Horoscop pt 2 sept. 2011
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
bunicuta_creta 3 mesaje Membru din: 1/09/2011 |
Poți întâlni o persoană care te poate susține într-un proiect la care visezi de ceva vreme. Flexibilitatea și adaptabilitatea, mai ales în discuțiile importante, sunt necesare. Taur O zi fructuoasă. Astăzi ai parte de o zi frumoasă din punct de vedere profesional. Evită luarea unor decizii importante. Gemeni O zi numai bună să-ți deschizi inima și să primești iubirea unei persoane speciale din viața ta. Așadar, soarele răsare și pe strada ta. Rac Dai dovadă de un interes sporit pentru chestiuni ce țin de latura ascunsă a societății. Este posibil să beneficiezi de niște avantaje materiale nesperate. Leu Poți lega noi colaborări în plan profesional sau, de ce nu, începe o relația în plan personal. Discuțiile pe marginea unui proiect sau contract decurg foarte bine. Fecioară În urma discuțiilor purtate astăzi, te alegi cu bani în plus în buzunar. Evită tendința exagerată către critică sau autocritică. Balanță Ești mai încrezător în proiectele tale și mai sigur de calitățile tale. Este o zi favorabilă învățătorilor sau persoanelor care lucrează cu copiii. Scorpion Astăzi te preocupă lucrurile mai puțin accesibile și partea nevăzută a lor. Vei avea parte de evenimente frumoase și o înțelegere foarte bună între tine și membrii familiei tale. Săgetător Evită deciziile majore și discuțiile în contradictoriu cu șefii sau cu alte persoane cu autoritate. Dai dovadă de inteligență și de o curiozitate fără margini.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
barboneli 3398 mesaje Membru din: 2/09/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
da tu de unde le stii pe toate astea.... ??? sa nu-mi spui ca in.... ashtrii... ca nu te cred ! abia vezi la 23,65m.... daramite tocmai la distante din alea ! apropo, stii care e planeta cea mai mare din sistemul solar ? si cat face radical din 81 ? astept raspuns..... ! noapte buna si tie, bunicutzo..... !!!
|
precizilla 1493 mesaje Membru din: 12/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
-bunicutzo,da' de ce ai predictiile asa de vagi? -ca sa te pot nimeri mai bine..
Raporteaza abuz de limbaj
Viata are trei drumuri: unul drept,altul gresit si ultimul,pe care ajungi.
|
|
Thor_again 6856 mesaje Membru din: 26/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
precilico, coasta ta, ca mult lipsishi de aici!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si astfel sa inlaturi orice dubiu!" - Abraham Lincoln
|
|
precizilla 1493 mesaje Membru din: 12/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
poi din cauza la horoscop,thorele...
c-asa mi-o prezis,deci n-am putut sa fac altfel...
Viata are trei drumuri: unul drept,altul gresit si ultimul,pe care ajungi.
|
|
zenit 6 mesaje Membru din: 22/12/2009 |
|
Lucy1985 21 mesaje Membru din: 1/06/2010 |
Eu m-am despartit de fostu sunt singura si sincer imi e mult mai bine fara dureri de cap fac ce vreau cand vreau fara sa dau explikatii, DESI uneori mi-as dori pe cineva alaturi dar raman singura e mai bine pt mine
apropo sunt GEMENI
|
sunsset 795 mesaje Membru din: 19/06/2011 Oras: Cluj |
buni.....ma lasi! cum sa nu critic....banii...!!!!unde-s bani promisi? Raporteaza abuz de limbaj
Intamplator, oricine poate iubi. F. M. Dostoievski
|
|
|
|
|
sunsset 795 mesaje Membru din: 19/06/2011 Oras: Cluj |
,,m-a ranit al naibii de tare ,inselandu-ma." lasa ,zenit...cine n-a patit? in 2...3 ani trece...uiti Raporteaza abuz de limbaj
Intamplator, oricine poate iubi. F. M. Dostoievski
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

da tu de unde le stii pe toate astea.... ???
sa nu-mi spui ca in.... ashtrii... ca nu te cred ! abia vezi la 23,65m.... daramite tocmai la distante din alea ! apropo, stii care e planeta cea mai mare din sistemul solar ? si cat face radical din 81 ? astept raspuns..... ! noapte buna si tie, bunicutzo..... !!!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro