ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Se vor lasa sanii in urma nepurtarii sutienului ?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Se vor lasa sanii in urma nepurtarii sutienului ?
  citeaza   raspunde

se lasa din cauza greutatii .. cu sau fara sutien. Dar sa nu porti sutien poate fi dizgratios, depinde de ce ai in dotare.
  citeaza   raspunde

nu,nu se lasa.Iti spun din proprie experienta,am 44 de ani.Doar ca uneori trebuie pus pentru estetica,bluzele cazand altfel peste un sutien,mai ales cel cu push-up.Daca te deranjeaza i-al putin mai mare,sa nu-l simti.
  citeaza   raspunde

da,sanii sunt sustinuti doar de piele,si de un muschi,care e in dreptul decolteului.
se intareste daca pui mainile impreunate ca ptr rugaciune,si apesi,zilnic,puternic.
mai trebuie si alte exercitii.
daca nu esti sportiva,se lasa sigur.
spor la exercitii ptr mentinerea frumusetii!
  citeaza   raspunde

nu se vor lasa pt ca nu porti sutien.
Sutienul nu intareste muchii - din contra.
  citeaza   raspunde

daca sunt mari , gen Luciu , se lasa ! daca mai faci si copii , da , se lasa ! si oricum cu trecerea anilor se lasa deci..fi prevazatoare !
  citeaza   raspunde

Cred ca sanii mari si grei ar trebui "purtati" cu sutien. Lasatul sau ne-lasatul tin de alti factori: dimensiune, hormoni, zestre genetica, regim de viatza, gimnastica, ingrijire... Eu de pilda am sani relativ mici, n-am purtat in viata mea sutien, decat eventual la bluze ulra transparente, am sani perfecti, fara sa fie lasati de loc, arata ca la 18 ani. Am 50 ( dar nimeni nu-mi da mai mult de 35) asta e... zestre genetica ( parintii mei aratau amandoi cu cca 20 de ani mai tineri decat erau, n-aveau un rid la batranete, etc)

Sfaturi generale pot sa dau:masaj zilnic sau la 2 zile cu ulei de marar, de la plafar. Dusuri mai degraba reci, gimnastica speciala a bratelor . Succes.
  citeaza   raspunde

si sanii relativ mici au nevoie de sutien, macar pentru a se aseza bine o rochie.

masajul si gimnastica .. da, sunt recomandate pentru orice tip de san.
  citeaza   raspunde

foarte bune sfaturi despre ingrijirea sanilor si eu cred ca purtarea sutienului amana oarecum lasarea sanilor in cazul in care ei sunt mai mari,bineinteles se adauga si gimnastica specifica zonei lor.
  citeaza   raspunde

Nu cred ca aspectul se va schimba dramatic, insa medicii recomanda s aporti un sutien adca ai sanii mari.
  citeaza   raspunde

se lasa oricum .....si daca porti si daca nu porti sutien. Depinde de greutatea si forma lor si deasemeni de cata grija ai de ei . Muschii se pot intarii prin exercitii speciale dar cu tot exercitiul daca sanii sunt mari ei se vor lasa.....forta gravitatiei isi spune cuvantul
  citeaza   raspunde

conteaza enorm si "bagajul" hormonal. Tinctura de marar - administrata per os ( pe gura) si masaj delicat cu ULEI DE MARAR.
  citeaza   raspunde

forme.....neprotejate...devin....RE...FORME...intelegeti ce vreti....
  citeaza   raspunde

- se folosesc creme pentru hidratare, gasesti la plafar crema speciala pentru sani, a mentionat cineva tinctura de marar si uleiul;
- pentru "impresia artistica" atunci cand iesi pe strada trebuie sa pui sutien , nu sa-ti sara sanii in toate directiile cand mergi;
- acasa poti sa stai cum vrei , cat mai comod, de obicei fara acest obiect se sta acasa.
- cu varsta , daca nu aplici creme si nu faci putin sport de intretinere ti se lasa si sanii si tot ce se poate lasa.....
Succes!
  citeaza   raspunde

sutienul foloseste intr-adevar atunci cand ai nevoie de suport- mai ales daca ai sanii mari, insa ce ajuta cu adevarat sun dusurile nu racoroase, care tonifiaza pielea din acea zona. masajul zilnic este indicat, cu miscari circulare. de tinctura si ulei de marar auzisem si eu asa ca poti sa le incerci, am vazut ca au tot fost recomandate aici.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: