Cit ai singerari dupa ce-ti pui sterilet?
Intra in contul tau
|
garbo226868 4 mesaje Membru din: 4/10/2011 |
Martea trecuta mi-am montat sterilet cu cupru,la inceput am spus ca scurgerile reprezinta curatarea ca s-a umblat acolo,apoi am zis ca din cauza lui mi-a venit mai devreme,in ultimele doua zile au fost mai putin abundente dar azi o iau de la capat,e iar abundent. Am 40 de ani,si deja sint 9 zile. E normal?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
garbo226933 39 mesaje Membru din: 4/10/2011 Oras: Resita |
Raporteaza abuz de limbaj
Life's a bitch and after that you die...any questions ???
Nu caut prietenii...Multumesc !!!
|
|
DD_BB 488 mesaje Membru din: 25/11/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Medicul stie mai bine
Absenta este pentru dragoste ce este vantul pentru foc; o stinge pe cea slaba, o aprinde pe cea puternica. – Comte Debussy-Rabutin
|
|
Ilie_Aurel 13 mesaje Membru din: 1/11/2011 |
|
|
eu_geminy 11815 mesaje Membru din: 8/01/2010 |
aurele tata...
de unde luasi invatzaturile astea luminate, aaaa?!...:))) te pomeni c-o fi si tu vreo moashE comunala cu vocatzie de frizer...:P ca numai pe la frizerii se spun traznai dintr-astea:DDD =))=))
"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist." (OCTAVIAN PALER - Viata pe un peron)
|
|
vezuvia 2 mesaje Membru din: 4/11/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Nu-i nimic anormal!!Oricum ..sunt sigura(defapt asa ar fi normal)ca inainte sa ti-l monteze doctorul ti-a facut niste analize...asa ca nu ai avea de ce sa-ti faci griji...
|
claudia_mami 59 mesaje Membru din: 23/07/2009 |
buna nu mi se pare normal sa te tina asa mult - cred ca ar fi bine sa mai intrebi pe cele care au deja sterilet si de ce nu inca o vizita la un alt medic -te deranjeaza,te doare ,cum te simiti ? ma tot bate gandu de ami pune si eu -momentan folosec anticonceptionale dar o verisoara de amea a optat ptr injectie la 3 sau 6 luni nu ami stiu exact si are nu mai simtome dubioase ai mereu rau si greata si ameteste -spunea ca va renunta si va incerca steriletu .astept raspuns sa mi spui si mie de la ce si ce tia zis dr ?
|
daniilia 768 mesaje Membru din: 31/01/2010 |
nu.
sangerarile trebuie sa fie doar la inceput. apoi,la fiecare ciclu,sunt mai abundente ca de obicei. organismul meu a reactionat diferit. angerarile au fost din ce in ce mai mici,pana era sa raman sterila. l-am scos in romania,si nu mai pun niciodata. am si o prietena,avea sangerari abundente dupa sterilet,lunar, organismul nu il suporta,cred. exista si alte metode,mai... plus ca daca nu mergi la ginecolog periodic,la sase luni,se poate si incarna.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
kidz003804 44 mesaje Membru din: 21/09/2009 |
Pentru familiile care au copii si n-o sa mai vor niciodata, exista metode contraceptive definitive mai simple si fara probleme, atat pentru femei cat si pentru barbati. Se stie ca steriletul poate sa irite si colul uterin e f. sensibil si da probleme, tocmai de aceea se incearca sa se impuna vaccinul Anti HPV la fete din scoala, dar asta si daca nu-si pun sterilet. Steriletul irita oricum. Anticonceptionalele dau probleme. Legarea trompelor e operatie destul de grea. La barbati e altceva - se stie ca prostata genereaza mari probleme, tocmai de aceea se tot face reclama la tv multor medicamente pentru asa ceva si anual se raporteaza cate operatii de scoatere a prostatei s-au facut ca e o mare problema, multi au nevoie. Tocmai de aceea sunt multi barbati care afla, se intereseaza si se hotarasc singuri sa-si faca operatia de scoatere a prostatei cand nu mai vor copii pentru ca nici copii n-o sa mai aiba, nici cu o boala n-o sa se trezeasca si e cea mai usoara operatie. Am auzit barbati care se dau mari in public si incearca sa convinga si pe altii ca e cel mai bun lucru, s-au hotarat , si-au facut si se simt super. Se stie ca la barbat e si VASECTOMIA - SORIN OPRESCU a fost obligat de presa, care aflase, sa recunoasca la tv ca si-a facut asa ceva ca sa nu se mai trezeasca cu copii. Cei 2 soti trebuie sa hotarasca ce vor. Daca barbatul vrea el, poate sa-si faca si Vasectomie dar poate sa-si scoata si prostata ca sa traiasca linistit - dr. EDMOND CONSTANTINESCU -urolog la SPITALUL SF. IOAN face cea mai usoara operatie, mai ales daca barbatul nu are nici o problema - barbatul e pe pat, e treaz, operatia dureaza putin, omul nu simte nimic si pleca acasa pe picioare dupa operatie ca si cum nimic nu s-a intamplat. Daca un barbat vrea sa stie mai clar cum stau lucrurile poate sa-l caute ca sa-i explice si sa vada ce hotaraste - scrie pe google ca atunci cand da consultatii in Policlinica la SF. IOAN e mare coada la el dar poate fi gasit in privat la GRAL MEDICAL. Daca barbatul nu vrea, cea mai simpla metoda contraceptiva definitiva pentru femei o face prof. dr. HORHOIANU - sef sectie ginecologie 1 etaj 5 SPITALUL UNIVERSITAR BUCURESTI - site spital suub.ro. Dimineata la prima ora poate fi gasit pe sectie - da consultatii pentru femei cu probleme de sarcina, contraceptie, ginecologie endocrina - etaj 5, A2 - aripa 2, cabinetul de "interdisciplinare"; se poate merge si discuta, poate fi intrebat cum e cu metoda simpla de contraceptie definitiva si se hotaraste fiecare familie ce vrea.
|
garbo226868 4 mesaje Membru din: 4/10/2011 |
Draga Claudia,am fost deja la alt medic care a ramas blocat cind i-am zis ca medicul ce l-a montat nu mi-a facut analize,si nici dupa nu mi-a dat nici un tratament profilactc dupa.Acum am colul marit de inflamatie,mi-a dat un tratament si ma simt mai bine si singerarea s-a oprit,desi inca imi mai simt ovarele inflamate.Eu am mai avut sterilet acum vreo 10 ani si atunci nu am avut nici un fel de problema. Trebuia sa ma cred in instinctul meu,care m-a avertizat atunci cind medicul a spus ca steriletul se poate monta oricind,eu stiam de la primul meu medic (D-zeu sa-l ierte) ca steriletul se monteaza in perioada de menstruatie cind colul este deschis. Asa asta mi-a fortat toate cele ca sa-l poata monta. Asa ca tine cont de ce am zis eu,daca vrei sterilet ai grija la ce medic mergi,in rest e o metoda sigura, am si o fosta cumnata ce are sterilet si nu are probleme,e foarte multumita. Bafta
|
adrianna 2 mesaje Membru din: 13/08/2009 |
Si eu am sterilet de 3 ani de zile,iar menstruatia imi vine cat se poate de regulat,dar in plus fata de perioada cand nu aveam sterilet,este ca dureaza cu o zi mai mult si ceva mai abundent.Atat.Precizez ca aveam 30 de ani atunci cand mi l-am montat(acum am 33).
|
alias_flore 15 mesaje Membru din: 31/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Nu e normal sa-ti vina asa mult dupa 9 zile.
sunt si doctori care nu stiu sa-l puna. eu am avut ani de zile.si mi-a mers ff bine. ultima data am dat peste un handicapat si am avut tot asa probleme. dupa 2 luni l-am scos. Raporteaza abuz de limbaj |
|
garbo066624 2 mesaje Membru din: 4/11/2009 Oras: Galati |
BUNA.SUNT CRISTINA SI AM URMARIT RASPUNSURILE SI INTREBARILE VOASTRE .EU AM STERILET DE CINCI ANI SI ACUM TREBUIE SA MERG SA MAI FAC O VERIFICARE LA EL .DE OBICEI LA CINCI ANI SE SCHIMBA DAR NU OBLIGATORIU , DACA E IN STARE BUNA IL MAI PRELUNGESTE INCA DOI ANI .EU SUNT FOARTE MULTUMITA DE CAND MI L-AM PUS.SANGERARI MAI AM SI EU CAND SI CAND.AM MERS NORMAL LA CONTROL CA M-AM SPERIAT NORMAL , DAR E NU E NIMIC..EU SUNT O PERSOANA CARE DIN TOTDEAUNA AM AVUT MAI MULT DE CINCI ZILE...... FATA DE ALTELE CARE LA TREI ZILE GATA.ACESTA ESTE ORGANISMUL.NU ARE NICI O LEGATURA CU STERILETUL.ASA CA ESTE BUN.NU SA TE INDOPI CU PASTILE TOT TIMPUL SI ALTE PORCARII.NUMAI BINE.
|
Fosta membra Garbo.ro 1 mesaj Membru din: 19/12/2011 Oras: Iasi |
medicul e cel care spune ce si cum Sotia mea are de 11 ani si inca e bun cu toate ca ar fi trebuit dat afara cred dar ea spune ca se simte bine si nea ajutat.Este al4 lea si doar la unul a facut o infectie si a trebuit dat afara.trebuie sa va feriti de raceli de ridicat ceva greu....
liviupagal
|
|
garbo177520 1 mesaj Membru din: 2/12/2010 |
Eu am 45 de ani,si de 15 ani am sterilet,l-am schimbat din 5 in 5 ani la acelasi medic si nu am avut nici un fel de problema,este o masura contraceptiva f.buna si o recomand tuturor celor pe care organismul il accepta,esti f linistita si uiti de existenta lui.
|
crisdar2007 3 mesaje Membru din: 5/11/2011 |
CE MAI MARE ABERATIE.....IN CE COPAC TRAIESTI FRATE?.......
|
Fosta membra Garbo.ro 1 mesaj Membru din: 2/01/2012 |
daca ii scoate prostata bietului barbat ,mai poate sa faca sex??? eu nu cred
|
rubioclaro 19 mesaje Membru din: 25/12/2011 Oras: Bacau |
Un barbat operat de prostata canta ... ,,Pusca si cureaua lata ...''
|
garbo169175 3 mesaje Membru din: 24/09/2010 Oras: Timisoara |
E Normal.Eu am avut probleme 3 saptamani.
|
garbo169175 3 mesaje Membru din: 24/09/2010 Oras: Timisoara |
E Normal.Eu am avut probleme 3 saptamani.
|
abgavrila 7 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
aurica draga esti intr-un testicul
|
abgavrila 7 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
e normal fete sa curga mai mult
eu sunt la al doilea sterilet si e ok. recomand la toata lumea Raporteaza abuz de limbaj |
|
garbo104285 2 mesaje Membru din: 11/03/2010 |
Buna! am vazut ca esti ingrijorata de faptul ca sangerezi destul de des dupa ce ti-ai montat steriletul. Stai linistita si eu mi-am pus sterilet acum 3 ani si ma simt foarte bine , nu am ramas insarcinata cat despre sangerari in prima luna este normal pana la urmatoarea menstruatie dupa aceea revine totul la normalsi dureri daca ai la fel sunt de normale in prima luna si eu m-am speriat am crezut ca nu o sa mi-l suporte organismul dar dupa o luna m-am linistit acum totul e ok mai am 2 ani si il scot. Asa ca
|
garbo245214 3 mesaje Membru din: 4/11/2011 Oras: Vaslui |
stimata doamna yo am 45 ani,am avut serilet timp de 15 ani,e normal sa ai mai mult timp singerarai pt k ai un corp strain,in caz k simti k ai probleme consulta medicul tau care ti l-a pus.
|
SAL 1984 mesaje Membru din: 4/03/2011 |
Bine ca ai revenit cu precizarea; altfel credeam la la mine te referi
Va SALut cu simpatie
Viata dulce sa va fie!
|
|
garbo171454 9 mesaje Membru din: 17/12/2010 |
fii draguta si dute la medicul care ti-a pus steriletul sa ti-l ia de acolo ....Sunt si alte metode contraceptive ..stiu pe cineva care a facut cancer de la un sterilet ....si bineainteles e pe lumea cealalta...Am avut si eu dar am renuntat ...nu e normal sa sangerezi ...poti face o infectie in sange etc ..nu sunt medic dar nu e de bun augur !
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

Nu-i nimic anormal!!Oricum ..sunt sigura(defapt asa ar fi normal)ca inainte sa ti-l monteze doctorul ti-a facut niste analize...asa ca nu ai avea de ce sa-ti faci griji...
Promotia zilei pe Kuponiada.ro