Eu balanta - el taur....help
Intra in contul tau
|
romanov_ella 24 mesaje Membru din: 1/12/2011 Oras: Miercurea Ciuc |
Buna seara ....ce imi puteti spune despre compatibilitatea balanta - taur ?
eu sunt balanta , iar iubitul meu este taur ....va rog sa imi spuneti o compatibilitate pe orice plan...dragoste,casnicie ...etc...tot
Raporteaza abuz de limbaj |
|
cri_cat 1685 mesaje Membru din: 8/11/2011 |
Raporteaza abuz de limbaj
"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
|
|
ma rog..ce stiti
|
cri_cat 1685 mesaje Membru din: 8/11/2011 |
"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
|
|
da asa e dar o parere conteaza ...pe general desigur
|
garbo001386 22 mesaje Membru din: 30/04/2009 |
De la: romanov_ella, la data 2012-02-02 23:05:50Buna seara ....ce imi puteti spune despre compatibilitatea balanta - taur ? Depinde...eu sunt taur iau iubita mea e balanta...si ne intelegem pefect, ne intelegem din priviri, avem o comunicare cum rar se intalneste...ne gandim cam la aceleasi lucruri, avem aceleasi valori...ne potrivim in tot si toate si suntem fericiti impreuna, simtim ca suntem jumatati ale aceluiasi intreg... Dar! Fostul ei sot era tot taur, insa...rar am auzit despre persoane mai chinuite decat a fost ea atat timp cat a stat cu el...Balantele sunt fidele si echilibrate din ce am vazut eu la ea, dar fostul... Asa ca depinde, in mod normal ar trebui sa functioneze perfect, probabil depinde din ce deca e fiecare dintre cei doi...? Raporteaza abuz de limbaj |
|
SAL 1984 mesaje Membru din: 4/03/2011 |
V-am mai spus, nu ma pricep la zodiace si nici nu cred in ele. Cand hotarasti sa te insori, gasesti tu alte mijloace mai practice sa verifici daca sunteti compatibili. In rest, totul e umplutura.
Va SALut cu simpatie
Viata dulce sa va fie!
|
|
garbo098869 11 mesaje Membru din: 14/02/2010 |
parerea mea daca te taureste bine e bun daca nu cauta un magarus!
|
|
|
|
ciobanu_ionica 4 mesaje Membru din: 8/10/2011 |
compatibil normal!
|
DD_BB 488 mesaje Membru din: 25/11/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Adica pune taurul in balanta.
Absenta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc; o stinge pe cea slaba, o aprinde pe cea puternica. – Comte Debussy-Rabutin
|
|
garbo186311 7 mesaje Membru din: 11/02/2011 |
Aveti perfecta dreptate, trebuie taurita bine si corespunde unei compatibilitati,dar balanta nu trebuie sa faca abuz si sa umble la frecventa!
Cu drept de semnatura ( Indescifrabil )
|
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
De la: romanov_ella, la data 2012-02-02 23:05:50Buna seara ....ce imi puteti spune despre compatibilitatea balanta - taur ? cat de tuta tre sa fii ca sa nu fii in stare sa cauti/ citesti un zodiac (daca tot esti atat de naiva incat sa crezi ca viata e asezata pe zodii:D), si sa asculti in schimb prostii de la unii de pe-aici ?... sau cat de nesimtita tre sa fii, ca sa nu iti dai seama daca esti compatibila sau nu?!:P ba mai strigi si "help"...:))))))))
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
dor72_ 3648 mesaje Membru din: 18/08/2011 |
bine ca ai tras-o tu putin de maneca....biata
Moi, par moi-même. toujours.
|
|
garbo182082 1 mesaj Membru din: 14/01/2011 |
nu cred ca asta are importanta-daca dragoste nu e nimic nu e
|
garbo253810 18 mesaje Membru din: 10/12/2011 |
JUMATATEA BALANTELOR SI CU CINE SE INTELEG ELE BINE SUNT LEI , BERBECII SI VARSATORII ,, DAR DACA VOI VA INTELEGETI BINEEE , NU VAD ROSTUL ,,
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro