Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Relatii

Oare nu ar putea sa existe un partid al femeilor.in care sa fie lider o femeie..dar cine are timp

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 17:45

pt ca barbatii nu sunt buni ca lideri pt ca nu ii duce capul decat la smecherii,furat si sex

Raporteaza abuz de limbaj
Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
ufishor
1494 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 18:04

te rog, continua.

"nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!".
barboneli
3398 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:30

pai ce... nu stii care e continuarea ? aceleasi idei.... !

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:32

irino, exact in ordinea asta?

Moi, par moi-même. toujours.
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:33

ai dreptate, dor...
cre'ca e invers, eu recunosc...:P
:))

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:35

sex furat ...cu smecherii, vrei sa zici, nu?

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:37

ma rog, eu ziceam de secs furat SI smecherii... dar parca suna mai bine asa cum zici, de ce sa nu recunosc...;)

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
cri_cat
1685 mesaje

o fi mai dulce ...

"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
Iryna_Iry
238 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Buna seara oameni buni ...ingerasul luotator iti recomand cu caldura sa ti faci un control pshiatric de urgenta...pe zi ce trece..e tot mai grav observ...doar asa din bunatatea inimioarei mele o spun... sanatate

barboneli
3398 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:38

scuze, am gresit usa... !!!

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:38

Iryno...
zi-i "doamna ingerasha"... nu ca ar fi...:D
:)))

Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:41

eu _geminy eu repect oamenii care merita dar nu pot respecta..specimene.. asa unice..scz mele...

Ps: scz in postul de mai sus era luptator

dor72_
3648 mesaje

ge, scriind mi-a venit sa scriu varianta, deh, mintea mea pacatoasa...si zburdalnica...asa e tineretile, cu inimi curate si mintea la ...smecherii

Li, ma faci sa vorbesc singura?

cri_cat
1685 mesaje

nu stie ea. exista un partid al femeilor. nu a ajuns prea departe.
se vede ca lipseste barbatul ... ca la Irina

"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:43

De la: dor72_, la data 2012-01-27 23:41:11

ge, scriind mi-a venit sa scriu varianta, deh, mintea mea pacatoasa...si zburdalnica...asa e tineretile, cu inimi curate si mintea la ...smecherii

Li, ma faci sa vorbesc singura?

asa e, dor...
spre cinstea mea - a celui batran si nelinistit...:P

cri_cat
1685 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:43

De la: barboneli, la data 2012-01-27 23:38:01scuze, am gresit usa... !!!

dar ce usa cauti, Barboneli?

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:44

De la: Iryna_Iry, la data 2012-01-27 23:41:09eu _geminy eu repect oamenii care merita dar nu pot respecta..specimene.. asa unice..scz mele...

Ps: scz in postul de mai sus era luptator

treaba ta, Iry...
eu pe irinooka o respect fiindca e un unicat...:P
asta nu inseamna ca nu o mai pleznesc uneori, atunci cand sare calul si rupe camashutza cu maneci lungi...:D

Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:46

pai nu cred k am fost nepoliticoasa cu ea... cei al ei e pus deoparte...si chiar a fost din inima ce i am spus..da na..

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:47

o rupe ( camesha) doar atunci cand muza o preseaza si nu mai are rabdare sa ordoneze puzderia de ganduri purificatoare

scuze, domnule ge, uitasem ca stau de vorba cu oameni seriosi

iry, pe aici lumea glumeste...lasa crisparea si seriozitatea

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:48

camesha o rupe, dor... nu insa si zidurile capitonate cu burete, ca sa-i protejeze bunatate de tartacutza rezonanta...:D

elisabeta_boia
4005 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:49

In spatele fiecarui politician{faimos sau nu..}sta totdeauna,si mereu..O FEMEIE!!
Fie ca-i sotia,fie ca-i secretara...fie ca-i o colega de partid! Deci...femeile fac ,indirect,politica!! Si sunt LIDERE !!!Dar ,din modestie..nu o declara!!
Da!! Femeile...nu au "timp" pt. politica... Dar si cand o fac....mama-mama!!

Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta,se topeste In cei cuminti un ceas traieste, Trei ani in prostii cei din gloata, Iar in misei,viata toata!
dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:49

ei, are Dumnezeu grija sa o protejeze...stie ea foarte bine acest lucru

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 23:52

De la: elisabeta_boia, la data 2012-01-27 23:49:47In spatele fiecarui politician{faimos sau nu..}sta totdeauna,si mereu..O FEMEIE!!
Fie ca-i sotia,fie ca-i secretara...fie ca-i o colega de partid! Deci...femeile fac ,indirect,politica!! Si sunt LIDERE !!!Dar ,din modestie..nu o declara!!
Da!! Femeile...nu au "timp" pt. politica... Dar si cand o fac....mama-mama!!

nu te numeri deloc printre cele despre care zici, asa ca nu te mai lauda cu ceea ce nu esti in stare...:D

Iryna_Iry
238 mesaje

dor sarut mana..stiu ca se glumeste...ams a intru si eu in ritm..imediat ce m oi purifica nitel...

eu_geminy
11815 mesaje

De la: dor72_, la data 2012-01-27 23:49:48ei, are Dumnezeu grija sa o protejeze...stie ea foarte bine acest lucru

fie-va mila de ea... de ani de zile e in stare de shoc. anxios (si) toxicofil...:D

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 00:01

iry, pentru rapiditate si eficienta, citeste tot ce a postat irinuca

pai noua ne e mila, ge, si ii spunem mereu...dar stii si tu "L’homme propose et Dieu dispose"

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 00:02

sau "Dzeu da... dar nu pune in traista"...:D

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 00:03

pardon, in tartacutza.
voiam (pentru ca) sa spun...:P

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 00:05

mda...mai da, mai plesneste...dupa nevoi si cerinte

Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 00:06

ooo daaa... m a minunat maxim.. posturile sale...cum era sa mai invat si eu cum e cu viata asta pacatoasa ,cu porcii de barbati (scz,pers de fata se exclud,sa nu matrezesc fugarita ) ???

Publicitate
Postat foarte recent

Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Mergi la: