Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Relatii » Arhiva relatii

Timpul...ce ati face daca ati putea da timpul inapoi...

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
Iryna_Iry
238 mesaje
Oras: Piatra Neamt
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 12:37

Buna ..traiim in prezent..gandim in viitor ..si totusi mai privim si in trecut...ce ati face daca ati putea da timpul inapoi dar ati avea mentalitatea de acum??? ...ati schimba ceva???sanatate va doresc

Raporteaza abuz de limbaj
jeanette40
4809 mesaje
Oras: Targoviste
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 12:51

sigur m-as schimba pe mine .......tot cu mine , dar cea de atunci ( ce draq , eram mult mai tanara )
si , poate tara in care traiesc .......altfel , mici detalii , as calatorii mai mult si mi-as rezerva mai mult timp pentru mine

si , cred ca nu-i timpul trecut

Omul ar trebui sa fie ce pare ; iar acei care nu sunt ar trebui nici sa nu para ........Shakespeare
Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 13:01

Buna ziua dna Jeanette..

jeanette40
4809 mesaje
Oras: Targoviste
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 13:05

buna sa-ti fie ziua si frumoasa ..... te rog ......Jeanette , e suficient

Omul ar trebui sa fie ce pare ; iar acei care nu sunt ar trebui nici sa nu para ........Shakespeare
Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 13:07

scz..o zi magnifica si tie

elisabeta_boia
4005 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 23:01

As fi tot educatoare..dar as avea mai multi copii ai mei..numai o fata ..e prea putin..multumesc ca o am si pe ea..dar ..daca as da timpul inapoi...nu m-as opri doar la un singur copil!
Si as fi terminat si o facultate..trebuia sa invat mai mult...
as calatori mult mai mult!

Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta,se topeste In cei cuminti un ceas traieste, Trei ani in prostii cei din gloata, Iar in misei,viata toata!
ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2012, ora 23:45

Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta/In semidocti-trei luni traieste! Un an in prostii cei din gloata/Si in nemernici-viata toata
mi se pare ilogica aceasta propozitie
fiecare om este si bun si rau...nu poti sa spui ca exista oameni rai in totalitate...cei care profita de pe alti oameni si altii profita de pe ei altii mai smecher ca ei si care ii gaseste slabiciunile...de asta eu creed ca nu exista oameni buni si oameni rai....Pt ca oamenii sunt si buni si rai......ca sa poti mari ,latura buna trebuie sa insisti in bine,numai ca majoritatea fac de amandoua,,
a fii om bun inseamna sa fii un om integru,,cinstit care face lucrurile in favoarea lui si favaoarea altora,ca toata lumea sa ii fie bine.sa stie sa fie statornic in principiile morale,,sa treaca peste greutatile vietii si sa nu se lase doborat...sa se ridice si sa mearga mai departe,dar pt asta trebuie putere de la Dumnezeu

Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 00:16

De la: elisabeta_boia, la data 2012-01-21 23:01:22As fi tot educatoare..dar as avea mai multi copii ai mei..numai o fata ..e prea putin..multumesc ca o am si pe ea..dar ..daca as da timpul inapoi...nu m-as opri doar la un singur copil!
Si as fi terminat si o facultate..trebuia sa invat mai mult...
as calatori mult mai mult!

nu tre' sa te ostenesti sa inveti mai mult... copiii aia se invatza singuri...:D
:))))

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 00:17

he he he, pana si irinooka rade de "dictoanele" tale...:))))

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 17:34

De la: eu_geminy, la data 2012-01-22 00:17:02he he he, pana si irinooka rade de "dictoanele" tale...:))))
hei eu nu rad de nimeni...dar si mie imi place sa calatoresc,doar sunt o pasare migratoare

Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 17:39

scuze, irinooka...
tu esti o fata foarte serioasa...:))

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 18:09

free, dar de unde ai presupus tu ca nimeni nu a chiulit suficient sau alte alea...poate chiar au excelat si au alte nevoi
fiecare poate sa stie ce isi doreste pentru el si, mai ales ce si-a dorit si nu a avut Personal, nu as da timpul inapoi nicio clipa. Nu imi regret trecutul, nu il vreau inapoi. Mi-e bine asa cum sunt. Sunt multumita, implinita pe toate planurile, lucrurile mi-au iesit asa cum mi-am dorit, pana in prezent.
Eu nu traiesc pentru a ma lamenta de trecut si de vise imposibile.
Toata viata am avut si am un principiu: viata trebuie traita, simplificata la maxim, fara sa ma tot gandesc ca as fi putut face altfel, bucurandu-ma de tot ceea ce am primit de la viata.
Si am primit de la viata, Slava Domnului.Poate pentru altii ar parea infim ce am eu, pentru mine este infinit, mai mult decat am indraznit sa sper.
G.B. Shaw avea el o vorba:
"Secretul de a fi nefericit consta in a avea ragazul necesar pentru a-ti bate capul sa vezi daca esti fericit sau nu. Leacul consta in ocupatie, caci ocupatia inseamna preocupare; iar omul preocupat nu este nici fericit nici nefericit, ci pur si simplu viu si activ, ceea ce este mai placut decat orice fericire pana ce te-ai saturat de ea."

Moi, par moi-même. toujours.
elisabeta_boia
4005 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 20:10

De la: eu_geminy, la data 2012-01-22 17:39:59scuze, irinooka...
tu esti o fata foarte serioasa...:))

Da,Irinuca e ..o fata serioasa...TU esti ..neserios!!

Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta,se topeste In cei cuminti un ceas traieste, Trei ani in prostii cei din gloata, Iar in misei,viata toata!
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 20:12

betty, m-as enerva cumplit daca m-ai aprecia...:)

stiu cat de "obiectiva" esti, asa ca daca m-ai lauda, as simti ca am intr-adevar o problema...:D

bine, acum mergi la pipi, fiindca vad ca te scapi pe forum.
:)))

elisabeta_boia
4005 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 22:47

Cand tu te scapi pe forum..e de la ..te scapa pipi? Vad ca judeci dupa ..scaparile tale.. Sau dupa nr. de halbe..?

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 23:18

alea-s halbele din capul tau, boia... :)))
nu stiu cine ti le-a tras in cap, dar nu ca nu le-ai meritat...
ca altminteri, defecta erai...:P

Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 21:38

Mania-n oamenii cei buni-se naste moarta/In semidocti-trei luni traieste! Un an in prostii cei din gloata/Si in nemernici-viata toata
mi se pare ilogica aceasta propozitie
fiecare om este si bun si rau...nu poti sa spui ca exista oameni rai in totalitate...cei care profita de pe alti oameni si altii profita de pe ei altii mai smecher ca ei si care ii gaseste slabiciunile...de asta eu creed ca nu exista oameni buni si oameni rai....Pt ca oamenii sunt si buni si rai......ca sa poti mari ,latura buna trebuie sa insisti in bine,numai ca majoritatea fac de amandoua,,
a fii om bun inseamna sa fii un om integru,,cinstit care face lucrurile in favoarea lui si favaoarea altora,ca toata lumea sa ii fie bine.sa stie sa fie statornic in principiile morale,,sa treaca peste greutatile vietii si sa nu se lase doborat...sa se ridice si sa mearga mai departe,dar pt asta trebuie putere de la Dumnezeu"

buna seara ingerasul luptator te rog sa mi spui si mie legatura dintre topic si ce ati scris dvs aici...deci mintea mea nu poate sa faca legatura..bineteles daca nu cer prea mult..totusi va mutlumesc pt osteneala data...multumesc celoralti ,am mai invatat ceva

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 21:44

Iryna, cand scriu "irina/irino/irinuca=ingerasul luptator"
o seara buna!

Iar asta cu mania, he,he he, e profunda...am adus-o candva in disctuie...nu e de ici de colo

da un ochi aici

http://virgil_istoc.tripod.com/miniaturi/id26.html

Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 22:10

sarut mana dor...acum am inteles ...doar ca ma cam obisnuiesc ceva mai greu cu anumite "idei fixe"..sa le spun asa...in sgfarsit am vazut antologia sanscrita ..imi place mult..multumesc

Sa te scoli de dimineata,sa muncesti cat ti-e puterea,

Sa te lupti voinic si nobil,cu ai tai sa-mparti averea

Si nevasta sa ti-o aperi de obraznici ticalosi -

Aste patru lucruri,frate,sa le-nveti de la cocosi ! asta e super

elisabeta_boia
4005 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 22:17

Imi amintesc ca demult,odata mi-ai mai dat aceasta traducere de G. Cosbuc :sml-tongue002Nu am prea bagat-o in seama.. Imi voi schimba mottoul..si voi retine corect acest proverb antologic! Oricum..nu era prea departe de adevaratul "izvor".. :sml-happy0144
Dar si aici e vb de ..oameni buni,oameni cuminti,semidocti,prostii din gloata si MISEI!!:

Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 22:26

Dna elisabeta buna seara .. referitor la ce ati spus mai sus putin cred ca in viata in tot ce ne inconjoara in asa spusa societate sunt mult prea multi oameni rai misei si egoisti..o vorba buna nu mai de unde sa o mai ei...nemaipomenind de vreun ajutor...din pacate ..eee noi sa fim sanatosi

esme
2902 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 22:29

De la: Iryna_Iry, la data 2012-01-23 22:10:26
Sa te scoli de dimineata,sa muncesti cat ti-e puterea,

Sa te lupti voinic si nobil,cu ai tai sa-mparti averea

Si nevasta sa ti-o aperi de obraznici ticalosi -

Aste patru lucruri,frate,sa le-nveti de la cocosi ! asta e super

da`, cine-or fi, bre, cocosii aia?! ca sa le invat si io! ...lucrurile astea 4! :P

`vorbesc cu autoritatea pe care mi-o da esecul.` (Scott Fitzgerald)
Iryna_Iry
238 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 22:34

http://virgil_istoc.tripod.com/miniaturi/id26.html
Esme buan seara intrati pe link si vedeti

esme
2902 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 22:39

Iry, am vazut io si am priceput cate ceva, dar ma intrebam unele, altele, cu privire la neshte `dedesubturi`. ;)
...ca un hermeneut, ce sunt! hahaha! :D

pup fata!

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 23:12

esme, acum ai si tu pretentii de ..."ministra", hai ( asta daca vrei sa inveti de la un cocos )
si ce tot scormonesti tu p-acolo, prin dedesubturi?

esme
2902 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 23:23

hehe, doaro, ziua de ieri si ce-as fi facut cu ea... mintea mea din alte vieti... viitoare! :P

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 23:33

esme, repet, eu nu imi regret trecutul, il iubesc dar nu m-as intoarce inapoi niciun pas
mi se pare mai important sa ma gandesc ce voi face cu ziua de maine decat sa ma tot lamentez de ceea ce as fi putut sa fac cu cea de ieri
oi fi eu prea simpla si prea de la tara...ca si covalact

garbo241341
11 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 23:40

iryna iry mare dreptate ai,mai frumos nici nu se poate spune.

esme
2902 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 23:52

habar n-aveam pe ce topic postam! abia acum am vazut titlul!

...si-am zis chestia aia cu ziua de ieri fara sa-mi dau seama ca sunt on topic! visam si io la frumuseturi oftand resemnata.

o fi din cauza magnetismului?! :P
...oi fi intrat intr-o gaura neagra! :)))

ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 22:07

De la: Iryna_Iry, la data 2012-01-23 22:26:31Dna elisabeta buna seara .. referitor la ce ati spus mai sus putin cred ca in viata in tot ce ne inconjoara in asa spusa societate sunt mult prea multi oameni rai misei si egoisti..o vorba buna nu mai de unde sa o mai ei...nemaipomenind de vreun ajutor...din pacate ..eee noi sa fim sanatosi
Si chiar tu crezi ce spuneau poetii...Sa nu uitam ca majoritatea au fost niste curvari...barbatii scritorii...crezi ca aveau o gandire asa clara....eu una nu cred...ci doar citesc carti si aleg doar ce este bun si constructiv in fond cartile sunt scrise de oameni.
de asta cred ca un exista oameni buni si oameni rai...
ci oamenii cauta victime apoi cad si ei in postura de victima cu alti oameni...Oamenii care sunt seriosi si isi vade de treburile lui nu se incurca cu oameni neseriosi,,,sau sa se roage ca sa ii lumineze Dumnezeu gandirea si sa il ajute sa inteleaga intentille oamenilor cu el..
toti oamenii sunt frati in gandire si buni si rai toti isi urmaresc interesul.Poate unii sunt buni cand au interese...
Daca vrei sa fii om bun trebuie sa fii un om cinstit si sa nu ranesti pe altii..sa ai credinta,,,sa poti gandi pozitiv,constructiv si sa ai putere sa mergi inainte chiar daca treci si prin incercari.

Publicitate
Postat foarte recent

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

Mergi la: