Rosii coapte

Se taie cateva rosii mari pe jumatate , se adauga sare fina , patrunjel si usturoi taiate marunt ....
Se pun pe gratar cu apa ( sub rosii trebuie neaparat apa ) .... Cand coaja s-a innegrit sunt coapte .... Se indeparteaza coaja , iar continutul rosiilor se pun intr=o farfurie si se adauga un pic de piper ( cui ii place , nu neaparat ) , ulei de masline ....
Sunt mult mai bune si mult mai sanatoase preparate in acest mod decat clasicul sos de rosii cu ceapa prajita ... Timp de coacere 30 - 45 min
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 16:49
si ceva serotonina ? e vreo speranta ?
elodia
Postat pe 29 Iulie 2011 16:52
De la: elodia, la data 2011-07-29 16:52:13si ceva serotonina ? e vreo speranta ?


Unde "e" neuroni e si speranta ..... unde nu "e" neuroni , nicio speranta ! Depinde de categoria in care te incadrezi
Fata_Morgana
Postat pe 29 Iulie 2011 17:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
-Peste de Revelion ! 2 De la: Ridhima 31 Decembrie 2008 11:02
lamaie umpluta cu peste 9 De la: 22 Martie 2009 19:22
pepene special pentru dulceata 2 De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:34
Limba cu masline 8 De la: sonias0nia 9 Ianuarie 2010 12:27
Biftec tartar 23 De la: alma_negoita 18 Aprilie 2010 12:26
Setari Cookie-uri