci alimente sanatoase care-ti fac bine tie si copilului, nu fast-food , ca-i mai comod cu shaorma , hamburgeri si cartofi prajiti, si tot felul sucuri pline cu E-uri si zahar. Trebuie sa-ti faci un minim timp pt tine, cat doarme cel mic, ca sa te ingrijesti. O igiena riguroasa, par spalat si prins intr-un mod care te avantajeaza, o cantitate mica de parfum dupa ureche, cat sa nu-l deranjeze pe cel mic, putin ruj si creion dermatograf, sprancenele pensate de bun simt, daca e cazul-mustata depilata,la fel si picioarele, haine curate, comode si care sa fie vesele, haioase.
Vei vedea ca in fiecare zi pierzi in greutate, mai ales ca pe timpul sarcinii s-a acumulat multa apa in tesuturi, iar acum se elimina. O sa fii destul de ocupata si o sa descoperi lucruri minunate despre copilul tau, in fiecare zi, ai sa vezi. Cel mai important lucru este sa fii sanatoasa iar pt asta trebuie sa intelegi care-ti sunt prioritatile in momentul asta.
Te imbratisez si astept sa ne povestesti despre puiul tau.
bucura
Postat pe 23 Februarie 2014 14:18
De la: amalia701, la data 2014-02-23 12:47:51Dati drumul gandiri rationale, o femeie care este gravida si anainte de nastere nu poate sasi satisfaca sotul precum anaintea sarcini, barbati pot avea sex fara sa fie indragostiti, este numai sex! An vremurile trecute femeile destepte cautau ele iubita pt barbat pe perioada sarcini, pt a evita ca barbatul sasi creeze "treburile" cu slujitoarele din casa, acest avand si fapt neplacut ca 1. sar putea sa faca sotul si slujnicei un copil,
2. pierde slujnica deoarece sotia o da afara.

Deci, stiu ca tu esti implicata emotional si ti se pare totul "negru", ai doua posibilitati: 1.te desparti-> ati pierzi sotul si copilul tatal, certuri reprosuri pana la urma toti sufera! Sunt destule femei care se arunca la gatul barbatilor...abia asteapta sa profite de ocazie...deci nu al trimite direct in bratele altei femei.
2. daca tu al iubesti fi desteapta! Asteapta pana cand tu, poti fi sexual activa, si atunci prindel de tine, cu farmecul unei femei desghetate...

Fal sa fie fericit, si atunci vei fi si tu fericita!

PS scuze romana mea nu e prea buna.

Melinda







eu cred ca ai scris gresit intentionat, daca ai lipsuri in ro. te poti exprima in engleza, araba, babuina, oricare alta limba, eu, inteleg,
si scuzele nu ajuta la nimic bun, ce-i prosteala, tot asta incurajeaza.!
Tot te-ai obosit sa tastezi mult si prost, injura-ma!
pitiTa_
Postat pe 23 Februarie 2014 14:41
stiu ca e complicat, dar ca barbat iti pot sugera sa pastrezi ce e frumos si sa mergi mai departe cu rabdare si calm ptr ca poti influenta nasterea sau copilul. barbatii astia,,,sunt si eu barbat, daca il iubesti , lasa doar iubirea sa primeze si se poate rezolva, unii dintre barbati nu au cultura si educatie sa inteleaga misterul feminin... dac e un tip pasional si nu putea sa se abtina sa stii ca oricum ar fi cautat sa faca asta. ei nu pot sa reziste sunt mai sexuali deobicei. nu iti dau un sfat dar crede-ma ca e bine sa te relaxezi si sa te detasezi putin avand si grija de tine si de bebe. stiu zici ca e greu. fa ce iti place , citeste, priveste niste comedii mergi mai departe.
garbo212538
Postat pe 23 Februarie 2014 15:27

am patit-o si eu in urma cu ceva ani,norocul meu este ca am aflat la 5 luni de cand am nascut si nu in timpul sarcinii,daca asta se poate numi noroc.mergi inainte si nu dispera ,nu te merita.eu am divortat dar nu atunci ci la cativa ani ,pentru ca gasise alta si alta,asa ca .....ai grija de micut!e cea mai importanta persoana din viata ta.curaj!
lucynda
Postat pe 23 Februarie 2014 15:29
Foarte bun sfatul !
Cred ca avem de invatat multi de aici !
Sant mamica de gemeni ....si eu am fost inselata ....ca toate femeile !!!
Sfatul meu e sa stai cuminte , cum a stiut sa faca copii sa-i si creasca , daca il lasi liber sa zburde si tu te chinuiesti singura cu un copil nu rezolvi nimic !
Alt tata la copil nu vei mai gasi !
eugeniatania_yahoo_com
Postat pe 23 Februarie 2014 15:35
Am uitat sa adaug .... sfatul lui daniilia
Iti urez nastere usoara ! si copilul sa fie sanatos
eugeniatania_yahoo_com
Postat pe 23 Februarie 2014 15:38

De la: sorinadoctorita, la data 2014-02-21 15:37:20pt adi 27
esti o imitatie,nu un "mascul",dupa cum scrii!
ia naste tu in locul nostru,sa vezi cum e!!!!!!!!!
daca n ai nimic inteligent de spus,de ce doamne iarta ma nu taci?!
probabil nici nu ai copii,atunci ai sti ca merita orice sacrificiu!
rusine
lucynda
Postat pe 23 Februarie 2014 15:42

adevarat!tata la copil niciodata nu vei gasi!
lucynda
Postat pe 23 Februarie 2014 16:00
Melinda, mi-ai făcut ziua!

''farmecul unei femei desghetate...'' vine, vine, primăvara!
Axl_R
Postat pe 23 Februarie 2014 16:17
Din punct de vedere emotional acum esti hiper, hormonii sarcinii, trairile date de ea, teama si toate cele care vin....nu iti este usor. Este f usor de zis sa te focusezi doar pe copil, dar fiecare din noi traim si percepem in mod unic, propriu noua orice se intampla in jurul nostru. Insa pentru sanatatea bebelului TREBUIE sa te focusezi doar pe el si pe tine in acest moment. Nu lua nici o decizie asupra casniciei pentru ca s-ar putea s-o regreti. amana pana vei naste si capitolul acesta se incheie. trebuie sa vezi si cum se va schimba atitudinea lui in momentul in care va tine copilul in brate, va deveni tata.
daca ai umblat prin computer sa-l spionezi asta spune ca ai avut suspiciuni demult, iar increderea ta in el nu prea exista. iar acesta e un alt capitol de rezolvat dupa nastere.
iti urez nastere usoara si liniste.
ghiompirica
Postat pe 23 Februarie 2014 16:20
De la: garbo306945, la data 2014-02-23 11:18:34 Daca ai o pre-simtire ca sotul te insala.este adevart. Eu in locul tau,l-as pune pe ERNEST de la OCHII DIN UMBRA PE URMELE LUI. In momentul canre am dovada clara filmata, imeidiat, fara taraboi, scandal, a-s baga DIVORT FARA NICI O EZITARE. TOCMAI ACUM,CAND COPILUL SE VA NASTE. Durerea sufleteasca pentru el va fi enorma, si se va pocai in fata ta. As pastra la secret CD-ul cu faptele lui de tradare conjugala, si la o adica, daca continua, am confirmarea realitatii. El poate sa spuna orice, faptele vorbesc.
Ia taurul de coarne, daca vrei sa nu te chinuie toata viata. Acest om nu se va redresa niciodata, ca deja ia intrat in singe microbul curvesc.
garbo306945
Postat pe 23 Februarie 2014 17:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cursuri de modelling 4-14 ani constanta 1 De la: kidz007767 24 Februarie 2011 14:15
patut nacela 1 De la: delly003777 8 Iulie 2010 11:28
miss summer 2010 1 De la: babyfotomodel 9 Iulie 2010 11:05
Supliment nou-nascut 2 De la: garbo_405480 28 Septembrie 2014 06:28
miss summer 2 De la: reyya 30 Iulie 2010 17:22
Setari Cookie-uri