Ajutati-ma va rog.e urgent

ajutati-ma si pe mine.sunt intr-o relatie cu un capricorn de 6 luni. s-a separat de nevasta lui cam de 4-5 luni iar acum stam impreuna. dar inca de divortat nu a facut-o. ce ar trebui sa fac? eu una nu vreau sa il imping eu de la spate sa o faca , chestia asta o faci in momentul in care o simti .
acum nu stiu ce sa fac.
sa raman langa el asa , ne-divortat cum e ?
sa incep sa ii spun ca ma deranjeaza?
sau sa imi fac bagajelele si sa plec?
precizez faptul ca e italian!
garbo_393063
Postat pe 5 Decembrie 2013 13:22
Si ce daca e capricorn si italian pe deasupra ? Aia au doua perechi ?

"sa raman langa el asa , ne-divortat cum e ?
sa incep sa ii spun ca ma deranjeaza?
sau sa imi fac bagajelele si sa plec?"

Io zic sa incepi sa-ti folosesti tartacuta si sa gandesti singura ce trebuie sa faci.E viata ta si ar cam trebui sa-ti asumi responsabilitatea deciziilor.
Zi buna.
Rotty
Postat pe 5 Decembrie 2013 13:51
nu cred ca va divorta de sotia lui, mai ales daca sunt casatoriti religios. mi se pare ca ei, fiind catolici, trebuie sa ceara hartie de la Papa. poate spun prostii, dar cred ca asa e. mai stiu un caz, chiar la mine pe strada. un italian a facut un copil cu o romanca, a bagat-o in afaceri dezastruoase si apoi a plecat, lasand-o cu datorii. si din cate stiu, el nu e divortat.
garbo_3567
Postat pe 6 Decembrie 2013 17:42
de ce trebuie sa te lege de el un act?
daca e italian si mai are si copii... e complicata treaba cu divortul...
multi se separa de comun acord fara divort.
pt ca aici daca divortezi esti obligat sa-ti intretii in continuare nevasta, sa-i asiguri casa, etc....
italienii platesc foarte scump sfirsitul casatoriei...
vorbeste cu el deschis, vezi in ce situatie se afla si ce vrea de fapt.
vivacedonna
Postat pe 6 Decembrie 2013 18:10


dupa ce ti-a scris specialista in capri-cornuri (proaspete in fiecare dimineatza... ! ) vezi mai sus..., eu nu mai am ce sa adaug ! dar ti-am raspuns deja la intrebare si tot ceva de genul asta, la intrebarile alea fara raspuns sau cu raspuns... !
barboneli
Postat pe 6 Decembrie 2013 18:16
Viva , nu numai la italieni e asa...
Rotty
Postat pe 6 Decembrie 2013 18:47
nu stiu cum e la tine, dar aici e complicat un divort...
pt ca nevasta ii poate lua sotului pina la 3/4 din venituri....
vivacedonna
Postat pe 6 Decembrie 2013 19:12
Exact nu stiu si nici nu ma intereseaza , ca nu vreau sa divortez. In orice caz , am auzit ca ex_ul , tre sa-i plateasca destul de mult ex_ei si asta pana la recasatorire , sau pana la moarte (daca ea nu se recasatoreste) , dar asta numai in anumite conditii hotarate de instanta judecatoreasca.
Rotty
Postat pe 6 Decembrie 2013 19:22
cam asa ceva.
ei, ca ei, dar daca mai au si copii...
vivacedonna
Postat pe 6 Decembrie 2013 19:30
Si daca e capricorn ce? Nu te baga intr-o relatie neterminata. Daca a sfarsit-o cu prima nevasta, asa o poate sfarsi si cu tine.
bunicuta_creta
Postat pe 6 Decembrie 2013 20:02


nu bunicutzo... nu e o regula asta ! se mai inampla si altfel si tine o viatza intreaga. in tot cazul... cazul asta e cam dubios ! sau asa mi se pare mie cel putin.
barboneli
Postat pe 6 Decembrie 2013 21:46
dar de ce n-ai discutat tu lucrurile astea la inceputul relatiei - sau macar inainte sa se mute la tine? Ca nu pot sa cred ca te-ai trezit cu el plocon pe cap asa, in tacere.... Mai ales daca e italian.
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2013 21:58


ce aveti mai fetelor asta seara cu italienii... ??? am auzit ca sunt ce-i mai loiali barbati din emisfera nordica... ! sau n-am auzit eu bine... ???
barboneli
Postat pe 6 Decembrie 2013 22:07
eu n-am zis decit ca vorbesc mult!

Ultima data cind am fost la Venetia m-am pricopsit cu unul dupa mine care ciripea si tzopaia continuu - nu ii gaseam comutatorul de volum... on/off...sa il fac sa taca si sa stea linistit in barca, sa nu ne rasturnam dreak....:-))))
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2013 22:11
De la: barboneli, la data 2013-12-06 22:07:39

ce aveti mai fetelor asta seara cu italienii... ??? am auzit ca sunt ce-i mai loiali barbati din emisfera nordica... ! sau n-am auzit eu bine... ???


Li, nu exista barbat mai loial decit tine
italienii... in nici un caz
vivacedonna
Postat pe 6 Decembrie 2013 22:13


si mai si gesticuleaza, tot mult... ! pe vremea lui Alberto Sordi imi placeau teribil... ! pe Nino Manfredi il urmaream mereu. in filme, binenteles... ! maaaaama ce guralivi sunt, ai dreptate Q... o singura italianca nu mi-a placut de loc. Sopfia. Cu Virna Lissi in gand, adormeam...
barboneli
Postat pe 6 Decembrie 2013 22:16
care sophia, Li?
da, sunt galagiosi, gesticuleaza mult, birfitori, iar de vorbareti... nu mai vb
vivacedonna
Postat pe 6 Decembrie 2013 22:20
saracul omu' meu, care e exact opusul, a fost absolut stupefiat.... A crezut ca am nimerit in mijlocul unei revolte, rascoale, ceva... turbulente sociale....

Dupa ce veneam din padurile noastre linistite, Venetia a fost fix ce ne trebuia.
Iar ca sa revenim la fata asta, dupa tot ce o fi cintat continuu soprana ei de italian, nu a dedus ce are de gind sa faca?!
quasaria
Postat pe 6 Decembrie 2013 22:28
De la: quasaria, la data 2013-12-06 22:28:22saracul omu' meu, care e exact opusul, a fost absolut stupefiat.... A crezut ca am nimerit in mijlocul unei revolte, rascoale, ceva... turbulente sociale....

Dupa ce veneam din padurile noastre linistite, Venetia a fost fix ce ne trebuia.


spaniolii sunt si mai , si
vivacedonna
Postat pe 6 Decembrie 2013 22:33


neatza... ! Loren... care Sopfia putea fi.... ?
barboneli
Postat pe 7 Decembrie 2013 10:42
Dacă erai căsătorită și ți s-ar fi întâmplat așa ceva ți-ar fi convenit?. Un profesor din facultate , între două seminarii , la un grup de fete și băieți, spunea ”niciodată să nu intrați intr-o relație cu persoane căsătorite , ar însemna lipsă de respect și în primul rând de iubire față de persoana de lângă tine”. Avea dreptate nu-i așa?.
garbo203525
Postat pe 7 Decembrie 2013 20:42
De la: garbo203525, la data 2013-12-07 20:42:59 Dacă erai căsătorită și ți s-ar fi întâmplat așa ceva ți-ar fi convenit?. Un profesor din facultate , între două seminarii , la un grup de fete și băieți, spunea ”niciodată să nu intrați intr-o relație cu persoane căsătorite , ar însemna lipsă de respect și în primul rând de iubire față de persoana de lângă tine”. Avea dreptate nu-i așa?.


nu-i asa.
Ia reciteste fraza asta: ”niciodată să nu intrați intr-o relație cu persoane căsătorite , ar însemna lipsă de respect și în primul rând de iubire față de persoana de lângă tine”. Daca TU intri intr-o relatie cu X, persoana de linga tine e X (care e casatorit) - si de ce ar fi lipsa si respect fata de X faptul ca tu ai o relatie cu el?? Ca il consideri mincinos si lipsit de caracter in fata nevesti-sii? Pai chiar e, ca altfel, ca sa te citez, "intrai tu in relatie" dar nu intra si el...
Sau poate proful vostru vroia sa spuna sa nu intri intr-o relatie cind esti TU casatorita?
quasaria
Postat pe 7 Decembrie 2013 21:46
Cine te-a pus sa ai o relatie cu un barbat casatorit.Te-ai gindit ca se poate repeta situatia si in aczul tau?
Karina69
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:01
da' pe el cine l-a pus?
quasaria
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:23


nu stim varste, nu stim situatia lui, copii sau nu. poate sunt tineri... poate el s-a saturat de nevasta si a vrut ce va nou... cum se zice pe aici, sa-si refaca viata sau poate macar sa incerce ! cin' l-a pus ? poate cupidon ! dar el a inceput cu o fata fara obligatii... cred, nemaritata. ea trebuia sa se gandeasca la faptul ca incepe cu un barbat casatorit, nu el. ea insa mi se pare prea grabita mai ales la chestia asta cu divortul... ! de ce ? nu cunosc cauzele. da, cineva a pus punctul pe unul din "I".... poate tipul e un neserios un aventurier, fuge dupa fuste sau... ma rog merge si dupa pantaloni azi ! mai ales daca-s scurti... ! eu am zis si zic, daca tot ne-a intrebat... sa aiba putintica rabdare... !
barboneli
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:43
hm... N-o fi invers?
Acuma, contractual vorbind, fata nu si-a dat acordul cind s-au casatorit aia doi. Ca n-a intrebat-o nimeni. Nu ea a promis onor nevestei fidelitate pe veci, pina la urma ea n-a promis nimic nimanui, deci... ... de ce ar fi problema ei, cind ea nu inseala pe nimeni?
Nevasta lui e A LUI si e strict problema lui, el s-a insurat cu ea.

Pe bune, mi s-a intimplat mie si nici nu mi-a trecut prin cap sa o trag la rapsundere pe aia...aia care era un nimeni dpd meu de vedere, si de la care n-aveam cum sa am asteptari. Problema mea era ca m-a inselat si mintit omul care a promis ca n-o sa insele si in care aveam incredere. Nu ca a venit o pizti si i-a placut ce mi-a placut si mie...ete na...
quasaria
Postat pe 8 Decembrie 2013 12:51
Q, stiu ca aici avea puncte de vedere diferite.
dar e raspunderea ei morala in primul rind, pt ca stie ca omul ala pe care il vrea, este insurat, deci al altei femei.
e vina amindorura, nu doar a lui sa doar a ei.
vivacedonna
Postat pe 8 Decembrie 2013 14:38


ok. si tu ai dreptate. dar fata nu ne-a cerut sa judecam pe nimeni... ci doar sa o ajutam sa decida ce sa faca ! vinovati, nevinovati... eu nu judec pe nimeni. pentru ca nu stiu ce s-a intamplat exact, cum , cand si de ce ! nu stiu daca am ajutat-o optimal cu sfatul meu, dar asta e ce cred eu. un pic de timp pentru ca sa se cunoasca mai bine, nu cred ca strica. nu stiu varsta si asta ma incurca. eu sunt pentru rabdare....
barboneli
Postat pe 8 Decembrie 2013 15:23
Ce conteaza ca e Italian! Intr-o zi se va intoarce in familia lui. P-tru el poti sa fii o distractie.
Paula-Manuela
Postat pe 8 Decembrie 2013 15:55
Li, tu sti ca intai ma judec pe mine si apoi pe altii.
aveam doar un punct de vedere diferit de Q si mi l-am spus.
atit
de ce conteaza pt tine virstele lor???
vivacedonna
Postat pe 8 Decembrie 2013 16:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt prea copila? 24 De la: AnonimSbS 9 August 2009 01:41
cum sa procedez 48 De la: fleurdelis 21 Ianuarie 2011 23:44
Idei preconcepute despre dragoste, sex si casnicie 474 De la: garbo055472 5 Octombrie 2009 17:45
Îmi dați un sfat va rog frumos! 27 De la: gabriela_g1979 9 Octombrie 2014 22:41
Cum sa-l fac pe El sa ne mutam impreuna ? 185 De la: ely_a 29 Noiembrie 2014 20:48
Setari Cookie-uri