Cine e nascut/a pe 30 decembrie?

Cum sunt nativii nascuti pe 30 decembrie?
-isi pot impune punctul de vedere doar prin cateva cuvinte
-sunt adeptii traditiilor si metodelor
-le plac lucrurile sigure
-recunosc greselile din sistem si metodele de lucru si sunt adepti ai eliminarii acestora, sau cel putin a diminuarii lor
-sunt gratiosi si generosi,dar nu te opune dreptului lor de a conduce:trebuie sa fie sefi - nu exista o alta cale
-trebuie sa se fereasca sa adopte o atitudine de atotstiutori si sa adere dogmatic la principii fixe
-sunt mamosi,dezordonati(dar cand fac curatenie se vede)
loving
Postat pe 3 Decembrie 2013 12:58
Interesant ce ne poti spune despre cei nascuti pe 10 decembrie... fiica mea cea mare a nascut azi o fetita , o cheama Nicoleta !
garbo_19362
Postat pe 10 Decembrie 2013 12:25
Si precis o sa se potriveasca descrierii de mai sus...
Rotty
Postat pe 10 Decembrie 2013 19:26
30 Decembrie

Capricorn - Ziua autoritatii laconice

Nativii zilei de 30 decembrie isi pot impune punctul de vedere doar prin cateva cuvinte. Adepti ai stabilirii traditiilor si metodelor, ei se vor increde doar in ceea ce este adevarat si incercat deja. Persoane extrem de valoroase in conducerea unei afaceri sau organizatii, ei detesta insuficienta si risipa de orice fel.

De asemenea, nativii zilei de 30 decembrie recunosc repede greselile din sistem si metodele de lucru si sunt adepti ai eliminarii acestora, sau cel putin a diminuarii lor. Acest lucru nu inseamna ca nativii zilei de 30 decembrie sunt in mod deosebit niste indivizi incordati care au probleme cu relaxarea. Din contra, putini pot savura o masa buna sau o seara distractiva cu prieteni mai mult decat cei nascuti astazi.

Aceasta se datoreaza faptului ca ei experimenteaza foarte multe la serviciu, iar cand vin acasa se exprima in mod liber. Nativii zilei de 30 decembrie sunt gratiosi si generosi, dar nu te opune dreptului lor de a conduce! Intr-adevar, majoritatea nativilor zilei de 30 decembrie trebuie sa fie sefii - nu exista o alta cale.

Ei trebuie, totusi, sa se fereasca sa adopte o atitudine de atotstiutori si sa adere dogmatic la principii fixe care pot starni antagonism. Surprinzator este faptul ca multi dintre nativii zilei de 30 decembrie au probleme serioase cu autoritatea, nu pentru ca sunt rebeli in sine, ci mai degraba pentru ca ii vor gasi pe cei incompetenti si ineficienti.

Ei incep adesea sa gandeasca care ar fi cea mai buna modaliatate de a conduce spectacolulul ei insisi. Un punct esential in ceea ce ii priveste pe nativii zilei de 30 decembrie este ca ei gandesc constructiv si pe termen lung, in termeni altruisti. Pentru ei nu este importanta puterea, dominarea, ci lucrul facut cat mai bine cu putinta.

Persoanele nascute pe 30 decembrie urasc dezordinea si haosul. Adesea acest lucru duce la adoptarea unei existente mult mai spartane. Ei au tendinta sa isi adune posesiunile in alta camera si sa incuie usa. Deoarece nu sunt exagerat de meticulosi, ei pot alege sa isi limiteze acumularile de bunuri si astfel sa creeze mai putin deranj. Altii ar putea considera ca sunt foarte incordati atunci cand vine vorba de bani.

Cel mai adesea nu este cazul deoarece nativii zilei de 30 decembrie stiu cum sa cheltuiasca cand vor sau au nevoie de acest lucru, chiar daca inseamna sa ajunga fara bani. Totusi, economia lor innascuta, de obicei ii retine din a cheltui bani si duce la alegerea celei mai bune afaceri cu putina.

Frustrarile si grija ii pot tine pe nativii zilei de 30 decembrie treji toata noaptea. Situatiile suparatoare nu prea se potrivesc cu personalitatile lor de obicei taciturne. Ceea ce li se potriveste cel mai bine este abordarea si rezolvarea unei situatii in felul lor propriu.

Din nefericire, cand se afla in situatii dificile cauzate de ignoranta sau amatorismul celorlalti (asa cum o percep ei), cei nascuti astazi pot deveni extrem de agitati. Pentru a nu-si cheltui pretioasa energie, nativii zilei de 30 decembrie trebuie sa invete sa accepte ceea ce nu pot schimba. De asemenea, ei trebuie sa-si directioneze gandurile pre chestinuni mai constructive.


SFATURI: Evita sa fii distant si rezerva timp sa dai explicatii. Fii atent sa nu starnesti resentimente prin intermediul unui sistem rigid de reguli si credinte. Incearca sa lasi trecutul in urma si invata sa ierti. Fiind mult mai ingaduitor vei elimina multe probleme.

PUNCTE FORTE:
Extrem de capabil
Pragmatic
Realist

PUNCTE SLABE:
Autoritar
Ipocrit
Inchis

sper sa te ajute asta
Amor_Aeternus
Postat pe 14 Decembrie 2013 20:12
De la: garbo_19362, la data 2013-12-10 12:25:48Interesant ce ne poti spune despre cei nascuti pe 10 decembrie... fiica mea cea mare a nascut azi o fetita , o cheama Nicoleta !


10 Decembrie

Sagetator - Ziua fervorii interioare

Persoanele nascute pe 10 decembrie tind sa isi interiorizeze sentimentele si trec prin viata prea putin convinsi de valoarea lor. Daca atrag atentia asupra lor, este foarte probabil ca acest lucru le va intari convingerea sau va servi cauzei lor.

Mandria, orgoliul, aroganta si egoismul par uneori sa fie concepte necunoscute pentru acesti indivizi a caror dorinta este sa le fie de folos altora. Ceilalti inteleg rareori profunzimea emotiilor resimtite de nativii acestei zile, emotii care reprezinta un aspect privat si cu greutate impartasit. Intr-adevar, singurul cadou pe care cei nascuti in aceasta zi il pot face este sa se arate pe ei insisi asa cum sunt, pentru ca acest gest indica o mare incredere.

Credinta este un motiv important in viata persoanelor nascute in 10 decembrie. Persoane devotate, ei se inchina la altarul caracterului, intelepciunii, moralitatii si respecta numai cele mai rafinate caracteristici ale naturii umane.

Foarte des, oricum, isi rezerva cel mai mare interes pentru subiecte mai pamantesti deoarece recunosc instinctiv ca fiintele se ridica rareori la nivelul celor mai inalte idealuri. Nativii zilei de 10 decembrie manifesta o fascinatie deosebita mai ales pentru natura, fie ca este vorba de animale, viata plantelor sau locuri din natura necalcate de picior omenesc.

Profunzi din punct de vedere filosofic, cei nascuti in aceasta zi petrec mult timp punandu-si intrebari existentiale. Fie ca isi pun credinta in Dumnezeu, in Natura, in Univers, fie in legi ale stiintei sau intr-un spirit calauzitor aflat in spatele tuturor lucrurilor, ei isi vor pune in general credinta in ceva. Astfel de lucruri nu sunt pentru ei exclusive in mod mutual.

Nativii zilei de 10 decembrie dau adesea impresia ca sunt dintr-o alta lume. Ei par sa traiasca pe o planeta foarte indepartata de meschinaria si suferintele vietii de fiecare zi. Din acest motiv, s-ar putea sa le fie greu sa isi gaseasca locul in societate si sa gaseasca un partener cu care sa isi impartaseasca idealismul debordant

Daca vor gasi o astfel de persoana, aceasta le va servi ca aparare, protectie si sprijin. Cel mai adesea, este un mare noroc pentru cei interesati atunci cand persoanele nascute in data de 10 decembrie isi asuma o pozitie de conducere, deoarece vor fi niste sefi receptivi si intelegatori care pastreaza relatii bune cu coechipierii lor si au o abilitate deosebita de a ramane in afara certurilor si de a evita conflictele fara castig de cauza.

Cei nascuti in aceasta zi sunt cel mai adesea parinti buni, grijulii si interesati - atata vreme cat partenerul lor va avea un rol activ in impartirea responsabilitatilor de parinte. Din nefericire, rar se intampla ca natura lor sensibila sa poata face fata la ceea ce li se cere pentru a obtine puterea.

In mod recunoscut, indivizii nascuti in 10 decembrie nu pot face fata stresului si, ca atare, rolurile cu mare raspundere ar trebui acceptate numai daca acestea pot fi manevrate cu sange rece si daca, intr-un final, le pot oferi genul de viata confortabila si intimitatea de care au nevoie.


SFATURI: Incearca sa te opui tentatiei de a te sustrage din aceasta lume. Mentine legatura cu ceilalti. Ai incredere in oameni, precum si in Dumnezeu sau natura. Nu te teme de respingere. Lupta-te pentru a te face auzit daca este nevoie.

PUNCTE FORTE:
Calm in interior
Recunoscator
Spiritual

PUNCTE SLABE:
Enigmatic
Singuratic

Amor_Aeternus
Postat pe 14 Decembrie 2013 20:18
De la: garbo_19362, la data 2013-12-10 12:25:48Interesant ce ne poti spune despre cei nascuti pe 10 decembrie... fiica mea cea mare a nascut azi o fetita , o cheama Nicoleta !


Mai bine rad......
Rotty
Postat pe 14 Decembrie 2013 20:19

zodiac pe zile... ? adica cei nascuti pe 12 decembrie... sunt cu totul altfel ?
Rotty... poti sa razi si pentru mine...? tie iti sta mai bine cand razi... !
barboneli
Postat pe 14 Decembrie 2013 20:35
iti multumesc f mult ! apreciez mult efortul tau !
garbo_19362
Postat pe 16 Decembrie 2013 12:21
Oooo...Barbo , este si zodiac pe ore ! Cine nu are ce face si sa nu care cumva sa dea intr-o depresie , se apuca de " horoscopit"
G , exista caracteristici generale ale zodiilor (recunosc) dar sa despici firul in n_shpe....e de-a dreptul caraghios
Rotty
Postat pe 16 Decembrie 2013 12:34
aveti raspunsuri foarte bine documentate , va felicit !
garbo_392853
Postat pe 17 Decembrie 2013 09:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Compatibilitate femeie Fecioara - barbat Berbec 4 De la: Tzantzarika 5 Februarie 2013 19:29
ea sagetator-el leu 12 De la: zolusca 14 Iulie 2013 10:21
Femeia pesti si barbatul berbec. 6 De la: pik_nik 12 August 2009 15:26
el Pesti ea Taur 18 De la: Mariana_Paun_1 7 Februarie 2014 12:18
BARBATUL TAUR CU ASCENDENT IN BALANTA E BARBATUL PERFECT 12 De la: garbo177263 24 Noiembrie 2010 16:42
Setari Cookie-uri