Sotul se gindeste la amanta cind face sex cu sotia,sotia se gindeste la 2-3 actuali si fosti
Intra in contul tau
|
garbo260933 3 mesaje Membru din: 23/01/2012 Oras: Ploiesti |
Hai sa vad cine numara mai bine si ma contrazice
Raporteaza abuz de limbaj
DORMITI LINISTITI PDL DELAPIDEAZA
|
|
barboneli 3398 mesaje Membru din: 2/09/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
asta ce vru-si sa fie.... extemporal la aritmetica... ???? tanti profesoara... matale veni-si cu exemplu personal... ? ca noi de unde naiba sa stim cati fosti si cati actuali numeri matale acolo in timpul actului...??? sa nu-mi spui ca miercuri, dezlegi si Rebus cand te... cu sotul, ca nu te cred !!!!! apropo... a iesit ultimul numar ? la Rebus ma refer.... apropo... matele esti in poza la avatar ? ma ai loc de inca un..... viitor ???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
elisabeta_boia 4005 mesaje Membru din: 23/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Aia din avatar e..Robertha Anastasie-presedinta Camerei Deputatilor !!
933 se..ascunde..cine poate sti cum arata? Si in maini nu tine un..rebus si Programul Platforma al PDL-ului!! Raporteaza abuz de limbaj
Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta,se topeste
In cei cuminti un ceas traieste,
Trei ani in prostii cei din gloata,
Iar in misei,viata toata!
|
|
garbo241341 11 mesaje Membru din: 28/10/2011 Oras: Cluj |
|
elisabeta_boia 4005 mesaje Membru din: 23/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Ei si tu ..341..nu ai de unde sa stii la ce "gandeste" partenerul cand face amor cu tine!!
Important e sa-ti cada ..bine..treaba lui ce ..gandeste...sa fie APT de-a te satisface...asta conteaza!! Apoi ..nici el nu stie ce "gandesti" tu cand faci amor cu el...poate nu ai chef..dar daca-ti imaginezi ca langa tine e..Julio Iglesias....parca...parca...e mai bine... Totul e ..sa nu cumva sa spui.."vai ce bun esti...Julio...!!"Sau sa nu se "scape" sa zica partenerei.."Draga mea...Iulia"si tu sa fii..Maria... De aceea e RECOMANDAT ca partenerii sa se strge cu IUBITULE si IUBITO..nu se pot crea ..confuzii!!
Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta,se topeste
In cei cuminti un ceas traieste,
Trei ani in prostii cei din gloata,
Iar in misei,viata toata!
|
|
garbo261156MADALINA 22 mesaje Membru din: 25/01/2012 Oras: BUCURESTI |
De la: elisabeta_boia, la data 2012-01-24 20:47:32Ei si tu ..341..nu ai de unde sa stii la ce "gandeste" partenerul cand face amor cu tine!! Am trit eu odata chestia asta cind nu eram casatorita,in loc de Mady ma stringea si zicea ah.oh.uhu Mariana.....aaaaa si a zut fleca peste mine
Legumele,fructele si preparatele in stil mediteranian ,un plus de sanatate si viata pentru noi.
|
|
garbo261156MADALINA 22 mesaje Membru din: 25/01/2012 Oras: BUCURESTI |
De la: garbo260933, la data 2012-01-23 11:31:47Hai sa vad cine numara mai bine si ma contrazice Depinde daca tu esti ca o camila si el este ca un bok,se gindeste si el la una mai supla. Raporteaza abuz de limbaj
Legumele,fructele si preparatele in stil mediteranian ,un plus de sanatate si viata pentru noi.
|
|
charmelen 989 mesaje Membru din: 25/03/2010 Oras: BUCURESTI |
De la: elisabeta_boia, la data 2012-01-23 22:04:58Aia din avatar e..Robertha Anastasie-presedinta Camerei Deputatilor !! Cred ca-i unul mic, urat si frustrat de la PNL sau PSD. Raporteaza abuz de limbaj
Smile! Tomorrow will be worse!
|
|
|
|
|
SAL 1984 mesaje Membru din: 4/03/2011 |
Apropos, daca tot ati dat-o pe politica pe topicul asta stiti care este diferența între Boc și Mihai Răzvan Ungureanu?
R: Lungimea numelui, pentru că lista indicații vine tot în plic de la Cotroceni... Raporteaza abuz de limbaj
Va SALut cu simpatie
Viata dulce sa va fie!
|
|
carco 141 mesaje Membru din: 12/11/2011 |
"SOTUL SE GINDESTE LA AMANTA CIND FACE SEX CU SOTIA,SOTIA SE GINDESTE LA 2-3 ACTUALI SI FOSTI"... Hmmm... Cui ii pasa
?!
|
DD_BB 488 mesaje Membru din: 25/11/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Iar amanta ce ganduri are?
Absenta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc; o stinge pe cea slaba, o aprinde pe cea puternica. Comte Debussy-Rabutin
|
|
Pardon: a-manta, o altefel de Manta
Absenta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc; o stinge pe cea slaba, o aprinde pe cea puternica. Comte Debussy-Rabutin
|
|
garbo030866 9 mesaje Membru din: 23/07/2009 |
mai invata matale sa scrii, ca ne-ai "orbit" cu cratimele alea de nu despart nimic, ex "vru-si"!!! mergi pe la a 2- a, ca acolo se invata!
|
garbo030866 9 mesaje Membru din: 23/07/2009 |
mai invata matale sa scrii, ca ne-ai "orbit" cu cratimele alea de nu despart nimic, ex "vru-si"!!! mergi pe la a 2- a, ca acolo se invata!
|
dor72_ 3648 mesaje Membru din: 18/08/2011 |
De la: DD_BB, la data 2012-02-11 22:03:44Iar amanta ce ganduri are? amanta...se gandete la toti...
Moi, par moi-même. toujours.
|
|
cri_cat 1685 mesaje Membru din: 8/11/2011 |
si la niciunul ...
"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
|
|
vivacedonna 94 mesaje Membru din: 21/11/2007 Oras: Arad |
De la: SAL, la data 2012-02-08 14:37:30 Apropos, daca tot ati dat-o pe politica pe topicul asta stiti care este diferența între Boc și Mihai Răzvan Ungureanu? nu draga, au schimbat un boc mic cu unul mai inalt si cu ceafa lata... :))
|
daniilia 768 mesaje Membru din: 31/01/2010 |
nu poti tu sa stii la ce ma gandeasc eu,sau altii/
nu ai nimerit-o/ si cine a zis ca mai trebuie si sa gandesc? cu ce sa gandesc? eu simt. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 5782 mesaje Membru din: 15/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
nu mai gandim
numa simtim Raporteaza abuz de limbaj
"Ciudat, mi se pare ca oamenii fug de fericire, nu o cauta." ( Mircea Eliade)
|
|
Amanta simte pe toti, daca tot veni vorba de simtire
|
|
dor72_ 3648 mesaje Membru din: 18/08/2011 |
pardon, de...nesimtire
si sa vezi cum o simt ei, barbatii, pe ea...de la distanta...e cu senzor
Moi, par moi-même. toujours.
|
|
deea89 14 mesaje Membru din: 1/10/2009 |
Cand intr-un cuplu intervin asemenea lucruri, ruptura este inevitabila si probabil singura solutie.....
|
elodia_2 201 mesaje Membru din: 21/10/2011 |
care cuplu ?
|
cri_cat 1685 mesaje Membru din: 8/11/2011 |
"si probabil singura solutie..... " solutii sunt multe.
"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
|
|
garbo158123 7 mesaje Membru din: 21/06/2010 |
De la: garbo260933, la data 2012-01-23 11:31:47Hai sa vad cine numara mai bine si ma contrazice Chestia cu numaratul e adevrata partial...ea se gandeste la mai multi fosti, actuali si....VIITORI fiindca femeile asa sunt, au o agenda intreaga pe prioritati-cum arata, ce functie au si mai ales cati bani. Nu cred ca eu am fost asa de ghinionist sa am parte numai de asa ceva, dar in 40 ani de cand fac acest "sport" asa am bagat de seama. Raporteaza abuz de limbaj |
|
GIOVANI 20 mesaje Membru din: 25/02/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
De la: garbo260933, la data 2012-01-23 11:31:47Hai sa vad cine numara mai bine si ma contrazice Lasa ca vine Becali cu oile si atunci sa vezi ....numaratoare
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
DORMITI LINISTITI PDL DELAPIDEAZA
|
|
|
|
|
|
|
Raspunde |
Varianta pentru tiparire a topicului SOTUL SE GINDESTE LA AMANTA CIND FACE SEX CU SOTIA,SOTIA SE GINDESTE LA 2-3 ACTUALI SI FOSTI

asta ce vru-si sa fie.... extemporal la aritmetica... ????
tanti profesoara... matale veni-si cu exemplu personal... ? ca noi de unde naiba sa stim cati fosti si cati actuali numeri matale acolo in timpul actului...??? sa nu-mi spui ca miercuri, dezlegi si Rebus cand te... cu sotul, ca nu te cred !!!!!
apropo... a iesit ultimul numar ? la Rebus ma refer....
apropo... matele esti in poza la avatar ? ma ai loc de inca un..... viitor ???
933 se..ascunde..cine poate sti cum arata?
?!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro