Raport numerologic
Intra in contul tau
|
perle 1 mesaj Membru din: 2/07/2011 |
am si eu o nelamurire.....de ce la datele de nastere din raportul numerologic sunt numai pana la 1989...eu dca sunt nascuta in 1991 nu am voie sau ce? va rog sa mi raspunda cineva care se ocupa de site...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
esme 2902 mesaje Membru din: 15/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Raporteaza abuz de limbaj
`vorbesc cu autoritatea pe care mi-o da esecul.` (Scott Fitzgerald)
|
|
ratuscaceaurata 1903 mesaje Membru din: 10/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
unde?
Alexia
|
|
MARILENA_25 189 mesaje Membru din: 11/12/2009 |
|
dor72_ 3648 mesaje Membru din: 18/08/2011 |
numa perle.... esti post decembrista.... iti spune o persoana care se ocupa destul de mult de site...
Moi, par moi-même. toujours.
|
|
George74 17 mesaje Membru din: 20/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Numere compatibile pentru casatorie: 3, 6, 9 Numere compatibile pentru iubire: 1, 2, 5, 6, 8, 9 Profesii care ti se potrivesc: farmacist, doctor, critic de arta, jurnaliast Principiul Karmic: Disciplina Numere favorabile: 4, 5, 8 Numere care iti aduc ghinion: 1, 2 Culoarea care te avantajeaza: Argintiu Zi norocoasa: Vineri Cine e 3,6, sau 9 pe aici?
|
Fosta membra Garbo.ro 10225 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Tg Mures |
Io-s 1. ii bine? sau ii rau?
"Atunci când te afli printre nebuni, devii şi tu nebun, ba mai mult, găseşti că nebunia asta are puţin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
|
|
barboneli 3398 mesaje Membru din: 2/09/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
asta-i buna.... !!!!
dar ce sunteti mai.... cai de curse ? dupa ce parintii vostrii au cheltuit o gramada de bani la botez.... nu va mai ajunge numele pe care-l purtati ???? tipa care a deschis topicul... nu-i stiu numarul si numele imi scapa.... poate sa stea linistita !!!!! cu numere nu-si rezolba nici o problema... ! doar daca ii ies 6 la Loto !!!!! doaaaaamne.... pana la ce numar poate ajunge..... ignorantza !!!!!
|
|
|
|
dor72_ 3648 mesaje Membru din: 18/08/2011 |
pana la infinit, Li Raporteaza abuz de limbaj
Moi, par moi-même. toujours.
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

iti spune o persoana care se ocupa destul de mult de site...
doaaaaamne.... pana la ce numar poate ajunge..... ignorantza !!!!!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro