amanta...nasului

Buna!Sunt Mirela,28 ani,casatorita.Pe scurt ,am intrat pentru niste sfaturi aici si sa fac o confesiune pe care nu am reusit s-o fac nimanui,Am gresit fata de sotul meu,nu sunt o sfanta sau vre-o usa de Biserica,stiu ca si el a mai calcat stramb,Am avut unele aventuri extra,dar ce ma framanta este ca am o aventura dinainte de casatorie cu seful meu,care intre timp ne-a devenit nasi.Cum sa fac sa nu fie probleme?!
garbo_379779
Postat pe 26 Iulie 2013 17:54
eiiiii te framanta...daca te framantai inainte de a -ti pune pirostiile acuma erai deja coapta !!! asa ca nu mai sta pe ganduri si cere-l pe nas de barbat!!! oricum nu prea ai vreun dumnezeu!!! acuma care ar fi baiul...nasul sau sotul....tot barbat este!!!
ladyDY
Postat pe 26 Iulie 2013 18:29
da-i nainte si cu nasu si cu finu...!!!! hop si asa si asa!!!
heartbit
Postat pe 26 Iulie 2013 23:20
"Am avut unele aventuri extra,dar ce ma framanta este ca am o aventura dinainte de casatorie cu seful meu,care intre timp ne-a devenit nasi"


Da , daca nu te superi , seful tau catzi sunt ?
Rotty
Postat pe 26 Iulie 2013 23:51
1. "a devenit nas" Mie devenirea asta mi-e neclara... l-ati ales voi, adica si TU, n-a venit de la al de sus putere.
2 - "intre timp" - adica dupa ce ai agreat sa iti fie loverul nas, a mai trecut si ceva timp.

Deci, care e problema care te framinta pe tine acum, acut?
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2013 00:31
Q , fata nu vrea probleme... Mie mi se pare ,ca ea insasi e o problema...
Rotty
Postat pe 27 Iulie 2013 08:57
de ce te-ai casatorit cu "finul" daca erai deja incurcata cu "nasul"? doar asa ca sa intri "in randul lumii"?
adeline
Postat pe 30 Iulie 2013 22:39
nuuuuuu, ca sa o vada si nasul pe-a finii (asa se zice - ca odata o vede nasul pe-a finii.... in cazul lor... e de mai multe ori, dar nu se pune!)
apoi, ca sa aiba si nasul acoperire... cand merge la amanta... si sa nu fie nevoit sa minta... spunand ca merge la fini...!
ca sa aiba nasul acoperire pentru inaintarea in functie a finii...
adica scoaterea de sub birou si punerea pe birou...
ca sa aiba si finul incredere in cel care il incornoreaza...!
si multe alte motive.... care la prima evaluare, nu se prea observa!
heartbit
Postat pe 30 Iulie 2013 22:45
Mai , da la saraca nasa nu se gandeste nimeni ?
Rotty
Postat pe 30 Iulie 2013 22:48
Io, da' nu la naşa ceia... La tine.
Axl_R
Postat pe 30 Iulie 2013 22:53
Rotty
Postat pe 30 Iulie 2013 22:56
se gandeste, la muraturi, la ce-o mai face de mancare, ca vine sotul acasa, la ce-or face copiii.... la camasile pe care trebuie sa le calce pentru sotul, devenit amantul finei... si asa mai departe...!
heartbit
Postat pe 30 Iulie 2013 23:10
Cuminti fete sunt nasele astea....
Rotty
Postat pe 31 Iulie 2013 07:51
NIMIC, E BINE ASA CIT TIMP SALARIUL E BUN SI SOTUL NU A AFLAT.
CE SPUI , UN FEL DE MUSTRARI DE CONSTINTA E PREFACATORIE SI PARSIVENIE CACI ERAI AMANTA SEFULUI, EL TE-A CASATORIT SI AI RAMAS AMANTA CUMULIND SI PE CEA DE SOTIE.SA NU SPUI CA ITI IUBESTI SOTUL SI CA IL SI RESPECTI CA E UN RESPECT AIUREA DE FAPT IL INSELI CU NERUSINARE INCA DINAINTE SI CONTINUI.
Hitler a spua dind liber la jaf, viol, omor SALDATI VA ELIBEREZ DE ACEASTA HIMERA CARE SE NUMESTE CONSTINTA, TU NU O AI ESTI O CURVA SI ATIT.
Georgescu_Jorj_Ioan_1
Postat pe 3 August 2013 04:15
ESTI INTR-O SITUATIE NASPA; IN PRIMUL RAND DACA VA TOT INSELATI UNUL PE ALTUL DE CE V-ATI MAI CASATORIT?NU TREBUIA SA ACCEPTI SA TE CUNUNE IUBITUL TAU:SE PARE CA DE FAPT PE EL IL IUBEAI MAI MULT DECAT PE SOTUL TAU! CU NASU E MARE,MARE PACAT; AR TREBUI SA VA FIE PARINTE SPIRITUAL!!!!!! PAREREA MEA;DIVORTEAZA,SA SCAPI DE TOATE PROVOCARILE,SI SA NU SUFERITI NICIUNUL MAI MULT DECAT E NECESAR.........AOLEOOOOOOOOO, CE IMBARLIGATURI ATI FACUT!
Marieta_Tonose_1
Postat pe 3 August 2013 07:04
pai care sunt framantarile tale, asa in ordine? aventurile extra (cate or fi tu stii), sau aventura cu nasul? la tine nu e o greseala, la tine e un stil de viata. inseli fara sa clipest de cand te stiii. sper ca nu te gandesti sa iti speli constiinta postand aici chipurile regretele tale? ai tupeu nu gluma1
MARILENA_25
Postat pe 3 August 2013 07:39
si unde-i problema???

Nu vrea nasu sa te imparte cu finu? i se pare putin din cate ii dai de cand esti maritata?

Nu te mai stisface statutul de femeie "normala" adica maritata

elisavuri
Postat pe 4 August 2013 03:53
Mirela, nu te lua dupa invidiosi si invidioase, fa mai departe ce ai facut si pana acum, pastreaza regulile cu strictete, nu le mai incalca asa cum ai facut aici, pt ca ai incalcat grav regulile, vezi bine ca e multa lume si nu stii daca nu e si nasa pe-aici, nu te lauda ca nu e moral sau... daca nu te intereseaza relatia cu sotul mai bine rupe, vezi mai departe de ceeace iti place mai mult, ca inteleg, nasul pare sa fie atractia mai mare, el te satisface mai bine, acua ca o fi din cauza banilor sau ca o fi mai pe masura ta, tu stii dar nu mai incalca regulile si inca ceva, ai grije de nasa ca saracuta nu are nici o vina ca nasul e pervers si va fraiereste pe amandoua ca in situatia asta nu esti numai tu amanta lui,mai are el si pe altele... Stii ce nu inteleg eu, cum va impacati voi femeile cu ideea ca... iata cazul tau, nasul ti-o pune tie o data, se duce si la nasa dar, o mai pune si altora, demnitatea ta de femeie, onoarea ta de a avea ceva numai al tau si mai ales o p**a care sa te patrunda doar pe tine, sa stii ca ... la dracu, fabulez... Mirela, iti faci recalama, cauti i alte aventuri, de unde esti, cum poti fi gasita??? Acum spune tot ca tot ai provocat subiectul, sigur gasesti si pe-aici aventurieri... Stii ceva? divorteaza, sotul te incurca, pe bune si oricum nu e bun, altfel ai fi uitat de nas inca decand l-ai cunoscut pe sot... Te asteptam sa ne mai povesteti sau... sa dezvolti mai mult subiectul... Poate dai si mai multe indicii... Au revoir!
garbo088037
Postat pe 4 August 2013 07:22
Uite ca veni si raspunsul labarului....garbo088037 !!! Cititi postarea astuia sa vedeti cat de frustrat si disperat este.Incepe cu nu-i baga in seama pe invidiosi,iti dau eu sfaturi...si ajunge la ...unde poti fi gasita??? divorteaza si ia-ma pe mine....eu accept relatia cu nasul...doar doar de vad si eu o felie de p...da ca imbatranesc si mainile nu mi mi mai fac fata nevoilor.Vai de capul tau...cum se spune,dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi.
Sa revin la subiect.....draga mea,dupa cum vezi raspunsurile sunt pe masura postarii tale.Nu mai ai nici o replica,pt ca postul tau este exact ca atunci cand ridici picioarele...adica fara gandire si fara noima,o faci si gata !!! Ce credeai,ca o sa gasesti consiliere psihologoca aici??? Cum naiba puteti fi asa batute,n cap??? Matale prin toata povestea asta pe care ai prezentat-o,ai aratat de fapt,ca esti o curva ordinara.Nu este deajuns ca l-ai luat pe bou in timp ce tu ti-o trageai cu altul,care iti este si sef si mai nou si nas,ba mai mult...ai mai avut alte aventuri,cum tu spui.Scaparea ta este ori sa te impusti,ori spunei sotului,si dupa ce ti trec vanataile de la bataia pe care o vei primii,propunei sa mergeti la un club de Swingeri...asta asa ca ai spus ca si el a calcat stramb.Macar asa iti satisfaci placerile in compania lui si cu voia lui.
Bafta
next007
Postat pe 4 August 2013 07:58
@next007......mi-a placut postarea ta ...super......si la subiect. Iar ideea cu mersul la o intalnire de Swingeri ...e fabuloasa.
fortuna
Postat pe 4 August 2013 08:36
Next007 a spus tot ce era de spus. De acord cu ea
garbo_12042
Postat pe 4 August 2013 08:51
hallo Next 007!
bey da' data dreacu iesti.
sa mori tu ca nu tzi-ai pus-o si tu cu sefu ?
ca io ca sef nu angajez pe nici una fara sa i-o pun(cu tot tacamu'). si dupe aia toate sunt moarte dupa...sefu (al "mic" bineinteles!).
atunci cum de-o faci pe fata cva.
cat priveste nashu' io stiu una si buna. ca daca si finutzu' ie misto io trag si lui. si traba devine ok. o facem in trei. deci care ie problema??????????????????????? (daca te intereseaza s-o facem in...patru, lasa papusha un nr. de telef.)

adi27
Postat pe 4 August 2013 09:20
Mirela, tu ai avut o zi grea ? Sau poate '' un moment de rătăcire '' ? Eu nu găsesc explicație la gestul tău de a-ți expune situația extrem de penibilă în care te afli.
Orice persoană are dreptul la fericire, dar nu cu orice preț. Nu călcând în picioare fericirea și demnitatea celorlalți. Dacă se întâmpla să-ți înșeli soțul o singură dată, accidental, nu era o problemă așa gravă. Dar să-l înșeli pe soț cu amantul-nașul, pe nașul cu soțul și pe amândoi cu mulți alții, dracu te mai poate înțelege. Tu ești un pericol pentru toți bărbații cu care ai relații, deoarece poți transmite diverse boli de la unii către ceilalți. Aceștia la rândul lor, dacă nu s-au protejat, dau mai departe soțiilor și prietenelor. Sfatul meu este să anunți pe fiecare bărbat cu care ți-o tragi, că ție îți place foarte mult p**a, că ai relații nenumărate cu mai mulți bărbați și dacă lor le convine așa, arde-o mai departe tot așa. Dar dacă ai puțină minte, mergi și tratează-te. Fie la psihiatru, psiholog, sau la un ginecolog capabil să-ți trateze excesul de mâncărime...Care de fapt, este cauza problemelor tale !
Cornel_Teodor
Postat pe 4 August 2013 10:16

Subiect idiot, raspunsuri duse cu pluta...exemplu ca se poate, deci !
Chiar nu sterge nimeni bazaconiile astea?!
magdabeauty
Postat pe 4 August 2013 10:38
draga mea,stai linistita ca se mai intampla , nu te lua dupa gura lumii iar daca ei au chef de glume si bancuri e treaba lor , de fapt de unde sti-ti voi ca nu si finul o arde cu nasa ?si care -i treaba daca fete-i place cu doi odata ?e o problema ?nu,toti suntem oameni si fiecare alege ce isi doreste din punct de vedere sexual asa ca nu ar fi nici o proplema iar daca esti fata isteata ai putea sa stai de vorba cu sotul tau sa-i explici situatia si de ce nu chiar cu amantul sef si ar fi super in PATRU SAU TREI ,ce zici nu e o idee ?iar fratilor , dupa cate stiu eu o curva e una care pe fiece minut are cate unul si o face pe bani dar o femeie care ii plac doi barbati de ce ar trebui sa fie curva?e viata ei si face ce vrea cu ea iar noi nu avem datoria de a intra in viata ei ci doar sa ii dam un sfat daca vrem,daca nu putem sa citim si sa nu comentam , nu crede-ti?fiecare din noi facem ce vrem cu vietile noastre si nu cred ca v-ar placea ca un al treilea sa intre in ea ,corect ?m-ai ganditi-va iar tu draga mea poti sa faci ce vrei si cum crezi tu ca e mai bine pentru tine dar nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare, doar o viata avem si tocmai de aceea trebuie sa o traim asa cum credem noi ca e mai bine,doar e a noastra .daca vrei sa stii care e problema pentru tine,din punctul meu de vedere,e pe plan bisericesc asa ca te sfatui , numai daca vrei , eu nu te oblig , sa te duci la o biserica si sa vorbesti cu un PARINTE , el stie cel mai bine ce si cum , vezi ce spune si dupa poti sa iei o hotarare.dar e hotararea ta.te pup cu grija sa nu se supere nimeni si ai grija de tine
angelene411
Postat pe 4 August 2013 10:39

Bai, dar multi sunteti plecati din propria casa, pe bune!
magdabeauty
Postat pe 4 August 2013 10:44
E greu sa iti privesti sotul in ochi cu mustrari de constiinta, asa-i? Atunci ai doar doua cai - daca il iubesti si crezi ca il vrei pe mai departe langa tine, spune-i adevarul si vezi ce va urma...iar daca nu-l mai vrei DIVORTEAZA.
E simplu.
Sau...si mai simplu - schimba-ti locul de munca, lasa-i pe amandoi iar pe viitor fii atenta sa nu mai faci asemenea greseli. Cred ca asa nu mai ranesti pe nimeni, cat despre constiinta care te framanta, cu timpul se va linisti chiar daca nu vei uita niciodata.
Isis45
Postat pe 4 August 2013 10:49
E greu de spus, ceea ce spui e rupt din context, vreau sa spun ca exista gesturi care spun multe. E bine ca iti faci procese de constiinta, iti pasa de sotul tau, de ceea ce aveti in acest moment. Sfatul meu e sa mergi la un preot, te vei elibera de povara asta, poate e bine sa ai o discutie si cu nasul tau. Ceea ce s-a intamplat a fost inainte de a-ti fi nas, adica parintele tau spiritual si e bine sa nu mai cedezi, e pacat mare. Nu te mai irosi in relatii inutile, sterile, care nu duc nicaieri, simple trante - scuza-ma ca sunt vulgara, dar e bine sa te iubesti mai mult si sa apreciezi ce ai in acest moment, sa te respecti mai mult pe tine si pe sotul tau.
Si, dupa ce te eliberezi in fata preotului, vei simti ca te afli in fata unui nou inceput, ai grija cum il gestionezi, nu uita ca ceea ce semeni vei culege mai tarziu. Nu ii spune sotului, prietenei, oricui nimic, niciodata.
garbo026237
Postat pe 4 August 2013 11:04
atit cit poti fi secreta si nu vrei sa te lauzi ,merge daca iti si place
garbo015157
Postat pe 4 August 2013 11:24
simplu..seful tau te vrea numai pt asta....asa ca ce probleme sa fie..?mai ales ca sunteti si nasi.. daca aveti toti capul pe umeri..incercati un swing.
garbo_68
Postat pe 4 August 2013 11:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
asociere afacere 1 De la: marianadinubz_yahoo_com 13 Septembrie 2009 10:44
fata de topicul "persoana potrivita o cunoastem mult prea tarziu" 4 De la: garbo225639 14 Decembrie 2011 20:16
Panarama de langa tine! 80 De la: dor72 25 Mai 2011 00:31
desi sunt cu o alta persoana inca iubesc barbatul interzis :( 5 De la: garbo190789 17 Martie 2012 18:49
Iubire-tradare 59 De la: mariany 26 Septembrie 2013 22:00
Setari Cookie-uri