El e penticostal si eu ortodoxa
Intra in contul tau
|
dani_3la 1 mesaj Membru din: 10/11/2011 |
Buna...sunt intr-o mare dilema,imi place de un baiat si cred ca si lui ii place de mine,problema e ca nu suntem de aceeasi religie.Eu nu vreau sa renunt la religia mea,cu el nu am vb asa ceva pentru ca inca nu suntem impreuna.As vrea sa stiu daca am putea avea un viitor impreuna,din cate stiu nu ne putem casatorii din cauza ca suntem de religii diferite.E adevarat?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
quasaria 7016 mesaje Membru din: 28/11/2008 |
Tipic drobul de sare. Raporteaza abuz de limbaj
Evil is just a point of view."
|
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
eu zic sa se duca si ea la tremurici,
e mai captivant acolo decat sumedenie de cuminecaturi si canoane pentru ispasiri de pacate..:)))
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
ingerasulluptator 3036 mesaje Membru din: 24/02/2011 |
Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
si plus ca aia nu au cruci in casa,icoane,,,zici ca sunt oameni fara Dumnezeu si traiesc doar cu formalismul lor..Pt ca penticostalii nusunt oameni cinstiti si curati la suflet si gandire curata. sunt doar niste papagalisti care nu sunt mai cinstiti ca ortodoxii.....toti romanii este un hot,,fie el ortodox,sau penticostal,,numai ca fiecare hot are stlul lui.
Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
|
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
hmmmm... :)) Raporteaza abuz de limbaj
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
Fosta membra Garbo.ro 384 mesaje Membru din: 30/09/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
mai ingeras!!....cum mama dracu' pot fi toti "romanii un hot"?
|
De la: Cristina_Adler, la data 2012-02-08 10:22:32mai ingeras!!....cum mama dracu' pot fi toti "romanii un hot"?adica am vrut sa spun ca toti romanii au un singur creier sunt frati in gandire,,toti au creier de hot..putini romani gandesc individual sa fie seriosi,pt ca sunt prea comozi sa gandeasca individual Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
zack 245 mesaje Membru din: 16/05/2011 Oras: Tecuci |
De la: dani_3la, la data 2012-02-05 15:31:03Buna...sunt intr-o mare dilema,imi place de un baiat si cred ca si lui ii place de mine,problema e ca nu suntem de aceeasi religie.Eu nu vreau sa renunt la religia mea,cu el nu am vb asa ceva pentru ca inca nu suntem impreuna.As vrea sa stiu daca am putea avea un viitor impreuna,din cate stiu nu ne putem casatorii din cauza ca suntem de religii diferite.E adevarat? Iti faci griji pentru probleme care nu exista. Bine macar ca nu te intrebi ce nume sa puneti la copii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
aha...si eu is romanca...asta ar insemna ca noi doua avem acelasi creier ?????
|
Fosta membra Garbo.ro 10225 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Tg Mures |
Mie, mi-e lene să gândesc
individual.
"Atunci când te afli printre nebuni, devii și tu nebun, ba mai mult, găsești că nebunia asta are puțin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
|
|
Fosta membra Garbo.ro 5782 mesaje Membru din: 15/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
rose
, m-am linistit, nu ai 7 capete
"Ciudat, mi se pare ca oamenii fug de fericire, nu o cauta." ( Mircea Eliade)
|
|
Numa 3, mai trebe să cresc.
"Atunci când te afli printre nebuni, devii și tu nebun, ba mai mult, găsești că nebunia asta are puțin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
|
|
SAL 1984 mesaje Membru din: 4/03/2011 |
Ortodox, penticostal ... tot crestini! Era mai complicat daca era mormon sau musulman
Va SALut cu simpatie
Viata dulce sa va fie!
|
|
garbo034526 20 mesaje Membru din: 1/08/2009 |
Buna,teoretic...da..este adevarat.
Penticostalii nu fac ceremonia religioasa a casatoriei ,daca nu sant de aceeasi religie. Acum intrebarea este ,pe cine iubesti tu mai mult..pe el ,sau 'religia ta''? Pentru el ar fi valabila aceeasi intrebare. Daca il iubesti iti schimbi ''religia'' ,pentru ca toate sant acum doar o modalitate de a strange bani,impozite,taxe. Secretul sa aveti o viata reusita sau un viitor frumos este sa aveti aceeasi ''credinta'' nu religie! Doar atunci va fi pace si liniste in familie. Gandeste logic...cate divorturi sant ,desi au aceeasi religie ambii? Cred ca ai primit raspunsul ..care este cheia succesului..''credinta la fel'' . ''Spirit,sau sub alta denumire..Duh '' la fel! Unul cu un duh,dulce iubitor,linistit..nu o sa se inteleaga niciodata cu cineva cu un duh,rece,artagos,plin de mandrie..etc..... Iti doresc multa fericire! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ach so!..asta-i cheia succesului!!!..."duh la fel"....
si daca esti saraca cu duhul?..atunci ce te faci?..n-ai cheie!!!!!..sau o iei pe urmele lui Minulescu...Cheia de la poarta verde,ce ti-am dat-o chiar aseara...ai pierdut-o..dar ce cheie nu se pierde????---avea dreptate bietul de el...si eu am pierdut cheia de la keller.....
|
Are și Păunescu o cheie.
http://www.youtube.com/watch?v=qhVhFbvAb9w
|
|
Axl...cu tine nu se poate discuta!!!
...ai replica oricand!!!...mi-a placut "cheia" lui Paunescu-...n-o stiam--multumesc!
|
Cristina, numele meu înseamnă sabie, deci en garde!
muss sein, să am replică. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Luna_in_capricorn 1261 mesaje Membru din: 16/02/2010 |
De la: ingerasulluptator, la data 2012-02-05 19:24:11acolo te pune penticostalul sa dai bani la biserica 10 la suta din salar chiar daca nu crezi in religia penticostala asa cum nu cred eu....Aia un papagal dar numai crestini nu sunt....Un crestin trebuie sa fie un om cinstit,,si cu sufletul curat....astia cu religiile sunt mai mult formalisti decat crestini, Vreau sa-ti spun ca-mi esti draga!
|
Luna_in_capricorn 1261 mesaje Membru din: 16/02/2010 |
De la: Axl_22, la data 2012-02-09 12:27:57Cristina, numele meu înseamnă sabie, deci en garde! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
toti pentru unul, unul pentru toti!
cam asa spuneau muschetarii...si cine-i cardinalul Richelieu???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
bajanviorica 3 mesaje Membru din: 8/12/2011 Oras: Tulcea |
In orice religie sexul si dragostea au acelasi numitor comun: I N I M A !!!! Fa asa cum iti dicteaza ea.
|
Fosta membra Garbo.ro 5782 mesaje Membru din: 15/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
foarte bine ai departajat...sexul si dragostea. bravo!
|
|
Sexul și inima
|
|
sigur...Sint absolut separate. Cind iubesti, nu faci sex: doar te pierzi in ochii lui....
|
|
eu nu recunosc nimic Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nici ca te pierzi in ochii lui....
|
|
caprui
...fura inima oricui daca mai citesc ceva despre sex sau iombire neimpartasita ma suicidez bre! si deschid un topic nou: CONCURS. cum sa trecem in nefiinta. astept propuneri! Raporteaza abuz de limbaj
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

individual.
, m-am linistit, nu ai 7 capete
http://www.youtube.com/watch?v=qhVhFbvAb9w
Promotia zilei pe Kuponiada.ro