ajutorr DIVORT,COPIL,URA SI RAZBUNARE

sunt casatorit de apropae 3 ani povestea mea incepe astfel:

o cunosc de la varsta de 13 ani,eu avand vreo 16 ani,insa din acel moment totul a fost ffff frumos,nici in filme nu se mai intalnise o astfel de poveste,ne.am inteles de minune,eram tot timpul impreuna,insa trecand timpul cu ani au inceput problemele,jigniri,desconsiderari,etc...in anul 2009 mi sa nascut baietelul meu frumos pe care il iubesc fff mult,este viata mea,in cursul anului 2009-2010 sotia mea devenid o femei fff rece am cedat nervos pentru un timp si am ajuns la a o lovi,in fine totul a trecut,insa in anul 2010 am facut in asa fel incat sa ii indeplinesc dorinta de a o ajuta sa plece in Spania la munca pentru a ne reveni cu bani,zis si facut,in luna noiembrie pe 24 a fost admisa,in cursul anului 2011 a plecat in Spania,unde ma inselat de nenumerate ori,ba mai mult ma chemat cu copilul nostru la net sa imi arate cum se pupa si se lua in brate cu un alt barbat:((:((,in luna iulie a venit acasa,am incercat sa ies din acest soc,insa nu am reusit dupa 3 luni,mai exact in luna octombrie a ramas insarcinata cu al doilea meu copil,a mers la spital si a facut chiuretaj pentru a putea pleca in Spania din nou,ceea ce a si facut fara ca eu sa am habar,in noiembrie anul 2011 a plecat in Spanai si oana in prezent nu a mai trimis nici un ban,nu a mai interesat.o de nimic si din contra si.a continuat ``munca`` de.a ma insela in continuare,eu in cursul anului 2012 am bagat actiune de divort,insa acum surpriza a aparut pe fir si.a angajat avocat.....:(naspa,am luat legatura cu avocatul si a cam ramas surprins de ceea ce am discutat pentru ca stiia cu totul altceva......insa acum mai de curand ma suna si imi spune ca ii pare rau ca vrea sa fim din nou o familie dar nu poate renunta la munca in Spania pentru a veni acasa la mine si la copilul nostru care habar nu are cine este mama lui.....:((((...m.am gandit ca poate exista ceva vreo lege care sa o oblige macar sa vina la instanta tinand cont ca ea nu a trimis nici procura notariala avocatului pentru reprezentare....asta este doar in mare....ar trebui sa stau 2=3 zile sa detaliez totul....daca ma poate ajuta cineva cu acea lege.......de obligare intoarcere in tara pentru reglementare situatie familiala....
garbo_2989
Postat pe 10 Mai 2012 01:47
Nu exista nicio lege care sa oblice pe cineva sa se intoarca in tara pentru un divort...Mie mi se pare ca-ti vrei sotia inapoi...si ai face orice pentru asta...Divortul se poate pronunta si fara prezenta sotiei...Deci ce iti doresti de fapt?
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 12:31
nu exista "ea fiind foarte rece am cedat nervos si am ajuns la a lovi" - nu "ajungi la" datorita nimanui, o faci pentru ca vrei si iti asumi consecintele: si zi merci a n-a bagat divort atunci, sa iti ia si copilul si sa te lase in courul gol.
Nu, nu o poate obliga nimeni sa se intoarca sa sa te mai vada la ochi vreodata.
quasaria
Postat pe 10 Mai 2012 12:53
De la: garbo_2989, la data 2012-05-10 01:47:27,in cursul anului 2009-2010 sotia mea devenid o femei fff rece am cedat nervos pentru un timp si am ajuns la a o lovi,in fine totul a trecut,insa in anul 2010 am facut in asa fel incat sa ii indeplinesc dorinta de a o ajuta sa plece in Spania la munca pentru a ne reveni cu bani, ..


adevarul este ca-i visul oricarei femei sa-si lase copilul si sa plece ca sa "ne revenim cu banii". Convenabil, nu? Ea se sacrifica, dar de, ce sa-i faci femeii daca asta i-a fost visul? Sa plece sa-i stearga pe spanioli la fund?
Cred ca-n 99,9 la suta din cazurile in care femeia baga div sau ea vrea sa se desparta de sot, apare ca o boare teoria infidelitatii ei! Toate femeile din tara asta care vor sa div, sunt infidele , ca de "altfel de ce maica sa se desparta de x, ce , si noi am mai primit cate-un pumn pe ici pe colo, toti barbatii inseala dar se intorc acasa, dar maica, noi am fost femei cuminti si n-am divortat" - citat din baba Leana de la Catunelu' de jos..
Bleah! Asa e, daca nu va mai vrem inseamna ca suntem fufe si vrem alt cuc! Dar cand voi nu ne mai vreti, atunci cum e? Aaaa, da, atunci suntem nebune, isterice, nu suntem bune de nimic prin casa si voi sarmanii sunteti ajunsi la capatul puterilor!
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 13:11
sincer nici eu nu stiu ce sa mai imi doresc,insa stiu un lucru ca inca o mai iub si tin la ea dar nu mai pot fii cu ea impreuna tinand cont ca ma gand mereu la al doile copil al meu care nu mai este si ca ma inselat de atatea ori ,insa azi pe 10.05.2012 am avut termen de judecata si am primit un inscris in care spunea ca ma prins in pat cu o fata ceea ce nu este adevarat si nu imi vine sa cred asa ceva nu stiu ce sa mai fac
garbo_2989
Postat pe 10 Mai 2012 15:15
ai dreptate acum realizez de fapt dupa 2 sapt mi.am dat seama ce am facut si de atunci traiesc cu gandul ca nu pot trece peste pentru ca am facut asa ceva stiu ca nu a fost bine dar insa ceea cea ce a facut nu cred ca meritam asa de mult unele persoane se mai pot schimba daca sunt ajutate insa eu nu am fost ajutat in aceasta privinta dar totusi m.am schimbat insa nu a contat pentru nimeni acest lucru:(((
garbo_2989
Postat pe 10 Mai 2012 15:18
de ce atunci cand voi,barbatii, loviti, plangeti tot voi dupa ajutor? vroiai sa se ridice si sa te consoleze tot ea? Incearca sa fii corect, iti spun eu ce ai fi facut daca ea nu lua masura de a se desparti de tine: ai fi batut-o si a doua oara, mai rau, si a 3-a oara, si ai fi ajuns sa zici "dau in ea cat vreau, ca-i animal si nu simte"..Iti zic eu, la asta ai fi ajuns.
Mi-am dat seama..nu neaparat ca o mai iubesti, ci mai degraba de faptul ca te doare ca s-a desprins de tine, ca nu te mai vrea... Sau te deranjeaza ca nu-ti mai trimite bani...am inteles ca de acolo au pornit de fapt nemultumirile tale...
Ziceai ca a fost rece cu tine si de asta ai lovit-o... Sotul meu, dupa ce-i nascusem copilul, imi zicea sa dispar, ca-i e sila de mine...ce tare mi-ar fi placut si mie sa-i trag una-n gura, dar n-am facut-o, cu toate ca era mai muuult decat rece cu mine... Deci, sesizezi diferenta? Daca n-am facut noi omul ala din plastilina, n-avem voie sa abuzam de el...Si cum oamenii nu se fac din plastilina, n-avem voie sa abuzam fizic de nimeni, niciodata, in nicio circumstanta!

Ce NU inteleg eu este faza cu copilul: cum de nu si l-a luat cu ea???
Coriss_2938
Postat pe 10 Mai 2012 15:26
De la: garbo_2989, la data 2012-05-10 15:18:00ai dreptate acum realizez de fapt dupa 2 sapt mi.am dat seama ce am facut si de atunci traiesc cu gandul ca nu pot trece peste pentru ca am facut asa ceva stiu ca nu a fost bine dar insa ceea cea ce a facut nu cred ca meritam asa de mult unele persoane se mai pot schimba daca sunt ajutate insa eu nu am fost ajutat in aceasta privinta dar totusi m.am schimbat insa nu a contat pentru nimeni acest lucru:(((


nu te mai iubeste.
Punct.
Si, da , nu contezi pentru ea. Constientizeaza asta. Poti sa contezi pentru un milion de femei de azi incolo. Pentru ea nu mai contezi niciodata.
Lasa ce a fost si vezi-ti de viata in continuare.
quasaria
Postat pe 10 Mai 2012 15:58
In momentul in care ai lovit-o odata o vei mai face si alta data....si inca ceva, nimeni nu se schimba cu absolut nimic , evenual se abtine o perioada dar de schimbat, never-ever!
e regula adevarul e undeva la mijloc;
Daca nu te mai iubeste asta este; observ ca esti ingrijorat de faptul ca ea nu mai trimite bani si nu te ingrijorezi de alte lucruri mai importante intr-o relatie de cuplu
adeline
Postat pe 16 Mai 2012 15:56
mie mi se pare jenant ca un barbat sa isi trimita sotia la mii de km la munca si sa astepte sa ai trimita bani aceasta si cu atat mai mult cu cat asta a fost intr-o perioada de declin a relatiei cand au inceput si abuzurile fizice.trebuia sa lupti pt relatie si sa ti-o apropii nu sa o "ajuti sa plece sa va reveniti cu banii" si de fapt pe tine te deranjeaza ca ea nu mai cotizeaza cu bani,nici vorba de iubire acolo.
venizigoldplated
Postat pe 16 Mai 2012 23:39
DIVORȚUL SE POATE PRONUNȚA ȘI N LIPSA SOȚIEI.N CONDIȚIILE N CARE ȘI-A ANGAJAT AVOCAT CARE S-I REPREZINTE INTERESELE SE POT JUDECA : DIVORȚUL,PARTAJUL,NCREDINȚAREA COPILULUI,PRECUM ȘI ALTE ASPECTE LEGATE DE ACEAST CSTORIE.CONSULT-TE CU AVOCATUL TU ȘI-ȚI VA DA TOATE LMURIRILE NECESARE SAU NU VREI ACEST LUCRU?,accepți orice numai s-ți trimit bani din Spania sau nu-ți dorești divorțul?
garbo203525
Postat pe 17 Mai 2012 16:42
Uneori am senzatia ca devine o molima , este incredibil de dureros .
Se pierd valori si principii de viata fundamentale si este cu atat mai mult de condamnat , atunci cand o mama uita de proprii ei copii . Imi amintesc cazuri in care femei plecate in strainatate ( si nu vreau sa intru in detalii ) , magulite , ademenite , uitau cu desavarsire de familie si in primul rand de copilasii ei . Copilasi care probabil se trezesc in mijlocul noptii plangand si gandindu-se la ea , o striga printre lacrimi .
Este infiorator si te cuprinde un dezgust total cand privesti chipul acelei femei pe care este afisat un zambest atat de ``frumos`` , fiind atat de incantata de propriile ei ``realizari ``.... neavand remuscari sau procese de constiinta ...
AngeloBluLdy
Postat pe 23 Mai 2012 14:02
cred ca nu-si doreste divortul deoarece a tras concluzia ca a gresit cand a lovit-o...a fost picatura care a umplut paharul!...nenea x trebuie sa mearga sa faca un control psihiatric....ganditi-va de 2 ori inainte de a da o palma!
caleidoscop
Postat pe 23 Mai 2012 22:47
mamele, nu uita niciodata ca au copilasi...insa ele nu pot uita niciodata ca au si TATI, care se pot implica cu succes in viata copiilor lor...copiii au si TATI!!!........daca tatii sunt alcoolici si denaturati se schimba foaia!, la fel si pt. mame....
caleidoscop
Postat pe 23 Mai 2012 22:52
....O dati,dar inapoi nu o mai puteti lua niciodata....data ramane....
Cally...
Rotty
Postat pe 23 Mai 2012 22:52
sar in sus de bucurie!...ca te-am regasit!...pupici.....ai dreptate!...(cu barbo te-ai intalnit azi?)
caleidoscop
Postat pe 23 Mai 2012 23:08
o fi tot in gradina ?...sa nu iei toata clorofila! lasa-mi si mie.
caleidoscop
Postat pe 25 Mai 2012 10:29
De la: AngeloBluLdy, la data 2012-05-23 14:02:44Uneori am senzatia ca devine o molima , este incredibil de dureros .
Se pierd valori si principii de viata fundamentale si este cu atat mai mult de condamnat , atunci cand o mama uita de proprii ei copii . Imi amintesc cazuri in care femei plecate in strainatate ( si nu vreau sa intru in detalii ) , magulite , ademenite , uitau cu desavarsire de familie si in primul rand de copilasii ei . Copilasi care probabil se trezesc in mijlocul noptii plangand si gandindu-se la ea , o striga printre lacrimi .
Este infiorator si te cuprinde un dezgust total cand privesti chipul acelei femei pe care este afisat un zambest atat de ``frumos`` , fiind atat de incantata de propriile ei ``realizari ``.... neavand remuscari sau procese de constiinta ...


aici nu e vorba nici de "valori" nici de "principii" e vorba de incapacitatea de a se atasa - si daca e incapabila sa se ataseze de propriii copii, evident ca are o anomalie majora, ca persoana.... indiferent cit de bine ar fi mascata.
quasaria
Postat pe 25 Mai 2012 10:45
buna , eu am divortat in lipsa tatalui copiilor care era in Italia si am castigat copiii fara el ...stai linistit , divorteaza , cere tutela copilului si ..multa bafta , Adriana
garbo093695
Postat pe 25 Mai 2012 12:16
Jos piatra! A auzit cumva, cineva si cealalta versiune - a ei? Nu cumva face demersuri acolo pentru a reusi sa-si ia copilul cu ea? Halooooo! Nici o femeie nu pleaca de bine de langa "un sot" ca asta de se vaita acum public!!!! De ce nu s-a vaitat inainte de a o lovi? Stie careva cat o fi incasat biata de ea de la un asa "dragastos"?
Isis45
Postat pe 27 Mai 2012 09:35
Scuze , imi retrag sfatul...si totusi , dupa 14 ani de scandaluri eu am plecat cu copiii de mana . Nu o judec pe mama copilului dar a gresit ca a plecat singura nu crezi ?
garbo093695
Postat pe 27 Mai 2012 16:24
De la: garbo093695, la data 2012-05-27 16:24:12Scuze , imi retrag sfatul...si totusi , dupa 14 ani de scandaluri eu am plecat cu copiii de mana . Nu o judec pe mama copilului dar a gresit ca a plecat singura nu crezi ?


a plecat in alta tara, nu avea cum sa ia copilul cu ea, ii trebuia procura! daca e interesata si doreste il poate luadupa divort daca instanta ii incredinteaza copilul , daca vor imparti custodia atunci nu va putea sa ia copilul;ramane de vazut ce se intampla
adeline
Postat pe 28 Mai 2012 15:49
daca n-as fi putut sa plec fara copil, n-as fi plecat. As fi ramas pina obtin procura. Si 20 de ani, daca atit imi trebuie sa obtin procura.
Faptul ca a batut-o cu atit mia putin justifica sa ii lase copilul sau copiii, cred ca in locul ei m-as fi intors si din mormint sa imi pazesc copiii de un animal care a fost in stare sa dea in mine, poate sa fie violent si cu ei... Nu neg responsabilitatea tatalui, in general - dar mama aduce copilul pe lume. Iese din ea. N-are absolut nici o scuza atunci cind copilului i se intimpla ceva - indiferent cu cine era, cu tat-su, cu bunicii, cu educatoarea...etc. Cind au o problema, cind se sperie, cind patesc ceva, toti copiii o striga pe MAMA. Nu pe tata, nu pe unchiul, nu pe matusa. Instinctiv, striga "mama".
Femeia aia cum poate sa doarma linistita, cum poate sa puna capul pe perna?
quasaria
Postat pe 28 Mai 2012 15:59
De la: quasaria, la data 2012-05-28 15:59:22daca n-as fi putut sa plec fara copil, n-as fi plecat. As fi ramas pina obtin procura. Si 20 de ani, daca atit imi trebuie sa obtin procura.
Faptul ca a batut-o cu atit mia putin justifica sa ii lase copilul sau copiii, cred ca in locul ei m-as fi intors si din mormint sa imi pazesc copiii de un animal care a fost in stare sa dea in mine, poate sa fie violent si cu ei... Nu neg responsabilitatea tatalui, in general - dar mama aduce copilul pe lume. Iese din ea. N-are absolut nici o scuza atunci cind copilului i se intimpla ceva - indiferent cu cine era, cu tat-su, cu bunicii, cu educatoarea...etc. Cind au o problema, cind se sperie, cind patesc ceva, toti copiii o striga pe MAMA. Nu pe tata, nu pe unchiul, nu pe matusa. Instinctiv, striga "mama".
Femeia aia cum poate sa doarma linistita, cum poate sa puna capul pe perna?


subscriu! nici eu nu as pleca juma' de zi de langa copil! Nu stiu cum de a pacalit-o sa plece "pentru binele familiei" in strainatate. Daca era o chestiune de bani, m-as fi angajat la 4 asociatii de locatari pe post de maturatoare (daca nu aveam altceva ce), as fi venit la 11 seara acasa, dar nu as fi plecat de langa copil...asta nu intra in calcul never-ever!
coris_2938
Postat pe 29 Mai 2012 13:44
dar cine suntem noi sa judecam? sigur povestea are si fatete nespuse...
coris_2938
Postat pe 29 Mai 2012 13:46
eu nu dadeam sentinte... doar ma intreb.
quasaria
Postat pe 29 Mai 2012 14:48
De la: quasaria, la data 2012-05-29 14:48:56eu nu dadeam sentinte... doar ma intreb.


Q,imi faceam auto-critica! Ca ma cam dau eu cu parerea, asa, in general... la propria-mi atitudine faceam referire..
coris_2938
Postat pe 29 Mai 2012 15:17
pai nu de aia ne-a scris, sa ne dam cu parerea? :-)
quasaria
Postat pe 29 Mai 2012 15:26
ba da, ai dreptate... de asta scriem pe aici...
coris_2938
Postat pe 29 Mai 2012 15:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RUGACIUNE CATRE DUMNEZEU! 1 De la: allexanndrra 24 Noiembrie 2009 05:06
Un sfat pentru o necunoscatoare va rog! 12 De la: Lidiaolteanu 22 Aprilie 2010 11:00
ciao 7 De la: pik_nik 21 Iunie 2009 10:22
DEPENDENTA DE CALCULATOR! 126 De la: tutankhamon 11 Decembrie 2009 18:51
Esalonarea datoriilor catre casa de asig de sanatate 1 De la: garbo107495 15 Iulie 2011 02:01
Setari Cookie-uri