ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Despartirea de amant!

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Am sa incep prin a va cere sa nu ma judecati, ci sa incercati sa ma ajutati. fiecare in viata ia propriile decizii, pe care le considera la un moment dat corecte.
Asadar...sunt intr-o relatie de 9 ani. Sotul meu a inceput de cea vreme sa ma neglijeze destul de tare, iar eu am inceput sa gasesc refugiul in intalnirile cu colegii. Unul dintre ei insa mi-a placut ceva mai mult si, dupa cateva luni de poesti si tatonari, ne-am indragostit, ajungand in final sa fim si amanti.Pot spune ca am trait ceva ce nu am trait pana la acest punct, momente unice pentru amandoi, ne-am lasat dusi de val. Problema a aparut cand el a inceput sa imi spuna ca ar trebui sa isi faca si el o relatie, macar de ochii lumii, pentru ca de cateva luni era singur, doar pt minecolegii intrau la banuilei, prietenii il luau la intrebari. El s/a lovit de o reactie de dezacord din partea mea-desi nu i-am spus asta si am aflat de la cineva ca intr-o seara a iesit in oras cu mai multi prieteni, printre care si o fata, iesire despre care nu mi-a spus. M-am simtit foarte ranita - mai ales ca persoana care mi-a spus-o a facut sa para ceva foarte serios- si am decis ca este mai bine sa terminam totul acum, mai ales ca el mi-a spus ca nu e suficient de serios pentru o relatie care devenise foarte serioasa. Acum stau si sufar ca o proasta, atat eu, cat si el. O sa imi spuneti ca imi merit suferinta, asa o fi, dar e atat de greu sa stii ca ai trait momente minuntate, in care nu a fost nicio clipa rau, ca sa te ajute sa uiti mai usor. E decizia corecta? Il iubesc si stiu ca ma iubeste.
  citeaza   raspunde

auzi...
da'de ce nu-ti asumi decizia ca fiind personala?... ti-e rusine, cumva?...
intreb si eu.

de ce e musai sa dai vina pe sotz, neaparat?
cu asta ai si inceput.
faci precum barbatii prosti, care cersesc mila potentialelor amante:
arunca cu mizerii in sotzie...:D

sa stii ca nu-i frumos...:P
:)))
  citeaza   raspunde

Probabil m-am exprimat gresit, in niciun caz nu imi acuz sotul, a carui singura vina e aceea ca m-a neglijat. Greseala e a mea si mi-o asum, rusine simt, iti dai seama, ca doar nu am facut ceva demn, deci sa inteleg ca asa-mi trebuie? :) ce ma doare totusi, cel mai tare, e lipsa lui, pentru ca eram prieteni inainte de toate si am impresia ca niciodata nu va mai fi acea relatie.
  citeaza   raspunde

Mie mi se pare corecta reactia amantului tau! Cand intre doi amanti intervine unul cu o iubire pasionala..se duce draqcului totul..
Ma surprinde ca nu-ti cunosti "rolul" de amanta?! Amanta=Aventura Trecatoare!
Eu am evitat totdeauna acei barbati care-si ponegresc sotiile..Si daca-ar fii adevarat ce spun despre ele{desi majoritatea mint ca sa cucereasc mai usor..} se injosesc pe ei insasi-ca si-au gasit o astfel de sotie... Cum o vb pe sotie de rau,tot asa te v-a vb si pe tine la urmatoarea amanta..
Valabil si la femeie!!
Si desi am inceput cu "eu" ..eu NU sunt o amanta...dar mai citesc si eu...si am prietene care-mi povestesc!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: