Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Relatii

El e penticostal si eu ortodoxa

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
dani_3la
1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 15:31

Buna...sunt intr-o mare dilema,imi place de un baiat si cred ca si lui ii place de mine,problema e ca nu suntem de aceeasi religie.Eu nu vreau sa renunt la religia mea,cu el nu am vb asa ceva pentru ca inca nu suntem impreuna.As vrea sa stiu daca am putea avea un viitor impreuna,din cate stiu nu ne putem casatorii din cauza ca suntem de religii diferite.E adevarat?

Raporteaza abuz de limbaj
quasaria
7016 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 15:39

nu sinteti impreuna, nici macar nu ti-e foarte clar daca el te place, da' problema ta e in ce religie v-ati putea casatori....
Tipic drobul de sare.

“Evil is just a point of view."
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 15:54

eu zic sa se duca si ea la tremurici,
e mai captivant acolo decat sumedenie de cuminecaturi si canoane pentru ispasiri de pacate..:)))

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 19:24

acolo te pune penticostalul sa dai bani la biserica 10 la suta din salar chiar daca nu crezi in religia penticostala asa cum nu cred eu....Aia un papagal dar numai crestini nu sunt....Un crestin trebuie sa fie un om cinstit,,si cu sufletul curat....astia cu religiile sunt mai mult formalisti decat crestini,

Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 19:26

si plus ca aia nu au cruci in casa,icoane,,,zici ca sunt oameni fara Dumnezeu si traiesc doar cu formalismul lor..Pt ca penticostalii nusunt oameni cinstiti si curati la suflet si gandire curata. sunt doar niste papagalisti care nu sunt mai cinstiti ca ortodoxii.....toti romanii este un hot,,fie el ortodox,sau penticostal,,numai ca fiecare hot are stlul lui.

Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 19:38

"ortodoXii", zici?...
hmmmm...

:))

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
384 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 10:22

mai ingeras!!....cum mama dracu' pot fi toti "romanii un hot"?

ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 10:32

De la: Cristina_Adler, la data 2012-02-08 10:22:32mai ingeras!!....cum mama dracu' pot fi toti "romanii un hot"?
adica am vrut sa spun ca toti romanii au un singur creier sunt frati in gandire,,toti au creier de hot..putini romani gandesc individual sa fie seriosi,pt ca sunt prea comozi sa gandeasca individual

zack
245 mesaje
Oras: Tecuci
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 11:12

De la: dani_3la, la data 2012-02-05 15:31:03Buna...sunt intr-o mare dilema,imi place de un baiat si cred ca si lui ii place de mine,problema e ca nu suntem de aceeasi religie.Eu nu vreau sa renunt la religia mea,cu el nu am vb asa ceva pentru ca inca nu suntem impreuna.As vrea sa stiu daca am putea avea un viitor impreuna,din cate stiu nu ne putem casatorii din cauza ca suntem de religii diferite.E adevarat?

Iti faci griji pentru probleme care nu exista. Bine macar ca nu te intrebi ce nume sa puneti la copii.

Fosta membra Garbo.ro
384 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 13:01

aha...si eu is romanca...asta ar insemna ca noi doua avem acelasi creier ?????

Fosta membra Garbo.ro
10225 mesaje
Oras: Tg Mures
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 13:11

Mie, mi-e lene să gândesc individual.

"Atunci când te afli printre nebuni, devii și tu nebun, ba mai mult, găsești că nebunia asta are puțin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
Fosta membra Garbo.ro
5782 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 13:26

rose , m-am linistit, nu ai 7 capete

"Ciudat, mi se pare ca oamenii fug de fericire, nu o cauta." ( Mircea Eliade)
Fosta membra Garbo.ro
10225 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 13:30

Numa 3, mai trebe să cresc.

"Atunci când te afli printre nebuni, devii și tu nebun, ba mai mult, găsești că nebunia asta are puțin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
SAL
1984 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 14:25

Ortodox, penticostal ... tot crestini! Era mai complicat daca era mormon sau musulman

Va SALut cu simpatie Viata dulce sa va fie!
garbo034526
20 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 08:50

Buna,teoretic...da..este adevarat.
Penticostalii nu fac ceremonia religioasa a casatoriei ,daca nu sant de aceeasi religie.
Acum intrebarea este ,pe cine iubesti tu mai mult..pe el ,sau 'religia ta''?
Pentru el ar fi valabila aceeasi intrebare.
Daca il iubesti iti schimbi ''religia'' ,pentru ca toate sant acum doar o modalitate de a strange bani,impozite,taxe.
Secretul sa aveti o viata reusita sau un viitor frumos este sa aveti aceeasi ''credinta'' nu religie!
Doar atunci va fi pace si liniste in familie.
Gandeste logic...cate divorturi sant ,desi au aceeasi religie ambii?
Cred ca ai primit raspunsul ..care este cheia succesului..''credinta la fel'' .
''Spirit,sau sub alta denumire..Duh '' la fel!
Unul cu un duh,dulce iubitor,linistit..nu o sa se inteleaga niciodata cu cineva cu un duh,rece,artagos,plin de mandrie..etc.....
Iti doresc multa fericire!

Fosta membra Garbo.ro
384 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 10:44

ach so!..asta-i cheia succesului!!!..."duh la fel"....

si daca esti saraca cu duhul?..atunci ce te faci?..n-ai cheie!!!!!..sau o iei pe urmele lui Minulescu...Cheia de la poarta verde,ce ti-am dat-o chiar aseara...ai pierdut-o..dar ce cheie nu se pierde????---avea dreptate bietul de el...si eu am pierdut cheia de la keller.....

Fosta membra Garbo.ro
10225 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 11:26

Are și Păunescu o cheie. http://www.youtube.com/watch?v=qhVhFbvAb9w

Fosta membra Garbo.ro
384 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 12:19

Axl...cu tine nu se poate discuta!!! ...ai replica oricand!!!...mi-a placut "cheia" lui Paunescu-...n-o stiam--multumesc!

Fosta membra Garbo.ro
10225 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 12:27

Cristina, numele meu înseamnă sabie, deci en garde! muss sein, să am replică.

Luna_in_capricorn
1261 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 12:38

De la: ingerasulluptator, la data 2012-02-05 19:24:11acolo te pune penticostalul sa dai bani la biserica 10 la suta din salar chiar daca nu crezi in religia penticostala asa cum nu cred eu....Aia un papagal dar numai crestini nu sunt....Un crestin trebuie sa fie un om cinstit,,si cu sufletul curat....astia cu religiile sunt mai mult formalisti decat crestini,

Vreau sa-ti spun ca-mi esti draga!

Luna_in_capricorn
1261 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 12:39

De la: Axl_22, la data 2012-02-09 12:27:57Cristina, numele meu înseamnă sabie, deci en garde! muss sein, să am replică.

Si tu imi esti draga!

Fosta membra Garbo.ro
10225 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 12:43

Fosta membra Garbo.ro
384 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 14:38

toti pentru unul, unul pentru toti! cam asa spuneau muschetarii...

si cine-i cardinalul Richelieu????

bajanviorica
3 mesaje
Oras: Tulcea
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:35

In orice religie sexul si dragostea au acelasi numitor comun: I N I M A !!!! Fa asa cum iti dicteaza ea.

Fosta membra Garbo.ro
5782 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:41

foarte bine ai departajat...sexul si dragostea. bravo!

Fosta membra Garbo.ro
10225 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:41

Sexul și inima

quasaria
7016 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:45

sigur...Sint absolut separate. Cind iubesti, nu faci sex: doar te pierzi in ochii lui....

Fosta membra Garbo.ro
5782 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:51

eu nu recunosc nimic

quasaria
7016 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:55

nici ca te pierzi in ochii lui....

Fosta membra Garbo.ro
5782 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:59

caprui ...fura inima oricui

daca mai citesc ceva despre sex sau iombire neimpartasita ma suicidez bre! si deschid un topic nou: CONCURS. cum sa trecem in nefiinta. astept propuneri!

Publicitate
Postat foarte recent

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Mergi la: