barbatul gemeni

Buna ziua,

am facut marea greseala sa ma indragostesc de un barbat gemeni acum 6 luni..Totul a fost mamai mult decat perfect atata timp cat am fost de acord cu el...............in momentul in care am inceput sa mi exprim punctul ed evdere marea dragoste sa .............spulberat, a devenit de nerecunoscut si de o rautate iesita din comun...................
Spuneti mi va rog daca exista vreo modalitate sa l fac sa inteleaga ca nu e musai sa aiba dreptate .................si ca il iubesc dar nu i pot tolera toate ,............

Exista ceva care il poate face sa regrete ca si a schimbat atitudinea?

multumesc!!!!!!:((
stefanna
Postat pe 10 Iunie 2013 15:25
cunosc un barbat gemeni de 3 ani....adevarul e ca nu-l inteleg de foarte multe ori...am avut o relatie acum 3 anio de 7 luni parea super indragostit dupa care dintr-o data s-a indepartat...si de atunci tot revine in viata mea cu diferite motive....din ianuarie avem o reolatie bazata pe sex....e ciudat oricum....si eu sunt tot gemeni dar nu reusesc sa-l inteleg
garbo_11706
Postat pe 13 Iunie 2013 22:20
OFFFF... LA CE VA INDRAGOSTI'TI DE GEMENI DACA NU STITI CUM SA LUCRATI CU EI.!GEMENII TREBUIE LASA'TI DE CAPUL LOR,EI SUNT LIBERTINI,DAR IN INIMA LUI DACA TE PLACE TU VEI FI FEMEIA LUI,NU O SA'TI ARATE CA TE IUBESTE...TE VA RESPECTA,TE VA IUBI,DAR ..AI MARE GRIJA SA NU II CONTROLEZI VIATA...CA IL VEI INDEPARTA DE TINE.!...ASTA TI'O SPUNE UN GEAMAN.!
SI GEMENI CU GEMENI E CAM COMPLICAT...DAR DACA SE POTRIVESC ESTE CEA MAI MARE DRAGOSTE DIN ZODII.!
TOLEREAZA'I ORICE SI SA VEZI ATUNCI CA SE VA SCHIMBA,NU STA CU GURA PE EL,NU'L GELOZII....CITESTE BINE ZODIACUL LA BARBATUL GEAMAN.!
tamango_007
Postat pe 15 Iunie 2013 05:55
Da.....nu va mai indragostiti de barbatii in gemeni ca va asteapta o viata de chin!Faceti o lobotomie ceva si uitatii! Sunt buni amanti si.....atat!Nu stiu sa iubeasca!Am in familie 3 unchi in gemeni si matusile mele au dus o viata de chin!Eu insumi sunt in zodia asta ......norocul meu ca sunt femeie!
mitiduk
Postat pe 15 Iunie 2013 12:22
Geamanul nu este statornic iar cu prima ocazie te inseala fara sa clipeasca....Pacat, ca au un asa "caracter" in esenta sunt persoane inteligente si, ca prieten nu ezita sa-ti sara in ajutor atunci cand ai nevoie!
In sfarsit...cine este perfect?
LLisa
Postat pe 15 Iunie 2013 12:40
Tamango iti dau dreptate.
Si eu sunt geaman si am o experienta vasta in ceea ce spui.
garbo233027
Postat pe 16 Iunie 2013 06:36
geamanul este in continua miscare.
garbo233027
Postat pe 16 Iunie 2013 06:38
Fugi cat mai ai timp,din 365 de zile,doar 5 vei fi fericita...
Lucretia_Borgia_1
Postat pe 16 Iunie 2013 07:57
MARE GRESEALA, INTR-ADEVAR!!! E prin esenta cel mai mercurian semn al zodiacului, fluturasii de iunie! Sunt emblema duplicitatii, ilustreaza cel mai clar natura duala a anturii umane. Sunt adaptabili, versatili si extrem de curiosi.
Sunt cum imi place sa zic, un spirit liber si razvratit dar, prizonieri in corpul fizic.
Sunt innebuniti dupa flirt, schimbari de situatii, natura lor fiind una profund independenta dar, mare atentie fara a tine cont de ceea ce lasa in urma, dispar fara avertisment! Interesul lor primeaza si va face totul ca sa iasa castigatori. Au cea mai alunecoasa gandire putand fi in stare sa se convinga cahiar si pe ei de cea mai mare minciuna!!! ATENTIE, mint cu asa o dezinvoltura incat te baga in ceata fara regrete!
Sunt insa parinti devotati si atenti cu progeniturile lor - aici le acordam o bila alba. Ma rog, se implica atat cat considera ca pot.
ATITUDINEA LOR ESTE MAI MULT UNA CARE NU II OBLIGA LA NIMIC, CEEA CE LE ASIGURA LIBERTATE SI EXERCITAREA PROPRIEI VOINTE.
Stiu sa iasa in evidenta si intre 4...5 barbati nativi din celelalte semne, desigur ca EL va fi alesul, atat de mult stie sa se joace cu oricine le iese in cale.
Revenind la ceea ce istorisiti, e interesant de stiut din ce semn astral faceti dumneavoastra parte - spre a vedea daca aveti ceva in comun sau nu!
OricumATENTIE CACI VETI AVEA TOT FELUL DE SURPRIZE CARE MAI DE CARE MAI NEOBISNUITE DAR, ATAT IN SENSUL BUN CAT SI IN CEL MAI RAU CU PUTINTA. EVITATI ANGAJAMENTELE PE TERMEN LUNG - NU DUC NICAIERI!
AVENTURA TRAITA INSA ALATURI DE EI ESTE UNA NEMAIINTALNITA SI DACA VA PLAC, ATUNCI ...INAINTE PANA ...VETI VEDEA CA S-A IMPOTMOLIT CARUTA, NU VA ASTEPTATI CA INHAMA CAII SA VA SCOATA DIN GROAPA!
mULT SUCCES!
garbo080596
Postat pe 16 Iunie 2013 08:18
NU stiu de ce spuneti ca nu va intelegeti cu gemenii ????? eu am o relatie de 7 ani si 5 luni cu un geaman si totul este perfect,bine ne mai ciondanim cateodata deoarece eu fiind o scorpioanca inevitabil apar mici divergente .Dar in cuplu noi ne intelegem perfect acu depinde si de persoanele care sunt implicate in relatie ,daca stiu sa vb cand trebuie sa vorbeasca sau sa taca cand trebuie sa taca.La urma urmei nu doar Gemenii sunt asa...toti barbatii sunt asa ,ori am avut eu noroc sa dau peste un geaman cu gura mare si inima buna
crisaa
Postat pe 16 Iunie 2013 11:11
N ai sa l schimbi dar nu te lasa calcata in picioare, chiar daca nu ti arta asta apreciaza f tare sa ai personalitatea ta! Nu arata ca esti afectata de ceea ce ti spune lasa l sa creada c a esti nesimtita cind aveti discuti"urite si jignioare" vorbeste i frumos si sti exista gindul spune ti in gind ce ai vrea sa i spui.. In general gemeni sunt buni harnici iubareti dar sa nu aiba alte motive sa se poarte asa ai incrdere in tine si totul o sa fie ok! fi foarte diplomata cu el si n l lasa sa te cunoasca f bine si mai ales neamul tau.
garbo183153
Postat pe 16 Iunie 2013 21:27
vorbiti ca si cum barbatii gemeni is cei mai nenorociti....ma speriati eu chiar vreau sa cred in el si imi place ca radem mult impreuna...dar dupa cum ziceti voi ne indreptam spre esec deoarece descrieti barbatul gemeni ca fiind foarte ~alunecos~
garbo_11706
Postat pe 17 Iunie 2013 09:10
Toate semnele de aer sunt greu de prins in eprubeta. :)
Luna_in_capricorn
Postat pe 17 Iunie 2013 09:29
wow, a-ti atins coarda sensibila de aceasta data.Sunt casatorita cu un geaman de sapte ani, iar eu sunt capricorn.Este foarte capricios, i-si schimba starile de la o clipa la alta, nu-i place monotonia,se enerveaza repede si in acelasi timp vb. urat, jigneste.Eu una, ii vb. cu acelasi vocabular, ceea ce nu i-mi sta in caracter, iar pe el i-l bufneste rasul.Te minte privindu-te in ochi, insa daca i-l cunosti bine ,i-ti dai seama ca e teatru.Ii place libertatea; o are si pe asta, insa, nu o mai doreste atat de mult, vine de la servici direct acasa, spunand ca ma iubeste si nu vrea sa iroseasca timpul aiurea.ii place spritul, un viciu, dar toti avem defecte.Ii plac copii, insa cand am dorit sa facem un tratament ptr. a-l avea pe cel dorit sa apucat de sprit.Deci este las, geamanul.Ii place flirtul la nebunie, insa, daca stii cu cine ai de-a face, i-l controlezi fara sa-si de-a seama,asfel va realiza ca cea de acasa ii poarta de grija si i-l iubeste neconditionat.In general ,geamanul nu ofera multe,este el simpatic, insa ii place sa fie cocolosit,sa nu te astepti de la el sa-ti ofere macar pe jumatate din ceea ce dai.In mare, se poate trai cu un geaman, dar toate aceste le-am observat pe parcurs, nu in cateva luni.Noi ,asa cum suntem, ne iubim si acum si de-abia asteptam sa ne reintalnim acasa dupa orele de servici.Cauta sa-i oferi incredere, vorbeste-i pe un ton calm si poate totul va fi ok.
garbo039367
Postat pe 18 Iunie 2013 05:16
buna, am citit toate aceste comentarii si mi-am facut asa o impresie ca barbatul gemeni e cel mai rau semn din tot zodiacul dar as vrea sa va contrazic, eu acum 8 luni m-am indragostit de un barbat gemeni si iata ca inca sintem impreuna, nustiu nu am impresia ca e asa capricios, libertin, infidel poate eu nu am observat inca aceste lùcruri sau nici nu o sa le observ pentru ca eu sint varsator, la fel un semn de aer, si tot imi place libertatea, poate chiar mai mult ca lui. Da e foarte vorbaret, deseori nu e chiar interesat de ce ii povestesc eu, si vrea sa povesteasca el, dar nu ma prea deranjeaza asta, chiar imi place sa-l ascult, din cite stiu gemenii si varsatorii sint compatibili, cred ca foarte mult depinde de semnul zodiacal al celui care se indragosteste de un geaman, e destul de important sa nu il deranjeze unele calitati ale gemenilor, sa invete sa-i iubeasca defectele
smuphy777
Postat pe 24 Iunie 2013 22:30
Buna ziua,

eu sunt tot gemeni si asta din pacate sau din fericire :(
stefanna
Postat pe 25 Iunie 2013 13:52
Ghicirea şi vrăjitoria.
După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora.;
Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi.
Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta.
Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.
Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:9-14)


Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul! Căci este ca un nenorocit în pustiu şi nu vede venind fericirea; locuieşte în locurile arse ale pustiului, într-un pământ sărat şi fără locuitori. Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei nu se teme şi nu încetează să aducă rod. (Ieremia 17:5-8)
garbo242980
Postat pe 26 Iunie 2013 09:08
am fost casatorita cu un geaman. din 24 de ani de casnicie 20 am fost iselata, dar atinut atat pentru ca nu am aratat ca stiu ce face si am fost rece la suprafata. altfel ma vedea dumnezeu de mult. mincinos si vulcanic
ai grija ca are mai multe fete,si ai place sa te umileasca cu prima ocazie,daca crezi ca ai rezisti treaba ta,
sorina48
Postat pe 26 Iunie 2013 16:14
Noi santem gemenii amandoi,am fost fericita din punctul dragoste, adevarat k sant sensibili la cicalelii...
garbo_14134
Postat pe 30 Iunie 2013 10:16
mama mia cate comentarii pro si contra la adresa gemenilor

mai fetelor.....gemeni sau tripleti, ce naiba suntem tot barbati ne numim

vad ca au comentat cateva muieri ( nu femei ) care au avut esec in casnicie ori in relatii de care or fi fost......nu conteaza si se apuca sa ne faca o "reclama" noua, gemenilor, de or sa fuga femeile de noi ca dreaqu de tamaie

se pare mey lady's ca dupa cum ganditi, nu ve-ti fii multumite nici cu zodiacul chinezesc nici cu cel european. Daca asta va este caracterul, nu mai aruncati cu noroi in zodii ci in oglinda in care va priviti
tymbark
Postat pe 11 Iulie 2013 17:33
Care oglinda ? ....S-o fi spart demult
Rotty
Postat pe 11 Iulie 2013 18:42
De la: Rotty, la data 2013-07-11 18:42:37 Care oglinda ? ....S-o fi spart demult



categoric
tymbark
Postat pe 11 Iulie 2013 21:23
De la: mitiduk, la data 2013-06-15 12:22:00Da.....nu va mai indragostiti de barbatii in gemeni ca va asteapta o viata de chin!Faceti o lobotomie ceva si uitatii! Sunt buni amanti si.....atat!Nu stiu sa iubeasca!Am in familie 3 unchi in gemeni si matusile mele au dus o viata de chin!Eu insumi sunt in zodia asta ......norocul meu ca sunt femeie!


mitiduk, michidutz norocul tau ca esti femeie... ghinonul lui....
heartbit
Postat pe 11 Iulie 2013 22:00
Nu este numai zodia, exista educatie , principii si morala !exista respect si demnitate sau nu , asa ca daca o luam astrologic , mai ales ca dupa 20 de ani isi face simtita influenta ascendentul si in partea a 2a a vietii el guverneaza! Ti-as recomanda sa faci un tabel cu + si - si la care din ele este superior te poate ajuta sa ramii cu el sau nu ! Gindeste-te la el ca la un om nu ca la un produs astrologic , daca omul iti place asta este alegerea ta daca nu nu ! Dar nu deveni nici tu proprietara sufletului lui , lasa-l si sa respire si sa fie barbat in felul lui de a fi !Succes si inspiratie!
garbo_19362
Postat pe 17 Iulie 2013 23:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre anticonceptionale 24 De la: zambila 4 Octombrie 2010 14:26
despre penis 13 De la: garbo_13657 25 August 2014 19:53
sunt libera si-mi traiesc viata 1 De la: elisabeta_boia 7 Ianuarie 2012 18:28
Exista femei care nu pot face fata unui barbat? 143 De la: quasaria 19 Septembrie 2009 23:54
Scirba sau noroc 13 De la: garbo_467746 25 Mai 2017 13:08
Setari Cookie-uri