ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Lipsa de calciu

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Hello! Sunt insarcinata in luna a cincea si de vreo saptamana am inceput sa ma simt slabita si sa am ameteli, dar nu specifice perioadei de sarcina, ci mai degraba cred ca sunt generate de o lipsa de calciu. Am voie sa iau vreun fel de calciu in aceasta perioada?
  citeaza   raspunde

Uite, aici găseşti un doctor să te ajute www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/14758/dilema-iezistenti...
  citeaza   raspunde


Sarcina usoara!
Decat pastile, mai bine branza proaspata de vaca, lapte, oua si alte bunataturi. :)


zi fr.!
  citeaza   raspunde

E chiar indicat sa maresti aportul de calciu in perioada asta. Merge si fara pastile : coji de oua uscate si macinate fin , cu miere de albine. Cate o linguritza dimineata si seara.
Sarcina usoara
  citeaza   raspunde

NU POT SA CRED CA IN ERA INFORMATIEI TU NU STII CE TREBUIE SA FACI CIND ESTI INSARCINATA da ai nevoie ! TU ai nevoie , bebele are nevoie, ai nevoi mai mult decat doar caulciu, sa fim intelesi sunt acum pe piata farmaceutica si chiar in reteaua plafar nenumarate produse complexe care iti asigura TOATE vitaminele, mineralele si oligoelementele de care ai nevoie , in afara de asta iti trebuie acid folic. doctorul tau de familie nu ti-a recomandat ???? dar ginecologul la care cred ca ai fost pina acum nu numai odata????? dar setul de analize si investigatii absolut necesare in timpul sarcinii !!!! TREZESTE-TE SI FA CE TREBUIE PENTRU TINE SI COPILUL TAU ! CITESTE MULT DESPRE FIECARE ETAPA A SARCINI , INFORMEAZA-TE ! NU MAI TRAI ASA LA INTAMPLARE! DAR ORICE COPLEX DE VITAMINE AI LUA DACA NU TE SI HRANESTI DIVERSIFICAT CU MULTE LEGUME FRUCTE , LAPTE,CARNE SI OUA ESTE DEGEABA! DESCHIDE OCHII SI MINTEA ! SUCCES SI INSPIRATI E!
  citeaza   raspunde

De la: garbo_379587, la data 2013-07-24 10:39:57Hello! Sunt insarcinata in luna a cincea si de vreo saptamana am inceput sa ma simt slabita si sa am ameteli, dar nu specifice perioadei de sarcina, ci mai degraba cred ca sunt generate de o lipsa de calciu. Am voie sa iau vreun fel de calciu in aceasta perioada?la medic afli raspunsul la toate intrebarile tale , nu pe garbo, nu la tusa Leana din capu' satului...
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: