viata de cosmar nu gasesc iesire

(Psalmii 37:4-5)
Domnul sa-ti fie desfatarea, si El îti va da tot ce-ti doreste inima. Încredinteaza-ti soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, si El va lucra.

(Psalmii 50:15)
Cheama-Ma în ziua necazului, si Eu te voi izbavi, iar tu Ma vei proslavi!

(Ieremia 29:11)
Caci Eu stiu gândurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde.

(Filipeni 4:6-7)
Nu va îngrijorati de nimic; ci în orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.Si pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, va va pazi inimile si gândurile în Hristos Isus.

Stăruinţa în rugăciune. (Matei 7:7,8)
Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide.
Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide.

Proverbe(3:5,12)
Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.”(Isaia 41:10)

Dar tu, dacă alergi la Dumnezeu, dacă rogi pe Cel Atotputernic, dacă eşti curat şi fără prihană,atunci negreşit, El va veghea asupra ta, şi va da înapoi fericirea locuinţei tale nevinovate.
(Iov 8:5,6)

Nădăjduieşte în Domnul! Fii tare, îmbărbătează-ţiinima, şi nădăjduieşte în Domnul!
(Psalm 27:14)

Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.
Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre.
Căci jugul Meu este bun, şi sarcina Mea este uşoară.” (Matei 11:28,29,30)

(Isaia 41:10)
Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.”

„Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.” 1Petru 5:7.
garbo242980
Postat pe 26 Aprilie 2013 13:41
980, gata, ca ne asfixiezi... Daca ne interesau lalaielile alea le gaseam si singuri!!!
quasaria
Postat pe 26 Aprilie 2013 14:00
De la: quasaria, la data 2013-04-26 14:00:43980, gata, ca ne asfixiezi... Daca ne interesau lalaielile alea le gaseam si singuri!!!
pai si-a spus si ea parerea daca nu te intereseaza treci peste..plus ca de tine nu s-a luat nimeni pt ca poate si tu ai lucruri rele,,dar pt ca oamenii rai sunt tare in gura si ii invata pe oameni credinciiosi sa fie smeriti oamenilor rai ca sa ii prosteasca oamenii rai de cap si sa se lase la mana lor sa isi bata oamenii rai joc de ei..
fiecare aore dreptul sa isi spuna parerea...chiar si oamenii cu credinta pt ca ei au dreptul sa fie inclusi in societate pt ca fiecare are libertatea de a alege drumul pe care vrea sa mearga si din moment ce nu profitra de tine si nu are interese egoste trebuie sa ii accepti parerea pt ca are si el dreptul de a alege...asa este corect
ingerasulluptator
Postat pe 29 Aprilie 2013 23:26
fiecare om are dreptul sa gandeasca asa cum doreste el..Cu conditia sa respecte gandirea altuia pt ca fiecare are dreptul de a a alege.

din moment ce un om nu te jigneste si nu profita de tine este dreptul lui de a fii acceptat

da cu conditia sa nu te iei tu de el
ca apoi normal ca si el rebuie sa se apere
ingerasulluptator
Postat pe 29 Aprilie 2013 23:32
Miercuri 1 Mai „Dumnezeule, Tu eşti Dumnezeul meu, pe Tine te caut! Îmi însetează sufletul după Tine...“ Psalm 63.1

„Oh, Dumnezeule!”

O astfel de exclamaţie şi altele asemănă-toare le putem auzi zilnic. În tot felul de ocazii auzim amintindu-se Numele lui Dum-nezeu. Dacă plouă sau este soare, dacă se întâmplă un accident, dacă au loc certuri între locatari, este amintit Dumnezeu sau chiar este învinovăţit de cele întâmplate.
O mare schimbare s-ar produce în viaţa naţiunilor, dacă L-am respecta pe Dumne-zeu şi nu i-am folosi cu uşurătate Numele. Scriitorul Psalmului 63 a fost David, şi el a avut respectul cuvenit faţă de Dumnezeu. David L-a căutat pe Dumnezeu şi a cerut să vină în viaţa sa. Acest fapt era pentru psal-mist culmea bucuriei. David şi-a întors privi-rea spre Dumnezeu, prin credinţă.
Fiecare om trebuie să fie conştient de atotputernicia lui Dumnezeu. Întâlnirea o-mului cu Dumnezeu prin credinţa în Hristos şi lucrarea Sa de la cruce va da vieţii adevă-ratul sens. De aceea să-L căutăm pe Dum-nezeu atâta vreme cât mai poate fi găsit! Prin Cuvântul Său, Biblia, Dumnezeu în-deamnă pe orice om: „Cheamă-Mă în ziua necazului, şi Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi.“ http://vesnicia.ro/index.php/samanta-buna
garbo242980
Postat pe 1 Mai 2013 18:51
Da` ce-ai vrea mai 80-ule , sa-l pomeneasca lumea pe alalalt ? Si mai inceteaza sa tot scrii data , ca avem si noi calendar in casa
Rotty
Postat pe 1 Mai 2013 19:26
De la: neco, la data 2013-04-02 01:37:33ma scuzati dar vreau sa intelegeti situatia sa puteti sa ma ajutati Acum ca fiul meu asteapta un copil ma dispera nu lucreaza decit ocazional si continu cere bani a ramas in cas mea nu plateste cheltuieli am datorii enorme curent regie a trebuit sa platesc daune la tribunal neavind bani am luat din amanet Pe fata nu am mai ajutato face facultatea si lucreaza CE POT SA FAC SAL CORECTEZ SAL INDRUM PE O CALE BUNA sa plec de linga actualul sot sa ma ocup de copii sau ce sa fac ca daca nam sa trimit lui fiumiu bani ma ameninta ca se duce sa fure CE SA FAC VA ROG UN SFAT
pai eu zic ca poti face sa te dai bine pe langa el si il incurajezi si sa ii cauti un loc de munca..sa il incurajezi fara sa il critici...sa insisti sa nu te lasi doborata asa consider eu
ingerasulluptator
Postat pe 2 Mai 2013 22:04
De la: neco, la data 2013-04-02 01:37:33ma scuzati dar vreau sa intelegeti situatia sa puteti sa ma ajutati Acum ca fiul meu asteapta un copil ma dispera nu lucreaza decit ocazional si continu cere bani a ramas in cas mea nu plateste cheltuieli am datorii enorme curent regie a trebuit sa platesc daune la tribunal neavind bani am luat din amanet Pe fata nu am mai ajutato face facultatea si lucreaza CE POT SA FAC SAL CORECTEZ SAL INDRUM PE O CALE BUNA sa plec de linga actualul sot sa ma ocup de copii sau ce sa fac ca daca nam sa trimit lui fiumiu bani ma ameninta ca se duce sa fure CE SA FAC VA ROG UN SFAT
trebuie sa gaseasca ceva de munca in tara daca nu poate in alta tara
sau poate faceti ceva de a I se ridica pedepsa si de a-si putea castiga banii cinstit ca sa nu ajunga iarasi sa fure.sa nu ajunga la inchisoare

cauta sa ajuti ca poate sa ik se ridice pedepsa ca sa poata lucre,si trebuie sa il inveti sa se descurce singur

in fond este copilul tau,,,si sa il sustii moral ca sa nu o mai ia pe cai gresite...poate fara sa il critici ci sa faci sa I se reduca pedeapsa si de a putea lucra
ingerasulluptator
Postat pe 2 Mai 2013 22:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va scriesesem in luna septembrie pentru ca aveam nevoie de voi 7 De la: mielutza 1 Iulie 2009 18:38
Cum poti gasi solutii problemelor tale 9 De la: iulia_a 11 Aprilie 2013 12:05
oare va trece??????? 40 De la: garbo074997 13 August 2010 16:09
O dilema 35 De la: liaiedera 8 Aprilie 2010 18:43
Am nevoi de ajutor! 143 De la: garbo020969 20 Februarie 2010 13:42
Setari Cookie-uri