Sarutul dulce al razbunarii.....

Vreau sa ma razbun pe fostul si pe cea care l-a luat de langa mine. De ce? Pentru ca a lasat in urma lacrimi, suferinta si un copil. Ma conduc dupa principiul"ochi pt ochi si dinte pt dinte". Multumesc anticipat pentru sugestii! Rautaciosii si cei care nu cunosc suferinta sa se abtina!
garbo_387286
Postat pe 30 Ianuarie 2014 16:27
Dar rautaciosii care cunosc suferinta au voie ?
Imi pare sincer rau pentru ce ai patit
Rotty
Postat pe 30 Ianuarie 2014 16:32
Răzbunarea, n-are niciun rost.
Cunosc suferinţa.
Axl_R
Postat pe 30 Ianuarie 2014 16:36
Si, crezi ca o sa suferi mai putin daca te razbuni, sau creste copilul mai repede?
Razbunarea, nu-i o cale de rezolvare, denota ca esti la fel ca el, slaba, si faptul ca a plecat isi doreste contrariul.
Uneori, barbatii care fac femeile sa sufere cauta femei care ii fac pe ei mai puternici, si daca actuala cu care este il stimuleaza, fii sigura ca nu-i va interesa intentiile tale si nu vei face decat sa-ti prelungesti suferinta. Mai bine, renunta!
pitiTa_
Postat pe 30 Ianuarie 2014 16:41
Asa se spune, ca e dulce, venita dupa prea mult amar...nu stiu daca mai are rost.
Ce cred eu, energia pe care o vei consuma pentru a face asta, este in detrimentul tau. Vei pierde timp pretios, pe care l-ai putea folosi pentru a face ceva pentru voi : tu si copilul tau. In plus , exista cineva care are grija ca fiecare sa plateasca pentru ceea ce face.
In concluzie: mergi inainte, si uita trecutul,Bucuria va lua locul durerii, iar ea, razbunarea nu-si va avea sensul.
duchess1
Postat pe 30 Ianuarie 2014 16:52
Indiferenta doare mai tare, si faptul ca mergi mai departe in viata si reusesti
edelweiss_3881
Postat pe 30 Ianuarie 2014 17:05
Eu chiar n-am inteles niciodata cum e cu "sarutul dulce al razbunarii"
desi, de suferinta am avut parte si n-am tratat-o cu indiferenta.
Am considerat ca-i "omeneasca" si a venit exact la timp, m-a scutit
de una mai lunga. Mi-am pus coada in spinare si am luat-o de la capat ca in definitiv nu mai aveam cui sa-i dau raportul. Acum, chiar daca-l vad de la distanta cu un brat de flori, stiu ca nu-s pt. mine.
pitiTa_
Postat pe 30 Ianuarie 2014 18:14
Este foarte greu sa o iei de la capat de unul singur. Vreau sa se prabuseasca lumea ei asa cum s+a prabusit a mea. Ea are totul si eu......port pe umeri o povara .... Nu+ti pare rau ca florile nu+s pentru tine_
garbo_387286
Postat pe 30 Ianuarie 2014 18:35
Da, acestia au voie! Ne uneste ceva.....gustul amar al despartirii...
garbo_387286
Postat pe 30 Ianuarie 2014 18:38
Da, acestia au voie! Ne uneste ceva.....gustul amar al despartirii...
garbo_387286
Postat pe 30 Ianuarie 2014 18:38
Nu, nu-mi pare rau pentru ca nici cand mi le aducea mie nu erau pt.
mine, a fost o minciuna permanenta.
Acum nici apa nu as avea pt. ele, nu am si gata, le compatimesc cand le vad in mainile unui individ care nu stie sa aprecieze femeia.
Cea mai buna forma de razbunare este sa-l ignori total, timpul vindeca ranile si scoate la suprafata ce-i mai bun din fiecare.
Eu sunt mai transanta, cand a venit si mi-a spus ce vrea sa faca i-am
zis sa ia loc pe scaun si sa vb. nu ne-am privit de sus. Am ascultat toata povestea de la cap la coada si am decis, in 24 de ore sa dispara din viata mea, iar eu am disparut din munca mea pana la finalizarea divortului.
Zis si facut, n-am lungit-o si n-am facut nici crize de sensibilitate ca mimoza, atunci imi venea sa-i ard vreo doua la turloaie sa-i sara mustata dar m-am gandit ca-l fac Dumnezeului handicapat si n-o sa fie capabil sa-si creasca progenitura cu cealalta.M-am stapanit scrasnind din dinti si strangand din pumni.
pitiTa_
Postat pe 30 Ianuarie 2014 22:26
Dupa parerea mea, cea mai buna razbunare este succesul
D_Emy
Postat pe 30 Ianuarie 2014 23:40
Trist e ceea ce citesc...! , ptr ca sunt sigura ca ai scris sub imperiul suferintei aceste randuri, te rog, te implor, sa le uiti, si sa te gandesti numai la copilul pe care il ai, facut din dragoste, nascut ptr ca tu l-ai dorit si pe care trebuie sa-l educi in dragoste, nu ura, ptr cel care ii e tata biologic. Nu uita ca vina in despartiri se imparte in 2, daca esti corecta, adica tu si el.Apoi dragoste cu forta nu se poate! Sa spunem ca te vei razbuna; rezultatul nu e altul decat ura,ura,ura si nimic alceva care sa te faca sa te simti mai bine.Daca e sa citez biblic ceva, eu spun:Cine arunca cu piatra in mine, eu voi arunca cu piine; si crede-ma satisfactia va fi imensa, ptr ca deabia atunci isi va da seama ce a pierdut. A fii rau poate oricine, a fii Om, aici e problema:), nu poate oricine. Alege binele, si vei culege, ptr tine si copil, numai bine. Sa nu alegi a fi o oaie dintr-o turma fara minte, alege sa fii ciobanita stanei. Stiu ca e greu, dar timpul le rezolva pe toate si vei vedea ca in timp, vei rade si-ti v-a fi rusine, de gandurile pe care le ai acum. Asteapta vindecarea.., vine greu,dar vine.
metisben
Postat pe 1 Februarie 2014 02:51
Daca ai demnitate nu te razbunu , te porti ca o doamna. Nimeni nu pleaca de acasa de bine. Daca nu ai femeia potrivita, puternica te duci si o cauti in alta parte. Cand aveti un barbat nu il respectati , nu va mai aranjati , nu mai tineti la silueta, credeti ca va apartinesi . Este normal sa-si caute o doamna care se respecta si care il respecta. Nu dati vina numai pe barbati. Intrebati-va unde ati gresit si nu mai repetati greseala.Dupa nastere nu faceti nimic sa dati kg acumulate in timpul sarcinii. Totul este un efort nu vreti sa il faceti va pierdeti barbatii. Nu utati ca gelozia si cicaleala sau sa o injuri pe mama lui nu face decat sa-l determini sa plece de langa voi.
garbo273075
Postat pe 1 Februarie 2014 03:11

Am fost si eu atacata de diverse persoane , in diverse situatii .
Dar nu m-am razbunat .Am pornit de la :
" Ce tie nu-ti place , altuia nu face ."
Si de la
" Fiecare culege ceea ce seamana ."
Cuiva care face rau nu are cum sa-i mearga bine.
Asa ca fiti credincioasa, si veti vedea ca cel ce face rau , isi va primi plata , mai devreme sau mai tarziu .
Intr-o relatie , fiecare trebuie sa spuna celuilalt ce ii place si ce nu-i place la persoana de langa el ( ea ).
Fiecare suntem responsabili de vorbele si faptele noastre.
Sa ne educam copiii in spiritul disciplinei , al dreptatii , al respectului fata de noi insine , fata de ceilalti , fata de tot ce ne inconjoara.
Cine a gresit isi va primi plata de la viata.
Va doresc o viata frumoasa .
Argentina_Malcea_1
Postat pe 1 Februarie 2014 04:33
nu merita! canalizeaza-ti puterea in tine, stiu ce vorbesc am trecut printr-un divort urat acum17 ani, fii mai desteapta decat am fost eu atunci....nu plange, nici o lacrima nu merita un cur de barbat scuze pt expresie, TU mertit sa fii sanatoasa pentru tine si pentru cei ce te au langa ei, ura si tristetea te vor imbolnavi, trage o injuratura buna si zambeste si mai mult scoate indiferenta cand ii vezi..asta doare cel mai mult.....
Flower_Power_2
Postat pe 1 Februarie 2014 07:14
Doamna draga...isi va da seama,mai tarziu ca a pierdut un om bun...dar va fi prea tarziu...capul sus, nu s-a sfarsit lumea,cu curaj..mergem inainte...s-a incheiat un capitol...incepe un altul....cu tot respectul..va aparea o ;ata persoana care sa va merite increderea si dragostea.....
garbo190601
Postat pe 1 Februarie 2014 07:36


nu, nu-si va da seama ! de ce sa-si dea seama mai tarziu si nu acum... cat a trait cu dansa ? chestia asta cu datul seama mai tarziu ce ce ai pierdut... e vrajeala ! ok, poate 23.74% o fac ! dar deja e prea tarziu cand isi dau seama. ce n-am inteles eu din toata aiureala asta e, cum vrea sa se razbune 286 ? "Sarutul dulce al razbunarii"... m-a dat pe spate ! zau... ! adica se razbuna sarutandu-l dukce ? cu miere, cu zahar sau cu zaharina ? zi tanti ca vrei sa te razbuni crunt, nu cu saruturi dulci sau amare... ! vrei solutii ? pitiTa mi-a placut (azi numai... ) cum ti-a raspuns ! indiferent cum te razbuni... tu tot n-o sa fi mai fericita ! si asta e farsa, cu razbunarea asta. mai risti sa nu te satisfaca razbunarea si te apuca si durerea de ficat sau cap ! lasa-l sa se duca la naiba cu consoarta lui noua... si tu cauta sa te refaci sufleteste. daca o sa te gandesti zilnic la razbunari, luate din filme sau carti... mai risti sa faci si riduri... si alea nu se netezesc cu fierul de calcat !!! stiu ca ti-e greu si suferi, tot din filme si carti stiu asta... dar n-ai ce sa te razbuni ! te poti razbuna la o shotie facuta de un amic sau coleg... pe vecinul de sus ca a aruncat un muc de tigara din balconul lui... etc. dar pe o asa lichea sai zicem... e mai complicat ! poate ai si tu ceva vina pe undeva, se mai intampla... ?! stiu ca nu-i usor, dar incearca sa uiti si sa te concentrezi sa-ti fie cat mai bine tie si copilului ! asta iti va fi razbunarea... asa cum ai mai citit pe aici !
barboneli
Postat pe 1 Februarie 2014 08:30
Se poate sa nu fi fost o pesoana buna, poate abia acum a gasit o pesoana buna, dupa cum scrie numai bunatate nu emana .
Multumesc
Am vazut multe sotii care se poarta cu proprii soti ca si cind ar fi proprietate personala, valabil si inversul. Si un barbat si o femei trebuie sa se simta liberi intr-o casnicie, numai asa pot fi sinceri, sa nu fie constransi sa faca cum zice si cum vrea nevasta deoarece aceste impuneri duc la ascunzisuri, minciuni si uneori la a-si cauta linistea si fericirea in bratele femeilor atente cu ele cu partenerii lor, CARE SUNT ADEVARATE DOAMNE SI NU AU IN SUFLETUL LOR INRENCENATA razbunarea. CUM E PROVERBUL -- a cui arma este razbunarea. Cand esti neputincios sa arati cine esti, ce ai pierdut, egoist pe fericirea altuia TE RAZBUNI. aCEASTA DOAMNA DACA SI-AR IUBI COPILUL SI I-AR DORII BINELE AR AVEA O RELATIE CIVILIZATA CU TATAL COPILULUI EI. Copilul trebuie sa aibe tata, nu incercati sa-i vorbiti tatal in termeni urati, pentru ca mai tarziu cand creste sufera foarte mult si aceasta suferinta este creata in exclusivitate de mama care din razbunare il priveaza pe copil de tata. Doamnelor care sunteti in acesta situatie nu fiti egoiste si va ganditi la voi ca ati fost parasite, vedeti-va vina si nu fiti dusmanul cel mai aprig al copiilor vostri. Va veti trezi ca atuci cand copii cresc si isi dau seama ca din razbunarea voastra pe tatal lui si el a fost privat toata colilaria si adolescenta de tata va va uri cu siguranta. Cand copii sunt mici nu isi dau seama dar pe masura ce cresc realizeasa ca voi mamele ati fost dusmanul lor. Sunt ff multe cazuri cand mamele se intreaba de ce copilul este rece cu mine , m-am chinuit sa-l cresc singura si acum a luat legatura cu tatal lui si ii prefera compania. Asta se intampla din cauza mamelor razbunatoare , care nu stiu sa se desparta civilizat si sa aibe in continuare o relatie civilizata cu copilul lor. Eu m-am despartit de sotul meu cand fatita mea avea 11 ani. Eu am pus capat relatiei ca nu ne mai intelegeam , nu ne mai iubeam si ne-am despartit civilizat. I-am permis sa vina acasa la fetita, am incurajat fetita sa se intalneasca cu el mai des, i-am amintit de fiecare data sa-l sune cand era ziua lui. De ce sa cresca copilul intr-o casa faras iubire cu discutii, El nu a fost un tata bun care sa se ocupe de copil si sa-si asume responsabilitati, eu puteam si credea el ca eu trebuia sa duc tot greul. Dar te saturi la un moment dat si spui gata. Nu trebuie cand va despartiti sa deveniti dusmani, el este tatal lui si nimic in lumea asta nu poate schimba un parinte si sangele apa nu se face. Daca va iubiti copii lasa-tii sa merga si la bunicii din partea tatalui. Copilul va avea de castigat , nu va suferii cand merge la scola, tatal lui trebuie sa fie prezent in viata lui asa el va suferii mai putin. NU FITI DUSMANCELE PROPRIILOR VOSTRII COPII, ce vina au ei ca voi nu va intelegeti, nu-i asmutiti , nu-i denigarati parintele, el creste si va gandi cu creerasul lui in care voi incercati sa semanati ura si dispret pentru tatal lui sau daca este cazul mama. Ura voastra nemarginita fata de tatal lui cu siguranta se va intoace impotriva voastra. VETI SEMANA URA VETI CULEGE ACELEASI ROADE DIN PARTEA COPILULUI SI SA NU VA INTREBATI DE CE??? DE CE?? O persoana demna cu suflet bun si civilizata nu poate avea decat o relatie civilizata cu tatal sau mama copilului. Restul este pentru pesoane needucate, necivilizate care nu sunt capabile sa educe un copil si mare pacat de acesti copii ca au astfel de mame.S-a despartit Raluca Moianu, de copil se vor ocupa amandoi , cand nu poate mama sa-l ia de la scoala il va lua tatal, o va duce in parc, in concediu, la sanius. Asta inseamna adevarata dragoste fata de copil sa stii sa lasi de la tine datorita lui si mai ales pentru sufletul lui. Nu va bateti joc de proprii vostrii copii ca nu aveti nici un drept.
garbo273075
Postat pe 1 Februarie 2014 08:42
Roaga-te sa-l uiti pe el si suferinta care ti-a provocat-o si intr-o zi o sa-ti dai seama ca nu mai inseamna nimic pentru tine. Canalizeaza-ti energia sa-ti cresti copilul in dragoste si armonie. Dumnezeu ti-a pregatit ceva mai bun. E un barbat slab daca a renuntat la familie, nu te merita! Fii puternica draga mea!!!
lorycica30
Postat pe 1 Februarie 2014 08:42
Va impartasesc opinia.Pentru ca au incheiat o castorie,considera barbatul o Multumesc
Ghigeanu_Maria_1
Postat pe 1 Februarie 2014 10:13
Iti inteleg suferinta, dar sa stii ca nimeni nu-ti poate lua barbatul fara voia lui. Daca ai de impartit ceva cu cineva, acela este el si nu femeia cu care este acum, de ce vrei sa te razbuni pe ea? Poate este imorala, lipsita de caracter, poate profita de el in cazul in care are bani, sau poate chiar este femeia cu care el se potriveste, cu care ii este bine. Acum suferi si nu ai puterea sau maturitatea sa vezi lucrurile asa cum sunt, asa ca nu face lucruri nesabuite, ai putea sa-ti complici situatia si mai tare, ia-ti un ragaz, linisteste-te, concentreaza-te pe copil si pe viata ta. Razbunarea nu aduce nimic bun, s-ar putea in schimb sa stranga si mai mult legatura dintre ei iar tu sa-ti prelungesti suferinta. Iar daca te victimizezi si ceri mila, joci o carte pierduta. Doar daca dovedesti ca esti puternica si stapana pe tine, vei impresiona. Citeste cu atentie ce a scris garbo 273075 si ia aminte. Capul sus si multa putere si intelepciune!
bucura
Postat pe 1 Februarie 2014 10:17
Nu da satisfactie celor ce ti-au facut rau.
Vei reusi sa treci peste, cu greu este adevarat dar nu uita ca Cineva acolo sus te iubeste si va face dreptate.
kamyvarga
Postat pe 1 Februarie 2014 10:22
Nu da satisfactie celor ce ti-au facut rau.
Vei reusi sa treci peste, cu greu este adevarat dar nu uita ca Cineva acolo sus te iubeste si va face dreptate.
kamyvarga
Postat pe 1 Februarie 2014 10:22
,,Iertarea e răzbunarea omului nobil, ca şi uitarea". Friedrich von Schiller Razbunarea nu te va face mai fericita si nu te va ajuta sa nu mai simti durerea sufleteasca .
gaga1970
Postat pe 1 Februarie 2014 10:46
De la: gaga1970, la data 2014-02-01 10:46:37,,Iertarea e răzbunarea omului nobil, ca şi uitarea". Friedrich von Schiller Razbunarea nu te va face mai fericita si nu te va ajuta sa nu mai simti durerea sufleteasca .


Tu esti un model pentru copilul tau , in afara de faptul ca ar trebui sa iti traiesti viata ta cat mai frumos , (razbunarea nu este inclusa ) tu trebuie sa ii dai un exemplu bun copilului tau. Vorbeste-i cat mai frumos de tatal lui si invata sa ierti , este o dovada de maturitate si noblete spirituala ! Nu ai ce pierde daca te comporti elegant ! Sfatul meu este sa fii o doamna , sa te respecti pe tine printr-un comportament ireprosabil si daruieste iubire caci vei primi insutit ! Succes si inspiratie iti doresc !
garbo_19362
Postat pe 1 Februarie 2014 11:10
Razbunarea este arma prostului,......lasa-l in plata Domnului si orienteaza-te spre cresterea copilului,atat ti-a fost scris sa fii cu el,nu mai poti da timpul inapoi,lasa trecutul deoparte si traieste prezentul si gindeste-te la un viitor mai bun pentru copilul tau in primul rand si pentru tine...nu te razbuna....eu m-am razbunat si nu pot sa spun ca mi-a placut in final,am avut un gust amar...
garbo162553
Postat pe 1 Februarie 2014 11:19
In primul rand,razbunarea ,nu rezolva nimic.
Vinovata ca "EL" a plecat,pana la urma esti tu,pentru ca nu ai stiut sa-l faci sa ramana langa tine.
garbo_394541
Postat pe 1 Februarie 2014 11:21
Off...dute la coafor, aranjazare,ia cea mai sic rochie a ta daca nu cumpara, imprumuta si cu zambet pe fata incearca sa ii apari in drumul lui alaturi de copilul vostru incearca sa pari foarte fericita (cu toate ca sufletul plange), RAZI IN FATA LUI SA VADA CE PIERDE!
lllorena
Postat pe 1 Februarie 2014 11:37
De la: D_Emy, la data 2014-01-30 23:40:26Dupa parerea mea, cea mai buna razbunare este succesul


Exact. Cea mai buna razbunare este succesul. Cea mai buna razbunare este sa fii fericita tu cu copilul tau si sa traiti fiecare zi la maxim - asta va demonstra in timp ca n-ati avut nevoie de el si ca a fost doar o piatra de moara de gitul vostru. Ii va demonstra inutilitatea lui, in timp. Va demonstra ca el cu cohorta lui de admiratoare era, de fapt, un zero. Ca el nu valora nimic. Nimic. Nothing.
Nu stiu nici o razbunare mai buna de atit - mai buna decit a va intilni peste 10 ani si a-i multumi ca ti-a lasat un copil frumos cu care ti-ai facut o viata frumoasa, din care el nu mai face parte.

Si da, stiu ce e suferinta.
Iar metoda de mai sus e testata.
quasaria
Postat pe 1 Februarie 2014 11:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pot oare fi sotii perfecti sau nu? 31 De la: tutankhamon 14 Iulie 2009 00:55
de cese parte asa 37 De la: nazirra 15 August 2009 23:58
Vrea sa ramanem amici 27 De la: garbo267384 2 Ianuarie 2013 10:06
sfat pentru o femeie divortata 19 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:13
vreau sa ma ingras??? 3 De la: sheika29 1 Martie 2010 02:03
Setari Cookie-uri