Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Moda

Moda este arta de transformare falsa a personalitatii

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
DEVILL
13 mesaje
Oras: Constanta
Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 22:19

daca originalul este basit ,degeaba-l ornamentezi

Raporteaza abuz de limbaj
Cine nu este cu noi este impotriva noastra
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2012, ora 22:23

dah... te-ai exprimat artistic, intr-adevar...:D
pare sa semene cu arta lui barboneala, aia de ieri...:))))

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
ratuscaceaurata
1903 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 21:41

moda are mai multe fatete,acum depinde la ce moda te referi....si ca sa intelegi iti voi da un exemplu=a deveni asistenta intr-un tolk-show,este la moda
=si desigur in acest caz a face exact ceea ce stii,adica pe proasta,asta nu inseamna ca falsezi cu personalitatea ta.o transformare,inseamna o schimbare....dar nu in mod special schimbarea de vestimentatie...caci indiferent in ce te imbraci nu ti se poate transforma si personalitatea,indiferent ca esti in nurca sau in diftina.

Alexia
cri_cat
1685 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2012, ora 21:54

devil, esti total pe langa.
orice persoana poate fi la moda daca alege ceea ce i se potriveste.

"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
223 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 21:52

MODA ESTE O ARTA Iindiferent de sursa de provenienta , o arta este si FALSA PERSONALITATE a individului ,dar cu siguranta nu moda contribuie la transformarea ei ea contribuie la modelarea personalitati si cel mult o scoate in evidenta (ma refer la vestimentatie) Asa ajungem noi oamenii sa spunem uneori: PACAT DE HAINELE PE CARE LE POARTA!

ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 17:05

mie nu mi se pare ca este pacat sa porti haine la moda si de firma si ai destui bani cistigat cinstit sa iti poti permite sa ti le cumperi..
Decat sa intretii oameni buni de munca si lenesi sa isi puna mintea la contributie,mai bine iti cumperi tie haine de firma..Sincer si eu mi-as cumpara dar eu prefer sa am bani pt mancare pt ca sunt grumanda si imi place sa mananc bine...

Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 17:09

dintre lucrurile cum ar fii hainele de firma si masina..Eu prefer sa am bani de mancare sa pot manca orice imi doreste sufletelul...Asa ca nu le poti avea pe toate dar am ales sa am bani sa mananc bine ..Pt ca nu imi pot permite sa le am pe toate.....

Pt ca binele sa ne intre in instinct,,,si recunostinta trebuie sa insistam in ele..pana ce ele ne vor intra in instinct ca spalatul pe dinti,,,ca lucrurile pe care le facem zilnic din instinct..La inceput va fii putin cam greu ca sa iti coordonezi gandurile,dar daca insisti in lucruri bune si si rogi la Dumnezeu sa poti izbuti sa insisti bine..Vei reusi pt ca orice om va fii ceea ce el doreste.Numai sa si tu trebuie sa muncesti.....Dar intelepciune si energia vor fii de la Dumnezeu..............A fii credincios....Inseamna sa ai incredere in Dumnezeu si sa te lasi in voia lui....Sa iti smeresti mintea ca sa poti lasa lumina calazitoare a duhului sfant sa te ghideze,,,,sa te ajute sa gandesti pozitiv.............Pt ca Dumnezeu vrea sa spuna...Daca ma iubesti i-ai crucea si urmeaza-ma.....Sa te lepezi de oameni....Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa traiasca singuri....sa te lepezi de oameni...Dumnezeu vrea sa spuna ca daca il iubesti pe Dumnezeu,trebuie sa te lepezi de cuvintele rele si invataturile rele ale oamenilor ,pt ca putini oameni te vor invata ceva de bine..De asta spune Dumnezeu asta,pt ca ne iubeste si nu vrea ca omul crestin sa ii lase pe oamenii pacatosi sa ii incurce mintea cu invataurile lor dracesti,si sa te predai voii lui Dumnezeu si te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa discernezi ce este bine si ce este rau
ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2012, ora 17:11

Cu banii care femeile intretin barbatii si cresc copiii care nu stiu sa le de-a o educatie sa iasa oameni inteligemti si cu gandire constructiva mai bine iti cumperi haine de firma daca tii la silueta ta...Eu la silueta mea nu tin,,,pt ca nu vreau sa fiu o slabanoaga...sa ma sufle vantul

cri_cat
1685 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 01:48

asa Irinuco, sa nu lasi burtica sa sufere ..

"Un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca te place" E. Hubbard
eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 01:56

De la: ingerasulluptator, la data 2012-01-27 17:11:50Cu banii care femeile intretin barbatii si cresc copiii care nu stiu sa le de-a o educatie sa iasa oameni inteligemti si cu gandire constructiva mai bine iti cumperi haine de firma daca tii la silueta ta...Eu la silueta mea nu tin,,,pt ca nu vreau sa fiu o slabanoaga...sa ma sufle vantul

mi se pare corect, irinooka... de ce sa te abtii sa crapi in tine...
acu inteleg de ce nu te arati lumii deloc...:D
:)))

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
carco
141 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 07:54

De la: DEVILL, la data 2012-01-10 22:19:28daca originalul este basit ,degeaba-l ornamentezi

Mentalitatea asta este numai la romani. In occident nimanui nu-i pasa. Poti sa-tzi pui shi-un cuib in cap ca n-o sa vezi pe nimeni aratandu-te cu degetul sau razand in barba. Imi amintesc de o prietena care s-a stabilit in Danemarca. In scurt timp a renuntzat sa se mai imbrace ca in Romania, adica asortata din cap pana-n picioare (inclusiv rujul la culoarea costumatziei) pentru ca parea o extraterestra proaspat aterizata pe Pamant Dar romanul s-a nascut cu critica-n sange iar eu tot romanca sunt . Nu suport sa vad grasele cu pantaloni cu talie joasa (doar ca sa fie-n pas cu moda) shi cu shuncile revarsandu-se , neacoperite macar de o bluza mai lungutza shi mai larga. De fapt, cinstita sa fiu, nu suport grasele de fel. Grasimea = Nesimtzire. N-am vazut grasa care sa nu manance cat zece shi apoi sa nu se vaite ca, de fapt, nu e prietena cu mancarea (cica abia ciuguleshte ). Urasc grasimeaaaaaaaaaaaa!!!

Fosta membra Garbo.ro
223 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 10:08

GRASE/ GRASII = NESIMTIRE. N-o urmarit (din timp) metabolismul way!

Fosta membra Garbo.ro
223 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 10:22

De la: garbo225639, la data 2012-01-31 10:08:39 GRASE/ GRASII = NESIMTIRE. N-o urmarit (din timp) metabolismul way!
si Nesimtzirea asta are o" scuza"( in zilele sec XX| ) hrana modificata GENETIC. .......

carco
141 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2012, ora 23:27

De la: garbo225639, la data 2012-01-31 10:22:32
De la: garbo225639, la data 2012-01-31 10:08:39 GRASE/ GRASII = NESIMTIRE. N-o urmarit (din timp) metabolismul way!
si Nesimtzirea asta are o" scuza"( in zilele sec XX| ) hrana modificata GENETIC. .......

Mda...hrana muuuuuuuulta, modificata genetic ... ca ,daca ar fi mai putzina, nu s-ar ingrasha asha...dar, ce sa-i facai e fara numar,fara numar...

ingerasulluptator
3036 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 21:10

sa nu ajungi cat o balena....Dar pe mine nu ma deranjeaza suncile..Pe mine ma derajeaza prostia care ma inconjoara

eu_geminy
11815 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 21:14

De la: ingerasulluptator, la data 2012-02-02 21:10:35sa nu ajungi cat o balena....Dar pe mine nu ma deranjeaza suncile..Pe mine ma derajeaza prostia care ma inconjoara

eu zic ca ar trebui sa te deranjeze mai intai a ta, irinooka.
da' nu-i bai, semeni cu charmelen, la capitolul asta... asa ca nu esti chiar singura pe-aici.:D
:)))

dor72_
3648 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2012, ora 21:16

obstiné, par définition
oglinda esti, nu alta...nu m-au inselat simturile , in viata mea, niciodata

Moi, par moi-même. toujours.
Publicitate
Postat foarte recent

Cine nu este cu noi este impotriva noastra

Mergi la: