Copilul din mine
Intra in contul tau
|
elisabeta_boia 4005 mesaje Membru din: 23/01/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Copilul din mine,mai alearga pe campuri,
Cu plasa de prins fluturi in mana.. Copilaria cu expeditiile de pedepsire a libelulelor Si fluturilor si soparlelor de pe faleza, Undeva,in camera mea langa acvariul cu pestisori Scosi din Jiu,de unde bani pentru cei exotici? Copilul din mine,mai alearga pe campuri, Cu plasa de prins fluturi in mana... "copilul" din voi???
Raporteaza abuz de limbaj
Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta,se topeste
In cei cuminti un ceas traieste,
Trei ani in prostii cei din gloata,
Iar in misei,viata toata!
|
|
cri_cat 1685 mesaje Membru din: 8/11/2011 |
"copilul" din mine? .. inca il mai caut... Raporteaza abuz de limbaj
"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
|
|
Cri..eu cred ca pana murim..si tot mai avem un "copil" in noi..dar trebuie sa-l gasim..
Da,e adevarat ca nu am prea dormit azi noapte..dar am recuperat dimineata..A nins asa de frumos..se vede de la calculatorul meu fereastra,si nu m-am indurat sa merg la culcare.. Oare ..tot .."copilul" din mine?
|
|
Fosta membra Garbo.ro 689 mesaje Membru din: 12/11/2011 |
Cand crezi ca lumea asta ti-a intors spatele, mai uita-te o data!
|
|
Da,uitasem de acest cantec..
Sa fim copii..fericiti vom fi!!
|
|
cri_cat 1685 mesaje Membru din: 8/11/2011 |
"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
|
|
Asa raspund ministrantii despre binecuvantarea caselor:
"Imi place sa-l insotesc pe preot la binecuvantarea caselor,intalnesc multa lume,vad si aud multe lucruri"{Marcelin-10 ani} "De la binecuvantarea caselor imi plac mai ales bomboanele"{Catalin-9 ani} "De emotie,o mama,in loc sa tina lumanarea in mana,tinea un ..PIX!"{Eduard-10 ani} Cand merge,pentru binecuvantarea caselor,imbracat in cota si stola,parintele pare un inger care colinda!"{Vicentiu-9 ani} "O doamna ne-a dojenit spunandu-ne sa fim mai cuminti atunci cand slujim la altar"{Gabriel-10 ani}
|
|
Fosta membra Garbo.ro 10225 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Tg Mures |
Copilul din mine...
cred că toți păstrăm în noi ceva din copilul care am fost...
"Atunci când te afli printre nebuni, devii și tu nebun, ba mai mult, găsești că nebunia asta are puțin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
|
|
|
|
|
Asa ar trebui..dar unii ..uita ca au fost copii..si se poarta doar ca ..adultii=adica severi!
|
|
iasomia 13118 mesaje Membru din: 3/10/2008 |
betuska...
asa rea erai ?chinuiai animalele,mami?ia sa scriu si io vreo doua cuvinte,desi...muza e-n moarte clinica... copilul din mine este alungat imi aduce tristete si doare nu mai vreau sa oftez, e pacat... ma inalt catre cer,asa,mare... il alung cum apare! ii spun:pleaca!hai pleaca! tu nu vezi ca habar n-am de tine?! el cu lacrimi amare raspunde: pacat! ce pacat c-ai crescut asa tare... hai, nu vrei sa mai fii mititica putin s-alergam prin livada bunicii!? cu nuci verzi pe manute sa ne 'vinetim si de sfinti sa ne-njure baietii? sa mai fii iar codana cu parul balai sa alergi prin zavoiu' care-l adorai! nu mai vrei chiar nimic? ma intreaba copilu'.. il privesc incruntata,si-i zic: ..... continuarea alta data,sau continui tu,betuska? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Pot să scriu și io?
copilul din mine îmi zâmbește mă înțelege, îmi amintește ai crescut, dar mă bucur n-ai uitat, să privești lumea zâmbind chiar dacă e altfel decât ai visat... Raporteaza abuz de limbaj
"Atunci când te afli printre nebuni, devii și tu nebun, ba mai mult, găsești că nebunia asta are puțin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
|
|
Fosta membra Garbo.ro 5782 mesaje Membru din: 15/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
copil am fost?
nu-mi amintesc! zambind in coltul gurii sagalnic de privesc spre cer, pamant distanta-i mare acum Raporteaza abuz de limbaj
"Ciudat, mi se pare ca oamenii fug de fericire, nu o cauta." ( Mircea Eliade)
|
|
precizilla 1493 mesaje Membru din: 12/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
......
"care-i shpilu'? au nu vezi ce rau m-a luat romantismu'? artroza cum zbenguie-n oase? zavoiu' s-astepte-nca o tzara ca viu,da' sub forma de moashte...
Viata are trei drumuri: unul drept,altul gresit si ultimul,pe care ajungi.
|
|
Se facea ca ma intorsesm in camera copilariei mele...
Toate reau ca acum multi ani,la fel ca atunci.. Numai ca,in locul fluturilor,in insectar, Intepati in bolduri,mai mult sau mai putin ruginite, AM GASIT...,INGERI...
|
|
Erata: ERAU
|
|
barboneli 3398 mesaje Membru din: 2/09/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
mmmda... tu in mod special trebuie sa te prezinti la lucru, cu "copilul din tine"... !
altfel nu ai putea sa te faci inteleasa, la copii din jur.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
iasomia 13118 mesaje Membru din: 3/10/2008 |
precilica...
multumesc! m-ai facut chiar sa zambesc insa,nu iti e rusine? asa ma vezi tu pe mine cu ciolanele-n zavoi? jur! te bat ! c-un biciuloi..... oi,oi.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
"dialogul" dintre Precizilla si Iasomia..arata COPII din ele!!
|
|
SAL 1984 mesaje Membru din: 4/03/2011 |
Copilul din mine doarme. In locul lui haladuieste un adult cu mutra de Basescu injectata cu toxina botulinica ce se maimutareste intr-o blana de leu. Nu radeti prea zgomotos si mai ales nu tipati ca s-ar putea trezi copilul si apoi sa vedeti nebunii.
Va SALut cu simpatie
Viata dulce sa va fie!
|
|
SAL..trezeste copilul din tine!!
Lasa..mutra lui Basescu... si treci de fa ..nebunii!! Fii COPIL!!
|
|
Copilul din mine azi a fost ..si inca mai este..fericit:NINGE,NINGE,NINGE
Pe straduta mea, Ninge,ninge,ninge, Cu fulgi mari de nea! IARNA tu frumoasa, Pe la noi sa vii, Ca tu totdeauna, Ne-aduci bucurii!!
|
|
"Copilul este la fericita varsta cand se trezeste la viata,cu ochii plini de lumina imei fericiri nebanuite si indepartate.
Sa ne ferim a intuneca cu carbune si cu creta aceste minunate vise ale varstei de aur." Ad.Ferriere "copilul" din voi nu se trezeste la viata??
|
|
DD_BB 488 mesaje Membru din: 25/11/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Sunt un fluture venit din amintire.
Din amintirea unei flori. Floarea venita din amintirea unui copil, Iar copilul venit din amintirile mele. Amintirile stiute prea bine. Amintirile nesfarsite. Amintirile neuitate, A copilului din mine. Dumitru Adriana Raporteaza abuz de limbaj
Absenta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc; o stinge pe cea slaba, o aprinde pe cea puternica. Comte Debussy-Rabutin
|
|
Intr-o zi, când mă voi da în leagăn
Și leagănul navă spațială nu va mai fi, Iar pe fundul gropii de nisip Comori nu vor mai straluci, Când toboganul lung și lin La el nu mă va mai chema, Voi ști că în mine s-a schimbat ceva. Când voi vedea un salcâm înflorit Și nu voi mai dori să-i mănânc florile Sau când o floare de trifoi Nu mă va mai invita să-i savurez nectarul, Când toți vor zice da, iar eu Nu voi mai avea tendința să zic nu Voi ști că ceva mi-a schimbat total sufletul. Voi ști că am pierdut, zilele senine Când pământul ud era lutul unui olar, Când picăturile de ploaie erau lacrimi de îngeri, Voi ști că am pierdut tot ce era mai bun Am pierdut copilul din mine. seaqxx Raporteaza abuz de limbaj
Absenta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc; o stinge pe cea slaba, o aprinde pe cea puternica. Comte Debussy-Rabutin
|
|
Trezește copilul din mine!
Nu îi da voie să moară... Redă-i culoarea zilelor senine Și anii ce-n basme se măsoară. Trezește copilul din mine! Nu îl privi cum se stinge... Strecoară-i inocența prin vine, Iubirea ce prin suspine-nvinge. Oprește mâinele ce afanisește! Să mai pot gusta din efemerul ier' Din copilăria ce timp, mereu, cerșește Vise născute din eter... Emilia Raporteaza abuz de limbaj
|
|
DD_BB
Azi am vazut copii din adulti la Straja !! A fost concursul anual de construit Oameni de Zapada!! Zapada din belsug,veselie cat cuprinde,buna dispozitie ajutata de clasicele metode de incalzire{era un frigggg} Si au iesit minunatii de Oameni si Omuleti de ZApada!! Pe partii,pedrum,pe langa cabanute si pensiuni..pe unde te duceai,te intorceai..numai Oameni de Zapada!!Super!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Da Bety, o lume a oamenilor de zapada, insufletita de omuleti si oameni. Paradisul alb al omuletilor intr-o natura alba.
|
|
Frumos spus!!
|
|
MARILENA_25 189 mesaje Membru din: 11/12/2009 |
copilul din tine ar trebui sa ia o pastiluta..eventual cu lapte caldut...si sa se duca la nani...nu de alta, dar adormim noi, citind bazaconii de topicuri
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Adultul din tine să se bucure
n-are nevoie de pastile și lăptic.
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
|
|
|
|
|
|
|

Da,e adevarat ca nu am prea dormit azi noapte..dar am recuperat dimineata..A nins asa de frumos..se vede de la calculatorul meu fereastra,si nu m-am indurat sa merg la culcare..
"dialogul" dintre Precizilla si Iasomia..arata COPII din ele!!
Lasa..mutra lui Basescu...
si treci de fa ..nebunii!!
Si au iesit minunatii de Oameni si Omuleti de ZApada!!
n-are nevoie de pastile și lăptic.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro